Kom tillbaka!

Datum: 2010-01-31 / Tid: 12:44:30
Nu har pappa och johanna åkt för nån timma sen. Det kändes inte roligt alls. Men men.. Hoppas dom kommer tillbaka snart.

Idag blir det en slödag. Orkar inte göra nånting känner jag. Försöker ladda till imorn när jag ska upp tidigt och jobba.

Nu ska jag läsa en stund och sen ska vi slå igång en film.

Varför ska de gå så fort?

Datum: 2010-01-31 / Tid: 00:21:42
"Tiden går fort när man har roligt"

Det stämmer alltför bra. Nyss var det torsdag natt och jag låg och försökte sova och längtade tills fredag eftermiddag när pappa och johanna skulle komma. Nu är det lördag natt och imorn åker dom hem. Just nu har jag bara lust att packa väskorna och följa med dom hem. Känns så gruvsamt att det snart är måndag och nu vecka igen. Känns säkert så för att denna vecka har varit så jobbig.

Kvällen har varit så mysig. Vi käkade den underbart goda kyllingen som pappa gjorde, tände ljus och drack lite vin. Jag drack bara ett glas för efter maten så skjutsade jag Louise, Emma, Miro och Marek till thomas för fest. Mikka stannade hemma och myste med oss. Vi såg en bra film som gick på tv:n och sen hade klockan blivit så mycket så sa vi gonatt.

Lite bilder sen dagen...



Pappa hittade en mask inne på Nille som han provade :D



Pappa köpte en Elvis peruk. Synd att kläderna var så dyra för det skulle ha varit en perfekt maskerad klädnad.



Pappsen min!



Brudarna



Pappa och Lillan



Johanna



Maten på G



Så grymt gott



Redo att äta, de enda som fattas på bilden är pappa och Johanna.
Jag har på mej den snygga t-tröjan som syrrans sambos band har tryckt. Dirty Dixxx!

Har tyvärr inte tagit så mycket bilder nu i helgen men några fick jag med iaf.

Ha de bra och Gonatt


ÄNTLIGEN!

Datum: 2010-01-30 / Tid: 18:28:53
Nu funkar äntligen blogg.se. Blir frustrerad när det inte funkar som jag vill.
Det är såå roligt att pappa och johanna är här.
De kom igår vid kvart i 5. Då blev det en tur i fabriken. Vi fick en guidad tur av min vän Thomas i lagret. Det var intressant för han berättade grejjer som jag inte hade en aning om. Tror och hoppas att dom var nöjd med turen.

Efter fabriken hade klockan hunnit bli lite efter sju. Då drack vi lite vin och såg på webtv. Mysigt.

Idag käkade vi en god frukost innan vi for in till fillan. När vi kom in fikade vi, sen blev det lite shoppning.
Jag fyndade en rosa morron rock på cubus för 100 kroner! Inte dumt alls, sen köpte jag en hårinpackning, förvaringsboxar, en läppglans och två filmer. Roligt att handla lite.

Nu har pappa just gjort ädelost kyckling så om ca en halvtimma är den färdig.

Sååå mysigt att dom är här. Vill inte att de ska åka hem imorn :(
Men det tar vi då...

Höres sen!

Drama drama drama

Datum: 2010-01-29 / Tid: 00:34:04
Idag har det varit mycket drama på jobbet. Vissa människor kan man ju bli helt knäpp på. Speciellt tomtejäveln som jag inte alls tål som fick min Mikka att bli lessen.
Nya tag imorn!

Åhh jag längtar så mycket till imorn då pappa och johanna kommer. Hoppas dagen går fort på jobbet bara. Men jag kommer vara på så bra humör så det lär gå bra. Våffel dag på jobbet imorn och det är inte helt fel heller. Trodde jag skulle ha blivit less på våffler efter 3,5 månad men ikke!

Nu blir det till att sova så jag orkar kliva upp imorn. Börjar halv 8 så det blir tidig morron.

Bloggar imorn när jag kommer hem. Då har jag förhoppningsvis visat runt  pappa och Johanna i tomteverkstaden.

Hade bra

28:e Januari

Datum: 2010-01-28 / Tid: 13:30:01
Jag börjar med att säga grattis till min barndomsvän Erica som fyller 22 år idag!! Snart 20 års vänskap. Sjukt vad tiden går. Grattis gumman!

Igår kväll såg vi filmen A walk to remember. Ändå fast jag sett den några gånger tidigare så går det inte att hålla sig från att grina högt. Den är ju så fin. Den som inte sett den, SE DEN! Synd att såna där killar inte finns på riktigt.

Nu är det äntligen torsdag. Ska bli så skönt att få klart denna vecka för den har inte varit bra för fem öre. Hoppas nästa vecka blir bättre. Tur att jag har helgen att se fram emot då pappa och johanna kommer hit. Om ca 26 timmar är dom här! Då blir det en guidad tur i fabriken av moi sen får vi se vad vi hittar på. Vi kommer med all säkerhet åka in till Fillan på lördag och kika. Skulle behöva handla lite grejjer. Hoppas vädret blir bättre bara för nu är det riktigt skitväder.

Om en halvtimma börjar sista kvällspasset för denna vecka för imorn ska jag ju jobba dagshift. Skönt att göra det på en fredag så man kommer hem i bra tid.

Nä, nu åker fisk kläderna på!

Hade

Gaah!

Datum: 2010-01-27 / Tid: 23:21:09
Sop dag på jobbet. Jag stog och rippa två perioder, stackars Mikka fick höra på mina utbrott en timma ungefär. Sista perioden stog jag på nerskärning. Jag har nog aldrig jobbar så långsamt och fick ju nästan skämmas för det. Nya tag imorn.

Nu bakas det negerbollar en trappa ner. Jag tror brudarna har fått dille på det för det har bakas väldigt flitigt av den sorten.
Nu tänkte vi mysa till det lite och se en film.
Skönt med torsdag imorn. Två dagar till pappsen kommer!!

Jag blev så överraskad när jag kom på jobbet idag, det låg ett paket till mej där. Fick en bok av mamma och ett brev. Boken verkar kanon bra och det var verkligen behövligt så det var dagens ljuspunkt. Tack Maami.

Nu ska jag ner till tjejerna.
Hörs sen eller imorn.

Hade

Längtan

Datum: 2010-01-27 / Tid: 13:37:01
Just nu har jag en längtan av att ligga i min soffa (som inte finns) i min lägenhet hemma i timrå och se en bra film i min ensamhet. Kan komma såna känslor ibland och allt som hör till Hemma. När dom känslorna kommer så vill jag bara ta mitt pick å pack och fara hem. Men efter några minuter är jag åter tacksam att jag fick den här möjligheten att jobba utomlands.

