Måndag

Datum: 2010-05-31 / Tid: 16:04:56

Ny dag nya möjligheter

Har haft en lite tråkig dag med tanke på att alla jobbar. Vicky, Jocke, Johanna, Mikka.. ja alla. Men min kära paapi slutar klockan 4 så han ska hämta upp mej här hos vicky då så följer jag med honom hem. Måste ju passa på att goa med Lill Isa medan jag är hemma. Lill dockan "min", så fin.
Imorgon blir det fika med Maria. Sedan på onsdag så fyller syrran 24. Shit var åren går fort alltså. Tyckte nyss vi sprang runt med dockvagnarna hemma i Riibodarna, back in the good old days.
Då hade man ingen aning om hur livet skulle se ut. Undra om mamma och pappa kunde tänka att jag skulle bli full med tatueringar och piercingar, nu finns det dock inte många piercingar kvar, men såfort jag är klar med livet i en fabrik så sitter dom där igen.

Nu när jag är i sverige känns livet i norge så avlägset. Jag ser hela Hitra som i en glaskula, när jag tänker på fabriken och människorna där så är allt så suddigt, som om jag bara drömt allting. Skumt. Nu är det snart 8 månader sedan jag packade väskorna och blev norrbagge. Har jag förändrats nånting tro?
Vet faktiskt inte. Kanske till det positiva eller till det negativa. Kanske inget alls. Men jag tror nog inte jag är samma människa som när jag lämnade sverige.

Nu slutar pappa jobbet så han kommer nog snart för att hämta mej. Kul att träffa honom. Min pappa <3

Ha de

Steve Earle- Galway Girl


Kan ikke sova!

Datum: 2010-05-31 / Tid: 03:16:59

Frustrerande när man absolut inte kan somna för tankarna bara snurrar. Nackdelen med sommaren är dessa ljusa nätter, väldigt positivt när man är ute och så men väldigt negativt när man ska sova. Vicky sover som en liten kulting så jag är all by my self. Stoppade ipoden i örena i hopp om att tänka på annat/sluta tänka men det gick inge bra de heller. Lär ju inte bli tröttare av att jag satt mej här vid datorn men jag pallar inte bara att ligga i sängen och stirra i taket.

Imorgon ska jag in på birsta med min vän Maria och ta en fika. Ska bli så roligt att träffa henne och hennes dotter Amelia. Har ju inte träffat dem sen påsken.

Mindre än en vecka nu tills vi sticker till staden med den sköna dialekten. Jag har väntat 5 år på att se Green Day live igen och nu är det bara 6 dagar innan vi sitter där igen. Lär va mycket grymmare på Ullevi än på skandinavium där vi var sist. Men än en gång hoppas jag verkligen att vi får fint väder.

Nu ska jag kika lite bloggar innan jag gör ett försök att somna igen.

Ha de


Maräng tårta!

Datum: 2010-05-30 / Tid: 20:26:47

Sedan sist så har vi varit hemma hos Gunnar och Majsan (Vickys päron) och innan vi for dit köpte vi med oss en smörgås tårta som vi fikade. Blev även bjuden på rabarberkräm, supergott!!

Sedan for vi hem till min pappa men han var inte hemma så vi satt och pratade med hans fru istället. Mysigt.

Nu är lägenheten full med tjejer så snart blir det marängtårta :)

Ha de


A new day

Datum: 2010-05-30 / Tid: 15:11:50

Idag tog jag och vicky verkligen en sovmorron. Vaknade vid halv 2 tror jag. Tänkte att jag skulle åka och gratta mamma på morsdag men det är tydligen magsjuka därute och jag tänker inte bli magsjuk när jag snart ska till göteborg. Så det får bli en annan dag.

Förkylningen börjar ge med sig lite nu, inte lika mycke hosta och snor. Tummen upp för de.
Snart ska vi åka till vickys mamma och gratta henne på morsdag, sen får vi se vad vi hittar på. Det är skönt att vara hemma iallafall. Synd att dagarna går så fort bara.

Nä nu måste jag göra nånting så man ser ut som folk. Jag har iaf konstaterat att jag osminkad är inte okej. Jocke trodde jag var bakis när jag dejtades med han igår. Not good.

Hörs då!


