Lax lax lax

Datum: 2010-02-27 / Tid: 17:19:27
Nu har jag just ätit lax med potatisgratäng. Det var riktigt gott.
Louise har gjort en superfin tårta som vi ska äta ikväll. Ser verkligen fram emot den. Hon är så duktig så.
Borde väl kanske kliva in i duschen snart men jag är ju alltid klar i sista minuten så varför ska jag bryta det idag?
Tror jag ska vila lite för jag är rätt trött.

Hallå

Datum: 2010-02-27 / Tid: 14:21:39
Ja det blev sent igår. Hon var närmare halv 7 innan jag la mej. Jag älskar nätter!

Ikväll ska vi ha fest här i stugan. Är inte ett dugg sugen. Skulle vara roligare om det kom lite nytt folk. Men men...
Nu ska vi åka till bunnpris och handla lite.


Sova kanske?

Datum: 2010-02-27 / Tid: 03:52:52
Eller?
Ja de tror jag. Skulle lungt kunna se en Wallander till men då lär jag sova hela dan imorn. Kommer bli kämpigt att gå in på en morronvecka. Lär vara döden själv måndag morgon. Men den smällen tar jag då.

Nu blir iaf borsta tänderna och sova.

Natti

Planet Earth turns slowly

Datum: 2010-02-27 / Tid: 01:50:59
Nattugglan checkar in!
Jag må nästan försöka hitta mej ett nattjobb. Jag är avis på vaskarna (städarna) som jobbar nätter på jobbet. Dom börjar 21.30-06.00 och städar då fabriken. Dom tjänar grymt bra och hur bra skulle inte det passa mej då? Kanon. Men adecco har inga som vaskar och det är bara polacker, så chansen att få den chansen är lika med noll. Men jag vet att iaf två av vask killarna inte vill jobba nätter. Byta med mej? Ja tack!

Skönt det är med fredag. Jobbet har gått bra idag som det har gjort hela veckan. Jag och resten av tjejerna får ton av beröm av vår linjeledare.
Idag när jag kom ner i tomteverkstaden efter första pausen så funderade Mary om jag skulle gå bort på sorteringen, men sen pratade hon med en annan linjeledare att dom borde skulle köra igång med nerskärning för det var så mycket fisk att skära. Då sa Mary: "Jag vill ha svenskarna på nerskärningen för då går de undan" sen blinkade hon åt mej så jag travade bort mot skäringen och satte igång, strax efter kommer Emma och joinar mej och därefter Mikka.
Sånt gör mej stolt och får mej att vilja jobba till 110 procent. Jäklar vilket tempo vi hade. High Five Emma!! De gjorde vi bra.

Imorn får vi nya grannar här på gården. Dom tråkiga slovakerna som bodde där ska börja jobba ite på Dolmöya på slakteriet. Istället kommer det två Litauer. Dom kommer imorn klockan 12 så vi hoppas på att det är roligt folk. Vi ska nämligen ha fest imorn och hoppas att dom vill komma. Det kan man kalla vingel avstånd hem, en sådär 3 meter :).

Nu har jag just sett en Wallander film och eftersom det inte är nå jobb imorn och jag är piggare än piggast denna tid på dygnet så ser jag en till.

Ha de!

Morrn morrn!

Datum: 2010-02-26 / Tid: 12:41:07
Jag har sovit fram till nu och hur skönt var inte de då? Jag var så himla trött igår på jobbet så denhär sömnen behövdes verkligen.
Idag är det äntligen Fredag. Jag kan inte beskriva i ord hur fort denhär veckan har gått. Var det inte tisdag igår? Men det är absolut inget jag klagar över.

Det blev ingen film igårkväll för vi var så trötta allihopa, men vi åt baguetter med vitlöksdip som Louise hade gjort tidigare på dagen. Det är Mareks recept och det finns inge goare dip! Det receptet tar jag med mej till Sverige.

Nu är det jobb om inte alltför länge sen leeedig.

Hörs efter jobb!

Liten uppdate

Datum: 2010-02-25 / Tid: 23:51:04
Tänkte uppdatera lite om min födelsedag. Pannkaks tårtan blev så grymt god. Vi trodde när vi började äta att det skulle bli mycke, mycke över. Aj va fel vi hade. En liten bit blev det kvar. Mummsigt.
När jag kom till jobbet väntade ett paket på mej där. Det var ett grattis kort från pappa och hans familj och ett från syrran. Syrran hade även gjort 3 armand och ett halsband till mej. Dom var kanon fina och kommer användas flitigt.
Jag fick många gratulationer av linjeledare och arbetskompisar.
Det blev även mycket drama som jag önskar inte hade hänt just på min födelsedag. Inget jag var inblandad i men ändå. Inte så roligt med när mina vänner är lessna på min födelsedag :(.
I det stora hela var det en bra dag.

Idag fick jag presenter av Miro och Marek. Gulligt av dom. Ska slänga in en bild imorn på vad jag fick.
Vi har varit ovänner hela dagen pga av matchen. Trist, men jag kan inte hjälpa det.
Idag blev det lite övertid på en halvtimma. Det säger jag inte nej till.

Nu ska vi fika och se en film.

Ha de så bra då

Trött

Datum: 2010-02-25 / Tid: 13:52:00
Nu har jag vaknar för en halvtimma sen och är tröttare än nånsin. Kan knappt hålla ögonen öppna. Hoppas att jag vaknar till när jag kommer till jobbet. På en gång jag loggar in på facebook så trackar Miro mej för våran förlust. Dom där två kommer få många många arga blickar av mej idag. Hata fortfarande.

Nu ska jag gå på jobbet och hoppas jag piggnar till.

Puss

HATA HATA HATAAAA

Datum: 2010-02-25 / Tid: 08:45:15
Nu är vi nyss hemkommen från våra slovakpolare Miro och Marek. Sverige förlorade såklart matchen mot slovakien och det trodde jag verkligen inte så jag blev grymt besviken. Miro och Marek blev glada. Soper. Hatar dom just nu. Gruvar mej för att gå till jobbet ikväll och bli påmind om skiten.

Jag hann inte ens sova 3 timmar inatt så nu ska jag försöka sova så jag orkar jobba ikväll. Skulle vart skönt med fredag eller lördag idag. Men fredag är det imorn iaf.

Ha de

:)

Datum: 2010-02-24 / Tid: 12:30:37
Nu håller Louise och Emma på att göra pannkaks smeten till tårtan. Ska bli mummsigt.

