sista dagen på år 2009

Datum: 2009-12-31 / Tid: 16:11:24

Idag känns det något bättre. Mår dock inte så bra och är inte taggad för fest. Jag hade planer på att åka hem till pappa och fira nyår med min älskling Lill Isa. Pappa och alla ska till vickys familj och fira. Men det skulle inte vara nån höjdare att vara ensam på tolvslaget och jag har gett stränga order till vicky att hon inte får vara med mej om jag ska vara ensammen. Vill inte förstöra hennes nyår oxå. Men nu har jag just klivit ur duschen och sa till vicky att jag ska göra ett tappert försök att tagga till. Men det är för hennes skull! Men om det inte skulle gå alls så är chrille nykter så han kan köra hem mej.

Så jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!
 Hoppas 10 blir bättre än 09, iaf första halvan av 09. Sista halvan har jag haft the time of my life.

Hade


...

Datum: 2009-12-31 / Tid: 01:38:18

Vissa dagar kan allt bara kännas fel. Man tänker på hur saker har varit, hur saker skulle kunnat vara. Idag har varit en sån dag. Kanske beror mycket på att jag inte känner mej riktigt pigg, eller att jag är i timrå där precis alla minnen finns.  Kan vara att jag åker tillbaka till till norge på lördag och det känns inte som jag har gjort allt jag velat här hemma. Tiden har gått så himla fort. Känns som jag inte fått en tillräcklig dos av Vicky att jag kommer klara mej tills nästa gång vi ses. Ändå fast vi varit med varandra dag och natt sen den 22/12. Vi kan helt enkelt inte bli less på varandra. Det kallas äkta vänskap.
Men ändå fast jag ser lycklig ut på utsidan så kan det se helt annorlunda ut på insidan vissa stunder. Har väl helt enkelt blivit ärrad för många gånger. Vissa saker glömmer man aldrig och vissa ärr tar jävligt lång tid att läka, om dom ens gör det. Vissa problem stannar inte i lilla timrå utan dom följer med hela vägen över gränsen till norge.

Ursäkta klagan, men det är därför det är skönt att ha blogg ibland. Skriva är bra.

Imorn kommer att vara en bättre dag. Hoppas jag iaf.

Nu ska jag joina snarkande vicky i sängen och börja tampas med den eviga kanabsloutintesomnahurmyckeochlängejagänförsöker kampen.

~All the dreams from the past, faded so fast~


...

Datum: 2009-12-30 / Tid: 17:08:43

Allting är bara fan just nu...

skriver när allt känns bättre


29:e december är mammas födelsedag!

Datum: 2009-12-29 / Tid: 12:26:16

G R A T T I S Mammsen!!

Ska fara och fira henne om ca en timma. Blev inge fika hos Hedörn för han var tvungen att fara på jobbet. Jag som va såå sugen på hans kaffe!! Får ta det en annan dag. Måste ju träffa min promendad kompis Nalle oxå, hans underbara Alaskan Malamute.

Nätterna med vicky är numera väldigt skumma. Tror jag ska börja sova på soffan hädanefter, inatt somnade hon före mej, sen helt plötsligt så börjar hon sparka på mej säger åt mej att sluta killa henne på fötterna, jag med min fotfobi skulle aldrig ens komma på tanken att göra nåt sådant. Vicky blev rädd ett tag att det var The ring bruttan som hade krupit under hennes täcke innan hon förtsatte att snarka. Hon jobbar just nu men jag måste höra med henne sen om hon minns det.
Natten till igår hade jag släng av magsjuka så jag kunde inte somna, vid 3 tiden börjar Vicky skrika som en idiot, börjar vända och vrida på sig i sängen och jag tror att hon sett nån som står i dörröppningen. Tillslut får hon fram att "spindlarna kommer från taket ner på mej". Mardröm.

Nä nu ska jag börja göra mej iordning för att åka till mamma.

Hade


Hjärtinfarkt gånger 3!

Datum: 2009-12-29 / Tid: 00:56:10

Ikväll har jag och V varit hos Johan och sett The ring 2. Vi skrämde upp varann ganska bra under filmen. Nice. När vi skulle gå hem för en halvtimma sen gick vi källarvägen för vicky hade inga skor på sig. När vi kommer ner i källarn så är lamporna tänd därnere, såklart så släcks dom automatiskt efter ett tag så jag säger till V: Det är nån härnere!! Vi skämtade lite snabbt om att det var flickan i filmen som var där för att ta oss och precis när vi sagt det så är det en människa som hoppar fram och skrämmer oss. Trodde seriöst att jag skulle dö tills jag såg att det var våran kära granne Hedörn. Skönt att det var han och ingen annan, men det var ju så precis att vi hade sett en skräckis innan.

Nu ska vi sova, vicky ska upp och jobba imorn och jag ska till Hedörn och fika. Sen blir det till mamma för hon fyller år <3, sen frissan.

Sovgott!!


Mmm..

Datum: 2009-12-28 / Tid: 16:58:12

Klockan 17.45 idag skulle jag äntligen få se New Moon, jag och broder tänkte gå och se den men pappa vill inte att jag ska köra till stan i detta väder :(. Får ta det på onsdag då. Enda chansen innan jag far hem till Norge.
Idag har det inte hänt så mycket, tog en promenad med Robbin förut. Trevlig grabb. Det är väl det enda vettiga jag gjort på hela dagen. Ska lifta med vickys föräldrar hem till pappa sen och hälsa på en sväng. Ska även klippa klorna på kissen min. Det blir lite dåligt att uppdatera i bilder nu för jag sitter på vickys dator för min har inget nät.

Börjar redan gruva mej lite att fara tillbaka till norge. Jag vet ju att det kommer kännas bra när jag väl kommit dit, men hur ska jag klara av att lämna vicky efter 2 veckor och twentyfourseven med henne. Kommer bli jobbigt. Men det tar jag då. Nu ska vi bara ha jäkligt kul sista dagarna.

Hörs sen!


Ursäkta mej

Datum: 2009-12-28 / Tid: 12:32:16

Nu har det verkligen blivit dåligt med bloggandet. Men har haft så fullt upp hela tiden.
På juldagen gjorde jag en tatuering hos Marcus Öhlén. Jag blev jättenöjd. Sen firade vi jul hemma hos mamma och det var mysigt. Fick en kanonfin Ipod som jag verkligen behövde. Tack tack.
Sen blev det utgång med gänget. Förfesten var kanon, men det var sådär på krogen.
Annandagen var till att ligga i vickys soffa och må konstigt.
Dagens var iaf när vicky skulle ringa och beställa pizza, just innan hände en grej så jag började as garva, vicky kunde inte hålla sig heller så hon skrattade sig genom hela beställningen. Mellan anfallen fick hon repetera beställningen ett X antal gånger. Men det blev rätt iaf.
Vid nio på kvällen låg vi fortfarnade i pyjamas och mådde konstigt när grabbarna ramlar in här, redo för ny fest. Jag vet inte hur det gick till men helt plötsligt är jag nyduschad, sminkad och sitter med en gogg i handen. Den kvällen var kanon, var på aveny men det var nästan inte en människa där. Har nog aldrig sett så lite folk ute nångång. Men vi hade roligt ändå.

Nu är vickys mammi och pappi här för att sätta upp en ny fläktkåpa åt henne. Sen jobbar vicky från 14.00 till 18.45 :(


Julafton idag igen

Datum: 2009-12-25 / Tid: 11:32:20

Idag är det som julafton igen när vi ska till mamma och fira. Kommer bli mysigt att vara med syskonen igen. Sen blir det tillbaka till banérgatan för förfest och utgång. Nice nice.
Igårkväll kom jag hem till vicky vid ett tiden tror jag. Då hade vi lite julmys här hemma. Käkade lite glass och drack glögg och öppnade julklapparna vi köpt till varandra. Jag blev supernöjd med mina och jag hoppas vicky blev nöjd med sina.

Nu ska jag kliva in i duschen, sen ska jag och jocke ut på lite äventyr.


...

