Bekräftat!

Datum: 2010-03-08 / Tid: 13:38:43
Det är nu bekräftat att Marie ska hämta upp 3 svenska killar i 20års åldern vid båten på lördag. Hoppas hoppas att det är nå roligt folk som vill hänga med oss. Det kunde inte vara en bättre tid än nu för lite färskt blod i vårat gäng. Mitt sug efter att träffa människor börjar bli nästintill desperat.

Nu när jag provat att bo avsides på en ö såhär har jag kommit fram till att jag trivs mycket bättre i staden. Kanske inte mitt i smeten men iaf så jag lätt kan ta mej till civilisationen om jag vill. Vill kunnde gå på bio mitt i veckan, få nå ryck sent på kvällen att fara och äta, eller bara ta en dricka nånstans, slippa sitta i en bil i minst 20 minuter för att ta sig till gymmet, kunna ta en promenad till kompisar och dricka kaffe, gå ut på krogen, gå runt på stan och kika en hel dag istället för att ha gjort hela stället på en halvtimma. Nä Hitra är vackert och bra om man ska på semester ett tag, men nu är jag uttråkad av att göra samma saker varje dag.

Nu ska vi fara till jobbet om ca en halvtimma. Det är översvämingen igen längst ner på våran väg så det får bli bilen idag.

Hörs när jag komma hem!

Ha de

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0