@ schverige igen

Datum: 2010-05-29 / Tid: 21:48:53
Igår blev det jobb för min del. Gick väl sådär, elvan på överläppen och den envisa hostan kändes inte passande på rippelinjen som jag började dagen med.
Andra perioden stog jag på vakuum maskinen med Emma. Det började pingla konstigt i näsan så jag blev rädd att röda havet var på ingående, när maskinerna stannade upp för ett trim pass för oss arbetare satte jag handen för näsan, och tur var väl de för det var som jag misstänkte, näsblod. Ikke bra. Halv sprang genom produkion till första bästa papper. Sen blev jag satt innen på kontoret med is i nacken och många stirrande ögon utifrån. Men jag överlevde denna dag oxå och efter jobbet plockade grabbarna upp mej sen bar det av mot sverige.
En lättsam biltur med skön musik och 2 grabbar peppade på red bull. Kan inte bli bättre.

Nu sitter jag hemma hos syster yster och vicky har precis anlänt. Vi var och hyrde film och köpte gotta förut. Har precis sett the taking of pelham 123 och den var grymt bra. Denzel Washington och John  Travolta! Klart sevärd. Hoppas den nångång kommer pryda min dvd samling.

Nu blir det en komedi och glass!

Ha de

Hemgång

Datum: 2010-05-28 / Tid: 01:18:31
Imorgon blir det hemgång till sverige. Jag ska lifta med underbara grabbarna från sthlm!
Så himla skönt att slippa färja och tåg, plus att jag kommer ett par dagar tidigare än jag skulle.
Tråkigt dock att jag missar sommarfesten, har verkligen sett fram emot den länge nu, men jag har legat hela veckan, ligger fortfarande så det känns som en festkväll är utesluten faktiskt. Vad vet man, kanske är kvar här nästa sommar och går på den då ;).

Imorgon ska jag försöka jobba iaf. Vet inte hur det kommer gå med tanke på att jag inte orkar stå längre stunder, det är ett hard days work bara att stå i duschen 5 minuter. Killarna slutar klockan halv 3 imorgon och jag halv 4, så när jag slutar kommer dom och hämtar upp mej, plockar upp mina grejjer här hemma, och sen far vi mot sverige. Jag var ju nyss hemma men det ska bli sååå kul att komma hem. Har ju Green Day att längta till oxå!!

Nu ska jag sova så jag orkar med jobbet imorgon.

Ha de



Fin Bit det där :)




Såhär gulliga är polckerna med Litauerna.
Den gråa bilens ägare Arthuras (Litau) slutar kl 22.30. Den gröna bilen som ägs av polacken Radoslaw vaskade denna kväll och började då jobbet 21.30. Dethär hände förra fredagen när vi blev hemskickade en timma tidigare så vi missade hans min när han vad Rado hade gjort.


more pics

Datum: 2010-05-27 / Tid: 18:32:30


L O V E



mys



får man vara såhär söt??





Frida



mee



<3



världens goaste potatisgratäng



Gottit



Emma och Kamila



Tjejerna



Elisabeth



Alltid lika glada Lujza och Emma



Marie, Emma, Linus och Elias

Nu börjar internet koppla ifrån som vanligt när jag lägger upp bilder.


....

Datum: 2010-05-26 / Tid: 23:40:24
Usch vad jag är less på denna förkylning just nu. Finns inge stopp på hostan eller snoret.
Har bara legat och sovit idag och sett nå film. Tråkigt. Jag vill fiska!!





Sweet

En tyst minut...

Datum: 2010-05-26 / Tid: 07:51:32
... eller två, för jag har tappat min röst. Yey, inte ett ord kommer ur min mun. Tur att jag inte har någon att prata med när tjejerna är på jobbet.

Idag måste jag ringa NAV och höra vart mina pengar är som skulle ha anlänt 2 veckor sedan. Krångel jämt. Men hoppas att det inte är nå större problem så jag kan får dom snarast.

Nu ska jag dricka min 3:e kopp te, se filmen Shutter Island och hoppas min röst snart kommer igen.

Mando Diao- Ochrasy

pictures

Datum: 2010-05-26 / Tid: 02:11:42

Med lite sköna country låtar av Steve Earle tänkte jag slänga in lite random bilder här.




