Klockan står still!!!

Datum: 2009-04-24 / Tid: 12:09:04

                     Det är såå tråkigt på jobbet!! Hela 4 timmar innan jag slutar oxå. Råkade försova mej imorse lite grann, vaknade halv 7, den tiden jag brukar gå till jobbet. Så de blev lite rörigt innan jag kom iväg. Hatar att stressa på morron, allt blir bara fel då.
Ikväll ska jag vara med Roberts låssas syster. Roberts mamma och hans låssas mamma ska ut och äta så då håller jag betty sällskap så hon slipper vara ensammen. Får se vad vi hittar på för nånting. Blir nog en sväng in till birsta tror jag iaf.

Nä nu tror jag att jag ska lägga mej på soffan här ett tag nu när jag har lunch, så himla trött.


Nu är de klart och betalt

Datum: 2009-04-23 / Tid: 19:55:58
Mmm, visst äre så. Dom roliga räkningarna. Har lagt in dom på datorn nu men de dras inte förrän på måndag när det är löning. Nu när jag la in dom såg jag att jag inte fått min räkning för datorn och mobila bredbandet. Hatar när man inte får allt som man ska. Jävla skitgrejer. Jag får ringa imorn och efterlysa den så de inte blir nå tok.
De blev ingen cykling förut iaf, jag tog vilodag idag. Jag har ätit bullens korv och mos, sett på lite tv, duschat och läst lite ur boken. En skön kväll helt enkelt.
Satan va skönt att det är fredag imorn!!! Hur bra humör kommer jag inte vara på då, jag älskar att ha ledig helg, ändå fast jag inte har planerat nånting så är helgerna ändå heliga för mej. Det är ju vårmässan i helgen så man kanske ska dit och kika om dom har nå kul. Får se hur jag gör,
 Nu blire boken igen :) och en mandarin :D

Dilemma :/

Datum: 2009-04-23 / Tid: 17:03:56
Jag vet inte om jag ska cykla idag eller inte, jag skulle ju vilja för de är så himla roligt, men samtidigt har jag inte haft nån vilodag den här veckan och de behövs ju. Men cyklingen börjar om en timme och jag har inte ätit middag än, och det är inte så roligt att cykla med magen full av mat, nej nej. Tror nog det blir vila idag. Lägger mej nog i soffan med en bok och slappnar av. Har varit så himla mycke på jobbet idag. Har varit med om det äckligaste i hela mitt yrkesliv!! tänker inte nämna vad men de va inte mysigt kan jag lova. Gross!!

Nä nu ska jag börja med att äta middag så får jag bestämma sen vad jag gör.

Ciao

Tunga ögonlock

Datum: 2009-04-23 / Tid: 06:36:38
Uscha vad trött jag är. Jag funderar om jag har brist på nånting i kroppen. är jämt och ständigt trött. Igår gick jag och la mej vid typ kvart över 8, robert trodde jag skämta mej icke. Jag tvärsomnade.  Trodde jag skulle vara pigg idag till jobbet men det var bara önsketänkande.
Igår efter jobbet blev det ett spinning pass på 30 min med ylva, Det gick väl sådär för jag har så grym träningsvärk i benen sen jag körde dan innan.  Även rumpan, kunde knappt sitta på sadeln för de värkte i sittbenen.
Nu väntar jag på att vicky ska ringa, jag ska åka med henne till jobbet så slipper jag gå. Nice.



De var denna dag...

Datum: 2009-04-21 / Tid: 21:56:50
Vad fort dagarna går när man är ledig. Tycker det borde vara tvärtom, att dom går fort när man jobbar och långsamma när man är ledig :)
På eftermiddagen för jag och syrran och hyrde film, Reservation Road, den var jätte bra! Klart värd att se. Vi köpte med oss mat hem till syrran från alamanda. Jag köpte en jättegod pastarätt och för jenny blev de en kebabrulle. De va mysigt.
Nu ska jag lägga mej på soffan och läsa några sidor ur min bok innan jag somnar.

Natti natt!



