Sjuk :/

Datum: 2011-10-30 / Tid: 09:51:55
Inatt har jag varit sjuk. Vaknade kallsvettig med feber och hosta vid 4 imorse. Låg fram till 15 med skumma feberdrömmar sen var det bara att ta en snabb dusch och pinna iväg till baren. Känner mej inte alls nå pigg nu, vill bara ligga i sängen. Men plikten kallar.
Charlies mamma konstaterade dock att jag har temp och borde verkligen gå hem och lägga mej. haha. Jag har ju mitt eget lilla apotek här bakom baren och jag när jag skulle ta en tablett förut när jag kom så var nästan alla slut!!!
Jag har ju med mej pillrerna jag fick utskrivna i norge för axeln och dom funkar jättebra för mej. Visst att det finns apotek överallt som har starka smärtstillande om det skulle behövas men det var ungefär halva burkarna kvar och nu är det bara nå skrammel på botten. Killar alltså. Håll händerna borta från det som inte tillhör er.

Idag regnar det. Hoppas det bara är nå tillfälligt så vi inte drabbas av nån översvämning. Man märker på 7eleven och familymart vad lite grejer dom har. Igår när jag gick hem var jag lite småhungrig så jag tänkte köpa en macka. Jag gick på 3 olika familymart och ingen hade nå mackor eller vatten :/. Går inte att få tag på nå heineken och singha på flaska heller. Finns bara på burkar och snart kommer det vara slut oxå pga av att stället i bankok ligger under vatten. jobbisch.

Bucket rekordet ligger på 8 bullfrogs (vodka, rom, gin, tequila, blue balls och redbull). Alltså en person drack 8 själv. Hade jag velat sett men jag var i sverige då. På andra plats ligger en karl från aussie på 7 buckets. Han är tillbaka nu för att slå rekordet. Han kom igår, dyngkalas, käkade bbq och drack en öl, sa att han skulle komma tillbaka imorgon (idag) nykter och dricka 9 bullfrogs. Han kommer vara här 2 veckor så vi får se om han dyker upp ikväll eller nån annandag. Blir intressant att se om han får i sig 9 stycken.

Bye bye


Sverige

Datum: 2011-10-29 / Tid: 19:31:21
Idag har vi haft ett gäng på 10 pers här från sverige.
Dom kom förbi igår och jag försökte få dom att käka bbq men det var omöjligt för de var väldigt skeptisk. Jag sa att om ni inte gillar maten betalar ni inte. Inte ens det hjälpte. Men idag kom dom tillbaka och tänkte ge det en chans.
Efter de ätit satt jag och pratade med dem ett bra tag och dom sa att det var det godaste dom ätit.
Told you so :)
Det var 2 familjer och en av ungarna var tio år och väldigt pratsam. Hans pappa sa att killen är väldigt kräsen på mat och tycker inte om nånting men han ÄLSKADE våran mat. Bara det tyckte dom var ett stort plus. Lill killen satt med mej i baren och pratade väldigt mycket. Hahaha, allt han sa var rena lögner men jag spelade med bara. Haha, skitunge.
Men dom var snälla och jag fick 160 bath i dricks för dom tyckte min service var så bra. Tack och bock för det :)

Nu har jag slutat för en halvtimma sedan men jag är fortfarande kvar. Varför vet jag inte egentligen. Ska hem nu snart och sova. Eller jag tänkte kika ett avsnitt av vampire diaries innan jag sover. Eller se en film.
jag tog så många filmer av syster Jenny innan jag for hit men jag har inte sett någon av dem. En eller två kanske. Har så mycket annat för mej. Eller egentligen inte, men mitt liv är baren nu så jag är ju som sagt här mest av tiden.
Det är så skumt för förut kunde jag inte vänta tills jag fick en ledig dag. Nu har jag inga lediga dagar alls men jag behöver inte det.
Nångång i framtiden kommer jag med all säkerhet behöva det. Men jag kommer nog känna när kroppen säger ifrån och då tänker jag be charlie om en ledig dag och det kommer jag få. Jag tror inte han nekar mej det.

Måste gå iväg till jungceylon nåndag och köpa en ny kamera. Min ligger på rummet men jag får den inte att funka. Men kameror är rätt billiga här så det blir nog bra.
Om några dagar är det löning oxå. Jag undrar hur mycket elen och vattnet kommer ligga på. Jag är ju nästan aldrig hemma och brukar försöka ha ac:n av på nätterna. Hoppas verkligen inte att det blir mycket för hyran är ju en tredjedel av min lön och jag vill gärna behålla lite av min lilla lön.



Miss u :( Saknar våran rhodos semester. Supermysig verkligen!

Förlåt älskade vicky men jag kände mej så nere förut och saknade alla er därhemma så kollade på rhodos bilderna och bilderna som kommer komma här nedan fick mej att skratta så tårarna rann. Både av saknad och lycka.
Enjoy!







Hahaha, hon somnade på bussen hem från stranden och jag var framme med kameran. Förlåt gumman men jag kunde inte motstå :)



Well well...

Datum: 2011-10-29 / Tid: 11:41:18
Blir inget halloween :( Bara jag som tänkte klä ut mej så jag skiter i det. Trist.
Men alla som jag pratade med igår hade inte ens nån aning om att det var halloween så det kommer bara se dumt ut om jag står som en idiot bakom baren.
Men men...