Igår när jag hade jobbat klart och kom upp till skåpet så ringde telefonen jag skyndade mej att svara och då var det nån som prata engelska som sa I love you I love hela tiden. Väldigt skumt. Jag la på efter ett tag men människan fortsatte att ringa men jag tröck bara bort honom hela tiden. han ringde säkert 20 gånger innan han började ringa till Louises telefon. Vi har ju nästan samma det skiljer bara en siffra på slutet så man kan ju undra hur den människan har fått tag på våra nummer. +989359422356. Konstigt nummer.

Imorn bitti klockan 6.00 ska vi träffa Marek och Miro för att fajtas i hockey. Slovakien möter Sverige så det kan nog gå rätt till. Måtte Sverige vinna. Det kommer jag leva så länge på.

Ha de

Sång och presenter

Datum: 2010-02-24 / Tid: 11:05:06
Inatt har jag drömt konstiga drömmar. Drömde att jag och patrick (min äldsta lillebror) var påväg till bussen. Vi bodde då fortfarande i riibodarna så vi gick den bekanta vägen mot korsningen där bussen brukar stanna och patrick var inte gammal alls. Vi möter bussen halvvägs till korsningen och tycker det är jättekonstigt eftersom den brukade stå och vänta i korsningen. Hon såg as läskig ut bruden som körde bussen och var helt crazy och försökte köra över oss. Jag tog lillebror i handen och sprang för att rädda honom men det var inte lätt i mycket snö och en galen buss i hälarna. Usch.
Drömde även om min saknade mormor och det har jag inte gjort många gånger sedan hon gick bort. Jag vill tro att när jag drömmer om henne så kommer hon och tittar till mej en sväng.
~Alltid Älskad, Alltid Saknad~

Imorse vaknade jag av några grattis sms. Sen kom Mikka in och sjöng för mej och hade köpt presenter. Jag fick en body lotion, en dusch kräm i samma och en tratt. hehe

Krämerna hade jag luktat på och blivit helt frälst i förra veckan. Hade tänkt köpt den själv så det blev en stor överraskning när Mikka köpt den.
När vi bodde i förra huset så svor jag många gånger över att jag inte har nån tratt. När jag ska hälla över vätska till en flaska så spiller jag alltid hälften utanför, så det mindes Mikka så nu har jag min efterlängtade tratt. Tusen tusen takk gumman!

Lite senare blir det pannkaks tårta och sen jobb. Man borde få vara ledig på sin födelsedag tycker jag :)


A hard work work

Datum: 2010-02-24 / Tid: 01:46:53
Kvällens jobb har gått fort och bra. Dock inte lika fort som igår. Sista perioden hade jag det väldigt skojjigt. Stog på vakuum maskin med en av litauen "brödera" och en polack. Mikka stog och packade dom färdiga vakuum bitarna i lådor så jag passade på att busa lite med henne och vakuum packade både det ena och det andra. Fisk bitarna kommer på ett band och landar sedan på en "plåt hylla" eller vad man ska kalla de, det är därifrån man tar dem när när man ska stoppa i vakuum hålen. Jag stog där i mina egna tankar när jag ser att polacken bredvid mej står och flinar åt mej, jag förstog inte riktigt varför men flinade glatt tillbaka, när jag sedan ska ta några bitar ligger det ett fiskhuvud där bland bitarna, jag var inte alls beredd på det så jag säger väldigt högt "jävlar i helvete" då blev det mycke skratt runtomkring. Jag försökte trycka ner huvudet i ett av vakkum hålen så mikka skulle få ett skratt när den kom fram till henne, men det var på tok för stort så det skulle med största sannolikhet fastna i maskinen. Jag gjorde några tappra försök att pillra ut ett av ögonen på den så jag kunde vakuuma ett öga till mikka iaf, men det gick inte så bra och tyckte lite synd om litauen "brodern" som fick jobba ihjäl sig för att jag stog och pillra med huvudet, så jag gav upp. Kom sedan på att jag snabbt skulle kunnat ha tagit upp rippe tången ut min bakficka och fått ut det där ögat på en halv sekund. Men det är lätt att vara efterklok. Litauen såg nog mina desperata försök, så när jag gav upp så la han hela huvudet på bandet till mikka så den kom fram ändå :P. Dock utan att vakuum.

Andra periden stog jag och kryddade med citron peppar. Det gick inte alls så bra som det brukar göra. Jag har aldrig använt munnskydd utan brukar stå och härda utan, men det gick inte denna gång. Emma krånglade på mej ett munnskydd men jag ångrade det lika fort som hon satt på det. Tänk att stå med ett munnskydd på i 2.5 timma och nysa var tredje minut, hosta varannan minut och snor som rinner, och då menar jag RINNER, hela tiden. Kan säga att det blev rätt blött därinne. Gross!!
Det svider som sjutton runt mina ögon nu och jag tror nog att det är från citronpepparen. Aj aj.

Nu ska jag stänga som två blå och hoppas jag vaknar pigg imorn.

Puss

...

Datum: 2010-02-23 / Tid: 13:20:50
Ja då blir det jobb om en timma då. Eller vi går strax efter två men börjar i fabriken klockan halv 3. Hoppas kvällen går lika fort som den gjorde igår. Jag laddade mitt ipod batteri igår efter jobbet och det är jag glad över. Kan verkligen inte jobba utan musik. Då kan jag säga att tiden går långsamt. Speciellt om man står på nedskärningen eller rippningen så är musik guld värt.

Hörs efter jobb!

Störande

Datum: 2010-02-23 / Tid: 11:17:51
Igår efter jobbet skrev jag ett långt inlägg med bilder sen helgen. Men sen bestämde sig internet för att sluta fungerna så allting försvann.

Jobbet fick iaf väldigt fort igår. Kändes knappt som jag hade börat när det var dags att gå hem. Sånt gillar jag. Ogillar när det blir tvärtom.



Thomas och Emma



Jag, Thomas och Emma körde alla på rosa



L, M och M



Marek dör av skratt



hehehe



Mikka

Jag får ladda upp mer bilder sen för internet kopplar bara ifrån när jag laddar upp.

Hörs efter jobbet ikväll.

Puss

Helgen

Datum: 2010-02-22 / Tid: 12:26:01
Lördagen var trevlig. Vi satt här och förfestade innan vi drog iväg mot Naz Perwer. Där blev vi kvar ett tag innan vi drog hemöver. Trevligt att se lite nytt folk.

Igår var den slöaste dagen ever. Jag och Mikka gjorde fläskfilé, kroketter, bea och sallad. Det var hur gott som helst. Sen kollade vi på sagan om ringen som alltid är lika bra.

Nu är det snart dags för jobb igen och jag är inte de minsta peppad kan jag lova. Men bara jag kommer dit så går det ju bra. Men känner verkligen hur mycket jag vill flytta hem nu. Tänk va lättsamt om jag skulle skrapa fram en stor summa pengar på en lott. Då skulle jag jobba april ut och sen komma hem igen.