Här kommer en bild på mitt nya tillskott i örat!! Nöjd,nöjd :D

Slö dag

Datum: 2009-04-21 / Tid: 17:01:50
Det har verkligen varit en riktig slödag för mej idag.
Efter spinningen (som gick superbra) käkade jag frulle sen la jag mej i sängen med kissen och mysa fram till klockan var halv 3, sov lite däremellan och åt lite lunch. Men skönt var det.
Strax efter tre kom johanna och hämta upp mej, sen for vi ner på gymmet och körde ben och mage, gick riktigt bra idag. Skönt.
Nu har jag duschat och ska snart iväg till syrran och äta middag och se en film.
Det blir trevligt!

090421

Datum: 2009-04-21 / Tid: 06:03:49
Nu sitter jag här i köket och ska snart gå ner på gymmet och köra en 30 min spinningpass. Blir fint de, sen ska jag hem, duscha, äta frukost, och sen bädda ner mej i soffan med min bok som jag lånat av en tjej på jobbet. Snömannen heter den. Jätte spännande!
Nä nu ska jag ner och köra stenhårt!!

Dålig uppdatering!

Datum: 2009-04-20 / Tid: 20:13:59
Sorry!

Hela helgen har jag bara jobbar, har inte gjort nånting annat. Så idag är jag så trött.
Slutade ett idag, då kom vicky och hämtade mej, for hem till mej och bytte om, sen in till stan.
Jag har ju varit sugen att göra en industrial i örat, en vertical. Så en sån blev det idag! Yeey, jätte nöjd med den, men hatar att ha grejer i örat innan dom har läkt.
Jag bytte även staven i läppen till en kortare, nice det oxå :D

Idag har jag, johanna och Maria tränat i gymmet. Det blev bröst och axlar, gick väl sådär, känner att kroppen är trött efter helgen.
Imorn blire spincykling kl 6.30. Det ska bli roligt, längesen jag spinna.

Nu ska jag och Robert äta en ny almondy tårta som kommit, det är marangtårta med mjölkchoklad. lät inte helt fel, får se om de smakar bra :)

090417

Datum: 2009-04-17 / Tid: 11:46:06
Gud vad jag tycker dagarna går fort, jag hoppas helgen går lika fort som veckan har gjort så jag får vara ledig snart!
Imorse blev de morronpromenad vid halv åtta, sen sväng runt edsgården. Nu väntar jag på att R ska bli klar i badrummet då ska jag duscha, sen äta min gubbröra som jag gjorde ordning imorse. Mums. Sen äre de bara att vänta in att gå på jobbet. Mindre roligt. Men nu äre inge länge kvar!! Jag får försöka hålla ut sista tiden.
Tänk vad underbart de skule vara att ha ett jobb man trivs med och vill jobba med. Jag ångrar mej så himla mycke att jag gick USKA på gymnasiet. Fattar egentligen inte varför jag gjorde de. Men hur mycket vet man när man är 14 år och less på skolan?
Jag tycker det är vansinne att man ska behöva välja inriktning i livet när man är så pass ung. Nu, 7 år senare, skulle jag tänkt steget längre an vad jag gjorde då. Då skulle man ju ha läst till nånting där man kunde få bra lön och schyssta arbetstider.

Nä nu blir de duschen!

jahapp...

Datum: 2009-04-16 / Tid: 22:24:36
Nu har jag precis kommit hem. Jag har jobbat på gymmet från 4-9 sen var jag in till ingela och carina för en proteindrink, så vi satt och surra ett tag. Gick på rullbandet en timma på gymmet innan jag stängde, det var så lugnt med folk den tiden så jag fick gå ostört :)

Nu håller jag på att koka ägg och pärer, ska göra "Gubbröra" imorn innan jobbet tänkte jag. Blev så himla sugen på de. Men jag är smart som kokar potatisen nu eftersom den ska vara kall :) Ett plus till Mej!



Snö?