Nu är det snart dax att gå till jobbet. Men vi tar bilen den lilla korta biten idag för efter regnet inatt så är våran lilla väg täckt av vatten.

Hade bra

Storm alá Zeus

Datum: 2010-01-27 / Tid: 10:46:03
Shit vilket oväder det är. Det började när vi var påväg hem från jobbet inatt, då duggade det. Sen när jag bloggade då spöregnade det. Inatt har jag vaknat flera gånger och trott att det var sista gången jag skulle vakna. Trodde seriöst att huset skulle braka sönder. Nu är det lite lugnare, men regnar fortfarande mycket och blåser.

Väntar nu på att Louise ska bli färdig så drar vi in till Fillan. Hoppas vi håller oss på vägen...

Tisdagen-check!

Datum: 2010-01-26 / Tid: 23:51:52
SKönt att kunna bocka av tisdagen. Jobbet har gått fort idag. Jag gjorde lite allt möjligt första perioden, andra perioden stog jag och kryddade (som jag älskar). Man kan tro att det är tråkigt att stå och krydda massa fiskar som kommer på ett band, men ikke. Har man bra musik så går tiden så sjukt fort. Sista perioden stog jag på vakuum (som jag älskar). En bra dag på jobbet helt enkelt.

Vi har försökt att närma oss "The sad twins" som vi kallade de två Litauen bröderna i början. Men det är rätt omöjligt att få någon ögonkontakt. Jag tänkte att jag skulle vara lite trevlig och hälsa på äldsta brodern, men det blev ett hej till mej själv när han vände på sig precis när jag skulle säga hej. Jag gör ett nytt försök imorn.

Jag gillar faktiskt att bo i ettt kollektiv som vi gör nu. Det är så mysigt att ha dessa underbara brudar runt omkring sig. Finns alltid nån att prata med, samtidigt som man kan stänga in sig på rummet om man vill vara ensammen. Kanon bra!

Just nu spöregnar det härute. Välkommen blank is!!

Hoppas det är bättre väder till helgen när min pappa ska komma. Åhh va jag längtar.

Imorn ska jag upp "tidigt" för ett besök i Fillan. Göra lite bankärende och köpa broddar så jag inte behöver ramla och slå ihjäl mej.

Hörs imorn!

Hade bra

Tjugosjättejanuaritvåtusentio

Datum: 2010-01-26 / Tid: 11:41:23
Gomorron!
Vaknade på bättre humör idag. Lite huvudvärk men annars så.

Har absolut inget att komma med så jag tänker inte tråka ut er redan uttråkade med en massa tomsnack.

Hade bra så länge

Vilken dag asså...

Datum: 2010-01-26 / Tid: 00:34:33
Mitt humör har varit så lågt hela dagen. Vet inte vad det beror på, eller tjejerna har en liten teori som kanske kan stämma. Iallafall så har det gått bra på jobbet. Men har bara velat komma hem. Såna dagar som idag är inge roliga alls. Hoppas jag vaknar på bättre humör imorn.

Kvällen slutade iaf bra när jag efter några nej frågade våra grannar om de kunde tänkas byta med mej på fredag. Efter som pappa och johanna kommer så funkar det inge bra att jag jobbar kvällen, då är jag ju inte hemma förran efter elva, så då är den kvällen tappad, men grannarna var så snäll att de kunde ta min fredagkväll och jag tar deras dag. Det fick mej på mycke bättre humör. Nu ser jag verkligen fram emot helgen när pappsen ska komma!

Nu ska jag kika lite bloggar innan jag nördar med min bok.

Hade Greit

25/1-10

Datum: 2010-01-25 / Tid: 11:21:44
Idag är en trött dag. Vaknade av klockan för 20 minuter sedan. Men skulle lugnt kunna sova ett tag till. Visst är det skönt med sovmorron när vi går kvälls shift, men jag kliver nog hellre upp tidigt, är som en zombie och går dagshift. Så skönt att sluta klockan halv 4 och sen komma hem och göra vad man vill. Men det får bli nästa vecka de.

Jag måste försöka hitta någon vänlig människa som kan tänka sig att byta shift med mej på fredag. Hoppas hoppas det finns nån. Men det måste det väl göra hoppas jag.

Ska ta och kliva upp ur sängen nu... eller inte :P

Hade så länge

Badet

Datum: 2010-01-24 / Tid: 21:56:42
Klockan tio i tolv var vi redo att åka till turistinfo för att slänga oss i havet ännu en gång. När vi kom det var det inte en enda polack där. Junior måste ha bangat, legat bakis eller inte tagit på allvar att vi skulle göra det igen. Men med eller utan J så var jag och Marie taggad att bada. Grejjen var att vattnet hade sjunkit så sjukt mycket sen förra helgen. Låg massa musslor och grejjer på "stranden".

Badet var lika uppfriskande som förra gången. Efteråt for jag och M till fillan och satte oss i bastun. Det var skönt.



Bada bada



Ser lite roligt ut när Joachim står och håller på att frysa ihjäl och vi påväg ner i vattnet :D


:)



Kikar på vattnet



Yeey!



Fort som satan ner i vattnet!



Hardcore



I norska havet



Vi ser glada ut iaf



And we did it again






Marie, joachim, jag



Wiiie!



Fladdermusen







Badmode -10



Badmode -10. Gärna med snö och tjocksockar :)



Beautiful



Massa musslor som vi gick genom



Louise stog som supporter denna gång



Miro tycker vi är konstiga som badar mitt i vintern

Ja de var lite bilder från dagens bad. Om nån är sugen att testa så tveka inte! Så grymt uppfriskande och adrenalinet pumpar som aldrig förr!

ME LIKE!








Morrn!

Datum: 2010-01-24 / Tid: 10:54:27
Nu har jag just vaknat. Skönt med sovmorron. Skulle gärna ha sovit lite längre men om en timma ska vi befinna oss nere vid havet för att bada. Just i denna stund känns det som det kommer bli riktigt kallt, men det är bara för att jag ligger under mitt varma täcke.

Skriver efter badet!

The Shawshank redemption

Datum: 2010-01-24 / Tid: 00:27:21
Den sega dagen blev ännu segare...
Men det har varit så skönt att bara varit idag.
Vid halv nio tiden ikväll så grillade jag och mikka korv i köket. Mysigt och gott var de. Sen kom Joachim över och hälsa på så då blev det film. The shawshank redemption, eller Nyckeln till frihet som den heter på svenska. Den är ju såå bra.
Marie och Emma har varit hos Marek ikväll och sett på film där så vi var två tjejer mindre i huset. Marie har även klippt sin lugg idag och det blev jättebra. Hon passar verkligen i det.

Vi hörs imorn en sväng före badet. Sen blir det badbilder efteråt!

