Fish spa

Datum: 2011-04-23 / Tid: 13:50:46
Nu har vi sagt hejdå till våran mysiga roomie Hanna och hennes kille rasmus, marina, pauline och Morten. Mikki och Ronni for innan vi hann säga hejdå och det suger. Hatar verkligen att säga hejdå till folk. Vi har haft så himla roligt under dessa 4 veckor, kämpat med pluggningen i loungen på kvällarna, svettats i baren på dagarna, gett varandra blåmärken på flairstationen när vi råkat tappa flaskor på varandras fötter, stöttat varandra när det varit svårt, stönat och pustat över trapporna upp på taket och gått bananas på bangla på helgerna. Jag kommer aldrig glömma mina classmates 28/3-22/4 - 2011, EBS, patong beach, Thailand.

Vid 16 tiden idag klev jag och carro upp, sen tog vi taxi till banglis och käkade på pizza kompaniet. Eller det blev sallad för carro och pasta för mej. Sen gick vi på det jättestora köpcentret Jung Ceilon för lite fish spa. Man stoppar ner fötterna i en behållare full med hungriga små fiskar. Shit vad det var obehagligt i början när dom började äta på fötterna men efter ett tag så blev det nice. Det kändes ungefär som när foten har somnat och börjar vakna till igen. Men fötterna känns jätterena nu så det var värt 200 bath för 30 minuter.
Sen tuktukade vi tillbaka till skolan och nu börjar vi ladda inför en 4:e kväll på Bangla. Sista kvällen med Tim, Fredrik, Sandra och Mia. Sen är det bara jag och Carro kvar. Äh fy vad tråkigt att tänka så. Men thats life!

Carro har tagit bilder från när vi fish spaade så jag ska lägga in dem senare eller imorgon.

Hoppas ni har det superbra i sverige. Jag har hört att det är varmt. Njut! Det gör jag iaf :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0