Datum: 2009-12-24 / Tid: 23:39:32

Ja då var denna julafton snart över. Jag har haft en supermysig jul med min familj. Vi har ätit alldeles för mycket god mat, alldeles för mycket godis och druckit alldeles för mycket julmust. Men det är väl så det brukar vara på julen. Jag har fått många jättefina julklappar, har jag trots mitt otroligt hemska humör varit snäll iår? Tydligen. Tack så mycket pappa och Johanna. Och tack lillebror patrick för filmen. Kommer säkert vara superbra <3

Nu när jag har varit i timrå några dagar känns det som Hitra bara varit en dröm. Allting är som i en dimma. Precis som jag har drömt det. Saknar tjejerna, men är så glad att jag får spendera tid med min familj och min underbara Vicky. Det är fan sant att jag inte är hel när hon inte är i närheten. Du kompleterar mej, och jag dej.

Imorn ska jag ut till maami och fira jul, ska bli så roligt att träffa henne. Var ett tag sen. Kommer bli mysigt. Sen blir det förfest och utgång. Kommer bli kanon.

Nu ska jag snart höra vart vicky är så ska hon hämta upp mej hemma hos pappa, då ska vi hem till henne/oss och byta julklappar.

God Jul igen!


God Jul!!!

Datum: 2009-12-24 / Tid: 11:19:31

Nu är det julafton. Tiden har gått så himla fort. Idag blir det bara att mysa på hela dagen. Jag och Vicky ska precis göra lite gó frukost, sen ska jag till pappa och fira jul.
Uppesittarkvällen igår hos syrran var kanon! Det blev gröt och macka, tobbes hemmagjorda glögg, frågesport (som jag förlorade gravt :() och bara en massa mys. Tack syster för att du fixade sån fin kväll.

Nu blire frukost och prat med min tvilling

GOD JUL TILL ER ALLA!

HOPPAS NI FÅR EN KJEMPEFIN DAG!


Uppesittarkväll

Datum: 2009-12-23 / Tid: 19:14:33

Jag behövde aldrig låna bilen av pappa förut för min snälla vän Jocke följde med mej in på birsta. Gud va folk. Men inte så mycket som jag trodde det skulle vara.

Nu är jag på uppesittarkväll hemma hos syrran. Så våran familj och tobbes familj är här. Magen kurrar så jag hoppas maten är på gång.

Puss


I Timrå

Datum: 2009-12-23 / Tid: 12:54:26

Nu är jag hemma i timrå igen. Resan igår gick bra. Vi for vid kvart i 3 kanske och kom hem klockan ett. Vägarna var halkiga så vi körde lugnt hela vägen. Hellre får det ta lite tid än att man hamnar i diket.
Mikka släppte av mej hemma hos vicky inatt, så vi surrade på en stund innan vi gick och la oss. Stackars Vicky skulle upp och jobba idag 9-18. Jag var så trött när hon gick så jag minns knappt vad hon sa till mej.
Nu väntar jag på att pappa ska sluta jobbet så ska jag låna hans bil och fara in till birsta. Fyy vad jag gruvar mej. Pratade med Johanna för ett tag sen, hon hade precis kommit därifrån och det var kaos som vanligt. Hatar julruschen. Bilköer långa som jag vet inte vad och inga parkeringar. Men jag tänker inte vara där längre än nödvändigt. Hoppas på att det kommer gå snabbt och smärtfritt.
Ikväll ska jag på uppesittarkväll till syrran. Kommer bli skojjigt.

Nu ska jag göra mej klar innan pappa kommer.

Hade


Inte packat

Datum: 2009-12-21 / Tid: 23:12:58
Jag måste vara sämst på att packa. hatar att packa, spelar ingen roll vad jag ska göra. Men jag får packa lite snabbt innan vi far imorn.
Vid halv tio kom på vi att vi inte ätit nån middag. Det enda jag ätit idag är 2 mackor, några skedar soppa och tårta. Men med tanke på hur mycket skit jag stoppat i min mun i helgen så har jag nog lagt på så jag klarar mej hela vintern. Detta ska bli ändring på efter jul och nyår. Känns inte som nån idé just nu då.
Våran roomie viktor har kokat kola idag och det luktade så sjukt gott i hela huset. Det var lika gott som det luktade kan jag garantera. Idag var hans sista dag på jobbet så imorn far han hem till sverige. Lite tråkigt för om man känner honom är han är en mysig filur. Det han lämnar efter sig är ett tomt rum som jag ska ta. Ska bli skönt att få eget rum men kommer kännas tomt när jag har sovit i samma rum som mikka de senaste 2 månaderna. Men jag sa att om det blir alltför ensamt kan vi sova hos varann :) Jag kommer ju bara flytta en vägg bort.

Nu ska jag lägga huvve på min pute och sova. Norskan är så grymt skönt. Pute? Jag har lika roligt åt det ordet fast det var 2 veckor sen Joachim sa det första gången. Jag tror jag föredar kudde faktiskt.

Imorn börjar vi halv 7. Tidig morron. skönt att gå till jobbet nu när man bor så nära.

Sovgott!

21 december

Datum: 2009-12-21 / Tid: 20:13:45
Imorn kommer vi heeeem! Hoppas vi överlever vintervägarna. Skulle bara fattas att det händer nåe efter vägen så vi blir stående. Fira jul i en bil i ett snökaos. Merry christmas to you all to. Men vi får köra lugnt. Har ingen brådska att komma hem som senast. Nu ska vi ju vara hemma några dagar mot för sist.

Idag har det gått bra på jobbet. Blev trim idag oxå och det är alltid lika roligt. Sen har det spelats julemusik halva dagen ungefär till grabbarna tog in stereon i filé rummet där dom skär fiskhuvudena. Det enda vi hörde då var, donk.. donk..donk...
Vi jobbade till klockan sex och sista halvtimmen var jag så trött och slut i svanken att jag nog inte skulle ha pallat mycket mera. Tror min kropp har ställt in sig på semester nu.
Vi gjorde upp 39 ton fisk idag och vi ska ha gjort 65 ton totalt. Så ni kan själva ränka ut hur mycket vi har kvar att göra imorn. När vi kommit upp i 65 ton stänger vi La fabrika för jul, sen blir det julluch och sen hemgång. Greit!

Nu ska jag försöka göra ett ryck att packa det jag ska ha med mej hem. Lär säkert glömma nåt med då äre så.

Hade så länge

Julkonsert

Datum: 2009-12-20 / Tid: 23:48:50
Idag har varit en riktig seg söndag. Vi satt alla 3 i sofforna i vardagsrummet med varsin dator och lyssnade på musik och nördade. Skönt. Vid halv 4 tiden kom joachim hit för fika. Det blev mycket prat och skratt. När han hade åkt hem gjorde Louise as god kyckling i jordnötssås. Mumms!
Vid halv 8 for vi iväg till kyrkan i Sandstad för att lyssna på deras julkonsert. Det var så fint och mysigt såhär före jul. Det var en man som sjöng "Helga natt" så obeskrivligt fint. Vilken röst alltså. Hatten av för honom. Alla stog upp och applåderade när han var färdig. På slutet sjöng han den en gång till lika fint. Joachim spelade in på mobilen och blåtandade över den till mej så nu är det förevigat :)

Nu ska jag försöka sova för imorn väntar en lång arbetsdag. Pengar pengar.

Ni får ursäkta om det är lite stavfel, men jag har inga linser i så kan ser inte riktigt vad jag skriver.

Godnatt och sovgott!

20:e (!) December

Datum: 2009-12-20 / Tid: 12:03:03
Idag är det 4 dagar kvar till julafton och i övermorron far jag hem. Det är helt otroligt va tiden går fort. Snart får jag träffa Vicky, Jenny, johanna, Frida, familjen och alla andra! Wiiiee!
Igårkväll såg jag och Mikka på halva tomb raider innan hon vart så trött. Precis när hon skulle lägga sig kom Louise hem så vi satt och surrade bra länge. Sov riktigt gott i nya huset. Varmt och skönt va de.
Synd att jag var så grymt trött och seg igår för jag blev bjuden på fest och ville verkligen gå. Skulle nog ha vart riktigt kul. Men men..

Sen ska vi ha lite 4:e adventsfika här med julmust lussebullar och pepparkakor. Joachim ska komma han oxå. Sen klockan 20.00 ikväll ska vi till sandstads kyrka med yngve och wendy och se en julkonstert. Mysigt på såhär på sista advent.