Skönt seg dag

Datum: 2010-01-23 / Tid: 16:15:11
För en gångs skull har jag inte gjort nånting idag. Jag har legat i sängen och läst, varit på bunnpris och handlat lite smågrejjer. Sen har jag och Mikka sett filmen Jumper. Jätte bra film verkligen.
Skönt att bara sega.

Vi köpe korv och bröd på bunnis så ikväll ska vi grilla korv i våran kamin i köket. Myysigt.

Sen laddar jag såklart inför imorn när vi slänger oss i havet igen. Längtar efter adrenalin kicken jag fick senast.

Pappa ringde mej imorse och berättade att han och Johanna ska komma och hälsa på mej till helgen. Guud vad jag längtar. Ska bli så roligt att visa dom fabriken och hur vi bor. Enda kruxet är att jag jobbar kväll på fredag. Men jag ska försöka byta med någon för annars kan jag inte visa dom runt i fabriken eftersom det inte är någon produktion på helgerna. Men det löser sig nog hoppas jag.

Nu ska jag läsa lite till :)

Mardrömmar

Datum: 2010-01-23 / Tid: 10:17:30
Inatt har jag haft så mycket mardrömmar. Vilken lättnad det är alltså när man vaknar och det bara var en dröm. Den värsta drömmen var att pappa hade dött. Han hade hoppat från en klippa. Då kan jag säga att det var en stooor lättnad när klockan ringde för en kvart sen. Men jag hade nog grinat rätt mycket för jag var alldeles blöt runt ögonen. Uscha.

Igår gick jag och la mej halv tre, ett under att jag är vaken och pigg nu. Jag skulle vilja ut och gå nu men skavsåret jag fick i måndags ser inte så bra ut så jag avstår nog. Kanske ska fara in till Fillan och simma några längder.

Ikväll vet jag inte vad vi ska hitta på. Är inge fest sugen alls så det blir nog lugnt.
På söndag ska vi iaf bada i havet igen. Sweden VS Poland del 2.

Ha en fin lördag!

Cravings

Datum: 2010-01-23 / Tid: 01:30:25
Nu är vi hemma efter en kväll hos Marek. Vi hade det mysigt och blev bjuden på massa gott som vanligt. Dom är så generös med maten slovakerna. När nånting tog slut så var marek på benen och hämtade mer. Tror dom försöker göda oss eller nåt.



Halkande Brud nr 1



Halkande brud nr 2



Halkande brud nr 3



och halkande brud nr 4

Det är blank is på våran bro så det är ikke roligt att gå där.



Redo för film





Muuums!



Filmen gick inte att se genom dvd:n. Så då riggade grabbarna upp ett ställ för datorn.



:)



Blev inte dumt alls



Hela filmgänget



Yeah



våran ungerska vän Zoltan kom och tog lite bilder på oss. Han bor i samma hus som marek



Mikka :P



Miro fånar sig med telefon



Marek oxå



Hemma igen!

Jag har btw haft sån sjuk craving efter oliver. Jag hatar oliver. Blev så glad när jag såg att marek plockat fram oliver (som jag hatar). Tog en och det var så gott. Så med andra ord hatar jag inte längre oliver som jag gjorde för två veckor sen när jag smakade en på jobbet. Fort det kan ändras.

Nu ska jag försöka se paradise hotel innan jag somnar.

Hade bra så hörs vi imorn



Dagen började riktigt dåligt...

Datum: 2010-01-22 / Tid: 19:20:34
Jag rippade första perioden idag, mådde så sjukt illa hela tiden och hade magknip. Men jag tänkte såklart att det skulle bli bättre när jag fick äta nånting, men aj va fel jag hade. Tog några tuggor av min hårdmacka, sen var det färdigt. Kasta opp och sen gick jag hem. Kändes piss men dom skulle inte låta mej gå ner i produktionen ändå när jag hade spytt innan. Men nu känns det mycket bättre. Har druckit blåbärsoppa och det gick bra.

Ikväll ska vi se Avatar hos Marek så jag hoppas jag inte blir dålig igen. Men om det skulle hända så är det bara att gå hem igen.

Ska ta lite bilder från våran filmkväll som jag slänger in sen när jag kommer hem.

Hade

Mina been!

Datum: 2010-01-21 / Tid: 21:56:33
Aj aj va ont jag kommer ha i mina ben imorn. Körde på som satan på spinningen jag och marie. Min vapendragare Louise var inte så pigg så hon tog en vilodag idag. Jobbigt till veckan när vi jobbar kväll, kan varken spinna eller simma. Får bli promenader då.

Nu ska jag fortsätta läsa min bok som är såå spännande. Sen äre bara att ladda inför helgen. Imorn blir det Avatar hemma hos Marek. Det bli trevligt. Sen får vi se vad vi gör på lördagen. Sova länge är en plan.

Mer update imorn efter jobbet.

Hade

Snart helg!

Datum: 2010-01-21 / Tid: 16:59:35
Då var torsdagen avklarad och det går sinnes sjukt fort. Hela dagarna bara flyger iväg. Nu är det bara jobb imorn sen är vi ledig hela helgen. Lite synd då med tanke på att jag så gärna vill ha lördagsjobb.
Jag höll på att missa att jag slutat idag. Jag stog i ett rum lite och vek kartonger och la block i ställningar, när jag kommer tillbaka ut i fabriken så ser jag inte en enda med vit mössa, bara blåmössor som är kvälls shiftare. Då blev det fart upp kan jag lova. Men jag hade bara varit kvar nere tio minuter längre än de andra. 

Om ca en timma ska vi åka in till Fillan för att köra ett spinning pass. Det ser jag framemot, inte. Men det kommer kännas bra efteråt.

I helgen kommer Louises päron och hälsar på. Önskar mina oxå kunde komma så de får se hur jag bor. Men jag hade fått sms av syrran efter jobbet att hon och hennes kompis planerar en resa hit. Det längtar jag efter!! Sen ska ju min vän Erica oxå komma och hälsa på framöver så det ska bli sååå kul.

Nu ska jag läsa lite innan jag byter om till träningskläder.

Hade så länge!

Benkontroll, vakuum 1 och 2, rippe rippe

Datum: 2010-01-20 / Tid: 16:41:06
Så har min dag varit. Helt okej faktiskt. Vill så på skärelinjen, men det  blir nog till veckan hoppas jag.

Nu är jag helt ensam i huset. Louise såg en annons att grannens häst behöver ridas, hon var där igår och pratade med ägaren och nu är hon där för att rida, mikka är ute på powerwalk och resten är i fillan och simmar. Jag känner mej lat så jag tar en vilodag idag.
Igår var vi ju på spinningen och det var så motigt när vi skulle fara, jag råkade somna så L väckte mej 5 minuter innan vi skulle fara. Men passet gick bra och det kändes super efteråt. Vi kör en favorit i repris imorn kväll.