Jag måste sluta sova! Jag sover alldeles för många timmar så jag känner mej trött hela tiden.Måste kliva upp tidigare.
Igår kom charlies päron hit. Dom var så söta, hans mamma är 60 och hans pappa 79. Dom är miljonärer och det syndes verkligen. Deras kläder och smycken och sånt. Men dom var jätte trevliga.

Igår var jag ut en sväng efter jobbet. Blev väldigt hungrig vid 3 tiden så jag gick till en italiensk resturang för en pizza. Jag älskar att allt har öppet typ dygnet runt här :D
Medan jag väntade på pizzan satte jag mej ner och pratade med en kille från amerika och hans sällskap. Han var sååå snygg men hans sällskap såg inte så bra. Jag tittade lite närmare och såg att det var en LADYBOY!! Trodde jag skulle dö. Stackars kille, tänkte jag som inte vet att hans "flickvän" är ladyboy och honhandet såg verkligen ut som skit. Jag ville säga nånting men kunde inte inför ladyboyen. Tack och lov gick det iväg på toa så jag sa till den heta amerikanen: Du måste sticka! Ditt sällskap är en ladyboy. Ja det vet jag väl svarade han. Oh my god, sa jag, fick min pizza, sa good luck och gick hem.
Vad är det för fel på folk?!

Stora bossen Reza har varit i Iran nu en vecka. Minns inte om jag skrivit om det. Men han hade med sig en present till mej. En jättefint armband som är handgjort i Iran. Så himla fint. Han är så snäll.

Nu väntar jag på att alkohol leveransen ska komma. Det är jättesvårt att få tag på öl nu för leverantörerna i bangkok är översvämmade :/
Men det fixar sig nog. Tycker synd om alla människor uppe i norr. Men jag är glad att vi i söder inte har drabbats.

Hörs senare.
Puss <3

Blubb

Datum: 2011-10-27 / Tid: 18:50:15
Ikväll har vi faktiskt haft bra med folk här. Roligt när det mycket folk så jag får göra många buckets :)
Jag har inte ätit nå godis sedan jag kom hit och igår var jag sååå sugen så jag bad charlie stanna på 7eleven påvägen hem. Köpte en liten stackars chokladkaka för 95 bath!! Det är dyrt. Men det är ju så när det är importerade grejjer. Men den var god iaf :)

Slutar strax så då äre raka vägen hem och i sängen. Så himla trött. Tror jag har sovit för mycket dom senaste nätterna. Men min säng är skönt så det är väl kanske därför.
Jag brukar ju alltid gå till baren direkt när jag vaknar men idag gjorde jag inte det med tanke på att jag gick på halloween jakt.
Klockan 3 ringer charlie och frågar om jag lever. Hehehe, jag börjar ju inte förrän 4 men eftersom jag oftast kommer hit vid ett-två tiden så var han lite orolig. Charlie Bucket :)

Nu är det inte länge kvar alls innan Louise kommer hit. Gaaah vad jag längtar.
Önskar hela min familj hade en resa bokad hit :( Det hade varit perfekt.

Imorgon ska jag ut och köpa halloween smink och kläder, har bestämt att jag ska klä ut mej på lördag. Sabah har kommit tillbaka från phiphi island nu så hon ska fixa mitt smink. Bilder kommer komma :)

Ha det så bra alla!

Mission (almost) impossible

Datum: 2011-10-27 / Tid: 11:43:22
Jahapp.
I förmiddags ringde Neda och väckte mej, sen bar det av till jungeceylon i jakt på halloween grejjer.
Vi frågade i informationen och dom sa att dom hade halloween saker i andra byggnaden på andra våningen. Lubbade dit men det enda dom hade var typ häxhattar, vampyrkostym och häxkostym :/
Fanns ingenting att dekorera med. Dom hade spindlar i olika storlekar men det kommer inte se bra ut med bara några spindlar. Ska det vara gjort ska det inte vara nå halvdant.
Får ut på jakt imorgonbitti igen. Måste ju hitta nånting till mej själv oxå. Om inte baren ser skum ut får väl jag stå för den biten. Eller nåt.

På onsdag kommer den 3:e modellen Lee och joinar oss. Hoppas han är rolig. Ingen kommer kunna ersätta Joe dock...

Eftersom vi hade så lugnt igår så passade vi, eller jag på att fula mej lite. hehehe



:)



hahaha, Ey som står i bakrunden tyckte det var väldigt roligt ;)

Fooood!!!

Datum: 2011-10-26 / Tid: 19:02:03
Det är så konstigt för jag är inte hungrig, men vill äta hela tiden. Säkert bara för jag inte har nånting annat att göra.
Neda känner samma sak. Haha.