Det går så segt att ladda upp bilder så jag gör ett försök efter jobbet sen istället.

Puss

Fest!

Datum: 2010-02-20 / Tid: 22:05:31
Nu är festen i full gång här på nedervåningen! snart ska vi dra iväg till bom fria festen. Hoppas att vi får lika roligt där som vi har det här.

Jag har tagit massa bilder så imorn lägger jag upp såna.

Hade

Hola

Datum: 2010-02-20 / Tid: 17:03:30
Kom hem från Fillan för en timma sen ungefär. Det är så grymt kallt idag och blåser is. Men jag kan inte klaga på kylan för ni hemma i sverige har det nog bra mycket kallare än oss.
Idag i Fillan köpte jag äntligen en skinnjacka! Har velat haft en sån jag vet inte hur länge men nu har jag en. Den kostade bara 499 på cubus så jag slog till. Blev även en flarra vin och två par leggings.

Ikväll blir det som sagt bom-fri fest. Bommarna stängs för alltid kl 17.00. om 3 minuter. Nice. Men då är den stora frågan som alltid: Vad i ska jag ha på mej ikväll?? Har ingen aning och inte så mycket att välja på heller. Men det löser sig.

När jag och Mikka var påväg från Fillan så stannade vi till på ett ställe för att ta kort på bergen och vattnet, men det blåste så kraftigt att vi båda tappade andan. Så det blev några snabba tryck på kameran och sen in i bilen fortare än satan.

Nu ska jag snart in i duschen så det är gjort.

Slänger nog in ett inlägg innan vi far iväg.

Sorg i Vita Huset

Datum: 2010-02-20 / Tid: 13:31:03
Nu har Miro lämnat oss. Det känns inge roligt alls, känns rent ut sagt förjävligt. Alla vi tjejer tycker om honom jättemycket och det har varit så roligt att haft en kille i huset. Men han bara flyttat ett par kilometer bort så det är inte jordens undergång. Men felet är att han inte längre bor tillsammans med oss. Jag och Marie började grina när han kramade oss hejdå. Trodde inte jag var så kändlig men tydligen. Hur mycket ska kommer jag inte grina när jag flyttar hem igen och kanske aldrig mer kommer träffa slovakpolarna. Hemska tanke, bort bort.











En dust av Miro

Men han kommer ikväll på förfest för idag stänger dom bom stationen in till Hitra så nu åker alla gratis in till ön och ut från ön. Det är kanon!!
Det har anordnats fest på restaurangen/baren Naz Perwer som ligger ca en mil härifrån. Så det tänkte vi att vi skulle åka på. Då åker vi gratis genom bommen :)

Nu ska vi in till Fillan en sväng.

Ha de så länge

Fredagen över

Datum: 2010-02-20 / Tid: 00:32:52
Laxen blev lyckad. Mummsigt var de.
Låg och kollade på OS efter maten. Inte dumt alls. Sen förvånade jag mej själv. Kan inte riktigt fatta det men marie rörde mina fötter! Jag som har värre fotfobi än spindel fobi vägrar röra eller ens titta på fötter och ingen får ens komma i närheten av att röra mina. Men idag hände det verkligen. Efter mycket tvekande när marie rörde mina fötter så kunde jag slappna av. Det var inte så farligt faktiskt. Men jag överträffade verkligen mig själv när marie frågade om hon fick knäcka mina tår. Jag trodde först hon hade misst förståndet. Men efter några sekunders tänkade så lät jag henne göra det. Tå efter tå och jag lever fortfarande. Det går framåt. Marie har något extra. Hon är och förblir den enda som får ha en relation med mina fötter.

Nu ska jag läsa lite snabba cash innan jag sover. Jag bytte sängkläder idag och det är så skönt när man varit sjuk och legat mycket.

Snakkes imorn. Ha de

Mat mat mat

Datum: 2010-02-19 / Tid: 17:49:45
Nu har vi just varit på bunnpris och handlar alla fem. Nu har jag en kreol kryddad laxfilé i ugnen och hoppas den blir klar snart för jag är sååå hungrig! Drack bara en varma koppen, och två koppar blåbärs soppa igår så det är rätt förståeligt att jag är sugen på riktig mat.

Ikväll går Mina jag och Irene på tv:n här så klockan halv tio sitter vi bänkade! Nice.


Jävla klant

Datum: 2010-02-19 / Tid: 11:26:57
Ställde klockan på 6 imorse så jag skulle kunna snooza lite innan jag gick på jobbet. Vaknade sedan halv tio!!! Jag hörde Marie röra på sig och jag skrek i panik "Jag har försovit mej!!" Vilken stjärna man är. Antingen har jag stängt av klockan i sömnen eller så har jag bara tryckt bort snoozen i sömnen. Tjejerna trodde väl att jag skulle vara hemma idag eftersom jag har varit dålig. Det funkar inte att ringa till jobbet heller, det tutar bara snabbt 3 gånger sen kopplas det bort.
Det känns iaf tröstande det marie sa att det kanske var meningen för att jag kanske behövde en dag till hemma. Jag tröstar mej med det så länge så slipper jag all ångest. Skulle kännas så dumt oxå att stövla ner i fabriken efter klockan tio. "Morrn morrn, Jeg tok et lite søvn hvis det er greit
" nä det skulle kännas ännu mer fel tror jag.



Åhh vad jag saknar mina piercingar! känner mej så naken utan.



Härliga blåsor efter ripptången



lill isa sover på min mage



lill isa somna på badrumsmattan när jag stog i duschen :)



jag för snart 2 år sedan



haha, hedörn och danne snodde en skylt från domus parkeringen när vi var påväg hem från en fest. den promenaden hem är den galnaste jag gjort! trodde inte det var möjligt att skratta så mycket.



saknade angelica och mikka på hitrahallen i oktober



jag och min nya pojkvän :) visst e han fin da!



konstiga moln när vi var påväg hem från jobb en dag



:)

Igår fick jag även grejjer från sverige på posten. Fick ett grattis kort från släkten i gbg och ett brev och fortsättningen på boken Pepparkakshuset från mamma. Det blev jag glad för!

Trött

Datum: 2010-02-18 / Tid: 15:47:07
Har varit dålig inatt. Blev hemma idag. Less. Vaknade av att jag hade världens huvudvärk. Har aldrig haft så ont i huvudet. Marie gav mej en bamayl, sen fösökte jag sova men det gick inge vidare bra för huvudet dunkade. Nu känns det dock lite bättre.



Utsikten från berget jag och marie var uppe på för ett par veckor sen.

