Jorren och Louise



marie och massa oväntade människor i vårat kök



jim-roger och jag



<3



M




Vicky



schteekarn!



Härligt



min älskling!



johan och lilla sigge



Saknar min lägenhet nu när det blivit sommar

Fattar inte att internet alltid håller på att koppla ifrån när jag lägger in mycket bilder. Störande.
Ja det blev några bilder iaf. Lägger in mer imorgon.

Ha de


Snart Green day!

Datum: 2010-05-26 / Tid: 00:08:15
Åhh vad jag längtar tills vi åker och ser Green Day. Inte länge alls kvar nu. Ska bli så kul att gå på liseberg oxå. Var ju 5 år sedan nu som jag åkte karusell på riktigt. Annars har jag bara åkt nån på gatufesten eller så. Hoppas på riktigt bra väder så vi får en heldag på liseberg.

Förkylningen blir sämre. Mitt i allt som kom det en urinvägsinfektion. Hoppas jag får bort den själv annars blir det Fillan och legekontoret imorgon.
En fördel med min förkylning är att jag nyser nå kopiösa mängder, och det är såå skönt :)

Nu ska jag fortsätta se på filmen som jag startade ca 20.45, men som jag stoppat jag vet inte hur många gånger.

Ha de

Förkyld till 1000

Datum: 2010-05-25 / Tid: 07:27:24
Igår blev jag liggandes i sängen hela dagen pga av denna jäkla förkylning. Jag ligger även nu och tar mej på jobbet. Inatt har inte varit skojjig alls. Jag har hostat och när jag gör det på natten så gnisslar jag tänderna för att få det att sluta eller nåt, men det resulterade i att en bit av tanden lossnade. Greit. Går inge bra för mej just nu.

Igår var det Fina Emmas 20 åriga födelsedag!!
Jag masade mej upp ur sängen ett par timmar för att följa med tjejerna och äta på Hitras kamping. Det fanns verkligen mycket att välja mellan i menyn och det var riktigt svårt vad man skulle ta, men det slutade med en kyllingsnadder med strips, sallad och vitlökssås. Hur gott som helst.
När vi kom hem fikade vi kaffe och tårta.
Vid nio tiden fick jag nån sorts kvävnings känsla, kände att jag bara måste bort annars får jag panik. Fick låna Maries bil och drog ner kajen. Fiskade lite och försökte rensa tankarna. Sophie kom ner och höll mej sällskap och det var koseligt. Allting lika roligt när hon är "around". Hittar inget svenskt ord.
Men idag känns det lika illa som igårkväll. Vet inte vad det är, eller jag tror nog att jag egentligen vet. Ja, dagarna har varit lättare på Hitra.

Nu ska jag knarka te och halstabletter.

Peace!

R.I.P my Love

Datum: 2010-05-24 / Tid: 15:33:17
Ja i lördags hade vi fest. Det var kul, men det som var mindre kul är att på söndag morgon hittar jag min telefon dränkt i öl. Den har alltså legat och badat hela natten och såklart är den så skadad den kan bli. Eller den går att starta men knapparna funkar inte så jag kommer inte in på den. Älskar min telefon och jag sa till pappa förra helgen jag var hemma att jag inte kommer behöva köpa ny telefon än på några år. Jo tjena. Måste jag göra det oxå. Blir så less.
Inte nog med att telefonen är sönder så har jag åkt på världens förkylning. Täppt, hosta och halsont. Yippie. Kan livet bli så mycke bättre?
Tror inte de...

Lördag

Datum: 2010-05-22 / Tid: 18:04:12
Igår blev det en lite konstigt på jobbet klockan halv tio. Jag stog och kryddade med citronpeppar när Mary kommer och byter ut mej och säger att jag får gå hem. Gå hem?! Jag ville inte gå hem, jag jobbar ju till 22.30 så jag hade ju en timme kvar att jobba. Börjar titta bort mot tjejerna och ser att Marie blivit utbytt från vakuum maskin, med andra ord så blev vi alla hemskickade. Det var en besvikelse. Tur att det bara var en timma kvar på arbetskvällen. Men frågan är, kan dom göra så när man jobbar 100% och har arbetstid till en viss tid. tycker vi ska ha betalt för den där timman.

