Sista natten i huset

Datum: 2010-10-02 / Tid: 00:26:02
Ja då har det snart blivit dags för att sova sista natten. Herregud, jag trodde inte det skulle kännas såhär. Om jag hade vetat det skulle jag nog aldrig åkt hit. Eller det där sista tar jag tillbaka för jag har haft en upplevelse ingen kan föreställa sig. Stått nere i fabrik och jobbat med lax hela dagarna, festat hårt med slovaker, polacker, litauer och norskar på helgerna, myst i ett kollektiv med underbara brudar och Jocke. De ni!
Det enda som jag ser fram emot nu är att träffa mina nära och kära hemma. VICKY, familjen, Maria, min underbara guddotter Amelia, Johanna, Frida med sin fina bebis mage, Mikka och många fler.


Vid halv nio tiden tog jag en liten promenad med soporna, men den blev lite längre. Det var sånt härligt kvällsväder. Varma vindar och inte alls kallt. Precis som det var när jag jobbade min första vecka och gick dom 5,5 kilometerna hem klockan 20.00 efter övertiden.

Fina Lujza och Vladimir kom över ikväll vid halv tio och myste lite med mej. Lujza hade med sig vodka så vi tog oss en liten grogg och drack lite vin, Vladimir hade med sig min favorit choklad Bergene Nöt, han hade sett bilden på min blogg. Vilka vänner man har!
Nu har de precis farit hem, Lousie och jocke sover så huset är tyst. Jag gillar jättemycket att vara ensammen, bara vara med mej själv. Men efter dethär året när det varit fullt hus jämt så har jag insett att jag gillar det lika mycket. Det enda jag behövt, som vi alla har gjort, är att ha ett rum att stänga in sig i när man vill vara ifred. Det räcker.



Sista bilden på oss





Lill Isa gillade påsen Lujza hade med sig...



...väldigt mycket :)

Imorgon ska jag upp klockan kvart över 5, halv 6 har jag frukost dejt med Fina Louise nere i köket. Det kommer bli mysigt men samtidigt tråkigt med tanke på att det är dags att säga hejdå till henne oxå. Jag kommer sakna henne :(.

Nä nu ska jag dricka upp det sista av min vodka, sen blir det sängen. Hoppas bara jag kan somna.


Kommentarer
Postat av: Louise

Vilka fina ord=) Kommer sakna dig med!!! Vi hörs snart, Kram!

2010-10-02 @ 17:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0