Norge

Datum: 2009-10-05 / Tid: 23:04:26
Om 6 timmar sitter jag och Mikka på tåget mot trondheim. Vi ska vara borta i veckan och hoppas på att vi får jobb. Skulle inte alls sitta fel att tjäna pengar i norge direkt. Fina pengar.
Just nu sitter jag hemma i lägenheten och väntar på att Vicky ska höra av sig. Har nästan inge batteri alls i min telefon (9%) och jag hittar inte laddaren heller. Den ligger säkert hemma hos pappa. Måste ju ha batteri på luren.

Gårdagen spenderades mestadels i vickys säng. Vid 4 tiden gick vi hem till Johan där han och macke gjorde god mat, potatis, grillat älgkött, beasås, sallad och massa annat. Efter vi käkat gick vi hem till vicky igen, sen tillbaka till Johan för att se film. Hehehe, filmen var lite speciell men vi hade roligt!

Idag har jag och Klitty varit inne i stan och i birsta en sväng. Växlade lite pengar och käkade subway.

Har även hunnit med att följa med Johanna upp till Annakarin i hässjö och ridit en helt underbar häst. Jäklar va fin hon va. Om jag hade haft pengarna hade den märren varit min imorn.

Nu ska jag försöka skicka ut en efterlysning efter min andra halva som är ute och flyger utan mej. Måste ju vara med henne innan jag far imorn, och det är ju bara 6 timmar kvar. Eller mikka och hennes mamma kommer och hämtar mej hos vicky kl 04.30 imorn. Tror inte ens jag kommer gå och lägga mej nånting. Kommer ändå inte kunna somna. Inatt somnade vi tidigast halv 4. Inte bra.

Puss

Kommentarer
Postat av: Frida

Vad tråkigt att vi inte hann och se varann innan ni åkte. Men ni kommer kanske hem snart. Det hoppas jag :) ha så skoj gumman. Lycka till

2009-10-06 @ 08:24:24
URL: http://allgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0