Datum: 2009-04-16 / Tid: 11:11:20
Fan ska de komma snö för? Blir så less. I förrgår gick jag utan jacka på jobbet och det var hur varmt och skönt som helst, idag snöar det. Typiskt april väder? joo.
Det var en jobbig morronpromenad imorse, hade på mej för mycket kläder och träningsvärk i rumpan. Usch, ville bara komma hem. Nu har jag precis sett på 27 dresses, den var jätte bra.
Idag blir det inte mycke gjort tror jag, ska försöka städa till i min garderob för det bara väller ut kläder över sovrumsgolvet. Sen  ska jag ju jobba på gymmet från 16. Känns inte så lockande på min lediga dag men vad gör man inte för lite extra kronor :)

zZzZz

Datum: 2009-04-15 / Tid: 21:48:52
Nu blir det till att knoppa. Jag är inte sådär supertrött men jag tänkte kliva upp tidigt imorn för att promenera så det är bara bra att jag lägger mej i tid. Har inte ens nå linser på mej nu så jag ser knappt vad jag skriver. Det är ju jävlar att man ska ha dålig syn. På tal om det måste jag ringa optikern om ett nyss lass med linser. Det är en utgift som inte är ett dugg rolig. Det är så himla dyrt med både linser och glasisar, jag rycker det borde vara gratis för folk kan faktiskt inte rå för att dom ser dåligt. Inte precis nåt man har valt. det kunde ha fått varit billigare iaf.
Nä nu ska jag stänga ögonen för idag.

Natt natt

Mmm...

Datum: 2009-04-15 / Tid: 21:12:58
Det var roligt att se prästgården på tv. Såg exakt likadant ut som när vi var där i sommras. Allting stod nu som det stod då. Tyvärr så fick man inte sitta i gungstolen, den som kastade ur prästen två ggr. hade vela provsuttit den.
Jag försår hur filmteamet kände sig när dom sa att dom var rädda. Det var verklligen inte roligt när de blev kvällen och natten. Det enda vi hörde var steg på övervåningen när vi alla satt runt bordet i salongen. När alla hade somnat och bara jag och frida var vaken hörde vi båda snyftanden från ingången till vårt rum, det var riktigt otäckt.
Men som dom sa så hade man en helt annan känsla på morron när man vakna, då var alla känslor om spöken borta. Då vare bara att packa ihop grejorna, käka frukost och sen fara hem. Då kändes det verkligen inte som om man satt och drack yoghurt i sveriges mest hemsökta hus, då kändes det som vilket hus som helst.

Det blir klart en natt där till sommarn oxå!

Det okända!

Datum: 2009-04-15 / Tid: 19:24:59
Ikväll är det tv programmet Det okända på tv4+ och ikväll handlar det om prästgården borgvattnet som jag bodde i en natt med några kompis förra sommaren. Jag tänker inte missa det programmet. Det kan ju vara roligt att höra vad mediet säger om stället. Spökar vet jag redan att det gör där.

Imorn är jag leeedig!! Eller egentligen inte för från 16-21 ska jag jobba på gymmet. Men det är en kille där och praktiserar så man har ju mycket hjälp med städningen och så. Då har man mer tid för kunderna.

Mitt illamående gick iaf över imorse när jag hade kommit igång att jobba, skönt de iaf. Men jag tror jag tar vila från träningen den här veckan. Kör på morgonpromenader istället bara. Finns ingen energi kvar när jag kommer hem från jobbet. Imorn skulle ju ha vare min enda lediga dag på hela veckan, men det är inte samma att jobba nere på gymmet precis, men ändå.
Nä nu ska jag ta och invänta det okända.

'

Drömkåken i borgvattnet



Huset som gud glömde

090415

Datum: 2009-04-15 / Tid: 06:09:51
Nu har jag varit ute och promenarat, duschat och fikat. Nu ska jag bara klä på mej och kila på jobbet. Klev upp 4.30. Gaaah.
Mådde jätte illa när jag var ute och gick, trodde det skulle bli bättre när jag hade fått i mej frukost, men känner mej fortfarande illamående. Hoppas det går till sig innan jag börjar jobba.
Måste komma ihåg och ringa till veterinären idag om Lill Isas silikon läpp. Glömde helt bort det igår. Som sagt verkar hon inte ha ont men det ser ju inte så trevligt ut med läppen som en ballong. Lill gumman min.
Nä, plikten kallat!

