Phuttasa

Datum: 2011-04-29 / Tid: 12:52:05
Nu har vi äntligen fått igång internet.
Vi bor just nu på Phuttasa hotell. Killen som äger stället är en fin kille från London. Charlie heter han och är toppen. Rummet är helt okej och vi bor billigt.

Igårkväll satt vi nere i hotellbaren, drack buckets och pratade med folk. Boxar Danne var härnere med söthunden sin så vi var lite hundvakt medan han fixade lite grejjer. Sen gick vi på Bangla road och hade så himla roligt.
Gick till Nu en sväng och där var det ett gäng med folk från australien. Dom bjöd mej på en jävla shot med halva sambuca och halva tabasco. Dom skulle bjuda mej på en drink om jag tog den. Efter mycket velande så slukade jag fanskapet. Det var så sjukt starkt och klantig som jag är sätter jag i halsen. Jag trodde seriöst att mina lungor skulle brinna upp. Värsta jag varit med om på länge. Ångrar det bittert idag då mina lungor bränner och gör ont.
Sen gick vi på white room och drack buckets. Senare mötte vi upp Danne och Charlie och vi hade så himla roligt. När det var som roligast så stänger plötsligt white room. Vi bara kollar på varandra och fattar ingenting. Går ut på gatan och ser att precis HELA bangla road stänger. Tydigen har diskoteken och barerna bara tillstånd att ha öppet till klockan 2, men igår kom det poliser från bangkok hit och stängde hela bangla. Alla patongs poliser är ju lite korrupta så dom bryr sig inte att krogarna har öppet till 5. Hoppas verkligen inte att dom kommer stänga klockan 2 idag oxå. Det vill jag verkligen inte.

Idag när vi vaknade så gick vi och käkade, sen tog vi en runda på Jung Ceylon och tittade. Carro köpte shorts och skor. Jag köpte ingenting. Blev dock väldigt sugen på lite fish spa så jag tog en sådan och carro tog massage. Jag tittade in några gånger på carro och skrattade så jag grät åt vad massören gjorde mej henne. Han hörde nog genom glaset att jag skrattade för jag fick onda blickar varje gång. Skit kul.




Pitbull Chiwa



Chiwa trött efter att ha bitit på mej, mina skor och stolen



White room!



Haha, vi garvade så vi grät åt denna snubbes frisyr. Ser ut som en palm :)



No photo :)



Klockan 5 på morgonen fick vi för oss att hitta ett öppet 7eleven. Ett väldigt tomt patong den tiden på morgonen :)



Fish spa



En snäll dam tog kort på mej



Hungriga små fiskar :)



Våran polare Danne, Chiwas ägare, med svenska flaggan under sig. Han skulle egentligen ha match den 5:e maj men fick sy 12 stygn i pannan efter senaste matchen så han får inte fightas.

Nu ska vi göra oss klara för ett besök på älskade Bangla ikväll. White room är ett måste! YES!



Kommentarer
Postat av: Mamsen

Vad härligt att höra av dig igen! Tycker att det där med fiskarna ser läskigt ut - men för din del är det kanske bättre med ätande firrar istället för filande människor :)

Vovven ser riktigt gullig ut trots att jag inte gillar pitbulls.

Puss&Kram

2011-04-29 @ 13:31:48
Postat av: Storasyster

Å jag vill också bada med fiskarna :)

Shit vilket snyggt linne Carro har btw!

Puss & Kram

2011-04-29 @ 16:46:14
URL: http://minkostochtraningsdagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0