Som Carro sa sist vi var i thailand: Vi har bulimi men vi glömmer att spy. Den passade bra in på oss. Speciellt en kväll då vi först åt mcdonalds och efter några timmar burgerking. Hahaha.
Jag saknar att ha Carro härnere. Önskar hon var här med mej.
Som jag skrev till henne på facebook häromdagen: Thailand är grymt men det är ändå inte samma som när du var här. Vi hade så roligt.
Tur att det finns facebook så man kan hålla kontakten med vänner och familj.
Nu ska jag snart gå hem. Blir nog ett besök på family mart påvägen hem för lite vatten och grejjer.
Har sett dom 4 avsnitten av Dexter, väntar med STOR spänning på 5:e avsnittet för säsong 6 är helt sinnesjuk.
Nu har jag dock tankat ner 2 avsnitt av The vampire diaries så det ska jag roa mej med när jag kommer hem.
Nu har vi besök av Mr Joakim Sadjak från uppsala. Han som har hand om white room på bangla rd. Ska surra lite med honom och kanske om jag har tur så kan han köra mej hem så jag slipper gå. Eller så kanske jag kan flirta med charlie så jag får lifta med honom och Neda.



En stor smörgåstårta skulle du inte sitta fel.
Denna gjorde jag till min 20 års dag. Herregud det är snart 4 år sedan. Tiden går så fort. Då levde fortfarande älskade Mormor :(

Jag drömde om henne inatt och det är inte ofta. Jag tänker så mycket på mormor, farmor och morfar men jag drömmer aldrig om dem. Väldigt väldigt sällan. Jag önskar jag fått träffa min farfar.

Nu slutar jag om 2 minuter. Förhoppningsvis är Mohan i tid denna gång. Igår kom han en kvart försent.

Hatar att det inte finns nåt internet där jag bor.
Men men... man kan inte få allt här i världen.

Hörs imorgon.

Mission tomorrow, find some halloween stuff to pimp up the bar.
Mission impossible? Oh yes :/

Highseason?

Datum: 2011-10-26 / Tid: 17:00:54
Nu vill jag ha högsäsong!!
Synd bara att svenskarna och tyskarna kommer på högsäsongen. Folket från oz och nz är såå mycket roligare.
Baren är lika tyst ikväll som den var igår.
Vi hade iaf ett gäng på 8 pers som käkade och drack några öl så det blev ju några 1000 och dom jag fick 200 i dricks :) Tack tack!

Imorgon ska jag på jakt efter halloween grejjer att pimpa baren med. Måste bara få med mej Neda. Eller sånt shopping freak som hon är blir det inte svårt. Måste bara få upp henne ur sängen sen är det klappat och klart.
I månads shiften flyttar Charles och Neda till ett hus. Jag har inte sett huset än men det finns ett kök såklart och jag saknar så mycket att laga mat så charlie har lovat att jag får låna köket ibland. Bara jag lämnar mat åt honom.
Charlies föräldrar kommer hit om några dagar och ska stanna i 2 veckor.
Då ska charlie och Neda förlova sig. Dom ska ha förlovningsfesten i deras hus och jag måste köpa en klänning eller nåt. Jag hatar att bära klänning. Jag är för hardcore för pretty dresses :/
Jag får helt enkelt ta med mej Neda på snygg klänningjakt när det börjar närma sig.

Nu: Back to work. Synd bara att det inte är nå folk här.
Så istället: Back to talk to Neda :)

Haloween

Datum: 2011-10-26 / Tid: 10:51:30
Jag måste ta reda på när dom firar haloween härnere. Eller thailändarna firar fördmodligen inte haloween men med tanke på att det är så mycket turister här så lär ju bangla barerna ordna med fest. Men när? Måste ju veta när jag ska klä ut mej.
Måste fråga runt lite senare.

Joe har varit borta sen igår och jag saknar honom så himla mycket.
Han säger att han ska komma tillbaka till nyår men han kommer inte göra det. Om han gör det blir jag verkligen förvånad. Men glad :)

Vi pratade lite om julafton häromdagen och det kommer bli en väldigt annorlunda jul.
Julmaten är en stor favorit hos mej och det känns trist att inte få äta julmiddag med familjen.
Jag försökte förklara för charlie vad vi svenskar har på julbordet men han sa bara som han alltid säger: Crazy swedish people. hehehe.
Så denna jul blir det potatismot, morötter och fylld kalkon. Kan väl vara gott men ingenting slår julmaten i sverige.



Miss you my baby <3



Sabah, Joe och Jag.



Sista gången jag såg honom :'(

Idag låter det som Charlie är sjuk. Har inte sett honom nånting och Joel tror att han är sjuk. Så ikväll är det jag som sköter allt i baren!!
Eller det är det väl annars oxå men Charlie är ju ändå alltid häromkring om det skulle vara nånting.
Men så fort jag får mitt workpermit kommer han inte vara här lika mycket.


Magnum

Datum: 2011-10-25 / Tid: 17:54:10
Syrran kommenterade förut om filmen Zoolander. Ni som har sett den vet vad jag menar. Jag är omringad av "male models" och i Zoolander är dom ju sååå dumma. Hahaha.
Det roliga är att igår frågade jag Joel och Charlie om dom sett filmen. Det hade dom och Joel posade "magnum". hahaha.
Mina modeller är då inte dumma...
men heeeta...



Charlie



Hittade inge bra bild på Joel men Joel är iaf killen längst till höger. Resten är hans bröder.