090414

Datum: 2009-04-14 / Tid: 20:14:28
Gud vilken härligt väder det har varit idag oxå. Såå synd bara att jag jobbat. På rasten satt jag ute och solade. Efter en timme brände de bra på kinderna :)

Imorse blev det en skön morgonpromenad kl 5.30, det var riktigt skönt ute den tiden. Inte alls så farligt kallt. Men jag hade gärna gått och lagt mej igen när jag kom hem istället för att jobba. JAg hade tänkt gått och tränat nu på eftermiddagen men jag blev så himla trött så jag somnade i soffan och vaknade för bara en liten stund sen. Hehe. Får se om jag orkar gå ut en sväng nu. Blire kanske gymmet eller en prommis.

VÄRME!!!

Datum: 2009-04-13 / Tid: 20:22:17
Gud vad underbart varmt det har varit idag.  det är så typiskt att man måste jobba när de är så fint väder. Jag jobbade kvällen idag, eller jag är fortfarande kvar på jobbet :P. Om jag inte skulle ha jobbat kvällen tror jag nästan jag skulle vela ha tuttat på grillen på innergården och grillat fläskfilé. Jag är köng på att grilla, blir alltid supergott. I sommar ska jag och älsklingen grillla jätte mycke. Fiska ska vi göra oxå. Då kan man grilla korv medans man fiskat :D jag pratar mat nu för jag är så himla hungrig. Ska förbi på affären efter jobbet och köpa tillbehör så jag kan göra varma mackor när jag kommer hem.

Nu ska jag "docka" ur den dyra digitala pennan som vi måste släpa på när vi jobbar.

Trött och Slut

Datum: 2009-04-12 / Tid: 14:29:23
Det kan jag säga att jag är efter den här helgen.
I fredags var vi ju hos Camilla och Micke, käkade jättegoda enchiladas och drack mycke vin :) En jättemysig kväll.
Igår mådde jag som  jag förtjänade, uscha. Käkade påskmiddag hemma hos Roberts mamma, det var lite folk där så de var trevligt. När vi kom hem bytte jag om sen sprang jag iväg till jenny som hade fest. Det var tappert av mej med tanke på hur dåligt jag mådde. Men en vinare senare var illamåendet borta :)
Gick hem från jenny vid halv 3 tiden tror jag, hade sällskap av stoffe, Danne och Malin.

Ikväll blire middag hemma hos pappa. Tror det blir en tidig kväll för mej. Ska ju upp och jobba imorn. BLÄÄ!!


Tiden står still!

Datum: 2009-04-10 / Tid: 15:04:35
Har ingenting alls att göra. Väntar bara in tiden så jag får duscha och göra mej ordning innan vi ska till camilla och Micke. Har tänkt hela dan att jag ska ta en promenad men jag ids inte alls. Jag har suttit på ballen och läst lite, det var jätte härligt därute nu. Längtar så oerhört mycke till sommarn!! Linne och kort kjol!! Hur härligt är inte de.
Förra sommaren var jag och några kompisar till den gamla prästgården i borgvattnet (sveriges mest hemsökta hus) och sov en natt. Man får hyra stället en natt för 2000 tror jag de va. Det spökade inte så mycket men hela huset är läskigt i sig. En sån trip tänkte jag att de skulle bli till sommarn oxå.



Mysigt hus eller hur?



Frida är rädd för spökena :D



Kyrkogården låg rätt över vägen, ganska logiskt med tanke på att det var prästgården vi bodde i.