Imorn ska vi jobba fram till klockan 18.00. Bra med några timmars övertid. Sen jobbar vi tills vi är färdiga på tisdag. Blir förhoppningsvis vid tolv, ett tiden. Sen hemgång :)



Vårat nya hus



hehe



Mongis Mikka


Vin på marinan

Hade



Hestvika

Datum: 2009-12-19 / Tid: 21:32:27
Nu är vi äntligen Hestvika bor! Just nu ligger jag i min säng i vita huset i Hestvika. Så grymt skönt att vara här. Tycker lite synd om Bulgarerna som fick ta vårat stökig hus. Men varken jag eller Mikka vill direkt städa upp efter andra. Men nu äre slut på de :)

Vi har just kommit tillbaka efter middag på Marinan. Skönt att kunna ta en promenad dit. Så vi unnade oss ett glas vin och en supergod pizza. Norges pizzor slår sveriges med hästlängder.

När vi hade packat in alla grejjor i huset så satt vi och pratade lite med Victor (som oxå bor här) och varvade ner efter flytten. Kom på att det skulle vara gott med chips och dipp till kvällen. Klockan var då 17.52 och bunnpris stänger 18.00. Jag och Mikka tittade på varann en halv sekund och rusade sedan i panik ut till bilen, sen vare bara gasen i botten till affären. Kom fram 17.58 så vi hann med två minuters marginal. Vi körde dock väldigt lugnt hemåt senare.

Nu blir det bara till att chilla i detta varma (underbart) hus. Saknar inte vårt kalla hus ett dugg. Tänkte se Tomb Raider och äta chipsen och dippen som vi riskerade liven för. Är så trött efter gårdagen så det lär nog bli en relativt tidig kväll.




Sånt här bombnedslag var det igår när vi packade




Blev en lättare chock när vi skulle åka bort till Louise sent i gårkväll och marken var alldeles vit


Hade rätt mycke bilder jag skulle lägga upp men det verkar inte vilja sig riktigt. Får se om det fungerar senare.

Nu ska jag försöka hålla ögonlocken öppna ett tag till.

Puss

19:e December

Datum: 2009-12-19 / Tid: 14:40:52
Godmorgon!
Jag har precis vaknar efter 6 timmars sömn en bilresan. Känns som nån slagit mej i hövve, så trött känner jag mej. Vaknar nog till snart hoppas jag.
Idag ska vi flytta! Känns jättebra, men jobbigt eftersom jag är så trött just idag. Men det blir nog bra de.

Hörs sen

Hello there

Datum: 2009-12-19 / Tid: 08:06:19
Nu har jag alldeles precis kommit tillbaka från roadtrippen till flygplatsen. Klockan visar just nu på 08.05 och jag har inte sovit på 25 timmar. Blir skönt att sova nu då.

Berättar mer om resan senare idag när jag vaknar :)

Nirvana

Datum: 2009-12-18 / Tid: 23:32:16
Igår kväll när jag inte kunde somna för tankarna snurrade som vanligt så började jag av nån konstig anledning att tänka på Kurt Cobain. Vet inte varför men så blev det. Tänkte på hans liv och hans död. Tragiskt. Men sånt är väl livet för vissa ibland. Synd bara om hans då 2 åriga dotter som han lämnade. Själviskt. Men jag gillar han ändå.
Konstigt vad man kan komma och tänka på grejjer.

Nu ska vi åka bort till Louise och äta pepparkaksdeg och baka om det blir nåt kvar. Vilka svullon vi är :D

Sen äre bara att försöka hålla sig vaken till 2 då vi drar iväg. Kunde inte somna förut när jag tänkte ta en nap.

Hade fint

Sagan om Spindeln

Datum: 2009-12-18 / Tid: 20:25:10
För några veckor sedan berättade Mikka att hon hade sett en spindel i takhörnet i hallen. Jag blev rädd. När vi kom hem från jobbet samma dag var spindeln och nätet borta. Mikka trodde killarna dödat den, jag trodde den hade tagit sitt nät och flyttat till en annan plats i huset, ex min säng. Jag blev rädd igen.
För en timma sedan fick vi för oss att ta bilen till bunnpris och handla godis. När vi stog i hallen tittade jag upp i taket av nån konstig anledning. Där hänger en stor svart spindel! Jag blev livrädd och sprang ut ur hallen fort som f*n. I den lilla 3:e dels sekund jag såg spindeln hann jag se att den hade benen i krampade läge = död. Men det spelar ingen roll. Mikka skrattar och säger att den hängt där hela veckan. Ikke schysst. Jag gillade inte henne för några minuter tills hon tar dammsugaren och tog död på jäveln riktigt. Tack för det.

The End



Hon tar upp den...



Hon använder den...



Och hon gjorde Hitra en spindel mindre...


Freeedag!!!

Datum: 2009-12-18 / Tid: 17:43:08
Gud va skönt det är med fredag. Den här veckan har gått så sjukt fort. Det var ju helg nyss! Men jag klagar inte.
Det har gått bra på jobbet idag. Stog och rippade första perioden på en och en halv timma, sen resten av dagen stog jag på vakuum maskinen. Jag älskar verkligen den platsen. Tiden går så fort då. Vi hade även "trim" idag oxå. Ser så roligt ut när alla fabriksklädda människor har gymnastik. Det har även spelats julmusik hela dagen nere i fabriken, stämningen har varit på topp hos alla tror jag.

På frukosten hade jag och Louise en intressant pratstund om polacker. Vi kom fram till att polacker faktiskt är snygga. Har alltid tänkt mej polacker som konstiga fula människor, men fel fel fel. Dock är det en ny polack som började för några veckor sedan, han är lång som en flaggstång. Ser lite roligt ut när man står bredvid honom på rippelinjen. Han står på golvet och jag står på en platta som är höj-och-sänkbar och han är ändå längre än mej då. hehe.

Inatt klockan 2.00 far jag och Louise iväg mot trondheims flygplats för att skjutsa Marek och Maria. Vi lär va hemma runt 7 tiden imorn. Mysigt att åka bil. Men ska passa på att sova några timmar nu och sen packa ihop alla mina grejjer jag har här i huset, för imorn så flyttar vi!!!! Kommer bli kanon!

Vi hörs lite senare.


Hooyah!

Datum: 2009-12-17 / Tid: 22:31:50
Sådär nu funkar texten som den ska. Det gick inte att ändra typsnitt och sånt förut. Gick inte att lägga in bilder eller nånting. Men det fixade jag :)

Ikväll har vi sett på G.I Jane! Den är så sjukt bra. Skulle inte vara fel att gifta sig med en biffig navy sealare. Mums.

Så skönt att det är fredag imorn. Natten mot lördag blir det roadtrip med Louise in till Trondheim. Hon ska skjutsa två slovaker till flygplatsen. Många som ska hem över julen. Vill inte att vissa ska åka hem.  Man kan ju hoppas att dom kommer tillbaka nångång.

Nu ska jag se lite webtv innan jag sover.

Puss å Hej!

Fel

Datum: 2009-12-17 / Tid: 16:57:17
Det må bara nå fel på blogg.se. Därav texten som är jobbig att läsa. Hoppas det fixar sig till sen.

En bra dag

Datum: 2009-12-17 / Tid: 16:54:23
Idag har det varit en bra dag trots att den började så tokigt. Jag kände mej mer död än levande när jag for till jobbet imorse. Det berodde inte på att jag var trött utan var hängig och ont i halsen. Proppade i mej en alvedon forte sen var det bara att bita ihop och gå ner i (numera kalla) fabriken. Det gick rätt fort fram till fikat en sen ännu fortare fram till lunchen. Det bjöds på as go tårta på lunchen. Vet dock inte varför. Efter lunchen var vi nog rätt frusna allihopa. Så vid halv 2 stannades alla maskiner och Smokey började spelas ur en stereo. Dags för Trim. Sen vände sig alla mot linjeledare Mary och sen blev det gymnastik övningar. Det var riktigt roligt. Värmen kom tillbaka och jag blev på bra humör. Sista perioden stog jag på vakuum maskin med en av Litauen bröderna. Det har inte funnits nå intresse att studera dom närmare, men idag gjorde jag det och fan va ung ena grabben såg ut i ansiktet! Han kan inte vara gammal alls. Istället för att tycka han är knepig började jag tycka synd om honom. Tänkte på gången för en månad sen ungefär när jag svor och skrek åt han (på svenska så han fattade inte vad jag sa) för att var så seg och inte gjorde som han skulle. Fick ångest för de, men jag hade en dålig dag då okej! Inget jag är stolt över. Har även kommit en ny brud till fabriken, tror det är nån polare till dom ensamma två litauerna. Hon har inte jobbat många dagar och blev ställd bredvid mej på rippe linjen i pausen. Det var mycke fisk och hon må vara ny men det gick lite väl segt för henne tyckte jag. Jag räknade att från när hon la händerna på en fisk och börja rippa tills att hon släppte iväg den, då hade jag rippat 16(!) stycken. Men jag vet själv hur det var i början. Hörs lite senare. Hade