Fint va? :)

Fuck U semlan

Datum: 2010-02-17 / Tid: 21:46:42
Jag ångrar bittert att jag åt den där semlan...
Hur dum får man bli egentligen?

!

Datum: 2010-02-17 / Tid: 19:54:46
Åh vad jag är trött, det blir nog en tidig kväll för mej. Har inte gjort så mycket sen senast. Jonglerat nån timma, läst lite, ätit pappas goda kebebsås och gjort en semla. Tyvärr skulle jag nog inte ha nånting alls idag för min mage strejkar kraftigt just nu. Damn it!
Men gott var det iaf.

Imorn tänkte jag försöka jobba iaf. Hoppas att jag kan stanna hela dagen. Pallar inte att vara hemma en dag till.



Den till vänster är min och visst ser den ut som en man köper? Stolt!



Åhh va jag saknar min stora sköna säng som står och väntar på mej hemma i sverige!

Ha de

Onsdag den 17:e februari

Datum: 2010-02-17 / Tid: 15:01:58
Goddag
Idag känns det mycket bättre än igår. Jag provade att äta en macka för en och en halv timma sen och den är fortfarande kvar i magen. Lycka.
Så imorn ska jag på jobbet och jag skiter i om jag har ont i magen. Bara jag kan stå utan att må illa så ska det nog gå bra.
Inatt har jag drömt sån konstig dröm. Det var ingen riktig mardröm men den var otäck. Jag berättade  den för marie förut och jag kom ihåg allt i detalj.

Nu har jag precis scannat rummet från golv till tak och vägg till vägg efter en spindel, men tack och lov hittade jag ingen. Yes!

Nu ska jag träna lite på jongeringen så jag lär mej nångång.
Jag pratade med en av mammas kusiner häromdagen, som oxå jonglerar, så nästa gång han kommer till sundsvall så ska vi jonglera tillsammans. Det ser jag framemot!

Puss

Fettisdagen

Datum: 2010-02-16 / Tid: 23:45:56
Jag fick veta igår att det var fettisdagen idag. Hemma håller jag koll på sånt när det finns themlor överallt. Men här fanns det inte såna grejjer.
Tjejerna har gjort egna semlor men det var uteslutet för min del. Får se om jag kan göra mej en imorn. Just nu är jag så hungrig så jag skulle kunna äta upp alla människor i detta hus. Håll ena ögat uppe inatt, man vet aldrig vart hungern driver mej. hehe. Mikka ligger risigast till, hon är närmast. Jag kanske tar en förätt genom att tugga mej genom väggen.
Längtar till imorn då jag förhoppningsvis får behålla lite av de som trillar ner i magen.

Jag såg på nya Beck filmen förut, I stormens öga, och blev så besviken. Jag tror dom skulle ja slutat med Beck när nummer 24 var klar. Denhär var faktiskt under all kritik tycker jag. Martin var inte med nästan nånting, han hade nog den minsta rollen tror jag, grannen var bara med en kort sväng, gunvald såg bara gammal och trött ut och sa eller gjorde inge rått på hela filmen. Tråkigt.

God bedring till mej!

Trouble is a friend

Datum: 2010-02-16 / Tid: 20:08:15
Mår piss. Jag är nog seriöst född med otur. Inte vill väl jag vara hemma från jobbet när jag är här för att jobba. Satans skit. Inte kan jag träna på att jonglera heller, måste ligga ner för att inte kasta opp. Hungrig som en idiot. Humöret som varit nere ett nu var påväg uppåt igår. Nu är det påväg raka vägen ner igen. Jag hatar allt just nu.

Förlåt för ett gnälligt inlägg

Ahoj

Datum: 2010-02-16 / Tid: 14:29:20
Nu har jag och Marie varit på legekontoret. Det började med att vi blev en halvtimma sen, marie tyckte hon sa kvart över tolv, så marie upprepade "kvart över tolv", ja sa damen i luren. Men hade hon hört marie fel för vi hade tid kvart PÅ tolv eller kvart i tolv som vi säger i sverige.
Marie fick komma in först och där såg det ut som det fanns nånting i gallblåsan. Men hoppas det inte är det. Sen lämnade hon lite prover på labb.
När jag kom in fick jag säga hur jag hade mått dom senaste dagarna, sen fick jag lägga mej ner och hon klämde på magen. Shit va ont det gjorde. Aj aj. Sen tog hon ett stick i fingret på mej för att se om jag hade nå bakterier eller vanligt magsjukevirus som härjar på ön nu. Det fanns inge bakteriet så virus var det. Sen gjorde hon ett ultraljud men det syndes inge konstigt där. Tack för de.
Får just nu inte behålla så mycket, men jag hoppas på bättring till imorn.

Ha de

Suck och pust

Datum: 2010-02-16 / Tid: 10:49:40
Magen har inte blivit nå bättre. Både jag och marie är dåliga så vi fick lov att gå hem klockan tio. Jag började må jätteilla men tur var så hann jag till toan. Tur att jag inte gick ner i fabriken igen för då hade det kunnat gå illa.

Ni har vi iaf fått läkartid så vi ska in till Fillan till klockan kvart över 12. Det går tydligen magsjuka men det känns inte som vanlig magsjuka eftersom jag har haft det sen i fredags. Vi får väl se vad farbror doktorn säger.

Nyårslöfe på G

Datum: 2010-02-15 / Tid: 18:29:56
Idag på jobbet när posten kom då var det ett paket till Meeej! Åh va roligt det är att få grejjer hemifrån.
Denna gång var paketet från pappa och jag förstod nästan vad det var så men jag väntade ändå tills jag kom hem med att öppna.
Det var jongleringsbollar!!
Mitt nyårslöfte är att jag ska lära mej jonglera, har letat i Fillan men det har inte funnits några bollar. När jag ändå ska lära mej så vill jag ha riktiga bollar.
Nu jobbar jag för fullt med att lära mej och det är superkul och går kanon bra. Jag står och skrattar högt för mej själv hela tiden, trots att bollarna flyger överallt genom rummet. Jag springer som en iller och efter dom :D

Imorse var det en pina att kliva upp, jag var så himla trött. Men det gick bra att jobba och tiden gick fort. Jag hade hoppats på övertid men ingen av oss fick nån. Om jag inte får nån övertid denhär veckan blir jag förbannad!

Nu har jag vilat lite från bollarna men nu ska jag sätta dom i luften igen.





Mina fina bollar. Tack så mycket pappa och johanna!!

Jobb

Datum: 2010-02-14 / Tid: 22:06:01
Nu har jag suttit och kollat på jobb på arbetsförmedlingens hemsida men det finns inte ett skit jag kan söka. Det finns ju vara såna avancerade jobb som man måste ha utbildning för. Inte direkt så att jag kan ställa mej i ett kök på en resturang och laga mat, blir chef för nåt företag eller söka en doktors tjänst. Varför kan det inte finnas nå simpla jobb som kassörska, städare eller nå sånt. Hatar arbetsbristen. Verkligen.