Nu slutar jag om en halvtimma och det ska bli sååå skönt att komma hem och sova.
Är dock så grymt sugen på en svensk pizza. En primavera från Kusen skulle inte sitta dumt alls.


hard life ;)

Datum: 2011-10-25 / Tid: 15:48:22
Nu är Joe borta.
Jag sa inte ens hejdå och jag har sååå dåligt samvete för det.
Jag och Sabah gick ut igår och efter det satt vi på stranden med ett gäng från australien fram till klockan nio imorse. Jag glömde min telefon i baren när vi gick ut igår så när jag gick för att hämta den så hade jag missade samtal från joe och han hade såklart farit.
Men han ska vara i bangkok några dagar så jag tänkte ringa honom lite senare.

Om kanske en 3 veckor, en månad kommer ett nytt tillskott. En annan modell från England ska joina oss. Lee heter han. Herregud. 3 modeller och jag. Jag är lycklig :)

Ikväll är ingen bra kväll. Inte en kotte är här just nu och det är inte bra.
Eftersom jag var vaken hela natten så tvärdäckade jag hemma runt elva, klockan 4 ringer charlie och frågar vart fan jag håller hus. Tack och lov att jag duschade innan jag la mej. På 20 minuter var jag i baren och charlie säger att om det är lite folk i baren ikväll så är det mitt fel.
Klockan 4 går Charlie och Joel runt och delar ut flyers och eftersom jag var en halvtimma sen så missade ju dom en hel halvtimma :P
Sen fick jag en hel drös med skit från Joel som var hur arg som helst på mej när jag kom. Han frågade varför jag stog en timma och bankade på hans dörr klockan 5 på morgonen. Shit vad arg han var. Hahaha, när jag skulle förklara att jag inte ens var hemma den tiden bara gick han. Jag fick skicka ett sms till honom och säga att jag fortfarande var på bangla RD den tiden.
När han kom tillbaka fick jag en kram och han bad om ursäkt.

Tjejer kan vara jäkla idioter men nu när jag spenderar 18 timmar med bara killar så jag har kommit fram till att dom kan vara stora idioter med.
Men jag älskar mina pojkar trots att dom retar mej för det mesta och är dumma.
Jag vet ju att dom gör det för att dom tycker det är roligt när jag hugger tillbaka på en gång.

Jag har ett bra liv nu så ingenting kan dra ner mej. Bara det att Joe är borta :/

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Vänta på att klockan slår tolv så jag får gå hem och lägga mej.

Puss och kram

Sorrow @ swedenglish :'(

Datum: 2011-10-24 / Tid: 17:36:11
Jag är så lessen :'(
Joe har varit på phi phi island nu i ett par dagar. Jag har försökt ringa honom för jag har saknat honom men han har haft telefonen avstängd. Eller saknat och saknat, jag har haft en spindel på min toalett sen han for så jag behöver honom för att döda den för den are freaking me out varje gång jag går in i badrummet. Den har ben som en baby giraff. Gross.
Fick just tag på honom, surrade lite, sen säger han att han far imorgon. HAN FAR!!!! Han far hem till sydafrika och lämnar mej här. Joe är den jag pratar med när det är nånting, han är den som står mej närmast här. Jag har inga som helst "kärleks känslor" för honom men jag älskar verkligen den killen. Som en vän.
Han far tidigt imorgonbitti och han kommer inte komma tillbaka. Han säger att han kanske gör det men det säger han bara för att jag inte ska bli lessen. Ingenting kommer bli detsamma utan min Joe.
Shit.
Han kommer hit snart och det är bara att försöka hålla masken så gott det går eftersom vi har rätt många gäster här nu. Men imorgon kommer bli tuff. Jag minns sist jag sa hejdå till honom. Det var när jag lämnade thailand i maj, då hade jag känt honom i mindre än 2 veckor och det kändes jobbigt för han är så speciell.

I am gonna cry my eyes out!



JoeJoe <3
My babe!!

Me and Tong

Datum: 2011-10-24 / Tid: 11:04:03
Igårkväll var det inte alls så mycket folk här. Trist.
En kille från Newcastle, England, var här. Han var såå rolig. Han drack 2 buckets of bullfrog och han var rätt full efter dom 2. Jag var sugen att gå ut men hade ingen att gå ut med så vi bestämde att vi skulle gå ut tillsammans efter att jag slutat. Han ville ha en 3:e bullfrog och jag bettade honom 1000 bath att han inte skulle klara sig till bangla RD om han drack en 3:e.
Han är skyldig mej 1000 bath. Hahaha. Efter den 3:e tvärslocknade han på bardisken. Det var kul.

Lucky me så kom min thaivän Tong hit och ville gå ut. Så vid ett tiden gick vi till Nu och tog en drink, sen gick vi till seduction och dansade fram till 4 när dom stängde. Vi hade så himla roligt.

Nu är jag i baren. Som vanligt :)
Hoppas på mycket folk ikväll så jag får mycket dricks. Fick rätt bra med dricks igår så det är ju bra.
Jag hoppas Peter från England vågar sig tillbaka för jag tänker kräva 1000 bath från honom. Skakar man hand om nånting då är det så. Handskakning är heligt för mej.

Nu tänker jag ladda upp lite bilder på swedenglish facebook sida.
Ni som läser och har facebook, adda oss som vän på facebook.

swedenglishbar patong!

Ha de gott alla!