Men vi räddade kvällen bra ändå, tog en spontan trip in till Fillan och gick in på den enda öppna butiken, Narvesen, och hyrde film, köpte massa godis och varsin glass. Sen var vi på graven för en tjej som jobbade extra med oss omkom så tragiskt i en bilolycka förra veckan på grannön och det var begravning för henne igår. Har aldrig sett så mycket blommor och hälsningar på en grav förut. Så hemskt när hon bara var 18 år.
R.I.P Åse

Sen blev de hemgång och film. Filmen sög hårt men vi hade mysigt ändå.

Idag har vi varit inne i Fillan och kikat lite i affärer. Eftersom det är pingsthelgen nu så stängde alla mataffärer klockan 4 idag. Det fick vi veta när vi var på Rema 1000 och handla och personalen börjar släcka ner butiken, då blev det panik springa runt och försöka komma på vad man ska ha. Det dumma med norge är att inget har öppet på söndagar och eftersom det är helgdag på måndag oxå så är affärerna stänga då oxå. Hur lätt är det att veta vad man är sugen på för nåt på måndag? De gäller att planera. Men jag tror vi hann slita med oss det vi skulle ha.

Ikväll blir det fest för Emma som fyller 20 på måndag. Vi har bjudit rätt mycket folk så vi får se vilka som vågar sig hit. Våra fester är ju rätt omtalade.

Hörs sen!

20:e maj

Datum: 2010-05-20 / Tid: 12:43:19
Somnade före tolv igår och det är inte likt mej alls. Men har sovit så himla dåligt pga av min kära axel som jag seriöst funderar på att amputera nu!
Vet inte om jag kommer kunna jobba idag, men jag tänker samtidigt inte vara hemma. Hur ska man göra då?

Har inge positivt att skriva nu så det får vara

övertid

Datum: 2010-05-19 / Tid: 22:26:21
Igår frågade Grudrun oss tjejer om vi kunde gå dagshift idag istället för kvälls shift, alla tackade ja utom Louise, och jag hade turen att få övertid. Eller både tur och otur för jag fick så ont i axeln idag och det höll i sig hela passet, nu hänger den lika mycket som den gjorde då jag gjorde illa mej och jag kan inte röra den nånting utan att jag dör av smärta. Blir så himla less!
Hoppas hoppas HOPPAS att det är bättre till imorgon. Imorn går jag kvällshift så jag har halva dagen på mej att vila den. nice.

Har ingen lust att blogga just nu för humöret är inte på topp.

Hörs imorn!

Måndag eller tisdag?

Datum: 2010-05-18 / Tid: 12:45:08
Jag var säker på att det var måndag idag, men eftersom vi hade långhelg så är det tisdag idag!
Riktigt skönt med en 4 dagars vecka faktiskt. Jobbar ju kväll så det blir lite sovmorgon hela veckan.

Igår var vi säker på att Lillan skulle föda, hon hade värkar, var jätteorolig och slemproppen gick. Men inga bebisar kom. Idag är hon som vanligt. Men eftersom proppen gick igår så är det nog inte länge innan dom små kommer.

Har inte så mycket att blogga om. Saknar alla hemma och önskar jag hade kunnat stanna i sverige några dagar till.

Ha de

@ Vita huset, Børøsund, Hestvika, Hitra, Norway, Världen

Datum: 2010-05-17 / Tid: 22:15:00
Efter en kanon helg hemma så är jag tillbaka i bubblan.
Det har verkligen varit kanon väder hemma och jag har haft jättekul.
Igår grillade jag och Vicky. Det slutade i det vanliga: Paltkoma och magsmärtor. Potatisgratäng, potatissallad, flintastek, majskolvar, lök beasås och sallad. Hur gott låter inte de då. Jag skulle lätt kunna grilla varje dag hela sommaren.

Nu har vi kattungar på G här i huset. Lillan har värkar och är jätteorolig så snart ploppar det nog ut någon. Spännande.

Jag är trött men orkar inte sova, funderar om jag ska se någon film på datorn kanske. Jobbar trots alls eftermiddag imorgon så jag kan sova tills jag vaknar om jag vill.