Imorn ska går vi in på en vecka med dagshift. Bara att hoppas på att vi får nån dag övertid.
Ska iaf bli jobbigt att kliva upp imorn kan jag säga. Gruvar mej.

Ha de

Try sleeping with a broken heart

Datum: 2010-02-14 / Tid: 18:22:27
Alla hjärtans dag har för mej alltid varit speciell. Sen jag var 15 så har jag alltid haft en eller dejtat nån kille och jag tycker verkligen att man ska mysa lite extra på den dagen. Första gången nu som jag har varit ensammen den här dagen. Känns lite trist faktiskt. Men glad blev jag när det kom lite allahjärtansdag post på jobbet. Det gör verkligen min dag när det ligger ett brev till mej där. Det är så roligt att kunna skicka och få brev av mamma. Jag hade som henne, mycket brevvänner när jag var yngre och jag saknar att få ett handskrivet brev.

Nu ska jag blunda en stund, blev inte mycket sömn inatt när jag och marie låg och surrade till halv 4 imorse och jag vaknade klockan tio imorse.

Hoppas ni har och har haft en mysig dag!

Alla hjärtans dag

Datum: 2010-02-14 / Tid: 13:41:02
Nu är det redan 14:e februari och alla hjärtans dag. Vi har även varit här i 4 månader nu. Tiden går framåt.
Dom andra i huset for iväg och tränade nu men jag är fortfarande lite konstig i magen så jag stanna hemma. Är i en ensamhets period nu så jag tycker det är skönt att vara ensammen.

Har inte så mycket att komma med just nu så jag skriver mer lite senare.



Jag fick en jättefin mössa på posten av Vicky. Hade önskat mej en sån i julklapp men då var dom slut. Men som tur va hade det kommit i nya nu. Tack love.

Av mamma fick jag det söta kortet och två hjärtformade choklad. Mummsigt. Tack Maami!

gamla låtar och gamla minnen

Datum: 2010-02-14 / Tid: 01:25:36
Jag har laddat hem lite ace of base album och deras låtar är ju så sköna. Jag är så glad att jag såg dom på gatufesten i sommras för jag lyssnade så mycket på dem när jag var liten. Dom är bra och kommer alltid vara lika bra i min öron.

Magontet vill inte släppa så jag ligger i sängen och tråkar medan resten av tjejerna dricker vin på nedervåningen.
Jag har legat och funderat vad jag skulle kunna tänkas vilja jobba med. Kommer fram till noll. Jag blir så fort uttråkad av mina jobb. Det är kul i början men sen blir det bara segt och tröttsamt att gå till jobbet. Jag vill göra nånting som intresserar mej. Men vad?
Jag har liksom inga intressen man kan tjäna pengar på. Det skulle vara film isåfall då. Jag älskar allt som har med film att göra. Jag ser saker som andra inte tänker på, att dom har klippt lite dumt, småmissar dom inte brytt sig om att rätta till för ingen tänker på dom osv... men Jag gör det!
Jag kan namnen på hur många skådespelare som helst och kan så mycket onödig fakta som jag inte ens vet hur jag kan. Om jag ska handla film så har jag fått höra många gånger "den där ser inge bra ut" men jag bryr mej inte om framsidan eller vilken kritik den fått i tidningarna, jag kollar vilken som gjort filmen och vilka skådespelare som medverkar. Men visst kan en film vara dålig trots att det är bra skådespelare med...
Men Syrran håll med om att jag är grym på att hitta bra filmer!

När jag stog och och kikade på filmer inne på mediamarkt i sommras kommer det fram en kvinna till mej och frågar om jag kan rekomendera nån film. Snakka om att hon frågade rätt person. Jag plockade ut 5 filmer som enligt mej är grymma och berättade lite kort om handlingen. Hon berömde mej och köpte alla. Varsågod medimarkt.

Långt inlägg, sorry.


Take me away, a secret place, a sweet escape

Datum: 2010-02-13 / Tid: 21:56:31
Nu ligger jag här i sängen med magont igen. Dumt.
Pratade med vicky en sväng förut och det är alltid lika trevligt. Hon ringde först mej men hennes pengar tog slut efter ett tag så då ringde jag upp henne från skype. Jag minns inte hur länge vi pratade men tror det var ca 12 minuter och då hade det gått typ 2.50 kr. Billigt. Synd bara att jag hörs så dåligt men det är nog bättre än ingenting.

Och jag är fortfarande sååå hundsugen!
Vill ha, vill ha!
Vi får se när den tiden kommer.

Ha en fortsatt trevlig lördagkveld

Lördagen

Datum: 2010-02-13 / Tid: 18:27:19
Ja den här dagen blev då inte som planerat. Hade laddat upp för att flänga runt på akvariet och orkanger, men istället blev det en en dag med boken "pepparkakshuset". Läste ut den för några timmar sedan och den var kanon. Mamma ska skicka tvåan oxå och den säger både hon och jenny är bättre. Tror på dom ja :).

Magen är mycket bättre nu tack och lov. Men jag kan ju trösta mej med att jag inte stannade hemma i onödan för det är nu på eftermiddagen som det har börjat kännas bättre.
Har just fått i mej lite mat som Miro kockade. Potatis, både klyftor och plattor, morötter, ärter och blomkål i en lång panna med krydda och ost. Hur gott var inte de på skala! Grymt gott!!

Nu kommer jenterna hem så jag ska ner och höra hur dom har haft det.

va fel det kan bli ibland :)

Datum: 2010-02-13 / Tid: 14:34:46
Det här fick jag på mejl av pappa för snart ett år sedan. Grymt roligt.
Jag bjuder nu på ett gott skratt såhär på en regning lördag i Norge.




Mer svenskundervisning åt läkare!
Man skriver inte alltid som man menar. Citaten är från patientjournaler på Karolinska Institutet.


* Inkommer med kvadratmeterstor sårskada på lillfingret.

* Som preventivmetod har patienten använt oavbrutet samlag.

* Patienten arbetar som elektriker. Inga kända proppar i släkten.

* 12 cm långt, sårigt underben

* Vi ordnar med mat, hemkört och rollator till pat.

* Söker för fästingbett i huvudet. Huvudet borttages med pincett.

* Poängterar att det är viktigt att patienten håller sig ren mellan
fötterna.

* Smärtan i ryggen kommer när patienten ligger raklång med båda benen på
rygg.

* Blöder ibland ifrån vänster näsa.