Jag och Frida nattade i det "gula rummet"

Maddis

Datum: 2009-04-10 / Tid: 12:39:51
Jag måste skriva ett inlägg om min underbara, underbaara vän Maddis!
Tråkigt nog så bor hon i sthlm så vi ses inte alls ofta, men när vi var liten träffades vi på typ alla loven. Påsklovet var ett sånt lov. Känns lite konstigt nu när det är påsk och hon inte är här. Har ju varit med henne varje påsk sen vi var ca 8 år så de t har blivit som tradition.
Bästaste tiden nånsin var våra bravader i stugan i riibodarna. Man kan ska skriva en bok om allt tok vi varit med om.
Funderingar på att tälta mitt i skogen när de va hur mycke snö och minusgrader på nätterna, tur att May övertygade oss att det verkligen inte skulle gå.
Eller bara komma på mitt i natten: Vi går ut och rakar benen. Resultaten blev lena ben, men jävligt många myggbett.
Vågar jag ens nämna när vi fick för oss att ta en promenad till INDAL sent på kvällen genom skogen från Riibodarna. Hehehe, vi kom faktiskt fram, men det tog ungefär 3 timmar och klockan var mitt i natten när vi kom fram.

Det där är bara en liten del av allt vi två gjort tillsammans.

Det finns bara en som Dej och Du kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta.
Älskar dej och Saknar dej varje dag!




seg och slö

Datum: 2009-04-10 / Tid: 12:10:12
Det har jag varit hela morron. Jag har legat i soffan och kollat på stig helmer när dom åker till alperna. Det är rolig :D
Ikväll blir det middag och vin hemma hos Robert syster camilla och hennes kille Micke. Kommer bli roligt tror jag. Om inte annat blir det roligt efter lite vin. Får se om jag och R går på krogen sen.

Fy fan va Lill isas underläpp är svullen. Ser ut som hon har sprutat in sillis där. Men hon äter nu iaf så jag får vänta i helgen och se om de blir nå bättre annars ringer jag på måndag. 



...

Datum: 2009-04-09 / Tid: 12:09:54
Tycker det är så himla svårt vad man ska skriva för rubrik :S Om det inte är nå speciellt man ska skriva om förstås.

Jag är lite orolig för Lill Isa för hennes underläpp är jätte svullen. Det är som en stor bubba hela läppen. Men hon verkar inte ha ont iaf, men jag vet inte om hon tycker det är svårt att äta, för hon brukar alltid äta på en gång man ger henne blöt mat men hon har inte gjort det idag, det jag la fram imorse ligger fortfaranade kvar. Får se hur de ser ut imorn.

Idag är de skärtorsdag. Tiden går så himla fort, tycker de nyss va julafton.
I morgon ska jag och Robert till hans syster och äta och dricka vin. Kommer förmodligen bli utgång efter det.
På lördag ska vi till R:s mamma och äta och på söndag ska vi till min pappa och äta.
Tycker det är jobbigt att äta borta :S
Men man får väl offra sig nu i påskhelgen.


Yes yes!!

Datum: 2009-04-08 / Tid: 22:06:36
Åhh jag är såå glad just nu. Fick veta på eftermiddagen att jag fått sommarjobbet på ortopedmottagningen på sjukhuset!
Hur soft är det inte att jobbar måndag till fredag?
Inga kvällar och inga helger!
Sen äre ju skönt att prova nå annat oxå.

Nu har jag precis sett då Färjestad tog SM guld. Hellre dom än Hv. Skulle ju egentligen ha vare timrå men de sket sig ju tyvärr.
Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mej och mysa med Lill Isa innan jag somnar.




Natt Natt

Good morning

Datum: 2009-04-08 / Tid: 10:28:31
Det blev en slö morron för mej idag, vaknade vid nio och hade as ont i halsen :(. jag gick upp och drack lite te för att se om de blev bättre. Icke!
Så de blev vila från morronpromenaden idag. Jag har bäddat ner mej i soffan nu istället. Skönt.
Jag håller på att läsa en sån himla bra bok. Min vän Leonard heter av James Frey. Det är forsättningen på Tusen bitar. James frey skriver om hur han kom ur sitt missbruk när han var 22 år. Då hade han varit knarkare och alkis i tio år :O. Jag kan verkligen rekomendera dom böckerna.