Hörs då

@ Sweden

Datum: 2010-05-15 / Tid: 16:34:53

Ja mina planer gick igenom. En helg i sverige.
Kom hem sent på torsdag kväll, då hämtade Johanna mej på stationen sen köpte vi med oss max hem till henne och såg film, blev även en övernattning där. Väldigt trevligt och mysigt.

Igår var jag med vicky, blev shopping på birsta, sen på kvällen middag på Viktoria med vicky, Mikka och Frida. Grymt god mat och väldigt trevligt sällskap.

Idag har jag och syrran varit hemma hos mamma och fikat. Även det väldigt mysigt. Nu har jag och Jocke just varit inne på birsta och kikat lite i affärer. Shoppade en fiskekniv, en tång och en krok så man kan få upp stortorskarna, bättre med en sån som man hakat i gälen än att jävlas med en håv.
Nu sitter jag hemma hos Vicky som inte är hemma. Hoppas hon kommer snart för jag saknar henne. Ikväll blir det utgång med henne och Frida.

Hoppas att dom har bra väder i norge för här är det 25 grader i skuggan och huuuur varmt som helst!

Ha de


För sent

Datum: 2010-05-13 / Tid: 01:06:21
Vart tog denna kväll vägen?
Jag åkte till E vid 6 tiden, tror jag, för att fiska. Vi slog igång en film och jag tvär slocknade. Drömde dock att vi var och fiskade och jag hade en stor en på kroken som släppte efter mycket kämpande och vaknade av att jag hörde mej själv säga neeej. Pinsamt.
Sen vart det fundering på att fiska, en till film, resten av grabbsen kom hem från jobb, sen var klockan alldeles för mycket så då vare bara att sätta sig på cykeln och dra hemåt.
Imorgon/idag är det röddag här i norge så imorrn är det endast adecco anställda som ska jobba. Dubbel lön hela dagen är inte fel. Men jag börjar halv 7, alltså måste jag kliva upp om ganska precis 5 timmar. Det blir alldeles för lite sömn när vi jobbar dagpass. Men man kan inte sova bort hela livet inte.

Eftersom det inte blir nå Trondheim i helgen (suck) så har jag lite andra planer och jag hoppas att dom går igenom, skulle vara grymt.

Sovgott

Åhhhhh!!!!!

Datum: 2010-05-12 / Tid: 17:30:23
Jag vill jag vill jag vill!!!!!!!
Varför får man aldrig som man vill för?
Gaaaaah!

.........................

Datum: 2010-05-12 / Tid: 16:47:52
Åhh jag blir så less. Norge firar nationaldagen väldigt stort och vi skulle åka in till T-heim på söndag för att festa för det brukar vara så sjukt mycket folk ute då. Men nu har tjejerna ändrat sig och jag vet ingen annan som kan tänkas vilja/ha råd att följa med. Mikka var mitt sista hopp men hon skulle ut och åka så mycket ändå.
Vet inte vad jag ska göra. Jag vill ju in, men inte så kul att åka in själv heller för man lär inte träffa på nån man känner direkt. Får panik när jag tänker på att vara ledig och hemma 3 dagar utan att göra ett skit. Jag kommer gå under totalt.

Jävla skit!

Född mer otur

Fisk i massor!

Datum: 2010-05-12 / Tid: 01:28:02
Idag hade vi verkligen fiskelycka. Elias drog upp en stooor och fin torsk. Jag lovar att jag är glad för hans skull. Vi fiskade i 2 timmar och kom hem med en torsk och 14 sej, eller var det 13? Men det var iaf hur mycke fisk som helst i vattnet. Inte dumt. Jag citerar Elias "Fiska är vårat kall". Lätt.

Nu är klockan alldeles för mycket med tanke på att jag börjar 7.30 imorn. Gud va trött jag kommer vara. Men det är värt det med tanke på all fisk vi drog upp.

Bilder kommer imorgon.

Puss

Värk

Datum: 2010-05-11 / Tid: 19:17:32
Jävla värk man ska ha i axeln. Tänk om den aldrig blir bra. Jag saknar min doktor men kommer inte gå dit nå mer för då kommer jag bli sjukskriven igen. Det vill jag verkligen inte.