* Patienten måste sova högt under kudden.

* Hon beskriver huvudvärken som spännande.

* Kräkningarna försvann på eftermiddagen, likaså maken.

* Lastbilschaufför med god kondition som åker en mil utan att bli andfådd
i vanliga fall.

* Går nu med stel rygg och huvudet ner i marken.

* Sköts i hemmet av maken som är militär.

* Patienten tål inte ost, mjölk eller smör, ej heller modern och en bror.

* Mat får han från sonen som ligger infryst.

* Har fått större hemsamarit men tycker inte att det räcker ändå.

* Halsen som patienten hade besvär med nu i höstas är nu borta.

* Nyligen varit på kontroll hos gynekolog som friat.

* Bihålor spolade 5-600 ggr.

* Patienten vägde 78 kilo i hemmet innan han gick hit utan kläder.

* Änka, bor med frisk make

Konstiga drömmar

Datum: 2010-02-13 / Tid: 12:29:40
Nu har jag sovit ett par timmar och har haft såna konstiga drömmar.
Jag drömde att vicky hade tatuerat in en ruta på magen, och när hon sedan skaffade en kille skulle hon tatuera in hans namn där. Jag försökte säga till henne att det är det dummaste man kan göra, att det kanske bara skulle hålla ett tag, men ändå fast det skulle så länge som 10-15 år så skulle hon ändå ha kvar tatueringen hela livet och med stor sannolikhet ångra det. Men hon hade bestämt sig och slagit dövörat till. Envis som en åsna.
Men det var greit att träffa henne en sväng i drömmen iaf. Trots att vi bråkade lite om tatueringen så hade vi sedan så roligt som bara vi kan ha.

Saknar dej stumpan. Tänker på dej varje dag. Livet är inte detsamma utan dej!

Typiskt

Datum: 2010-02-13 / Tid: 09:10:20
Den här dagen som jag sett fram emot så länge blev inte riktigt som jag tänkt mej, tyvärr.
Jag hade ont i magen igår på jobbet och har vare uppe inatt med magont. Jag trodde det skulle ha blivit bättre tills idag men inte då. Har fortfarande ont så jag hade inte så mycket till val än att stanna hemma när tjejerna for for ungefär 10 minuter sedan. Eftersom det är närmare orkanger vi skulle, och det tar över en timma med bil, så är det inte direkt att man kan gå hem om det blir sämre. Vi har ju pratat om dethär så länge och jag har verkligen sett fram emot en utflykt igen (vi var ju på fiskuppfödningen senast) och få se lite annat än jobbet, Fillan och huset. Men men..
Jag hoppas iaf att tjejerna får en trevlig dag och att dom tar mycket bilder som jag får se när dom kommer hem igen.

Jag är inge trött nu så jag tänkte läsa en stund i min ensamhet :(.




tummen upp för övertid!

Datum: 2010-02-12 / Tid: 23:57:17
När jag jobbade hemma i sverige så ville jag inte stanna en minut längre på jobbet, men nu står man och önskar att det ska bli övertid. Idag skulle vi jobba fram till halv elva, men till våran tur och linjeledarnas otur så strulade vakuum maskinen, blev vakuum släpp på var och varannan fisk. Så det blev jobb till halv tolv! Det säger vi inte nej till precis. Skönt när det är gjort.

Nu är vi hemma iaf och ska snart lägga oss. Ska ju iväg på tur imorn och vi åker 9.05. Lite rolig tid men så bestämdes det iaf.

Ha de gott så länge så slänger jag in ett inlägg eller två imorn!

Fredag!

Datum: 2010-02-12 / Tid: 13:05:11
Hej hej!
Jag älskar verkligen fredagar! Just nu skiter jag i att jag jobbar fredag kväll för jag är ändå ledig imorn. Då ska vi fara mot orkanger hållet och titta på akvariumet där det finns 60 grams små laxbebisar. Ser verkligen fram emot det. Sen blir det pizza i orkanger och lite shopping. Dock blir det bara fönstershoppning för mej för jag tänker hålla hårt i mina pengar.

Nu har vi just varit inne i Fillan och fikat. Till min och Mikkas stora besvikelse fanns det inte några "poteter". Dom som är så goa. Men det fick bli nån slags bakelse och en kopp kaffe. Inte fel det heller.
Om en timma vandrar vi iväg mot sista jobbkvällen för denhär veckan. Sen vid halv elva vandrar vi hem mot en ledig heeelg! Wiiee!

Fillan by day

Datum: 2010-02-11 / Tid: 12:33:41
Nu har jag just kommit hem från en tur i Fillan. Det är glashalt på vägarna. Inge roligt alls att köra.
Skönt att det är torsdag idag. Men jag har haft fredag hela dan och det är mindre kul.
Om två timmar är det jobb och vi hoppas på att det går fort.
Imorn tänkte vi alla fara till Fillan och fika. Hoppas på att dom har dom goda "poteterna". Skulle inte sitta fel med en socker chock.

gud va boken som mamma skickade är bra. Kan inte sluta läsa, vilket resulterar i väldigt sena nätter.

Ha de så länge

Skrattretande

Datum: 2010-02-11 / Tid: 00:38:43
Hahaha, ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta. En 22 årig omogen kille som är tillsammans med en ännu omognare 35 årig tant. Skrattretande...

Imorn är det äntligen torsdag. Ser verkligen fram emot att få helg och vara ledig.



Tacos i lördags





Vlado, Louise och jag i lördags. Fin norgeflagga vi har va?



Tilltugg och grejjer



Några av brudarna.



Miro dagen efter.



Hehe, Miro och jag dagen efter. Jag vaknade i samma tillstånd som jag somnade :D

Nu ska jag läsa lite innan jag sover. Ska upp "tidigt" imorn för att fara in till Fillan.

Ha de

Green Street Elite

Datum: 2010-02-10 / Tid: 02:17:53
Nu har jag och Mikka käkat onyttigt och sett Green Street Hooligans. Kan vara en av de bättre filmer som gjorts. Grym.
Charlie Hunnam som är en av huvudrolls innehavarna är inte att leka med. Ohh man.

Nu ska vi snart sova, sen blir det in till Fillan en sväng imorn, sen jobba.

Sovgott!

Tisdagen avklarad

Datum: 2010-02-09 / Tid: 23:50:45
Idag har det inte varit nån bra dag på jobbet. Det har gått så sjukt segt. Har ont i ryggen idag sen bukskäringen och sorteringen igår. Hoppas på bättring imorn.
Förut idag när jag skulle blogga och lägga upp ltie bilder sen helgen så funkade såklart inte blogg.se.
Ni hinner jag inte lägga upp nånting för jag och Mikka ska nämligen ha myskväll!
Vi har laddar med chips, dip och dricka. Ska dra in extra sängen till mitt rum, sen ska vi ha pyjamas party och sleepover härinne med film och mys. Tur att jag hade det att se framemot när jobbdagen var så seg.