Nu jobbar jag bara ikväll och imorn sen äre ledigt i tre dagar! YEEEY

Chicken ticka masala

Datum: 2009-04-07 / Tid: 22:45:08
Det gjorde just Gordon Ramsey på tv:n. Såg jävligt gott ut måste jag säga.
Det gick rätt smidigt att jobba ikväll, jag fick bra med motion iaf för det var mycke fram och tillbaka.
Efter jobbet kände jag mig så pigg och hurtig så jag travade ner till gymmet och körde rygg, biceps och triceps. Blev även några minuter på rullbandet innan jag gick hem och duschade.

Nä nu ska jag knoppa hade jag tänkt. Är lite trött måste jag säga. Blir nog några sidor ur min bok innan jag slocknar.

Bye bye

Work

Datum: 2009-04-07 / Tid: 17:05:38

Ja de är de jag roar mej med just nu. Har lite rast nu så jag tänkte trycka i mej nånting att äta så man orkar med kvällen. Ganska skönt att jag jobbar kväll imorn oxå så jag kan ta lite sovmorgon. Tog en vilodag från gymmet idag, hade ingen lust alls att träna innan jobbet. Får ta det imorn istället.
Nu måste jag äta så jag hinner med mej.
Skriver mer när jag kommer hem.

CIAO


Tråk väder

Datum: 2009-04-07 / Tid: 11:19:20
Det var ingen rolig morron promenad jag var ute på imorse, grått och trist. Mina batterier dog på mp3:n efter ungefär halva vägen. Finns inge tråkigare än att gå utan musik. Man får ingen peppning.

Nu väntar jag bara in tiden för att gå och jobba. Jobbar från 14-21 idag. Drygt som fan då kvällarna är jätte jobbiga. Har kväll imorn oxå.
Men sen jobbar jag bara torsdag sen äre 3 dagars ledigt!! Blir skönt de.

Nu ska jag göra mej en kopp te och sätta mej med en bok.



Fast and furiuos

Datum: 2009-04-06 / Tid: 23:24:07
Den har vi sett nu ikväll. Grym film!
Den var spännande hela tiden och man fick skratta lite grann oxå :D
Det gör ju inte så mycket heller att både snyggingen Vin Diesel och snyggingen Paul Walker är med.
Med andra ord: Den är verkligen värd att se på bio.



Den som väntar på nå gott...

Datum: 2009-04-06 / Tid: 19:56:50
Jo tack, nog har jag väntat alltid, ganska precis ett år...
...på att min orkidé ska blomma om.
Men nu äntligen har den gjort det.
I´m like a proud mama!
:D



Mamas baby!

Nu väntar jag på att Erica ska komma och hämta mej. Hon kommer nog om en tjugo minuter. Då blire bio!


Bilder

Datum: 2009-04-06 / Tid: 17:29:10
Det är alltid roligt att se bilder så jag tänkte slänga upp bilder från min och Ericas kanon roliga kryssning till tallin.



Erica med sin Gin & Tonic



Våran båt Romantika



Färdig att Festa!! Bortse från myssockarna på mina fötter!



Erica är oxå redo!



Härlig färg eller hur? Bluesea drink hette den. Pricken över i med körsbäret i botten



Shopping i tallin! Jag hittade en äggstol att vila i



Efterrätt på buffén



Trappor av Guld

Nu orkar jag inte lägga in fler :)

Duktiga Jag

Datum: 2009-04-06 / Tid: 17:09:59
Jag tycker jag har varit jätteduktig idag, efter lunchen började jag diska lite lätt och tänkte sen dra dammsugaren lite snabbt, men med lite bra musik från datorn så städade jag hela lägenheten, det tog sin lilla tid men det är ju så himla skönt när de är färdigt. Efter jag städat klart slängde jag i en omgång tvätt i maskin sen vare dags för gymmet.
Körde bröst och axlar och de gick väl sådär, sen gick jag på rullbandet 42,50 minuter om jag ska vara riktigt exakt :P
Nu har jag precis ätit chicken nuggets, potatissallad och sallad till middag. Lite sweet chili sås hängde oxå med. Gotti gott.