Hack kyckling nr 1

Datum: 2009-12-16 / Tid: 21:47:33
Usch vilken dag. Fabriken var så grymt kall idag, inte mer än 10 grader, att ta i fiskarna var som att ta i isbitar. Mina fingrar har haft en blåröd färg hela dagen. Har även fått mycket skit idag. Såklart för saker jag inte har nånting med att göra what so ever! Blir faktiskt lite lessen ibland när linjeledararna börjar skrika och hytta att så får man absolut inte göra (när jag inte ens gjort de). Men det är bara att se ångerfull ut och be om ursäkt. Ser ännu mer fel ut att "skylla" på nån annan.
Efter jobbet kände jag mej inge pigg alls. Fusen till 1000 och feberkänning. På med tjock kläder, mössa, mikkas palestina sjal och ner under täcke och filt. Sov i några timmar innan mikka väckte mej vid 8  och frågade om jag ville ha mat. Åt lite mat och såg på paradise hotel med mikka, men nu ligger jag under täcket igen. Hoppas att det känns bättre imorn.

Vi fick riktigt goda nyheter på jobbet idag av Ståle. Vi får flytta till marie och louise. Vi byter helt enkelt plats med bulgarerna. Men vi måste ha flyttat innan jul så det blir till helgen flyttlasset går.
Hesvika nästa!



"Ikke" dålig



Bak



Lite olika typer av degar. Den längst till höger var "ätdegen" och den tog slut...



M



Fylld på pepparkaksdeg och trött L



Marie gjorde ett konstverk



Det gjorde jag med, den längst upp :P

Nu misstänker vi släng av magsjuka hos oss båda här i huset. Det finns inte att vi ska bli sjuka!
Vi är inte sjuka, vi är friska, vi är inte sjuka, vi är friska....

The pretender- I´ll stand by you

En till omgång peppisar

Datum: 2009-12-15 / Tid: 23:47:22
Gud va skönt det var att jobba dagshift idag. Gick hyffsat faktiskt att kliva upp. Dagen gick även riktigt fort. Älskar när man jobbar dag och ser "blåmössorna" kommer ner i fabriken, alltså kvällsshiftarna, för då är det bara en timma innan vi slutar. När vi kom hem segade vi i sängen några timmar. Senare kom marie och louise över, så då blev det pepparkaksbak. Mysigt mysigt. Synd bara att alla åt så mye deg så magarna smärtade. Att man aldrig lär sig.
Men tack vare louise som var första gräddare så blev peppisarna supergoa.

Nu är det bara 6 dagar kvar inna vi far hem. Längtar.



den här lilla vännen blev till i fabriken i fredags kväll. Den är gjord av lite fiskkött med ben, ryggfett och lite fenor till hår. vet dock inte vem konstnären var.



Me and Marie



Jag, Marek, Marie och Sophie



Lite stretching efter jobbet



Gänget minus Mikka



Så därför måste hon få vara med på ett litet hörn :)

Nu ska jag göra ett tappert försök till att sova.

Wish me luck!

Hade fint

Måndagen klar!

Datum: 2009-12-14 / Tid: 23:12:24
Nu har vi just kommit hem från jobbet. Det har gått jättebra idag förutom att jag känner förkylning i kroppen. skulle inte förvåna mej om jag blir dålig tills vi ska fara hem och ha semester. Tur att jag har alvedon forte :)

Imorn går vi in på dagshift och det känns helt okej. Bara jag tar mej upp ur sängen på morron så kommer resten rulla på. Jag hoppas iaf på övertid hela veckan. Men det är inte mycket övertid numera men hoppas kan man.

Sovgott!

14:e December

Datum: 2009-12-14 / Tid: 14:01:36
Idag blev det en rejäl sovmorron. Vaknade av att pappa ringde klockan ett. Det var roligt att höra lite från han. Nu ska vi fara iväg till jobbet och göra måndag kvällen lite smidigt hade vi tänkt. Sen blir det dagpass resten av veckan. Skönt att ha eftermiddagarna fria. Får se vad man hittar på för nå kul då :)

Vi höres när jag kommer hem!

Funny

Datum: 2009-12-14 / Tid: 02:58:11
Det är verkligen bevisat att jag är en äkta nattmänniska. Hur soft som helst att va vaken på natten. Jag är piggare på natten än vad jag är på dagen. Hade dock försökt vända tillbaka lite på dygnet nu i helgen med tanke på att på tisdag och veckan framåt går vi in på dagshift. Jag lär ju ska lägga mej före elva om jag ska palla arbetsdagen.
Måste nog seriöst försöka ta tag i mina sömnproblem...
Men det får bli efter jul. Dygnet lär inte vara det normala när jag är hemma då i 2 veckor. Jag och Vicky lär ju vara vaken rätt så länge om nätterna skulle jag kunna tippa på.

Nu har jag iaf sett några avsnitt av high chaparall. Grymt. Såg ett avsnitt med Steve-o. Grymt skön människa. Går dock på alla droger known to men. Även i programmet. Men det var rätt underhållande. När jag ser sånt är jag glad att jag aldrig hållt på med sån skit.

Nu ska jag göra ett tappert försök att sova.

Night night

The Pretenders- GoodBye

:)

Datum: 2009-12-14 / Tid: 00:15:06
Förut blev det bak för hela slanten. Mikka skötte lussebullarna, som för övrigt vart as goa. Sen blev det pepparkakor, som inte blev riktigt lika lyckade. Vi brände första plåten och hade den andra i lite för kort tid. Men vi hade iallafall roligt medans. Sen blev det Gladiator och fika. Mysigt. Nu har Mikka släckt lampan men jag tror jag ska se lite high chaparall så jag får skratta lite.



Bakar peppisar för fullt



Vi hade inga pepparkaks formar så fantasin fick flöda fritt



Jag gjorde ett självporträtt i form av en peppis



Första plåten: bortglömd i ugnen och BRÄND



Andra plåten svällde rejält i ugnen



Jag var rädd att bränna den så den åkte ut lite för tidigt. dom smakade roligt.



Den här peppisen tillägnar jag min kära syster. Den heter Charlie the Unicorn (som hon hatar) :P



3:e advens mys. Varm choklad och lussebulle is da Shit!

nu blir det nörda framför web tv!

Hade

Båtresan!

Datum: 2009-12-13 / Tid: 18:20:08
Ahoj!
Vilken kanondag vi har haft. Klockan 12 for vi till stället där båten skulle hämta upp oss.
Ca halv ett kommer båten för att ta oss ut till laxuppfödningen.
Vi fick hoppa av vid en "pool" och titta på laxarna. I en sån där pool simmade det 180 000 laxar! Inte dåligt alls.

Jag tänkte visa i bilder. Svårt att skriva.



Flytvästen på och redo att åka



båten vi åkte med "Kari"



Yngve och Marie




"Poolen" som vi stannade vid. Busiga fiskar.



Här står vi på kanten



Påväg från båten till deras "kontor".



En glad Mikka



samtidigt en glad Elina och en glad Wendy



De hade 4 skärmar så de kunde hålla koll på firrarna



En fisk som kom bort från strömmen :)



laaax



Det ser ut som laxarna är påväg ner i Hades :P



Fick sitta i deras jättefina fika rum och dricka kaffe och surra



Mikka och en ovetandes Louise.

Nu måste jag hjälpa med lussebullarna. Lägger in mer bilder sen när det finns tid.

Puss

Fröya!

Datum: 2009-12-12 / Tid: 17:20:13
Nu har jag just kommit hem från en roadtrip ut på grannön Fröya. Det var jättemysigt. Synd bara på vädret som var väldigt regningt. Vi får ta en vända till så dom andra brudarna oxå kan följa med.
Väl ute på Fröya stannade vi till på en butik och köpte en sjukt god (men onyttig) yoghurt. Den hette "Ta de piano" och smakade kola. Mums. Till den så blev det en ännu onyttigare bulle. Vi parkerade och fikade vid en kaj. Då kommer det in en båt med en hästfinka som last. Såg rätt roligt ut när dom hissade upp den i luften. Vi såg den senare på vägen. Då på hjul.