:)

Hello

Datum: 2010-02-08 / Tid: 23:51:06
Jobbdagen har gått riktigt fort, känns inte ens som jag varit på jobbet. Skönt. Stog och skar bukar första perioden, andra stog jag på sorteringen och tredje stog jag och körde in fiskar i bit cutten.

Kom hem till värsta överraskningen. Dukat bord med tända ljus och grejjer. Miro som fixat och donat tills vi kom hem. Snällt av honom. Så nu har vi just käkat gó sallad alá Miro. Inte dumt alls.

Fick ju en bok av mamma på posten för nån vecka sedan, den är jättebra så jag ska fortsätta läsa den nu innan jag sover.



Mumms!

Imorn ska jag lägga upp dom få bilderna jag tog i helgen.

Sovgott!

Hemlängtan

Datum: 2010-02-08 / Tid: 13:27:16
Usch vilken hemlängtan jag har. Har haft det hela veckan nu. Saknar min lägenhet, saknar mina vänner och min familj. Saknar vardagen hemma, saknar allt. Trodde inte jag skulle kunna längta tillbaka till tråkiga lilla timrå, men tydligen. Men jag kan ju inte åka hem om jag inte har nå jobb hemma. Tänker inte heller gå som nån timvikarie inom vården. Vården är över för mej. Men vad kan jag annars göra? Har ju inga andra erfarenheter, utom jobbet här då.
Med andra ord är det en väligt jobbig dag idag. Hoppas det går bra på jobbet iaf. Börjar om en timma så det kan ju vara dags att kliva upp ur sängen nu då...

Seg

Datum: 2010-02-06 / Tid: 18:17:48
Idag har vi varit in till fillan en sväng och handlat lite.
Skulle ha gjort mej färdig för en timma sen känns det som men jag är så himla trött och slut så jag har sovit några timmar nu.
Snart ska vi nog börja med maten. Sen köpte jag en baginbox på vinmonopolet för alldeles för mycket pengar, men det är gott vin så jag känner ingen skuld.

Ha de så hörs vi kanske sen då

Hallå där

Datum: 2010-02-06 / Tid: 11:36:00
Igår på kvällen kom Emmas syster och hennes kompis hit. Trevligt att träffa dem.
Marek kom oxå hit... med spriten...
Jag tog några ofrivilliga shottar som inte smakade hallonsaft. Uscha.
Medan några av tjejerna drack vin så såg vi på jiddra inte med zohan. Det är grymt rolig. Kan starkt rekomendera den.

Nu ska vi snart fara in till Fillan och kika när fabriks folket spelar fotboll. Sen ska vi handla för ikväll blir det taco kväll och sen fest! :D
Var så längesen jag festade nu så det ska bli roligt.

Ha de så hörs vi sen

:)

Datum: 2010-02-05 / Tid: 19:13:39
Idag vid 3 tiden skulle jag och Marie gå ut en sväng och få lite luft. Men det slutade med att vi promenerade upp berget som finns efter vägen här. Det var superhärligt. Sen stog vi på berget och väntade på att tjejerna skulle komma hem från jobbet. Vi såg nämligen vägen från berget. Vi hade då gått så vi stog ovanför vårat hus. Skrek HALLÅ när som gick in på våran väg och dom såg oss :)

Nu har jag, emma och marie just käkat pizza. Vi var på bunnpris och handlade dricka och annat gott, sen tänkte vi fara på marinan och köpa med oss pizza hem hit, men dom hade stängt så det var bara att fara tillbaka till bunnpris och köpa fryspizza, men det var lika gott de.
Det roliga var att när vi betalat första gången och var påväg till bilen så håller Marie fortfarande i korgen. Haha, inte lätt gumman.

En annan sak som jag glömt att skriva är att the Sad Twins (Litauen bröderna) inte är bröder. Det var lite chockande besked för oss för vi trodde verkligen att dom är bröder, men ikke. Dom är ju så lika varann. Petras, (den yngre "brodern") hans tjej kom och hit och började jobba strax före jul. Vi trodde ett tag att "bröderna" delade på henne, såg så ut vissa gånger. Men då visade det sig att Dainius (den äldre "brodern") är bror med Petras tjej. Med andra ord har hon valt en kille som typ ser ut som sin bror :/. Invecklat kanske.

Nu ska jag kliva in i duschen en sväng.

Hade

5:e februari

Datum: 2010-02-05 / Tid: 10:23:14
Morrn!

Idag blir det till att köpa mer tranbärsjuice i Fillan. Dom har det inte på bunnpris i sandstad så jag måste köra hela vägen in till Fillan för det. Men vad gör man inte. Har inte så mycket till val.

Inatt har jag hållt på att bli galen. En av katterna i huset löper, och antingen var det hon som lät, eller så var det hankatten som är sugen på henne som brukar stryka runt här. Tyckte nästan det lät som det kom utifrån. Men det var ett läte så jag kunde inte sova. Tillslut var jag tvungen att stoppa musik i öronen. Då somna jag :)

...

Datum: 2010-02-04 / Tid: 23:33:22
Filmen var iaf jättebra. Nu har jag ventilerat ut min skräck till mina vänner här så nu känns det lite bättre. Men inte helt. Jag försökte få tag på min kära far förut men han ville inte svara. Det kändes inge kul. Jag blir orolig för så mycket när jag inte är i närheten av hemma. Har inte koll på vad dom händer alla gånger.

Sen vill jag hälsa våran slovakiska vän Miro välkommen till Vita Huset. Vi har ordnat en hörna åt honom i vardagsrummet så nu är det inte längre bara svensk jenterna som bor här.

Om man har tråkigt så kan jag starkt rekomendera att kika på felsms.com. Tycker synd om dom klantiga stackarna som skickat så himla fela sms.

Min uvi vill inte släppa riktigt. Om det inte är bättre till imorn så blir det ett besök till legekontoret igen.

Hade

Jordens undergång? :S

Datum: 2010-02-04 / Tid: 21:46:41
Jag håller just på att se på filmen 2012 som jag laddade ner förut idag. Var tvungen att ta en liten paus nu och vetilera lite.

Tycker det är sjukt otäckt med allt prat om att jorden ska gå under det året. Jag har hört för längesen om att Mayaindianernas kalender slutar 21 dec 2012 och att då Nibiru, eller planeten X som forskare kallar den, kommer ligga i linje med solen, jorden och alla andra planet. Det kommer skapa stora naturkatastrofer och dom få som kommer överleva kommer få börja om på nytt och leva stenålders liv.