Nu ska jag slöa i soffan ett tag innan jag börjar göra mej i ordning för bion med Erica ikväll.

Ciaoo!!



Erica och Jag på kryssning!






Hurtbulle nr 1

Datum: 2009-04-06 / Tid: 11:30:10
Det är jag de :D
Imorse var jag ute på en jättehärlig morron promenad, de va solbrillor på och bra musik i öronen. Synd bara att de blev molnigt efter halva vägen. Men men..
Det är så himla skönt att vara ledig idag. Nu ska jag snart äta lite lunch, sen blire till att städa, träna och dega lite :)
Ska eventuellt på bio ikväll med Erica. Det kan ju va mysigt.

Jag har haft jätte många olika drömmar inatt, kommer ihåg jättemycke, annars brukar jag bara minnas lite svaga delar, men inte inatt, Vissa av nattens drömmar ville jag inte vakna upp ur, medans andra var mindre roliga, snudd på mardömmar.

Nä nu kurrar magen!

Sådärja

Datum: 2009-04-05 / Tid: 23:28:35
Usch va mätt jag är!
Jag åt lövbiffgryta och potatis kroketter till middag. Åt som en svulten kulting och fortfarande typ äcklig mätt. Att man aldrig lär sig :P
Men gott vare :)

Nu är jag supertrött efter grishelgen så jag tror jag ska lägga skallen på kudden och blunda några timmar.

Nassi nass

//
ElinaE

Johanna Öhlen

Datum: 2009-04-05 / Tid: 21:16:51
Det är så himla skönt att denna helg är gjord. Fan va tungt de har varit på jobbet. Kommer va helt slut hela veckorna om de ska fortsätta som de gör nu,

Jag har inte gjort ett dugg i helgen förutom att jobbat. Jag får ta igen allt nästa helg när jag är ledig fre-sön. Heeela påskhelgen! Så himla skönt.

Jag satt och fundera förut på att Johanna Öhlen aldrig kan se seriös ut på bild så jag var bara tvungen att knåpa ihop ett litet kollage.

FÅR JAG LOV ATT PRESENTERA:
JOHANNA!!!!




Tur man har nåt att skratta åt ibland :D

Plupp

Datum: 2009-04-05 / Tid: 19:08:33
Vi har en tavla på jobbet som föreställer figuren Plupp som sitter på en ren. Jag hade glömt bort honom innan jag såg tavlan. Tror vi hade nå böcker om Plupp när vi va små. Jag får iaf minnen när jag ser han.




En liten parantes bara. Skriver mer sen :)

Skäms på mej!

Datum: 2009-04-03 / Tid: 21:20:46
Har verkligen inte vare duktig att skriva dom senaste dagarna men jag har vare helt slut efter jobbet. Det är så himla mycket att göra. Jag saknar poolen :(.
Det har väl inte hänt nå roligt heller på senare tid, jag har tränat, promenerat och jobbat.
Känns inge vidare att jobba hela helgen. Jag vill ut och ha kul med polarna. Inte vara på jobbet en lördag från 7-21. Hatar verkligen dom passen, speciellt när de är så tungt på jobbet oxå. Men slutpratat om jobbet :)

Jag är så himla sugen att fara på en kryssning snart. Tänker faktiskt fara iväg i slutet på april, början på maj. Sist va vi ju i tallin men skulle vara roligt att prova Riga oxå.
Kreta börjar närma sig oxå! Men jag känner mej inte riktigt redo än för beach -09. Men de kommer de oxå.
Nu tänker jag slänga in lite bilder från förra helgen som jag hade tänkt gjort i söndags. Hehe, bättre sent än aldrig.



Stoffe, Jocke Lovely och jag




Jocke är sååå nöjd i detta ögonblick :D



Hahaha, man kan lyckas se ut hur som helst med lite alkohol i ådrorna :D






Byllan, Jocksy och Syrran hemma hos henne

Nu tänkte jag gå och lägga mej sådär Tjugo över nio på en fredag kväll. Känns tungt men jag måste om jag ska palla med morgondagen.

Sovgott!!

RSS 2.0