För några månader sen gjorde vi negerbollar här i huset. På den tiden var det gott. Men efter upprepade gånger av negerbollsbak så har det blivit bland det värsta jag vet. Jag mår illa bara jag tänker på dom bruna små runda bollarna. Men idag är det Negerbollens dag(!) så självklart firar tjejerna sin favvoboll med att göra sådana.
Jag flyr fältet nu ja kan jag lova!
För att fiska och slippa nergerbollar :)

Mikkas avskeds fest i bilder

Datum: 2010-05-11 / Tid: 17:34:05












Jell-O Shots

























Nu: MAT

Hej hopp

Datum: 2010-05-11 / Tid: 16:32:34
Efter en stressig, svettig dag på jobbet är vi äntligen hemma.
Solen har lyste på oss när vi ur fabriken så vi satte oss utanför och pratade med dom nya slovakerna. En av dom kunde tyska så då fick man använda tankeverksamheten och försöka minnas orden sen tyska lektionerna. Hade btw MVG i tyska :)
Nu skiner inte solen längre och det är trist.

Igår var jag och Louise ner och fiskade. Jag fick upp 2 sej och den ena va riktigt fin faktiskt. Synd bara att det började snöa, hagla och regna när vi stog där. Tänkte göra ett nytt försök att få storfisken ikväll.

Annars har det inte hänt nånting speciellt. Inte länge alls kvar till Green Day nu. Längtar så mycket. Ska bli så roligt att då träffa Erica oxå. Var snart ett år sedan jag såg henne. Ikke ok!


...

Datum: 2010-05-10 / Tid: 16:14:41
Nu är vi hemma i Vita huset efter en dag i blå overall och vitmössa. Jag har haft en riktig chill dag, rippat två perioder och lagt lappar i vakuum maskin sista. Rätt skönt såhär på en måndag.

Min kusin Fanny skrev på sin blogg om en film hon hade sett som hette "Hachiko". Jag "lånade" den från internet och den var hur bra som helst. Jag blev så glad när jag såg att den handlade om en Japansk akita hund. Jag älskar dom hundarna. Så fina. Filmen är baserad på en sann händelse och det finns till och med en staty av hunden. Jag grinade hysteriskt i slutet på filmen. Hur bra som helst.

Funderar om jag ska cykla och fiska lite senare. Bara det inte regnar för mycket bara.

Hörs sen



Såå vacker!

weird

Datum: 2010-05-09 / Tid: 22:21:59
Jag har en sån konstig känsla i kroppen. Lycklig/olycklig.
Det är så jobbigt när man vill nånting så starkt. Eller vill jag verkligen?
Det skrämmer mej att jag vill, för jag borde inte vilja.
Magen säger "go for it" men huvve säger "glöm det".
Eller är det tvärtom?
Gaaah vad jobbigt. Hur ska detta sluta. Bra hoppas jag. I slutändan kommer det bli bra.
Just nu tänker jag bara ta vara på varje sekund av det "lyckliga" och inte göra nånting förhastat. Kan förstöra mycket.

En sak är iaf säkert, man kan inte styra känslor.


Oj oj oj

Datum: 2010-05-09 / Tid: 18:10:43
Igår blev inte riktigt som vi tänkt oss. Thomas och killarna i form av Elias, Linus, Jorren och Jocke kom hit och vi satt och drack öl och chillade. Men vips sa de så var hela huset fullt med norska främlingar. Har ingen aning hur vart alla kom ifrån. Hela köket var fullt med folk. Tydligen så var det folk som bor runt omkring oss som hörde att det var fest. Eller dom hör varje helg att det är fest :P.
Men det var trevligt att se lite norska människor. Men det var inte bara norskar och svenskar utan Junior och hans kusin oxå. Polacker.
Men det var en väldigt bra kväll som slutade välsigt bra oxå. Trots att jag fick ett väldigt tråkigt sms där pappa berätta att Johannas pappa har dött i en hjärnblödning. Får ont i magen när jag tänker på det.

Nä nu ska jag läsa en stund.