Some pics

Datum: 2011-10-23 / Tid: 12:12:46
Inatt har jag sovit som en stock. Gick ifrån baren vid ett. Såg ett avsnitt av dexter när jag kom hem, så jag somnade kanske vid halv 3. Vaknade av att klockan ringde 11. Kände mej fräsch och utvilad så jag ringde Neda och frågade om hon ville följa med till jungceylon i jakt på piercing smycke. Hon hade inte ens vaknat så jag gick ensammen.
Hittade ett kortare smycke så det är ju bra. Men har bara en tråkig rund pärla :/

Efter jungceylon gick jag hem och gjorde mej klar, sen traskade jag till baren. Det har precis varit några svenskar här så det var trevligt.


Här kommer lite bilder från några av alla bravader nattetid på swedenglishbar.



charlie bucket blandar 5 liters bucketen.



en stooor coctail



några grabbar ringde klockan 4 gånger. 40 shottar!



fina färger :)






Hahaha, Nathan från australien. Störtskön karl!



Jag kan inte fatta att jag var i Malaysia när Joel bar mankinin!!! hahahaha



Från vänster: Nathan, Sammi, Joel och han jag inte minns namnet på.



Charlie och Neda på stranden



Igår satt jag och surrade med dessa grabbar när mitt shift var slut. Dom var hur coola som helst, men dom åkte hem till aussie idag :/

Ikväll har jag en bra känsla att det kommer komma mycket folk.
Det är ju ändå sunday funday :)

I just love my blond hair :/

Datum: 2011-10-22 / Tid: 19:00:20
Imorse ringde Neda till mej och frågade om jag ville färga håret.
Jag har sagt några dagar nu att jag måste färga utväxten så vi gick till jung ceylon, den stora shopping centret, och köpte nån hårfärg. Utväxten blev totalt orange och både jag och Neda freakade ut. Jag ringde min nyfunna vän Sabah för hon har en salong hemma i england. Hon bor på vårat hotell för tillfället så jag satte en skarf på huvudet och halvjoggade till baren. Haha, jag såg ut som en hippie med skarfen.
Det första hon sa när hon såg mej var OH MY GOD. Tack för den.
Hon la i lite mer färg men det gjorde ingen skillnad, det gjorde bara min hårbotten blodröd.
Tack och lov har jag med mej silver schampoo från sverige så hon la det i hårbotten och masserade för tio minuter. Nu ser håret hyffsat bra ut. Det är väldigt blont dock men alla tycker det ser mycket bättre ut nu än tidigare. Så det är ju bra.

Det negativa med denna dag är att jag tappade ploppen till min piercing i läppen. Sprang till första bästa piercing studio men jag har ju gängningen på ploppen och dom hade inga sådana så jag fick köpa en ny stav. Den kortaste dom hade sticker ut typ en halv centimeter från läppen och det ser ut som skit.
Jag måste till jung ceylon imorgon och se om dom har kortare stavar där. Annars vet jag inte vad jag gör. Vill inte ta ut den men jag kan inte gå runt och se ut som jag gör nu :/

Ikväll har det varit lugnt i baren. Kollade bilderna på våran barkamera förut och fick en liten chock när jag såg foton med Joel i en mankini!! Ni vet en sån som Borat har. Hahaha, jag måste ladda upp bilderna på min dator så ni får se. Varför händer allt kul när jag inte är här.

Snart kommer älskade Louise hit och ser sååå mycket fram emot det. Kommer bli så roligt.

Snart är det även haloween och då ska jag klä ut mej innan jag börjar jobba. Jag måste hitta lite grejjer så jag kan pimpa baren lite oxå. Lite spindelnät, några fladdermöss...

Jag har inte bestämt mej vad jag ska klä ut mej till, men jag tror jag ska vara en zombie. Måste köpa nå billiga kläder som jag kan riva sönder och bloda ner med färg. Det kommer bli så roligt!!!

Snart ska jag hem och kolla Dexter. Har tankat hem andra avsnitten och nu är 3:e påväg hem. weehhuu!!!

Puss och kram

From the embassy to the airport

Datum: 2011-10-22 / Tid: 14:03:06
Ja nu ska ni få höra den roliga historen.

Abmassaden öppnade grindarna klockan 14.30, min flight skulle lyfta 16.15. Tar en timma till flygplatsen så det är ju omöjligt att hinna.

Jag satt utanför ambassden halv två, surrar med lite folk, sen kommer det en kille som jag kände igen från dagen innan när vi lämnade in passen. Han såg lite orolig ut så jag frågade honom om han var okej. Hahaha, han var stressad för hans flight skulle gå 16.15, alltså samma plan som mej.
Jag säger till honom att jag har en taxi som väntar så när vi fått våra pass äre bara att springa in i den och hoppas att vi hinner med flighten. Bra idé tyckte Brad från australien.

När grindarna öppnas är vi först in på gården, springer fram till dörrarna och in på ambassaden. Tack och lov så gav dom oss passen på en gång, utan frågor och grejjer, ut till taxin, säger till honom att köra fort som fan för vi måste med planet.
Tack och lov var trafiken ganska okej så det gick väl en 120 ungefär. Halvvägs dit kollar Brad på klockan och säger: Vi kommer hinna, vi kommer hinna. Så vi båda slappnar av för en sekund.