Nu äre dags att byta kläder sen åker vi tjejer in till Fillan för att käka middag på Hjorten. Björn och Monique, ett par svenskar vi träffade i Fillan för en dryg månad sen ska komma från Fröya för att käka med oss. Blir roligt att träffa dem igen.

Hörs sen

Hade

12:e december

Datum: 2009-12-12 / Tid: 11:36:19
Helt sjukt att det redan är 12:e december! Vart tar tiden vägen?
Iallafall vaknade jag för en stund sedan. Skulle nog kunnat ha sove mycke längre men måste ju kliva upp om vi ska hinna ut på Fröja och runt på Hitra.

Jag uppdaterar sen i bilder.

Hade fint så länge

dags att sova?

Datum: 2009-12-12 / Tid: 03:23:14
Nu snarkas det i alla tre sovrum i huset, inklusive vårat rum där Mikka snarkar för fullt. Mikka är en hejjare på att prata i sömnen och nu på sista tiden brukar jag svara henne.. I SÖMNEN. Jag har inget minne av det förrän hon brukar säga det på morron. Skumt. Tack och lov så går hon inte i sömnen. Sånt är bara läskigt.

Jag kanske ska göra ett ryck och försöka sova jag oxå. Hade tänkt sett lite High Chaparall med Filip och Fredrik men det kommer bli så sent då innan jag somnar. Som sagt ska ju jag och Louise ut på road trip imorn.



Vi var bara tvungen att göra en liten pose vid hjorten i Fillan i söndags, lite lätt bakis och nybadad :)



Nu blir det sova!!

Heeeelg!!

Datum: 2009-12-12 / Tid: 00:02:11
Nu har vi äntligen fått helg. Det blev lite övertid idag oxå. Inte dumt alls mina vänner. Kände dock att jag bara ville hem men visst offrar man sig för laget. Inte som vissa andra som bara lämnar sin plats prick 22.30 och sticker hem. Det har varit en bra kväll på jobbet. Poppat musik i m p3:n och livet har kännts kanon.

Imorn tar ska jag och Louise fara iväg på lite sightseeing runt Hitra. Vi tänkte även ta en vända ut till grannön Fröja. Vi hoppas på finväder så vi kan få några fina kort.




Såhär såg vi ut alldeles efter jobbet



Jobbar outfiten

Från det en till det andra har jag lagt över bilderna från Mikkas kamera sen turkiet.





Hahha fråga mej inte vad jag och Vicky håller på med :D



Hahah, roligt hade vi iaf!



Jag diggar mitt stora partyglas!



Jag var bränd men ville ligga i poolen ändå, då löser man det lite smart :) somnade gott därunder kan jag lova :)



Mikka och Jag i turkland

Nu ska vi se en film och mysa på!

Imorn får ni se bilder från min och Louise trip :)

Hade

Jag kan om jag vill!

Datum: 2009-12-11 / Tid: 13:47:07
Jag har bestämt mej för att lära mej jonglera. Jag tänker inte inte ge upp förrän jag klarat det. Nuförtiden går jag igenom med mina mål. Jag kan bara jag vill och försöker. Jag ska köpa jongleringsbollar när jag är hemma över jul, sen är det bara att köra hårt.

Nu ska jag dra på mej laxkläderna, sen äre bara att köra hårt sista passet för denna vecka.
Efter jobbet ska jag och Mikka ha myskväll och umgås bara vi två. Det ser vi fram emot efter en hård arbetsvecka.

Vi hörs när jag komma hem!

Hade Greit

Ahoj..

Datum: 2009-12-11 / Tid: 12:09:36
.. som vi säger på slovakiska.

Idag är det äntligen fredag. Fredagar= våffeldagar på Leröy. Hade funderingar på att köpa ett våffeljärn ett tag, men efter ett halvår på leröy så tror jag inte jag kommer va så sugen på våfflor nå mera.

Nu börjar folk från fabriken att börja åka hemåt över kul. Miro och Marie skjutsade Tatiana och Anzelm till flyget i Trondheim inatt. Det blir en slovakien visit för dem.
Lite tråkigt att vissa åker hem för alltid.

Igår gick linjeledarna och tog kort på oss när vi stog och jobbade. Vid halv tio stog jag och Zoltan på vakuum maskinen där Linjeledare Elin slängde upp en kamera i ansikten på mej. Smiiiiiil, sa hon och jag gjorde nån min som skulle föreställa ett leende. Kjempebra sa hon när hon tittade på bilden. Hur kan bilden bli kjempebra där man har svarta ringar under ögonen, fisk i ansiktet, blåmössa och hörselkåpor på sig? Vet inte de ja. Jag måste höra idag vad dom tänkte göra med dom där bilderna. Hoppas dom inte lämnar Leröys väggar iaf.

Hade

Torsdagen avklarad

Datum: 2009-12-10 / Tid: 23:10:16
Idag började vi som sagt klockan tolv. Det gick bra hela dagen ändå tills jag hittade en laxlus. Önskar att jag aldrig sett den. Tur att dom dör av kylan iaf. Gillar inte laxlöss ja.
Så skönt med fredag imorn. Tanken är att vi ska in till Fillan och träna imorn innan jobbet men jag tror jag tänker hoppa över det. Känns som jag måste sova. Får se hur de känns imorn.

Har inte hänt nå speciellt på jobbet. Jag börjar gilla litauen bröderna lite mer faktiskt, ogillar mer och mer bulgarien bröderna. Dom är ju helt bakom flötet. Hoppas dom inte blir långvariga. Stackars Louise och Marie som måste bo med dom.

Nu ska jag lägga mej och sova.

Måste säga G R A T T I S till Joachim som tog körkortet idag.

Sovgott

Puss


Övertid idag!

Datum: 2009-12-10 / Tid: 00:01:02
Idag blev det övertid. Inte dumt alls. Vi har precis kommit hem nu och är rätt trött och sliten. Kvälllen i övrigt har gått bra. Blev bara så grymt trött sista passet. Ibland älskar jag mitt liv här i norge, men saknar samtidigt mitt liv i sverige. Jag lever så tryggt i denna bubbla här utan problem, medans alla problemen väntar på mej i sverige. Enda som fattas här är min tvilling Viktoria. Saknar henne så mycket.

Bilen vi har här på ön är bra på alla sätt och vis, utom en liten detalj: Tutan. När vi for till jobbet idag skulle jag tuta när vi for förbi han-den-trevliga-killen-jag-träffa-på-festen´s hus. Vi låg båda på tutan hela vägen förbi huset, och han hörde den inte ens. Hahaha. Bilen framför borde trött vi va tokig. Dumma svenskar.

Idag pratade jag med adecco kim och det var bara positivt. Han sa att det bara var att köra på så länge ryggen orkar. Den ska orka länge har jag bestämt :).

Vi fick även med oss några kilo lax hem från jobbet idag. Det säger vi inte nej till.

Nu ska jag nog ta och sova för imorn har Louise fixat så vi börjar 12 istället för halv 3. Greit!

Hade



Jag och syster Jenny

Vaken!

Datum: 2009-12-09 / Tid: 12:39:58
Idag är jag trött. Har precis vaknat. Börjar jobba om 2 timmar. Känns lite motigt idag pga att jag är så sjukt slut. Längtar till nästa vecka när vi går in på dag shift. Går mycke lättare att jobba dag.
Jag har grym träningsvärk sen igår. Hur skönt som helst. Imorn blire Fillan och gymmet igen. Det ser vi fram emot.

Har inte mycke alls att blogga om just för stunden. Väntar på att min autistiska vän ska kliva ur duschen så jag kan kliva in. Sen blir frukost/fika/lunch.

Hade

Ett stort skämt

Datum: 2009-12-08 / Tid: 23:12:25
Måste bara tillägga att lönen jag fick igår var ett stort, grymt skämt. Jag tänkte inte ens öppna kuvertet men med lite peppning från mina svenska vänner öppnade jag det. Det var de ynkligaste jag varit med om i lönväg. Jag tänker nog inte ens lösa in den checken, dom på posten måste tro jag är dum i huvudet :P.

Mikka har även konstaterat att jag har tourettes syndrom. Jag har konstaterat att Mikka lider av en lättare form av autism.
En hyper och en som går runt i sin egna lilla värld. Greit.

Känns redan lite bättre :)

...

