Bihåleinflammation

Datum: 2010-06-17 / Tid: 21:34:37
Det vart min diagnos hos farbror Lege. Jag hade hoppats att få träffa min doktor jag hade med axeln, han var så mysig, men samtidigt inte för då skulle han såklart ha frågat hur axeln kändes och inte skulle jag kunna ljuga för honom och säga att den var bra. Vissa dagar har jag riktiga cravings efter en liten kortison spruta med extra xylocain rätt in i leden min. Hur som haver så fick jag pencillin som jag ska äta i 10 dar, samt en nässpray som jag ska ta 3 ggr om dagen. Gruvar mej för sprayen för jag gillar inte nässpray ja.
Tog 2 piller vid halv 6 tiden ikväll och 2 timmar senare började jag må så himla illa så det var bara springa och kasta opp. Uscha. Vet inte om var det blev, illamåendet ville inte lägga sig så jag la mej och försökte sova, somnade till och vaknade av att jag pratade i telefon!
Har inget minne av att jag svarat eller vad jag sagt men det var iaf cc (culture care) som jag pratade med, jag försökte prata tyst så jag inte skulle väcka Mikka (?), tills jag kom på att Mikka är 60 mil ifrån mej i ett helt annat land. Måste ha varit hur borta som helst. Jag bokade tid för ett online möte på söndagkväll, både under och efter mötet kan man ställa frågor så jag ska försöka komma på nå bra.

Jag håller btw på att bli galen på dessa konstiga nummer som ringer mej. Det ringde från både +93 och +98 inatt. Vi kollade igår och +98 är från Iran. Nog fatta jag att dom hade lite att göra i det landet men så lite trodde jag inte att dom håller på att busringa eller nåt till norge. Weird.



Jag och Vicky gjorde maräng tårta och bjöd några tjejer på fika.



Resultatet! Mumms!



Älskade Liseberg



Hehehe, ser liten ut bredvid de två



Erica påväg upp till Balder





Spökhuset



Utsikt från pariserhjulet. Balder är mäktig!



Glass

Nu börjar såklart internet strejka, som vanligt när jag lägger upp mer än typ 3 bilder. Fattar inte varför det blir så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0