När vi är kanske 20 minuter från flyplatsen början taxin gå långsammare, vi säger åt honom att gasa men han hade plattan i mattan. Slutar med att vi sniglar fram i 30 och jag och Brad håller på att dö av stress. Tack och lov kommer en mack så vi rullar in där. Tro det eller ej men på bensin stationen står en taxi och tankar. Vi springer fram till den och frågar om han kan ta oss till flyplatsen väldigt snabbt. Jopp det kunde.
Vi tittade på klockan hela tiden och till slut sa vi att vi kommer inte hinna.
Vi kommer till flyplatsen kvart i 4, en halvtimma innan planet ska lyfta. Vi springer som idioter. Jag har aldrig sprungit så fort i hela mitt liv. Fram till air asia disken och Brad säger till dom att våran taxi kraschade påväg hit däför vi är sena. Efter några sekunders tvekande får vi checka in.
Springer som galningar igen till passkontrollen. Våran gate låg såklart lång borta så vi springer ännu en gång som idioter. Svetten rann, benen värkte och jag kunde knappt andas men adrenalinet flödade.
2 minuter innan dom stänger gaten kommer vi fram. Dom säger till oss att om vi kommit 2 minuter senare hade dom inte släppt igenom oss.
Löper igen den långa gången till planet. Hahaha, jag fattar fortfarande inte att vi hann. Från 14.30 på ambassaden till 16.15 på planet. Helt otroligt.
Ni vet man ser på film folk som tror dom kommer hinna med flighten, men nånting händer, som för oss när taxin kraschade mitt på motorvägen, men dom hittar alltid en lösning och hinner alltid med flighten.
Det händer aldrig i verkligenheten men det hände mej och Brad igår.
Jag satt seröst och log dom första 20 minutrarna på planet. Sååå lycklig att jag hann.

Brad ska bo här i phuket och studera i typ 3 år. Vi har varandras nummer så vi ska catcha up nåndag.
Det sista han sa när vi sa hejdå på flyplatsen i phuket var: Everything happens for a reason.
True true

Igår hade vi inga kunder. Idag äre lite folk men förhoppningsvis kommer det fler.
Idag fyller Luke år och jag är bjuden till partyt. Träffade hans vän Ryan på the big C imorse trevligt att surra lite. Har inte sett Ryan på länge så. Men jag tror inte jag kommer gå på festen. Dom kommer varan nånstans på bangla men jag känner inte för att gå ut alls.
Eftersom det inte var nå folk igår så tog vi ett par öl vi "personal" och vid 2 skjutsade charlie hem mej.
Vaknade imorse vid elva av att Neda ringde och frågade om jag ville färga mitt hår. Hahaha, jag önskar jag aldrig gjort det. Men det är en helt annan historia som ni får höra imorgon för nu må jag göra nån nytta.

Puss och kram

Älskar och saknar alla er därhemma i kalla sverige!!!

I AM BACK HOME!!!!

Datum: 2011-10-21 / Tid: 14:32:54
En väldigt rolig historia kommer komma snart.
Precis som på film. Shit!!

Nya tag

Datum: 2011-10-21 / Tid: 02:14:08
Efter gårdagen så börjar jag samla ihop mej. En snäll taximan körde mej till hotellet och ambassaden igårmorse och vi bestämde att han skulle komma hit halv 8 morgonen efter (idag) och skjutsa mej tillbaka till ambassaden, vänta på mej där och sedan skjutsa mej till flyget. Perfekt plan.

Har så dåligt samvete över att han var tvungen att komma hit i onödan för jag har ju inget nummer till honom. Gick ner i lobbyn till halv 8 och såklart står han där och väntar stackarn. Men det verkade inte gå någon nöd på honom.
Han har farit iväg på en körning nu men ska hämta upp mej klockan 12 när jag måste checka ut. Han tror att jag kan hinna med mitt plan om jag är den första som får gå in på ambassaden, jag tror inte det. Dörrarna öppnas klockan 14.30 och flyget går ju 16.15. Incheckningen stänger en timma innan och det tar en timma att köra till flygplatsen så det kan vem som helst räkna ut att det inte kommer gå :(.

Men just nu känns det som att bara mitt ett års visa finns i passet så är jag nöjd för tillfället. Det är väl bara att åka ut på flygplatsen och hoppas det finns någon resa hem ikväll. Eller i värsta fall tidigt imorgonbitti. Tack och lov att jag inte behöver göra detta var 3:e månad. Skulle jag aldrig palla med.
Work permit och visa. Inte dumt!

Så störande oxå för internet funkar inte på mitt rum. Bara nere i lobbyn.
Klockan är lite över 8 här malaysisk tid så jag har 4 timmar innan jag måste checka ut. Blir väl upp på rummet och se lite film kanske.

Igår såg jag första avsnittet av Dexter season 6. Som jag längtat och det var lika bra som alltid. Älskar dexter.





Stuck in malaysia

Datum: 2011-10-20 / Tid: 14:09:50
Denna resa gick ju precis som mina mardrömmar var. Men mardrömmarna var bättre.
Är så lessen och arg nu så jag orkar inte ens berätta allt.
Sovit på gatan utanför flygplatsen, sovit utanför ambassaden, sover numera på ett skitigt äckligt hotell och rummet luktar bajs och är utan ac, kommer missa mitt flyg hem imorgon tack vare ambassaden, alla mina pengar har gått åt till olika taxiresor för att hitta mitt hotell efter jag vart på ambassaden, tog 3 olika bilar innan de hittade det, det finns en plats på ett plan hem imorgon kväll, men jag kan inte boka det för jag har inte mitt pass för det är på ambassaden. Jag har inte råd att bo på hotell en natt till så hello flygplatsen imorgon efter ambassaden.