Datum: 2009-12-08 / Tid: 23:03:50
Idag har gått bra. Jag fick stå på vakuum sista perioden (2,5 timme) har nu smått ont i ryggen. Stog och rippa andra perioden, har nu två jätte blåsor på ringfingret och långfingret.
Jag är negativ nu.
Känner mej även lessen.

Hörs imorn när jag förmodligen känner mej bättre.

Hade

Jahapp

Datum: 2009-12-08 / Tid: 13:38:35
Då var vi hemma igen från träningen. Jag körde bröst och axlar och det gick bra. Men gud va fort man tappar muskler. Märktes att jag inte orkade ta samma vikter som innan jag for ut på Hitra. Men de får de bli ändring på.

Nu är laxen i ungnen sen är de bara att fara iväg till Hestvika och Leröy. Hoppas denna kväll går fort för jag är så sjukt trött. Lär somna gott ikväll. Hoppas jag.

Jag vill passa på att Gratulera till Frida och Johan som i januari blir husägare. GRATTIS!

Hörs sen när jag kommer hem

Puss

Träning!

Datum: 2009-12-08 / Tid: 10:02:15
Nu är jag vaken tidigt för ovanligheten. Men jag önskar jag fick sova. Trött.
Nu väntar vi på att Marie ska komma hit, sen drar vi in till fillan och tränar. Kommer kännas bra efteråt. Jag har saknat att träna så grymt mycket. Musklerna har sinat jag kan lova. Men det ska de bli ändring på.
Ryggen känns för övrigt lika "bra" som den gjorde igår. Yeah!

Hade

Mer bilder

Datum: 2009-12-07 / Tid: 23:50:55
Nu har jag mikkas bilder på min dator så slänger in några sen lördagen



Mikka och Marie





Lilla Thomas



Skumpa innan tårtan



Skumpa på tårtan :P



18 Åringen



Perukerna åkte fram som vanligt



Där mina damer och herrar har vi polacken Emil.





Jag och våran sambo Martin



Hahaha, Magne ser ut som en indian!



Vi for iväg till Marinan en sväng så joachim skulle få köpa sin första öl lagligt. Då passade vi på att ta en dans.



Såhär glad var han över den ölen

Lite bilder där då.

Jag med min fot fobi fick höra nånting i söndags som jag önskar jag aldrig fått höra.

Vi ligger i bassängen i Fillan
Marie helt oväntat: När jag var liten brukade jag suga på min tå för den smakade salt.

I denna stund ville jag bara ur bassängen som var fylld med fötter, men sen lugnade jag mej och täntke att det är bara en grej Marie skulle kunna säga <3 Det kom från hjärtat.

Nä nu ska jag ta och dricka julmust som jag har tänkt på hela dagen på jobbet.

Puss

Hemma på Grönnbakken 10

Datum: 2009-12-07 / Tid: 23:24:05
Det har gått superbra att jobba idag! Jag är sååå glad! Jag har varit trött i ryggen men inte haft mer ont än jag vanligtvis har.
Vet inte om jag sagt att jag alltid blir beskylld för grejjer jag inte gjort. Ett exempel är när vi stog 4 pers på rippelinjen, han som stog till vänster om mej var då en rookie och sopade ner 5 fiskar i golvet, ikke bra, tänkte för mej själv att jag lär ju få får de. Jajjemen, Elina!! Ikke fiskar på golvet, pengar pengar. Det är ingen idé att försöka förklara. Bara nicka.
Men idag när jag stog och grejjade på med fiskarna var det en kille som kastade massa lådor på golvet (dom måste stå på hjul). Trodde dock inte jag skulle få för de för jag hade ingen anledning att kasta nå lådor. Men tro på fan så kommer den alltid så glada och snälla linjeledaren, alldeles svart i ögonen och tar i mej och skriker att jag absolut inte får kasta lådor på golvet. Jag brukar alltid ta smällen men ikke idag. Pekade då på Ladislav och tur som jag hade kastade han just en låda i golvet. Där fick han. Sopa.

Haha, mikka berätta just nu att snygg Emil tittade på henne och fråga hur de var idag. Citerar: Han tittade på mej. Rätt in i själen! haha. sötnöt

Nu kommer det alldeles strax upp mer bilder från festen i lördags.

7:e December

Datum: 2009-12-07 / Tid: 13:26:36
Shit va tiden går fort här på ön. Redan 7:e december. Nu är det bara 15 dagar innan vi får åka heeem!! Ska bli så roligt att träffa alla hemma.

Nu ska jag lägga in lite nya låtar på mp3:n, sen är jag laddad till 110% att jobba. Har saknat laxarna när jag varit hemma. Jag har även träningsvärk sen simmningen. Skönt!

Nu blir lite bilder sen lördagen!



Bursdags barnen. Miro, Vlado, Thomas och Joachim



:)



Joachim är så grymt duktig på att göra tårta. God som satan!



Spriten uppradad



Mikka vill visa att tårtan var riktigt god :P



<3



Tatiana, Marie och Thomas



Jag, Joachim, Marwell och Louise



Söta Thomas



Teknikern på fabriken Magne tittade förbi



Jag och Mikka



Jag vet inte riktigt vad vi pysslade med när vi kom hem till Marie och Louise :P

Nu ska jag börja dra på mej fisk kläderna, måste svänga in på bunnpris innan jobbet och köpa mjölk

Vi hörs när jag kommer hem.
Hoppas att ryggen håller. Börjar bli lite nervös nu...

Hade

Klockan är mye

Datum: 2009-12-07 / Tid: 01:13:18
Nu har jag just sett 2 avsnitt av high chaparall på web tv och det är så sjukt roligt. Bästa programmet är när Fabio besöker sverige. hehe
Imorn börjar jag jobba igen. Jag är så sjukt laddad. Hoppas hoppas HOPPAS att adecco låter mej vara kvar. Lite dumt bara att vi jobbar kväll i veckan för då kan vi inte simma. Vi får simma till helgen och gymma på dagarna innan jobbet.

Trots att jag inte är de minsta trött ska jag ändå säga gonatt och släcka datorn.



Skön hatt nån skön typ slängde på mitt huvud en skön lördagskväll på en skön fest (igår)

Night night

Slovaker vs Polacker

Datum: 2009-12-06 / Tid: 19:14:30
Igår var det fest!
Det var riktigt roligt måste jag säga. Men drama på höd nivå. Otrohet, strulande personer, slagsmål, en gråtande slovak mot min axel...
Men i det stora hela var det riktigt roligt. Synd bara med otroheten som drabbade min vän, och när en slovak och en polack började slåss. Vem som helst skulle väl ha kunnat bråka men inte dom.
Jag träffade dock en jätte trevlig gutt som var en gud på att dansa. Så man svirade runt på dansgolvet bra många låtar i olika dansformer. Synd bara att jag suger på styrdans.
Inatt sov jag, Marie, Louise och Joachim hemma i maries rum. Trängde ihop oss alla där i sängen. Trångt och varmt men mysigt.

Idag har jag, marie och mikka vare inne i Fillan för att simma. det var inte en enda längd simmat för mej. Jag låg på en rund badleksak och flöt runt i bassängen och var nog mest i vägen för alla.
Efter badet gick vi på hjorten och åt grymt god pizza. Ångrar dock nu att jag inte stoppade mitt ätande i mitten av pizzan. Vart lite för mye där på slutet.

Jag ska lägga in bilder från festen sen eller imorn.
Nu blire filmen 300 med Mikka

Hade

Simmad och klar

Datum: 2009-12-05 / Tid: 17:16:34
Nu har vi just kommit tillbaka från fillan. Det blev 40 längder i det blå innan vi var tvungen att kliva upp. Nu ska vi käka lite soppa till middag och sen göra oss klar och dra iväg till Louise och Marie på lite förkrök innan vi drar vidare till kalaset.
Skönt att man är duschad och klar iaf så är det bara sminkningen kvar.

skriver en liten rad senare


Rubrik

Datum: 2009-12-05 / Tid: 14:39:31
Nu nu tycker jag mikka borde komma om vi ska hinna simma. Det stänger nämligen kl 16. Men om hon kommer nu så är vi inne i Fillan kring 15 och då hinner vi. Tror jag ska lägga omkull mej här på soffan och vila lite tills hon kommer. Är trött.