Jag hade hoppats att det skulle bli lite övertid i veckan. Men inte en enda har fått nån övertid och det suger ganska bra. Vill ju jobba mer än vad jag gör. Får ingen bra lön utan övertid. Men jag får ju lön iaf så får vara glad för det.

Nu funderar jag om jag ska slå igång en film. Har inte haft tid att sett nån på länge så det kan vara mysigt.

Hade

Gör ett nytt försök

Datum: 2010-01-19 / Tid: 17:04:05


Här kommer slovakerna med blommor och presenter



Tatiana och Miro



Kanon god pizza som tatiana gjort



M



Miros fina tårta till marie





Thomas och Emma



Gumman får presenter av oss tjejer



Thomas och Jag



Brudarna



Louise



Senare på kvällen klädde vi om och körde lite Jay-Z-Kanye West-Rihanna show Mikka ägde!



Dans



:)



Herregud Miro



Marek tar skydd när marie är i farten med kniven





Hahahaha, kvällens mest klockrena bild!!



Födelsedags ros



Syns att det varit fest eller?



Husknuten våran

Det får vara nog med bilder för denna gång. Roligt hade vi iaf :)

Nu blir det till att vila en stung. Slut efter jobbet.

Hade

Mhm

Datum: 2010-01-18 / Tid: 23:35:29
Jag har försökt att ladda upp bilder sen kalaset i lördags. Men det går inte att ladda upp en enda bild. Störande. Men jag får försöka imorn istället.

Gick bra på jobbet idag, men jag frös sista perioden. Var alldeles blå om läpparna. Men nu är värmen tillbaka när jag ligger under täcket.

Imorn går vi in på dagshift så då blir det tidig morgon. Men imorn kväll blir det spinning på hitrahallen. Det set jag fram emot. Inte dumt alls.

Försöker lägga in bilderna imorn efter jobbet. Hoppas det funkar då.

Gonatt sovgott

Haerligt!

Datum: 2010-01-18 / Tid: 13:32:50
Guud vilket härligt väder det är ute idag. Jag och L tog en timmes promenad och det var bar mark lite här och där. Var dock halkigt där det inte var bart. Det negativa är att jag har fått skavsår såklart. Fattar inte att jag får det så lätt. Har inte gått i de där skona på några veckor nu och på en gång så blir det skavsår. Men om jag pallar bada mitt i vintern så är skavsår en baggis.
Om en havltimma drar vi iväg till jobbet. Har inte alls någon lust att jobba just nu, men det kommer kännas bra när jag väl kommit dit. Skulle mest bara vilja lalla på hemma och inte göra nånting. Vi får aldrig nån riktig vila på helgerna eftersom det är fullt upp hela tiden.

Från och med imorn och veckan ut går vi dagpass. Kan nog bli lite kämpigt att ta sig upp imorn när vi kommer hem sent ikväll.

Skriver några rader när jag kommer hem ikväll/natt

Hade

Good morning!

Datum: 2010-01-18 / Tid: 11:50:47
Nu har jag varit vaken i ca en halvtimma. Lite kämpigt men det gick. Nu väntar jag in att Louise ska bli färdig, sen går vi ut och går en sväng i finvädret.



Hade tagit med filtar med de behövdes ikke



Fotografer och Thomas



Bada bada



Första gången jag har badat med snö omkring mej :)



Junior, Emma, jag och Marie



Mitt rum på Hitra



Fick ett jätte fint hjärta av pappa och Johanna i julklapp, så det hänger i mitt fönster.

Nu börjar Louise att bli klar så nu går vi ut på promenad!




New Moon och pizza

Datum: 2010-01-17 / Tid: 23:33:15
Klockan fyra i eftermiddag drog jag, mikka och joachim in till fillan för att se New Moon på kino. Den var så sjukt bra!! Älskar verkligen de där filmerna. Efter filmen gick vi på hjorten och beställde pizza och tog med oss hem, vi släppte av joachim på grönnbakken sen blev det pizza och Brokeback Mountain.

Nu ska jag försöka se ett avsnitt av paradise hotel om det inte buffrar hela tiden som det brukar göra.

bye bye

:)

Datum: 2010-01-17 / Tid: 21:48:25
Nu har vi äntligen badat i norska havet. Som jag har längtan, förberett mej och bara väntat. Vi åkte till turistinformationen till klockan tolv. Där väntade Junior och lite åskådare. Sen vare bara att hoppa i vattnet. Junior hade kommit upp innan jag ens hade kommit ner. Så jag vann ganska stort. Jag var i längst och skulle lugnt kunnat ha vart i längre. På söndag kör vi samma sak samma tid. Piercings och taueringar kan slänga sig i väggen, nu har jag hittat min nya adrenalin kick. Men jag tappade andan ganska kraftigt när jag doppade mej. Det kändes roligt så medans jag försökte få tillbaka andan gjorde jag ett tappert försök att skratta så det blev massa hulkande.



Redo att hoppa i havet



Sååå redo




Här har vi våran badplats



Emilian och Marie. Han sa en rolig grej till mej antingen före eller efter badet, minns inte riktigt. "Do you know its winter???!"



Gick genom snön i tjocksockar och badtofflor



Junior på G



:)



Tanken var ju att vi skulle i samtidigt men ni ser ju på bilden att jag fortfarande står i morron rock när Junior redan är nere...



När jag såg det så for morron rocken av fort kan jag lova



Jag och Marie badar i +4-5 grader



Junior påväg upp



En nybadad Louise



Marie påväg upp



Sötnöt



Siste man upp (Jag)



!!!



Vassa stenar påväg upp



Junior springer mot kläderna



Stolta svenskar



Yeey



After

Nu går det så sjukt seg att ladda bilder så jag ger mej här.

Hörs lite senare då

Kalas på hög nivå!

Datum: 2010-01-17 / Tid: 02:38:10
Kan man ju lugnt säga.
Kalaset började klockan sju. Då kom Miro, Marek, Tatiana och Thomas. De hade med sig fina presenter och Miro hade gjort en jättegod och fin tårta. Tatiana hade gjort en grymt god pizza. Har tagit bilder så jag ska lägga in de imorn.
Sen har grabbarna druckit vin till tusen och det har dansats en hel del. Jag har inte druckit en droppe ikväll för jag vill vara så fit jag kan till dealen imorn. Men jag har dansat grymt mycket och det har varit sjukt kul.

Ja, om morgondagen då...
Klockan tolv ska vi ner till turistinformationen som ligger nere vid vattnet. Vi kommer åka dit i bikini och morron rock. Sen möter vi upp Junior därnere så ska Jag, Junior, Marie och Louise slänga oss i norska havet i januari! Det kommer vara grymt kallt men det är en upplevelse och vi har alla tagit i hand på det så då äre bara att slänga sig i. Vi kommer ha med oss ton med filtar och bilen ska stå igång medans vi badar. Sen äre bara att fara hem och sätta sig vid brasan i köket och få tillbaka värmen.
Mikka och Emma ska både filma och ta massa kort så jag kommer lägga in dem på bloggen imorn kväll.

