Bara två dagar kvar nu!

Datum: 2010-07-07 / Tid: 20:02:18
Idag blev det ingen övertid för oss eftersom vi fick igår, fler måste ju få chansen (eller inte) :P.
Men det var bara bra för då kunde jag fixa lite grejjer. Jag ska ju nämligen på dop på lördag. Inte vilket dop som helst heller utan jag ska bli Gudmor, eller Fadder dom det numera kallas, till Marias fina Amelia. Så jag och Emma åkte in till Fillan efter jobbet och jag köpte en klänning att ha på dopet, kollade priset och 249 kr skulle den kosta men framme i kassan så behöver jag bara betala halva priset, alltså 124 kr. Stog ingen lapp eller nåt att det var halva priset så jag blev väldigt glad över det. Sen köpte vi varsin glass och gick upp på Nille där jag köpte lite grejjer. Ska knåpa ihop en liten grej till dopet. Säger vad det är efter dopdagen.

Hämtade upp grabbarna grus i form av Jorren och Elias påväg hem från Fillan. Hemma bjöds det på rabarber paj och prat. Inte dumt. Skulle egentligen ha packat idag men jag orkar verkligen inte nu. Kommer bli dö stressigt imorgon om vi får övertid då. Men jag kan gott vara lite trött på fredagen på jobbet med tanke på att jag efter den jobb dagen har 2 veckor semester. Ska bli såå skönt.

Igårkväll kom jag på att jag måste byta abonemang till halebop eftersom jag sagt upp telia. Men när jag skulle byta så har telia redan sagt upp kortet så mitt nummer har upphört. Mitt älskade 0738383908 finns inte längre. Jag sörjer det väldigt mycket. Så nu när jag kommer in i sverige måste jag stanna på närmsta mack och köpa ett nytt kort och få ett nytt nummer.

Nu ska jag se lite film innan det är dags att sova.

Kommentarer
Postat av: Frida

Åh vad härligt med semester. Jag har en hel vecka kvar jag..

Kommer du vara i sverige hela semestern? :)

Ja, den växer för varje dag tror jag :P

2010-07-09 @ 08:16:08
URL: http://allgren.blogg.se/
Postat av: Jojjo* - Shit happens

Snygg blogg!



Anmäl dig gärna till Veckans blogg :)

2010-07-14 @ 20:05:08
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0