Hörs sen då

Jag saknar min Pappa :(

5:e December

Datum: 2009-12-05 / Tid: 13:31:27
Tillslut somnade jag igår. Men då visade klockan på nästan halv 5. Har dock sovit fram till nu utan att vaknat en enda gång. Skulle gärna kunna sova några timmar till, men mikka slutar om en halvtimma och då ska vi in och simma en snabbis innan vi gör oss iordning för Joachim, Miro, Thomas och Vladimir´s fest på bygdegår´n.
Kamera batteriet är laddat så ikväll kommer det bli mycket mycket bilder. Det som är bra med att vara nattuggla är att jag aldrig blir trött och vill hem och sova när jag är på fest eller på krogen.

Nu ska jag packa min bikini och vänta in mikka...

...........

Datum: 2009-12-05 / Tid: 03:10:29
Trött
Kan inte sova
Vill sova
Men kan inte sova
opium?
sömnpiller?
slag i bakhuvve?
Suck...

Ge mej opium!

Datum: 2009-12-05 / Tid: 00:43:05
Tankarna bara snurrar i mitt huvud. Kommer ju inte få nå lön på måndag som jag egentligen skulle fått om jag hade jobbat nåt, hyran som ska betalas varje månad på lägenheten som står tom och väntar på mej hemma i timrå. 3 lax som ska pungas ut varje månad, julklappar som ska handlas för pengar jag inte ens har. hur ska detta gå?
Jag är så trött på att inte kunna somna på kvällarna. Jag får panik när jag ligger i sängen och inte kan somna. Önska jag hade en halv liter opium att andas in. Eller iaf en liten trasa med några droppar skulle nog räcka. Varför föddes man inte till en morronmänniska istället för en nattuggla. Nu har jag iaf roat mej med "Mitt i nyllet"på webtv. Det är så sjukt roligt. Det ska jag ha i bakhuvudet att jag kan se när jag behöver muntras upp.

Nu ska jag se några fler program och hoppas på att kunna somna efter det.


Hade


Fika och Film

Datum: 2009-12-04 / Tid: 21:31:05
Nu har jag och Mikka just fikat rostat och sett prinsen av egypten. Nice nice. Saknar dock vicky oerhört mycket. Men nu är det lite drygt 2 veckor sen kommerit jag hem i ca 2 veckor! Shit va kul vi ska. Gumman har fixat biljetter till stadshuset så på Juldagen blir det fest. Kanoners de!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Har inget speciellt att göra på datorn och Mikka går och lägger sig nu. Orkar inte se nå mer film heller. Blir nog lite web tv kanske.

Får se om jag slänger in ett inlägg sen eller så blir det imorn när jag vaknar.

Vicky: Du och jag Alfred
Lina: jaa, Du och jag Emil

Fiskbullar

Datum: 2009-12-04 / Tid: 19:04:29
Det blev dagens middag, fiskbullar, ris och sallad. Mumma. Nu har jag lagt in bilder från mobilen till datorn så jag ska lägga upp lite här.



Mammas älskling Lill Isa



Lill Isas pojke Grålle, så lik mamma



Pappa, Mattias och Joel på Texas



Vicky grillar under paraply på våran road trip i sommras



En ridtur med Carminne



Vicky när hon skulle göra simprovet för polishögskolan



Där simmar hon. Såå duktig



Min vän Carina stickade mej ett pannaband, hon tycket jag alltid va röd om öronen på vintern :P



När jag var mörkhårig i ca en månad. Saknar det lite när jag ser den bilden



Fina Hitra



Helikopter som snurrade runt alldeles ovanför mej när jag var ute och gick i skogen



Hitra



Fint



Ni förstår väl att jag lägger ut dessa bilder för att locka folk att komma och hälsa på mej :P



Grönt och fint, veckan efter snö och kallt



Kantine (Där vi äter)



på jobbet asså



Julgran har dom slagit till med

Nu orkar jag inte lägga upp nå mer bilder idag.

Hade



Keep trying Loosers

Datum: 2009-12-04 / Tid: 14:41:52
Måste bara tillägga att trojanerna fortfarande håller på att försöka komma åt mina grejjer på datorn. Keep trying, ni kommer inte åt mej för jag har virus skydd! Suckers. Mohahaha

Nu blev jag sugen att se Troja...

laddadi dadadaaa

Datum: 2009-12-04 / Tid: 14:35:10
Fick sms av Mikka förut att hon och brudarna fått övertid. Bra för dom, dåligt för mej. Självisk som man kan vara ibland. Så trist att vara ensammen. Då blev de inge simma heller, vi får ta det imorn istället.
Undra vad man ska hitta på till middag då. Det finns ju numera lite att välja bland. Förut var det bara nudlar. Jag hittar nog på nå. Med lite krydda är allting supergott.

Har glömt att berätta att det är finns ett litet sämhälle utanför Trondheim som heter Hell. Tyckte det var lite roligt att folk verkligen bor i Hell. Kul om dom är utomlands och får frågan Vart bor du? I live in Hell :P
Det mindre roliga var att det var tåg som spårade ur i Hell förra helgen. Vet inte om det var några skadade. Det stället är verkligen Hell.

Såg nu att ordet Hell kommer från det fornnordiska ordet Hellir som betyder Bergsöverhäng eller klippgrotta. Shit vad jag har lite att göra.

Ska nog ta och slå igång en film nu för att fördriva tiden.

Owl city- Fireflies

4:e december

Datum: 2009-12-04 / Tid: 11:42:02
Godmorgon!
Nu är det fredag igen. Dagarna går så fort här. Längtar tills på måndag när jag får börja jobba. Hoppas verkligena att det går bra. Jag är så rädd att adecco inte ska låta mej vara kvar ändå. Men hoppas på det.
Om inte mikka får övertid idag så ska vi åka och simma igen. Så himla skönt.

Imorn är det födelsedags fest här på ön. 4 Stycken som fyller år och har slagit ihop festerna. Vi ska vara på bygdegår´n och det lär nog bli mycke folk. Skojjigt.

Nu ska jag käka lite frukost.

Hade

Hemma

Datum: 2009-12-03 / Tid: 19:33:07
Nu är vi hemma igen efter 70 längder och 40 minuter i bassängen. Det var riktigt skönt att simma idag igen. Skulle ta med mej kameran men den glömdes såklart bort.
Nu ska vi göra lax och se en film.

Puss puss

Brrr

Datum: 2009-12-03 / Tid: 15:55:00
Det är alltid så kallt i detta hus. Ändå fast elementen går så äre jämt svinkallt. Nu har jag precis hämtat mikka från jobbet så nu ska vi packa grejjer och fara in till Fillan och simma några längder. Är inte så upplagd för jag har sån huvudvärk men det är skönt när det är gjort.

På återseende

Gillar inte trojaner ja

Datum: 2009-12-03 / Tid: 13:40:14
Nu har jag kommit hem efter en tur i fillan. Jag var in på legekontoret och fick nummret till 2 sjukgymnaster så det var bara att välja och vraka. Jag ringde det första nummret och berättade hur det var och hade varit med mej. Jag ska fortsätta och simma få massage så ska det nog gå till sig. Yeeey!!
Efter Fillan kände mej så ensammen så jag styrde bilen mot Hestvika och Leröy. Där satt jag och surrade med folk som hade matrast. Vid halv ett kom Mikka, Louise och Marie och joinade mej. Nu är jag hemma i ensamheten igen men Mikka slutar om 2 timmar så då drar vi och simmar.

Tänk att det redan är fredag imorn. Veckorna gå ju så sjukt fort. På måndag är jag med i spelet igen. Då blir det en kvällsvecka.

Hörs sen

3:e december

Datum: 2009-12-03 / Tid: 09:37:35
Min morgon har inte varit så bra som jag hoppats att den skulle vara.
Jag klev upp med mikka och skjutsade henne till jobbet. Jag behöver ju bilen idag för jag ska göra ett nytt försök att få tag på en sjukgymnast eftersom det var stängt igår. När jag skjutsat henne tänkte jag lägga mej och sova igen men tänkte att det är lika bra att vara uppe för då kanske jag kan somna ikväll.
Satte mej då framför datorn och grejjade på när det kommer upp en ruta att min dator är attackerad av trojan downloaders. Hur många som helst oxå. Hade tydligen inget virus skydd på datorn. Jag panikslagen! Klockan var då runt halv nio och jag visste inte om pappa var vaken så jag tänkte att jag skulle avvakta lite men paniken tog överhand så jag ringde. Tur nog så var han vaken och som den unerbara pappsen han är hjälpte han mej fixa det <3

Min rygg känns riktigt hyffsad idag faktiskt. Jag tänkte jobba på måndag igen och då får det bära eller brista. Jag hoppas bara adecco låter mej fortsätta jobba. Jag tänkte simma en sväng idag oxå och sitta i bastun ett tag.