Hejja på Sverige därhemma för imorn är det Svensk jenterna mot polacken.

~May the best man win~

En dag i Fillan

Datum: 2010-01-16 / Tid: 16:04:45
Nu är vi hemma efter en dag i Fillan. Vi kikade lite på fotbollen, sen gick vi runt i affärer och kikade. Jag köpte en sparbössa på Nille. En sån man inte kan öppna utan att förstöra den så det är kanon. Sen köpte jag en mössa på cubus.
Nu ska vi snart städa huset för ikväll blir det folk i stugan. Vi blir nog närmare 15 pers så det blir mysigt. Sen äre bara att ladda inför klockan tolv imorgon. Oj oj oj va det kommer bli grymt/hemskt/chockande/roligt. Men det är en grej jag kommer göra en gång i livet. Iaf på detta ställe så jag får härda helt enkelt.

Nu ska här städas!

Kakbak

Datum: 2010-01-16 / Tid: 01:56:21
Det blev ingen film utan det blev bak istället. Vi ska ha lite kakbjudning här imorn för att fira maries födelsedag. Så det blev negerbollar och drömmar. Eller det var väl mest Louise som bakade och vi tittade på. Men det blev lite bilder tagna så jag slänger upp dom nu.



Jag påväg till jobbet idag



Mumma



Louise har inlevelse när hon bakar :)



Inte mikka...



Marie och Louise



Miro var Dj idag oxå



Svenske jenterna som bor i Vita huset i Hestvika



Hehehe



:)



Resultatet!
Tjejerna köpte pärlsocker som är samma märke som i sverige, förpackningen såg likadan ut men ni ser ju hur det ser ut. Ser mer ut som strösocker.

Nu ska jag vänta på att min tvätt ska bli klar sen säger jag gonatt.

Hade


Skärelinjen

Datum: 2010-01-15 / Tid: 23:37:14
Nu har svenske jenterna i vita huset äntligen helg!
Idag har det gått superbra. Sista periden stog jag två timmar på Skärelinjen. Jag har stått där två gånger tidigare men bara ca en 20-30 minuter. Jag har alltid velat stått där men samtidigt inte för det går så snabbt och man måste vara bra med kniven. Men jag klarade det superbra och är så stolt över mej själv. Om du sett mej pappa hade du oxå varit stolt.
Linjeledare Mary som är våran favorit kom och en gång och kikade hur det gick, hon bara skrattade och sa att vi var så flink på detta (Louise stog mittemot mej och det var hennes första gång. Såå duktig). Så det var peppande feedback från mary. Nu fick jag lite mer självfortroende när det gäller den linjen. När jag såg att jag klarade av det. Greit!

Nu ska blir det snart fullt i vardagsrummet för jag, Mikka, Emma, Marie, Louise och Miro ska se Brokeback moutain och ha lite fredagsmys. Det blir bra.

slänger in ett inlägg lite senare.

!

Datum: 2010-01-15 / Tid: 01:35:02
Tillbaka i vita huset i Böröysund, Hestvika. Jobbdagen idag har varit seg tycker jag. Men det är väl kanske för att jag börjat varva ner inför helgen. Bara imorn kväll kvar sen äre heeelg. Men skulle gärna ha jobbat lördagen oxå för att det är så jäkla bra betalt. Men det har inte legat nån lista i kantina om lördagsjobb så det sket sig.

Nu ska jag göra ett försök att lägga upp bilder igen.



Våran Marie och Monique som kom från Fröya för att hälsa på



Miro the Dj



Junior, jag och Louise



Joachim och Sophie. Ser ut som syskon men ikke



Mikka och marie



Marek och Miro går lös med en stol



hehe





Haha, galna slovaker



av någon anledning bytta vi skor, på mina fötter är juniors och emmas skor, på juniors är min och emmas och på emmas är juniors och min. Hahaha





Här mina vänner har vi beviset på att vi skakade hand på dealen vi har på söndag.
Sweden VS Poland

Nu skulle jag ha sovit för några timmar sen men man kan inte sova bort hela livet va?

Nattinatt

14:e Januari

Datum: 2010-01-14 / Tid: 13:02:35
Idag var det precis på dagen tre månader sen vi kom ut på Hitra. Helt sjukt vad tiden går fort.
Tyckte även precis att det var måndag och nu är det torsdag. Ska bli så skönt helg. På lördag ska vi ha kalas här hemma. Marie fyller år på tisdag men vi kör tårtkalas på lördag. Det blir mysigt. Så i helgen blir det till att baka.
Har inte så mycket att komma med så jag slänger in lite bilder sen helgens fest istället.



Ja det var enda bilden jag kunde ladda upp den bara tänker på de andra. Jag får prova igen när jag kommer hem från jobbet. På bilden är iaf jag och Louise.

Vi hörs efter jobbet.

Hmm...

Datum: 2010-01-14 / Tid: 02:45:35
Nu blev det en sen kväll. Det började med att jag och Louise satte oss framför brasan i köket för att dricka en kopp te och värma oss. Sen kom Emma och joinade oss. Så vi har suttit och surrat nu i ca 3 timmar. Koseligt. Sen hade jag några skumhjärtan kvar som jag fick ac Vicky i julklapp så vi gjorde ett tappert försök att grilla dom . Gick inte så superbra. Dom vart lite brända och smakade askopp. Men mysigt var det iaf.

Det blir inget Fillan imorn heller. Lär inte orka upp och träna när det blivit såhär sent. Marie och Emma drar in iaf så jag och L tar nog bara en promenad.



Louise och Emma



Fire in the house



Ett bränt hjärta



Det var den de



Myyys

Nu ska det verkligen bli skönt att sova.

Höres imorn då vi är ett steg närmare söndagen!!

sitronpeppar

Datum: 2010-01-13 / Tid: 23:32:36
Nu är vi hemma från laxis. Dagen har gått rätt segt. Enda perioden som gick fort var mellan middagen och kvällsfikat, då stog jag och kryddade fiskarna med sitronpeppar. Jag gillar ju att utmana mej själv i lite konstiga grejjer så jag stog utan munskydd i 2,5 timmar när jag kryddade. Den gick rätt bra faktiskt, förutom att jag hostade, nös och fick sveda i näsan och ögonen. Men det är okej.

