Lördagen

Datum: 2011-04-05 / Tid: 16:28:55
Ja du tänkte jag dra en liten del om våran lördag. Om jag skulle dra hela kvällen skulle ni somna efter första delen bara. Hahha. Mycket roligt som hände den kvällen.

Dagen började segt med poolhäng på taket. När jag och carro låg i poolen och hängde på kanten så kommer det en man och börjar prata med oss. Tycker så väl att jag kände igen honom och precis som jag säger, Gud vad jag känner igen dej kommer jag på att det är Baren Håkan. hahaha. Han var väldigt trevlig och surrade på mycket. Precis innan han gick vidare så sa han: Vi kan väl ta en öl nån kväll, och mysa. hehe, Jag och carro har haft väldigt roligt åt ordvalen mysa. Det har vi fortfarande :)
Det var lite roligt för precis innan Håkan kom till poolen så gjorde vi planer på att gå och äta på Håkans bar borta vid bangla på kvällen. Vi har 40 % rabatt där med Ebs vipkortet.
Så på kvällen tog vi en taxi mot bangla och Håkans bar. Där blev det kött för bådatvå. Mumsigt!



Såå himla gott

Efter Håkans var tanken att vi skulle gå runt i affärer och titta innan farten kom igång på bangla och sen gå ut. Men vi var så sega att vi tog en promenad tillbaka till skolan, köpte med oss godis och gick upp på rummet. Lika fort vi kom upp vände vi för att gå ner och låna med oss en dvd upp. Men då satt såklart Fredrik och Tim och drack vin nere i loungen så Fredrik peppade tills vi köpte varsin drink. Sen blev det en till, och en till... sen var vi redo för Bangla. Fredrik utmanade mej på 4 irad och jag förlorade varje gång. Jag sa att om jag inte vinner en gång innan kursen är slut kommer jag inte kunna sova nånsin igen.. (fortsättning följer på den)

Vid elva tog vi en tuk tuk till Bangla



Först var vi på Rock City. Ett live band som spelade. Väldigt mörk bild dock



En sjuksköterska klädd thailkvinna gick runt med shots i sprutform. Vi betalde, sen fick vi en spruta av henne. Bara att gapa :)



Spy wine coolers är inte dumt :)

Efter rock city gick vi till baren där flairkillen jobbar. Sen blev vi kvar där fram till klockan 5 kanske. När vi gick, då stängde han.



Magistern Fredrik i gult, Flaitkillen i rutigt



Sen kom jackpot fram på bordet.

Jag och Fredrik började spela. För dom som inte vet hur det funkar så ska man slå 2 tärningar, och försöka få talen 1-9. Om man har en åtta kvar  (som på bilden) och man slår en 3 och 4 på tärningen så har man förlorat. Men om man får alla siffror så får man jackpot.
Fredrik var taggat och började lägga in pengar, så varje gång någon av oss hade ett nummer kvar så slängde vi in pengar.



Hahaha, en väldigt koncentrerad Fredrik.

Pengarna åkte fram och tillbaka mellan oss. Han vann, jag vann, osv. Men det slutade med att jag gick lite mer än 1000 bath back. Men det var kul.

Eftersom vi spelade 4 irad på skolan och jag förlorade hela tiden så passade jag på att utmana honom i baren. Och vem vann?? JAG! Han sa på skolan: Elina det är ingen idé du kommer aldrig vinna mot mej. Men nog fan vann jag. Alla såg det men han själv säger att han lät mej vinna. Men ni såg inte hans ansikte när jag vann. Chockerat uttryck. Hahaha.



Andra läraren Tim fick för sig att tända eld på en askkopp

Ja kvällen flöt på bra och vi hade jättekul. På fredag blir det en favorit i repris. Lätt.

Där vid 5 tiden när vi bestämde oss att det fick vara bra gick vi på någon liten tvärgata till en man som stog och stekte hamburgare. Det var den goaste cheeseburgaren jag ätit nångång. Jag tror den kostade 50 bath. Ingenting alls.



Måste hitta den där tvärgatan igen på fredag :)



Vi tog med oss hamburgarna hem till skolan och hade lite efterfestsmys i loungen



Det blev slutstationen för Carro. hehe, närå. Hon vilade sig bara lite när vi ändra käkade. Eller? hehe. Men det blev iaf slutstationen för hennes skor för hon tog av sig dom av någon anledning och hittade dom därnere igen dagen efter när hon gick ner. :)

Nu ska jag plugga det sista. Har ju som sagt prov imorgon på Bitters, likörer, örtlikörer, fruktlikörer och nötlikörer + Planters punch, Mai Tai, Moscow Mule, Turquiose blue, Between the sheets och Alabama slammer. Lite att lära med andra ord.

Ha de bra i Sverige!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0