Grillat och en öl

Datum: 2010-05-08 / Tid: 18:54:49
Eftersom det är så dåligt väder så grillade jag och Marie i kamin i köket. Men det gick bra de oxå. Hur gott som helst. Ölen till maten var pricken över i:et. Efter maten satt vi och smuttade på ölen och lyssnade på johnny cash. Mys mys.
Dock är det lite jobbigt att vi inte har nå planer för ikväll. Thomas ska komma över snart, men vi har ingen aning om vad vi ska göra. Har inte hört vad nå andra har för planer heller. Vi får se helt enkelt vad det blir.
Om det inte blåste så förbannat så skulle jag kunna tänka mej att bara ta några öl och fiska. Men det är inte så roligt att stå nere vid kajen och fiska när det blåser isvindar. Det är enda nackdelen med att bo alldeles vid havet. Blåsten.

Återkommer med planer senare :)

I´m yours to keep if you want me!

Datum: 2010-05-08 / Tid: 14:37:17
Usch vilket trist väder det är ute. Vi gjorde en liten utflykt till Bunnpris förut. Det blev korv, pärsallad, lomper? och lite annat gott. Jorren sa att lomper är sjukt gott så vi testar det. Är som ett runt bröd man ska ha korv i. Så ikväll blir det till att grilla korv. Inomhus eftersom vädret inte tillåter mer.

Nu ska jag nog läsa lite och fundera vad jag ska hitta på ikväll. Ölen är ju inhandlad men vad som sker vet jag ikke.





Såna här små vänner ser vi verkligen överallt. Behöver bara titta ut genom ett fönster så finns dom runt gården. Man blir nästan förvånad när dom inte är där.

Suck :(

Datum: 2010-05-08 / Tid: 12:19:10
Sommaren försvann lika fort som den kom. Igår hade vi som sagt sjukt fint väder och varmt, men idag är det regnigt och blåsigt. Inte vill jag dra iväg till Fillan på cykel i detta väder. Nu har jag ingenting alls att göra och inga planer för kvällen heller. Måste skaffa mej en bil så jag kan ta mej nånstans på denna ö.




























Det var lite bilder sedan Marias 50 års fest.

Nu ska jag dö ett tag innan jag tar tag i mitt liv

Lite övertid

Datum: 2010-05-08 / Tid: 01:18:52
Äntligen helg!
Sista perioden stog jag och kryddade de kära laxbitarna med Skärgårdskrydda. Gick bra i början men sedan började det svida i näsan och nysningarna kom på löpande band. Vid halv tio kände jag att jag bara ville hem, sekunder efter min tanke kommer linjeledare Mary och frågar om jag vill jobba övertid. Jag sa okej men inerst inne skrek jag NEJ FÖR FAAN!
Så det blev jobb till halv tolv istället för halv elva. Skönt nu i efterhand. Lite extra klirr i sparbössan.

Imorgon ska jag utmana mej själv. Ganska saftigt oxå. Jag ska nämligen till Fillan, på cykel. Marie sa att det är ca 2 mil och nån kilometer, enkelväg. Hoppas jag överlever. Men det ska bli kul. Hoppas på finväder bara annars skiter jag i det.



Lujza och Jag

SOMMAR!!

Datum: 2010-05-07 / Tid: 13:40:29
Idag är det en riktig sommardag. 20 grader plus i skuggan och strålande sol. Hur himla underbart som helst.

Jag och Louise tog på oss träningskläder och cyklade bort till Bunnpris vid tolvtiden och handlade. Såå underbart. Dock var det jobbiga backar på vägen dit men vi peppade oss med att en glass väntar på oss inne på bunnis. När vi handlat rullade vi över till killarna som bor snett mitt emot affären. Bara Elias hemma som låg på altanen och solade, så vi joinade honom med våran glass. Ännu en gång måste jag använda ordet UNDERBART!

Nu väntar snart jobb och det känns lite trist när det är så varmt och soligt ute. Men idag är det iaf fredag och vi hoppas på lika fint väder imorgon för då ska vi grilla.

Ha de

Torsdag!

Datum: 2010-05-06 / Tid: 11:51:47
Solen skiner idag och jag hade tänkt tagit cykeln bort till grabbarna och passa på att träna inför fröya racet, men jag har så förbannat ont i halsen att jag knappt kan svälja. Har haft det sen i måndags och det vill inte ge med sig.