När vi var påväg hem så gick vi den mörka stigen bakom marinan, då går vi nästan alldeles vid vattnet. När vi kom till marinan så stog det en båt vid bryggan och vattnet ångade runt omkring den. Den var fint. När vi fortsatte gå såg vi att vattnet hade stigit så sjukt mycket. Det stiger ju när det är fullmåne, men när vi tittade på hilmen såg den ut som det hade varit miljoner stjärnfall för det fanns bara några enstaka stjärnor trots att det var molnfritt. Hur ska detta gå, vatten som stiger utan anledning och stjärnor som inte längre finns på himlen?

Jag har iaf bestämt mej att för lax pengarna ska jag muta NASA att ta med mej upp i rymden. Louise har lovat att hjälpa till att vakuum förpacka mej om det behövs. Vilka planer va :)



Onsdag

Datum: 2010-01-13 / Tid: 13:36:19
Idag skulle ju hurtiga vi åka in till Fillan och träna. Men det gick inte så bra för nån av oss. Vi var så sjukt sega allihopa. Så det slutade med att jag sov till närmare halv tolv, sen for jag på bunnpris och hämtade ut mina pengar och handlade lite. Sen käkade vi lax till lunch och nu ligger jag här i sängen och gjort ett tappert försök att se ett avsnitt av paradise hotel. Men det gick inte så bra för det buffrade var tionde sekund. Ikke bra.

Nu är det snart tid att sätta på sig fisk kläderna och vandra iväg på jobbet. Sjukt att det redan är onsdag, men skönt. Är så jäkla pepp på utmaningen på söndag men börjar bli lite småskraj. Har aldrig chockat kroppen på detta sätt så vi får se hur reaktionen blir. Ska nog gå bra.

Vi höres sen när jag kommer hem ikväll.

Puss

Its a deal!

Datum: 2010-01-12 / Tid: 23:55:21
Hello!
Nu är vi hemma från jobbet. Vi jobbade till ca elva idag. Blev lite övertid och det är vi glada för. Lönen hade kommit idag så det blev jag ännu gladare för.
När vi kom till ner till fabriken så stog det massa lådor på golvet, vi hade producerat för mycket av kiwis lax igår så de sålde lådor till oss anställda. Så självklart köpte vi en låda med den kanon goda fisken. 5 kilo för 200 kr. Inte dumt alls. Plus att jag och Louise delar på en låda så vi betalar bara en hundring.

Imorn bitti ska vi in till Fillan och träna. Vi är så hurtiga. Blir kanon nästa vecka när vi går dagshift, då ska vi spincykla på tisdag och torsdag. Sen blire nog simhallen nån dag däremellan.

Jag är lite spänd inför söndagen. Då har jag och polacken Junior en liten deal. Det kommer ske på söndag klockan 12.00 nere vid turistinformationen. Jag har dragit med mej marie och en tveksam Louise med mej. Men jag ska nog kunna övertala L att utföra det. Jag håller på att förbereda mej mentalt nu så mycket jag kan för det kommer nog inte vara det roligaste och hälsosammaste jag gjort i mitt liv. Men en deal är en deal och jag har skakat hand på det och då ska jag genomföra det oxå. Jag ska nog visa att svenskar inte är klenare än polacker. Mer om detta senare.

Nu måste jag ta och sova så jag orkar upp imorn när klockan ringer klockan 900.

Sovgott

Drömmar

Datum: 2010-01-12 / Tid: 12:33:22
Inatt har jag drömt en massa grejjer. Jag har fått lånat en drömbok av Louise så jag slog upp den precis när jag vaknade och kollade vad allt kan betyda. Det såg inte så bra ut kan jag säga.
Jag drömde om en varg-not good
Stormande vatten-not good
Att jag åkte tåg som sen stannade och rörde sig inte ur fläcken-not good
Jag var naken på tåget-not good.
Jag sprang som en idiot ifrån nånting-not good.

Så vi får se om drömboken har rätt.

Nu är det snart jobb igen. Känns helt okej förutom att jag är så himla trött. Men det går nog till sig bara jag kommit upp ur sängen.
Ska ner till tjejerna nu och se vad dom pysslar med. Det spelas musik iaf :)


Övertid!

Datum: 2010-01-12 / Tid: 01:42:22
Idag hade vi turen att få övertid. Hela dagen har dom hållt på med lax till affären Kiwi. Det jävlas alltid jättemycket med dom bitarna, blir vakuumsläpp hela tiden. Men dom är kryddad med creol och är supergoda.
Vi skulle ha slutat halv elva idag men drog ut oss då klockan var 00.31. Inte dumt alls. Sen flummade vi och skrattade hela vägen hem, tror vi var lite övertrötta. hehe
Tidigare idag så var vi in till Fillan och fixade nytt skattekort. Sen tränade vi. Skönt kan jag lova. Skulle även fått min lön idag men har inte fått nånting. Om det inte har kommit imorn måste jag slå en signal till adecco och höra vart pengarna tagit vägen. Fick även ett brev av mamma som låg på jobbet och väntade på mej. Jag blev jätteglad och överraskad. Hade jag inte väntat mej alls.

Nu ska jag ta och sova så jag kommer upp i någorlunda tid imorn. Vi kör kiwi hela dan imorn oxå så man kan hoppas att det blir lite övertid igen.



Sådär kan det gå när man inte är försiktig nog i trappen. Inte så konstigt att jag har ont.



Marie skadade sitt långfinger idag. Syns inte så väl på bilden men dock.

Hörs imorn när jag vaknar.

Natti natt!

Aj aj

Datum: 2010-01-10 / Tid: 23:10:06
För er som är intresserad så är min rumpa helt fucked up. Jag kan knappt sitta eller gå. Aj va ont jag kommer ha imorn. Hatar denna trapp.

Nu har vi sett på The curious case of benjamin button. Den är så sorglig, den kom 4 tårar i slutet. Men jag grinar nog mest för brad pitt är så sjukt snygg i den filmen. Mums som jag och Louise säger.

Imorn ska vi in till Fillan och göra ett besök hos skattekontoret. Måste förnya skattekortet så vi inte behöver skatta 50% av lönen. Ikke bra de. Sen ska vi träna medan vi ändå är i fillan. Jag hoppas min rumpa tillåter mej att träna.



Louise och Emma på pannkaks kvällen



Mumms



Mikka



Våran toa slutade att spola så stackars miro fick försöka fixa det



Helvetes trappan som jag ramlade nerför

Nu ska jag  ta och sova så jag kommer upp imorn.

Hade

Jahapp

Datum: 2010-01-10 / Tid: 19:54:35
Igår hade vi fest här i huset. Den blev riktigt lyckad, hade superkul. Var mindre roligt imorse när jag vaknade och mådde piss. Hade lovat att skjutsa mikka till trondheim för hon skulle ta tåget till åre. Var ingen höjdare när vi for iväg klockan 2. Louise mådde sämre än mej men hon var tapper och tog med en spypåse och följde med. Det tackar jag för.