Nu ska jag käka lite frulle och dra in till fillan sen.

Hade

Dåliga och bra nyheter

Datum: 2009-12-02 / Tid: 23:29:07
Vi kan ju börja med dom dåliga då.
När jag pratade med Ståle från adecco så lät det på honom som att det bara var att åka hem. Om jag inte kan vara med i produktionen så är det ingen anledning att vara kvar. Han tyckte jag skulle åka hem till sverige och få behandling så jag blir bra. Frågade då om jag fick komma tillbaka sen, men det lät på han som jag inte skulle få det. Hårda ord. Så hårda att jag började grina efteråt. Jävla adecco.

De bra nyheterna är att efter jag pratat med ståle for jag hem till Marie och sov på hennes spikmatta i ca 20 minuter. Kändes lite bättre efter det. Sen for vi in till Fillan för att jag skulle besöka legekontoret efter en sjukgymnast. Det var såklart stängt så då gick vi till simhallen och jag simmade 50 minuter. Tro på fan att ryggen känns så mycket bättre efteråt. Kan det vara så enkelt? Jag hoppas verkligen det. Ska in till Fillan imorn igen och försöka få tag på nån sjukgymnast.

Efter vi badat for vi hem till marie för att käka lax och grejjer. Det blev jag, Marie, Mikka och Miro som käkade. Sen hade vi med oss julmust och saffrans bullar som vi bjöd på. Ca 20.20 kom Louise hem från jobbet och joinade oss.

Dagens roliga var iaf när en av bulgarien killarna hade varit inne i köket och snackat med oss ett tag, han sa typ att han tyckte det var så kallt i huset så han skulle ta på sig mer kläder. Stjärnan studsade ut i hallen och skulle springa uppför trappen när han snubblade med sina flipflopps på fötter och blev liggandes i trappan och åma sig. Jag med min skadeglädje började as garva. Såg så sjukt roligt ut. Hehehe



Miro, Marie och Mikka



Deras fina pepparkakshus



Vi hittade igen våran middagsmaskot som var med på angelicas avskedsfest :)



Marie är tar i med hårdhanskarna



Miro fick smaka svensk julmust och saffransbulle. Tror det var en hit.



Lousie kämpande med att tända brasan...



... kämpade lite till...



..och tillslut lyckades hon!



Fick vara med på ett hörn jag oxå :)

En väldigt mysig kväll med andra ord

...

Datum: 2009-12-02 / Tid: 13:55:54
Nu ska jag snart fara iväg till fabriken och prata med adecco. Hoppas verkligen att dom har nåt bra att säga. Jag dör om de kommer säga att jag måste åka hem, att de inte kan ha kvar mej om jag inte jobbar. Adecco tjänar bra mycket pengar på oss som är anställda av dem och de förlorar mycket pengar när jag inte jobbar. Får hoppas på det bästa bara.

Håll tummarna för mej!

Vinter

Datum: 2009-12-02 / Tid: 12:06:13
Tänkte visa lite bilder på vårat vinter Hitra







hehe, jag haltade ut på gården för att ta en bild men snön var lite djupare än vad jag trodde. Blev blöt.









Fint va? :)

2:a December

Datum: 2009-12-02 / Tid: 11:26:06
Godmorgon!
Som vilken vanlig morron får jag ,världens mest trötta människa, kämpa mej upp ur sängen så jag kan inte ska sova hela dagen. Men egentligen spelar det ingen roll om jag sover hela dagen för jag kan ju inte göra nånting speciellt ändå.
Idag är det soligt och fint ute. Det är så fint när det är snö och sol. Tycker dock att snön kan försvinna från ön snart, är så halkigt.

Har inte så mycket mer att skriva just nu.

Skiver mer sen

Nattinatt

Datum: 2009-12-02 / Tid: 02:11:02
Det skulle ha varit nattinatt för länge sedan men jag har haft så mycket tankar att jag inte kunnat gå och lägga mej. Men nu snarkas det från alla 3 sovrum här i huset och för ovanlighetens skull är det rätt sövande. Bara att borsta tänderna, plocka ur linserna ta p-piller innan jag kan lägga mej i den för-mjuka-för-min-rygg sängen och sen försöka sova och hoppas att det sker ett under inatt att ryggen kommer vara bra när jag vaknar. I wish...

Sov gott

En dans på rosor

Datum: 2009-12-02 / Tid: 00:39:58
Usch vad jag saknar att vara liten. Jag kan inte ha haft en bättre barndom. Bo i ett fint hus ute på landet med världens bästa mamma, pappa och syskon. Hästarna våra saknar jag så otroligt mycket. Mormor, morfar och farmor som fanns där. På den tiden fanns inga problem.
Saknar gymnasie tiden oxå. Hade så sjukt roligt på skolan med min vän Linda. Synd att vi inte har nån kontakt numera. Ändå fast det var jobbigt i skolan och kärleksproblem hit och det så var det en bra tid. När jag gick i skolan var jag så grymt less och ville bara sluta, men nu när jag inte går i skolan längre längtar jag tillbaka så mycket.
Numera har jag alltid en klump i magen. Det är alltid nånting jag måste oroa mej för. Nånting som måste göras som känns jobbigt. Trodde det mesta av de problemen skulle försvinna när jag "flydde" landet till grannen. Men inte ens det fick gå bra pga ryggen. Hur ska jag kunna leva härute utan pengar? Det går ju inte. Hur kan jag leva i timrå utan pengar? Det går ju inte. ständigt denna oro för pengar. Människor säger att pengar inte gör en lyckligare, men nå fan gör dom de. Kanske inte på alla plan men visst skulle livet vara lättare om man hade mycket pengar. Då skulle ju ett bekymmer vara borta.
Men nångång kommer det blir bra. Det måste bli bra...

...

Datum: 2009-12-01 / Tid: 23:32:26
Sova? Sova inte?
Har just sett the boondock saints och den är såå bra. Längtar tills tvåan kommer ut.
Imorn ska jag bort på fabriken och prata med Ståle som är adecco chef. De kommer ut till fabriken varje onsdag och kollar läget så jag måste höra hur jag ska göra med allt och vad jag har för alternativ. Måste även försöka få nummret till nån sjukgymnast. Mycke med det jordiska.
Hoppas bara allting kommer lösa sig på ett bra sätt.

Nä ska jag försöka sova kanske?

Fika

Datum: 2009-12-01 / Tid: 21:10:20
Nu har vi just kommit hem från Louise och Marie. Vi såg norska julkalendern och fikade. Väldigt mysigt. Bulgarerna som flyttat in verkar rätt knepiga dom. Tycker synd om tjejerna och viktor som måste dras med dom. Igår hade det gått en propp, och enligt bulgarena så kan dom allting, så då kunde dom genierna såklart fixa det. Men dom hade gjort nå hemmabygge och kunde ha eldat upp hela huset. Sen när står man med ståltråd och kniv för att byta en säkring? Dumma människor.




Frukost hemma hos Vicky



Vicky såklart!



Vi



(L)



Vicky överraskade med go middag...



...potatisgratäng och fläskfilé



träffade min vän jocke en sväng



Syrran oxå



Jag tickis och Syster Jenny

Nu tror jag att jag ska slå igång en film eller liknade. Skulle ju ta med mej böcker hemifrån,  men när jag packade upp igår så fanns böckerna inte där. Måste ha lagt ifrån mej dem hemma nånstans.

Hade

En lång och tråkig dag

Datum: 2009-12-01 / Tid: 16:29:35
Många tankar snurrar i huvudet.. Kommer jag kunna fortsätta jobba? vad ska hända om jag inte kan? Kan jag få men för livet?
Hövva, lika bra att inte tänka alls.
Jag brydde mej inte om att ens försöka jobba idag. Kände att det skulle bli  samma visa som igår. Så jag har legat och väntat att mikka ska sluta och haft det tråkigt.
Men shit vad mycket snö det är här på ön nu. Helt otroligt. Man lämnar stället men gröna partier lite här och där och kommer tillbaka till snö. Mysko.

Nu ska jag umgås med mikka och se om vi får till nån middag.

Hade

RSS 2.0