Behöver jag säga nå mer?

Tack för mej


Gaaaahh!!

Datum: 2011-10-19 / Tid: 09:35:01
Ikväll far jag till Kuala Lumpur, Malaysia.
Har som vanligt haft mardrömmar inatt men denna natt handlade det om malaysia. Allting blev bara fel. Jag brukar ju inte gruva mej för grejjer men nu är der viktiga grejjer det handlar om så det får inte blir fel.
Klockan halv 6 imorse vaknade jag av att det knackade på dörren. Jahapp, here we go again tänkte jag. Som jag trodde var det Joe och Joel som kom hem från bangla och Alex öppnade inte dörren till deras rum och snäll som jag var fick dom sova hos mej.
Såklart däckade dom på en gång och Joe snarkade som en idiot. Jag har aldrig hört någon snarka så högt nånsin och jag kunde inte somna pga av oljudet.
Till slut säger jag väldigt högt: Joe sluta snarka. Joel vaknar och säger förlåt. Hahaha, han trodde att det var han som snarkade, stackarn. Joe och Joel låter väldigt lika så det blir alltid missförstånd när dom är i närheten av varandra och man ropar på någon av dem.

Imorse klev jag upp klockan tio. Joel var borta, Joe snarkade fortfarande. Jag klädde på mej och sprang iväg till en fotoaffär och tog passfoton som jag behöver till ambassaden. ska hämta upp dom om 2 timmar.
Mitt flyg går klockan 21.40 ikväll. Landar i Kuala 12 på natten malaysia tid. Då äre bara att ta en taxi till billigaste hotellet i närheten av ambassaden.
Klockan 7 imorgonbitti ska jag stå utanför thailändska ambassaden och vänta, sen när dom öppnar dörrarna klockan nio så äre bara att räcka över passet, 2 foton och en lunta med papper jag just fick.
Sen har jag en hel dag att döda innan jag samma tid fredag morgon måste vara där och hämta papprerna och passet.
Men jag får se fram emot lördag för då ska jag hitta på nånting med Sammi från australien. Får se vad vi hittar gör för nåt.

Nu måste jag springa till en ATM och ta ut pengar, sen måste jag växla till malaysia pengar, vet inte hur dom stavas men dom heter "lack" eller "leck".
Sen måste jag få i mej nå käk, boka taxi, kolla så jag har allting i min lilla väska. Sen äre bara att vänta in tiden.
Man behövde betala extra för att checka in baggage så jag tar bara med mej mitt handbagage. Tur att det är sommar så man kan ta med sig linnen och short. Bara pressa ner allt i handbagaget.

Jag tar med mej datorn till malaysia så förhoppningsvis finns det internet så jag kan underhålla mej :)



Shottarna jag gjorde häromdagen



Shots



Mera shots



Killen med tatueringen är Sammi som jag ska träffa på lördag.



Charlie och hans Neda. Jag är sååå glad att hon kom tillbaka hit <3



Joel och Charlie. För typ tio år sedan modellade dom tillsammans.
Är jag inte lyckligt lottad som är surrounded av tidigare framgångsrika modeller ;)

See you in Malaysia!


And here we go...

Datum: 2011-10-18 / Tid: 10:20:48
Nu har jag bokat min biljett till kuala lumpur och tillbaka.
JAG VILL INTE ÅKA!!
Kostar för mycket. . Det billigaste jag hittade var för över 6000 bath. Tack för den ni.
Jag kommer landa i malaysia vid midnatt imorgon. Då äre bara att hoppa in i en taxi och be dom ta mej till ett hotell i närheten av thailändska ambassaden.
Hoppas dom har nåt skitigt hotell i närheten. Resten av tiden får jag väl roa mej med att äta streetfood och försöka att inte gå vilse.
Tyvärr så lämnar Louise och hennes vän malaysia imorgon och det suger. Men men...

Inatt har jag varit dålig igen. Ska köpa lite steamed rice nu tänkte jag så får vi se om det går till sig.

Annars är allt som vanligt här. Igår var det ett gäng från australien som ringde klockan, 10 shottar, 500 bath. Tänkte jag kunde göra en liten rolig grej av det så jag gjorde olika shottar i regnbågens alla färger. Dom fortsatte att ringa, den jävla klockan så innan jag ens var färdig med min regnbåge har jag helt plötsligt 30 shottar till att göra. Jag minns inte hur många gånger de ringde klockan men jag gjorde säkert 80-90 shottar på väldigt kort tid igår.
Efter alla shottarna köpte dom den stooora 5 liter bucketen. Jag gick hem vid halv 2 så jag vet inte hur det slutade.

Nä nu ska jag göra lite nytta.

Bloggar en sväng imorgon innan jag drar till kuala.