När vi lämnat av mikka i Trondheim for vi tillbaka mot hitra men stannade i orkanger för en pizza. Den satt riktigt fint måste jag säga.

Det mindre roliga var att jag tumlade utför våran trapp imorse. Hade lite för hala sockar på mej. Det gjorde rätt ont i rumpan kan jag lova. Nu när vi kom hem drog jag ner byxorna för att titta på eländet och fick en liten chock för det var elände med stort E. Min rumpa är konstiga färger och det ser inte trevligt ut. Kan ju bara tänka hur det ska se ut imorn. Eller kännas imorn rättare sagt.

Jag var lat och tog inga bilder igår men emma tog en hel del så jag måste försöka fixa in dom på min dator nånting och visa.

Puss

Filmkväll

Datum: 2010-01-09 / Tid: 02:33:16
Nu är vi hemma efter en film och vinkväll hemma hos marek. Såg paranormal activity. Jag tyckte den var jättebra. Lite otäckt just när det handlar om demoner och att den var baserad på en sann historia. Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn. Skriver mer imorn och berättar om våran kväll.

Puss

7/1-10

Datum: 2010-01-07 / Tid: 16:28:12
Ännu en arbetsdag färdig. Lite besviken att det inte blivit nå övertid i veckan förutom i måndags. Det är ju då man tjänar pengar. Blir inget lördagsjobb heller. Trist.
Mina sömnproblem verkar äntligen ha gett med sig lite. Nu är jag jätte trött på kvällarna och somnar på en gång jag lägger mej. Vaknar inte en enda gång på nätterna heller. Imorse vaknade jag och kollade på klockan, då var den 05.59 och klockan skulle ringa 6.00. Då blev jag lite less för jag var så himla trött. Snoozade fram till klockan kvart i 7 :).

Ikväll blir det spinning igen, inte så jätte pepp nu men det kommer bara vi kommer iväg. Är väldigt skönt efteråt om inte annat.

Nu ska jag kika va brudarna pysslar med.

Bye

Spinning och stalkers

Datum: 2010-01-06 / Tid: 21:32:47
Nu är vi tillbaka från Hitrahallen efter 35 minuter spinning. Det blev med instruktör ändå för det var en grupp människor som gillar att cykla som träffas en timma på onsdagar och kör ett pass. Men vi råkade ju komma in mitt i allting så det blev lite lätt pinsamt. Men det var skönt iaf.
Efter passet såg vi en människa som jag och louise har en lite crush på. Vi "råkade" följa honom en bit för att se vart han bor, men vi tappade honom efter vägen. Hehe, lite att göra i norge eller?
Vilken sjuk temp skillnad det är här, det skiljer nästant 20 grader mellan vårat hus och vägen mot fillan. Det högsta visade 27 grader och vi hade 9 grader när vi kom hem. Det var en stackare som kört av vägen där det var som kallast, han hade som tur var fått en bärgare.

Nu har äntligen nya avsnitt från paradise hotel kommit ut! Jag erkänner, jag är beroende av det.
Så nu blir det duschen sen ska jag och L mysa ner oss och titta på det.



Lilla Arctic



Kissen myser i sängen



Julafton. Lill isa ser väldigt intresserad ut av joels snöre på paketet.



Julmiddag



Jag stog för ägghalvorna. Köng på de :)



Pappsen



Senare på julafton hade jag och vicky julekos hos henne med glass, glögg och julklapp



Vicky, den huvudlösa



Vicky, den glada



vicky, den sovande



En del av banér gänget på aveny på annandagen. Macke, vicky, linus och jag

Det var lite blandade bilder. Tyvärr glömde jag kameran när vi hade julafton hemma hos mamma men jag ska be syrran om lite bilder därifrån.

Saknar er alla hemma!

Pannkakor och skratt

Datum: 2010-01-06 / Tid: 18:32:33
Härlig kombo.
Pannkakorna blev supergoda och vi lyxade till det med glass och blåbär. Efter maten pratade vi om massa grejjer och det blev en hel del skratt kan jag lova.
Nu tänkte jag, louise och emma vara så hurtiga att träna en sväng inne i fillan, det blir spinning för mej och louse, utan instruktör dock för det var inget pass idag, så vi kör själv och det blir simning för emmma.
Höres när vi kommer hem igen.

Onsdag

Datum: 2010-01-06 / Tid: 16:20:13
Ingen övertid idag heller...
Dagarna går så otroligt fort, både på jobbet och hemma. Kanon.
Det är nog mycket tack vare min kanonbra ipod som jag fick av mamma i julklapp. Så skönt att batteriet inte dör mitt i ett pass och att jag inte behöver lyssna på samma låtar hela tiden. Min förra mp3 fick jag in typ 52 låtar på. Max. Men det här har ett minne på 8 gig så det ryms en hel del låtar. Finfint.

Idag blir det pannkakor till middag. Har stoppat i mej toblerone nu så jag är inte sådär superhungrig men en eller två ska nog gå ner ändå.
Imorn blir det bantning på lunchen för så serveras den "populära" karboner. Typ stekta biffar med en ärtröra som påminner om torr form av ärtsoppa. Ingen höjdare alls, men det verkar Leröy tycka eftersom den kommer så ofta. Bara tacka för maten och se glad ut.

Hörs sen

spindlar och ännu mera spindlar

Datum: 2010-01-05 / Tid: 21:02:24
Det är på tok för mycket spindlar i mitt liv nu, hemma hos vicky vet jag inte hur många spindlar jag gjorde döva med mitt skrikande när de sprang över golvet, här i huset är det inte så mycket bättre kan jag lova. I söndags när jag stog i duschen råkade jag titta upp i ett hörn, där satt den en (enligt mej) stor spindel. Jag flög ur duschen fortare än satan och hämtade min skyddsängel Louise som tog bort den. Idag när jag var påväg in i duschen var det en spindel alldeles innan man kliver in i duschen satt det (enligt mej) en ännu större spindel. Den var inte ens svart utan mycket ljusare färg, jag höll på att dö. Då kom nyinflyttade Emma och hjälpte mej döda den. Tack för det. Jag tror jag ska ta mina norge pengar till att gå in i en kurs hur man blir av med spindel fobi. Det är as jobbigt när jag är så rädd, jag till och med frågade personal ansvarig på jobbet vad spindel heter på norska. HJÄLP? Nån borde kunna sätta mej i hypnos eller nåt. Måste spåna i det där. Inte nog med att det finns (enligt alla) små spindlar lite här och var, våran norska vän sophie har skaffat två stora hemska tarantellor. Dom har inte käkat på 6 månader så jag hoppas dom inte rymmer och käkar lilla sophie. Jag frågade vad dom käkar och dom jävlarna käkar möss!!! Nä nu är det slutpratar om spindlar.



hehe, vicky hade skrivit en fin lapp till mej som stog bredvid en låda med en liten ödla



Lille von lidl som har flyttat in hos vicky



Lill isa och Syrran på julafton



Pappsen min



mina bröder på julafton

Det går så sjukt segt att ladda upp bilder så jag gör ett nytt försök imorn efter jobbet. Nu ska jag gå en trappa ner och umgås med mina 4 sambos och miro.