Nu håller jag på att försöka få tag på tanläkarn i timrå. Måste boka tid för en massa otrevligheter när jag är hemma där en sväng innan Green Day, men "just nu är det många som ringer så vi tar strax emot ditt samtal". Går inte så bra när man ringer från utlandet med tanke på att pengarna ryker på en gång om man ska sitta i kö.

I helgen funderar jag på om jag ska göra en tacotårta. Har varit sugen på att göra den sen jag åt den hemma hos mamma i påsk. Mumms!


Tour de Fröya

Datum: 2010-05-06 / Tid: 00:19:07
Ännu en kväll avklarad.
Har varit så grymt trött på jobbet idag, men till slut blev jag övertrött så då blev allt väldigt roligt. Tänkte på massa grejjer killarna berättade igår och jag stog och skrattade högt för mej själv. Ibland kan man se folk som står med ett stort leende på läpparna medan de jobbar. Man har så mycke tankar så man ibland glömmer bort vart man är så då blir det helt enkelt att man skrattar/gråter för sig själv.

Nu ska ni få höra senaste nyheten!
Elina Engberg ska cykla 4.3 mil om 3 veckor. Tour de Fröya. Alltså grannön. Min chef Kim övertalade mej idag att anmäla mej och det var inte så svårövertalat. Man kan inte riktigt säga nej till det ansiktet :)
Men det blir nog kul, undrar bara hur jag ska orka 4 mil när jag inte har tränat på jag vet inte hur länge. festat varje helg sen jag vet inte hur länge och levt på norskarnas förbannade brödlunch sen jag vet inte hur länge. Jag fick med mej Elias oxå tills han kom på att han kommer vara i sverige då om han får sin semester beviljad. Men då försökte jag mej på jocke. Lite mer svårövertalat  där tills jag sa att vi inte ska tävla utan softa runt fröya på cykeln, snacka massa skit och ha en grogg i vatten flaskan. Då nappade han. Hoppas jag. Våran andra chef Ståle ska servera saft efter vägen spetsad med tequila sa han.
Vi värmer upp lite lätt på cykeln för det är nämligen sommarfest på kvällen efter cykel tävlingen. Fabriksfest med andra ord. Mat, dricka, dans, intriger och massa drama. Vi som cyklar får fler drinkbiljetter till festen och det tyckte jocke lät bra. Eller så sa Kim bara så för att jag skulle anmäla mej.
Nä mer senare om cykel och sommarfest.

Nu ska jag läsa en stund och sen sova. Kanske ska ta en tur på cykeln imorn om det inte regnar/snöar/haglar.

Puss

Maj och snö?

Datum: 2010-05-05 / Tid: 12:55:14
Igår gick det sådär att jobba. Precis när jag skulle ner i fabriken så får jag ett sms av Mikka att hon har passerat gränsen till sverige. Då brast det en gång till. Tårarna rann utan stopp, folk frågade hur det var och det gjorde ju inte saken bättre direkt. Så det var rödgråtna och svullna ögen hela kvällen.
Efter jobbet satt och och pratade med grabbarna mina ett tag innan jag vandrade hemöver. Gjorde ett stopp på bryggan nedanför Marinan och satt där och rensade tankarna lite. Jag älskar att bo nära havet. 

På fredag morgon ska jag och Marie kliva upp vid 6 och fiska. Hoppas på att få nånting.
Jag och Elias har varit och fiskat ett par gånger sen jag skrev här senast och det har blivit lite fisk. Kul.

Nu är det snart dax för jobb vilket jag inte är så motiverad till idag kan jag erkänna. Jag har varit vaken sen halv nio och ögonen svider och vill sova. Blir så himla less på vädret oxå. Det snöar och är maj månad. Men som tur är ligger det inte kvar nånting på marken.

Ha de

Kom tillbaka!

Datum: 2010-05-04 / Tid: 11:44:59
Från att ha varit 5 är vi nu 4. Mikka har just farit och det känns så himla jobbigt. Jag hoppas bara att tårarna kommer ta slut tills jag ska på jobbet. Tack för denhär tiden Mikka. Du kommer alltid vara saknad!

































Toto- Africa
Queen- I want to break free
Nickelback- If today was you last day
Nomy- You better die young
Nomy- Cocaine
Britney Spears

I dessa låtar finns du fortfarande i Vita Huset med oss!

RSS 2.0