Jag bli rädd.

Men nu när det närmar sig det året så förnekar NASA att den planeten finns. Kallar den för ett misstag :S. Kanske för att inte skapa panik, men varför har det då läckt ut att dom bygger massa skyddsbunkrar för utvalda personer?

Gaaah sånt här kan driva mej till vansinne. Jag vill inte dö när jag är 24. Om jag är rädd nu hur kommer jag inte vara början på december 2012 då?
Nog för att google är min bibel,  men jag måste verkligen sluta googla på sånt jag inte ska googla om.

Nu ska jag se fortsättningen av filmen.

Naada

Datum: 2010-02-04 / Tid: 16:05:47
Har inget att blogga om för tillfället. UVI:n kom tillbaka inatt. Bloggar imorn när det kanske har sett nå annat än toa väggen.

Hade

Jag lever

Datum: 2010-02-03 / Tid: 22:01:31
Natten har varit jobbig, har mest suttit rätt-upp-och-ner på toastolen för att slippa smärtan. Har läst två tidningar flera gånger om och försökt pillra ut en sticka om jag har under foten, och har haft där i ca en och en halv vecka. Men den vill inte komma ut så jag får dras med den ett tag till.

Igår när tjejerna kom hem från spinningen hade dom köpt med sig tranbärsljus till mej. Jag blev så till mej att bli fri infektionen så jag klunkade en liter på mindre än 2 minuter. Sen mådde jag illa, riktigt illa och ångrade mej bittert.

Mitt försök att få bort det själv inatt var inte onödigt, trots att jag inte fick bort det och var tvungen att ringa lax och sjukanmäla mej, det var bara lite spår kvar av bakterierna så jag slapp pencillin och nu känns det helt bra. Fit för fight igen!

Idag har jag roat mej med att sett män som hatar kvinnor och "Jente som lekte med ilden :P". Första såg jag på bio men andra har jag inte sett. Tyckte den var superbra men första var ändå bättre.

Nu ska jag snart borsta tänderna och försöka sova. Sov inte många timmar inatt och är inte ett dugg trött nu så jag hoppas det inte slår till imorn på jobbet. Men det serveras pizza till lunch och vilken hårt arbetande, laxluktande worker kan inte hålla sig vaken till det :)

Hade bra

Suck...

Datum: 2010-02-02 / Tid: 20:58:20
Skallebanken är borta. Tummen upp för de.
Urinvägsinfektion kom istället. Tummen ner för de.

Är jag född med otur eller vad?
Måste ju ha gjort nånting fel men vad vet jag inte.

Nu dricks det citronvatten för fullt. Har bara några timmar på mej att bli av med skiten. Men jag har bara lyckats en gång tidigare och om man räknar hur många gånger jag har haft det så är oddsen små att jag får bort de själv.
Så typiskt när jag kämpat mej igenom dessa två dagar på jobbet när jag verkligen mått skit, och nu kommer jag kanske måsta vara hemma imorn om jag inte hinner få bort dethär. Funkar inte direkt att jobba när jag måste springa på toa hela tiden.

Önska mej lycka till!

Hej hopp

Datum: 2010-02-02 / Tid: 16:07:39
Idag mår jag bättre förutom att jag har haft huvudvärk hela dagen. Klockan 4 inatt var jag tvungen att kliva upp och ta en 1grams alvedon. När klockan ringde 6 var den värre.
Kämpade mej till jobbet och vid första pausen tog jag en Bamyl, blev inge bättre. På andra pausen fick jag två okända piller av Thomas. Var väl nån sorts värktablett men jag var så desperat att bli av med huvudvärken att jag svalde dom utan protest. 
Dom lindrade faktiskt riktigt bra. Har ont men iaf så pass så jag kan stå ut med det. Nu är det påväg att bli värre med det är skitsamma nu när jag är hemma.

Tjejerna ska iväg och spinna ikväll. Vill jag oxå men det är helt uteslutet för min del. Jag laddade hem Camilla Läckbergs- Stenhuggare igårkväll så jag tror jag ska se på den. Boken var jättebra så jag hoppas filmen är bra den oxå.

Hörs sen då

Dom är tillbaka!!

Datum: 2010-02-01 / Tid: 20:23:29
Låg och läste och råkade titta på en "fläck" på väggen som inte riktigt såg ut att ha kontakt med väggen. Såklart var det en spindel som hängde i sin äckliga tråd. Jag fick panik och dundrade ut ur rummet med min redan hemska huvudvärk som då blev ännu hemskare. Mikka min räddare suckade en gång och tog bort den. När den var mos på ett papper kunde jag slappna av. Innan jag la mej i sängen igen var jag tvungen att kolla alla hörn, men hur hög är oddsen att man märker två stycken i rummet samtidigt?
Den oddsen var hög idag. Sista hörnet, ovanför min huvudändå i sängen hänger den en till  (snart död) jävel. Dundrade ut ännu en gång med mitt dundrande huvud och Mikka fick komma på sin vita häst ännu en gång. När stackarn lutade sig över sängen för att mosa den fick hon som ett skott i ryggen. Allt är spindels fel. Döda är dom, men eftersom dom var i samma storlek så har dom säkert gjort barn nånstans i mitt rum och snart kryllar det väl av små monsterbebisar i mina kläder eller nåt.

High 5 till spindel honor som äter hanen efter bebisgörandet!

Saker kan inte bara försvinna

Datum: 2010-02-01 / Tid: 17:56:56
Första februari började inte så bra. Mådde piss imorse, och mådde ännu mer piss under dagen. Hängig, var som en isbit samtidigt som jag svettades, snorade och ont i halsen. Nu ligger jag nerbädda under täcket och tänker ligga här tills imorn. Det var så jobbigt sista perioden för då rann snoret utan hejd, och det var inte så lätt att göra nånting åt. (Nu förstår jag verkligen Louise hur du hade det i onsdags på sorteringen)
Jag hoppas på stor bättring till imorn.

För en stund sedan satt och och skrev lite vykort och brev, jag köpte frimärken i Fillan i lördags så jag hade till alla utom ett, för jag hade ett extra i börsen.
Klistrade på alla men det sista som jag hade sen senast finns inte längre i plånboken. Jag såg det där i lördags när jag kom hem. Har inte rört plånkan sen dess men ändå finns det inte kvar. Jag har till och med rivit ut alla pengar, kvitton och kort men ikke. Less jag blir då. Jag får väl åka till affären imorn då enbart för att köpa ett frimärke.

Nu ska jag vila mina svidande ögon en stund. Hoppas det inte är nån ögoninflammation på G.

Hade bra

RSS 2.0