Hade

Mitt 2009

Datum: 2010-01-05 / Tid: 17:01:12
Eftersom till och med syrran har gjort denna lista så måste ju jag oxå göra den, snodde den från henne btw.



Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, flyttade till ett annat land.


Höll du några av dina nyårslöften?
Jag minns inte ens om jag gav nåt nyårslöfte, då var det nog inte mycket att hålla heller :P

Vilka länder besökte du? Greklans, turkiet, Estland, finland och Norge

Är det något du saknade år 2009 som du vill ha år 2010? En bil

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid minnas, och varför? 29:e maj när familjen var på kreta. Det var kanon bra.

Bästa köpet? Köpte inte så mycket...


Vad spenderade du mest pengar på? Resor


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om år 2009? Hoffmaesto-highwayman, Cidinho & doca- Rap das armas


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Början på året var jag lessen ofta, men på sommaren ändrades allt till det så mycket bättre. Då var jag glad jämt.


Vad önskar du att du gjort mer? Solat och badat hemma.


Hur tillbringade du julen? Med la familia


Blev du kär i år? Nej, inte detta år

Favoritprogram på TV? Inget tror jag, ser sällan tv program


Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Ja


Bästa boken du läste i år? The Twilight Saga, serien


Största musikaliska upptäckten? hmm...

Årets bästa film? Finns så himla många... baksmällan var en stor hit

Vad gjorde du på din födelsedag? Hur många år fyllde du? Ja det var ju snart ett år sen nu, firade hemma i min lägenhet med släkt och vänner. Då fyllde jag 21

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Öppnat ögonen lite tidigare

Vad fick dig att må bra? mina vänner, Vicky speciellt, lilla isa och familjen såklart


Vem saknade du? mormor

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Inga vänner med förra klasskompisar blev


Dog någon som stod dig nära? Nej!


Din största framgång 2009? Blev inte mycket till framgång. Produktions medarbetare på en fabrik?


Största misstaget? Sluta med mina sköna morronpromenader


Har du varit sjuk eller skadat dig? Lite magsjuk, förkyld och problem med ryggen.


Vad önskar du att du gjort mindre? Spenderat pengar på inget.


Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En bra födelsedag.


Något du önskade dig men inte fick? Nepp


Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Samma som alltid tror jag.

 

Det var mitt år.

 

Det blev ingen övertid på jobbet idag. Lite synd för det gick så bra hela dagen så jag skulle lätt kunnat ha jobbat till åtta ikväll. Men men..

Nu är vi hemma iaf och ska väl snart fixa nå käk, sen blir det duschen och sega innan vi ska sova.

 

Höres lite senare.


Hemma igen efter första jobbdagen

Datum: 2010-01-04 / Tid: 21:07:19
Första jobbdagen blev en lång sådan, från 7.30-20.00. Men det gick bra. Jag har inte alls mått nå bra inatt och inte heller imorse, men under dagen blev det bättre och nu har jag bara ont i halsen. Hoppas det håller sig så.
Det kändes helt okej att jobba idag. Har fått en rejäl blåsa på långfingret efter att jag rippade i några timmar. Men annars så gick dagen fort. Var roligt att träffa alla på jobbet igen.
Sista perioden stog jag vid kryddningen. Ibland är det ett leverantör som vill ha fisken kryddad och idag var det "favoriten" citronpeppar. Det kliar i näsan, man hostar, nyser och det svider svider i ögonen. Ingen höjdare. Jag snöt ut citronpeppar efter passet. Ikke bra.

Nu ska jag nog försöka lägga mej och sova så jag är någorlunda pigg imornbitti.

Till er som skickat sms till mej så har jag inga pengar på min telefon. Jag kommer fylla på i helgen så då kommer jag skicka sms för fullt.

Puss å hej!

uff

Datum: 2010-01-03 / Tid: 21:29:03
Värkar som influensan är på ingång. Har så grymt ont min kropp. Snälla håll tummarna att det är bättre till imorn när jag ska jobba. Jag pallar inte att vara sjuk.
Idag har jag mest bara legat hela dagen. Sovit lite till och från. Finns inte så mycket annat att göra när man är dålig.
Jag hittar inte igen min kamera i röran i rummet så jag får visa bilderna när jag hittat igen den.
Även att jag tappade mitt sim kort till till det svenska nummret i bilen igår. Tror att det kan ha fallit under sätet och då är det nog rätt omöjligt att få fram. Jag får göra ett försök att leta rätt på det imorn.

Nu ska jag se om det går att sova. Börjar 7.30 imorn.

Hade

Morning

Datum: 2010-01-03 / Tid: 12:38:53
Natten har varit kall som satan. Fick kliva upp och leta upp mössa och vantar. Då blev det något varmare. Annars har jag sovit rätt gott. Blev lite lessen bara när jag vaknade till ibland och tänkte på vicky.
Mår inge vidare idag så det är bara att ligga i sängen och försöka bli bättre till imorn när vi börjar jobba igen.

Jag ska lägga in lite bilder från kameran sen så då bjuder jag på de få bilder jag tog när jag var hemma. Jag som brukar vara så flitig med kameran glömde den hela tiden vi gjorde nånting roligt.

Ha en bra dag.

Bye

Nu blir det mer update

Datum: 2010-01-03 / Tid: 01:14:36
De här dagarna hemma har gått så sjukt fort. Därför har det även inte funnits någon tid för att blogga. Men det ska det bli ändring på.
Idag har vi farit tillbaka ut på Hitra. Bilresan gick bra men den var jobbig. Jag har förkylning i kroppen och det är inte ett dugg roligt. Har ont i fotlederna och börjar få ont i handlederna. Skönt att vi är lediga hela dagen imorn så jag kan kurera mej hela dagen.

När vi kom in i huset var det som att komma in i en igloo i arktis. Inga elementar har stått på medan vi varit i sverige så ni kan ju tänka er hur kylan. Värmen kom igång rätt fort nere så fort vi satte igång en brasa, men uppe är det fortfarande iskallt. Stackars mej har inget element på mitt rum, jag hade det ett tag för att värma upp det något men sen fick Mikka det. Så fort hon tog det blev det kallt igen. Lär bli en hård natt. Hoppas det inte puttar min förkylning i fel riktning bara.

Nu ska jag försöka sova.
Skriver imorn när jag vaknat.

Puss

RSS 2.0