Monday

Datum: 2011-10-17 / Tid: 10:38:19
Ja då var det måndag igen. Veckorna går så fort. Brukar vanligtvis inte ha koll på dagarna men nu måste jag ju det med tanke på att jag ska till kuala lumpur i övermorgon.
Jag har inte bokat mitt flyg än och jag måste vänta en liten stund med att göra det.
Charlie ringde just våran revisor och hon skulle ringa tillbaka om en stund och säga vilken tid jag måste åka. Shit vad jag måste hitta ett billigt hotell.
Jag vet att Louise är i malaysia nu, vet inte hur länge dom tänkte stanna och jag vet inte hur jag får tag på henne :/
Skulle ju vara kul att mötas upp om vi är där samtidigt.

Igår ville Neda gå ut. Så då gjorde vi det. Eller vi var ett helt gäng som gick ut. Till och med Charlie följde med. Vi gick till white room. Efter en timma eller så ville tråkiga uncle charlie gå hem så då gick Neda hem med honom :(
Men vi andra fortsatte partyt på Seduction. Hade en riktigt rolig kväll. Mycket dans.
Vid 4 ville alla utom jag gå hem, seduction stängde då så jag fortsatte festen på hollywood innan jag kände mej nöjd.
Var sååå sugen på dom goaste hamburgarna i patong men när jag kom dit så hade såklart stängt. Så det blev en vända på donken påväg hem. Thaibruttan bakom disken ville bli min vän. Okej? Eller. Whatever.
När jag kom hem kikade jag lite film innan jag somnade. Drömde VÄRLDENS mardröm. Vaknade och hade ångest, sprang till Joels rum, klockan var väl vid 8 kanske, han öppnade men jag fick inte sova där för dom låg redan 4 stycken och trängdes där. hahaha. Fick en gonatt (gomorron) kram sen gick jag tillbaka till mitt rum.
Vi alla drömmer såna mardrömmar här. Fattar inte varför. När jag säger alla så menar jag verkligen ALLA. Det är vårt stora samtalsämne, nattens mardrömar.

Våran sprit leverantör har stängt i 3 dagar från och med imorgon så nu har det kommit en stoooor leverans som jag måste ta hand om.  Boooya.

Hörs sen.

puss

Woo Waa

Datum: 2011-10-15 / Tid: 18:11:29
Ja då var det några dagar sedan jag bloggade.
Jag har haft världens magsjuka, varit på bangla en sväng, sen har jag inte gjort så mycket. Jobbat, jobbat, jobbat.
Nu är jag så trött, vill bara hem och sova. Sover numera ensammen i mitt rum för en pakistanier har snott min Alex. Bitch. Inatt efter bangla kände jag mej lite ensammen så klockan 6 knackade jag på hos Joel och sov där.
Hahaha, idag när jag träffade Joel i baren frågade han om jag kom igåg vad jag gjorde igår natt. Shiiit tänkte jag, vad gjorde jag.
Tydligen hade jag kravlat över honom, tagit hans filt (vi har inga täcken i våra rum bara filtar), han frågade vad jag höll på med och jag hade svarat nånting i stil med "I have to take this one to charlie". hahaha. Alex säger oxå att jag pratar i sömnen så jag gör väl tydligen det.

På onsdag ska jag till Malaysia. 2 dagar och jag gruvar mej. Uscha. Men det kommer nog gå bra. Måste bara hitta nåt billigt skit hotell för Im running out of money.

Från och med igår är vi inte tillåtna att dricka nånting från baren förutom thailändska vodkan Red cock. Vi är lessna för det. Vi gillar inte Charlie så mycket nu. Men det är vi personal som dricker all ölen och det ger ju inte precis nå pengar så nu är det red cock som gäller. Tänkte dock inte dricka på ett tag så det gör detsamma. Men soft drinks får vi dricka iaf :)

Idag kände jag mej lite nere när jag gick till jobbet. När jag kom till jobbet så ringde älskade kära maami. Det gjorde min dag att få höra hennes röst. Precis efter när jag la på så säger Alex att jag fått post. Det gjorde min dag ännu mer, ett brev från mamma och en skvallertidning. Kunde inte ha fått ett bättre paket. Så inatt efter jobbet ska jag hem och läsa skvaller. Weehhuuu!

Igår kom det ett gäng med killar från canada hit. Dom hade pratat med några random killar och dom sa att dom måste besöka swedenglish bar för den hetaste bartendern ever jobbar där. Det tar jag som en komplimang. Tack och lov tyckte killarna som kom igår oxå att jag var fin, annars hade det blivit lite pinsamt. Jag gav dom fria shottar och extra starka buckets. Jag är en bra bartender.

Nu ska jag röka lite vattenpipa med Lauren och Tienie. Om en timma kommer nattreceptionisten Mohan så då knallar jag hem. Funderar om jag ska köpa med mej lite mcdonalds hem. Har inte ätit det på kanske en månad, men måste spara pengar. Kanske ber Louie eller Ey att göra en macka jag kan ta med mej. Shit vilken onödig shit jag skriver. Men det är som min dagbok så den som inte vill läsa... DONT.

~Lev Livet Idag, Imorgon Kan Det Vara Försent~

Malaysia

Datum: 2011-10-12 / Tid: 09:34:03
Eftersom jag sköter uppladdningen av bilderna på våran swedenglishbar facebook sida så har ju jag dom på min dator. Så varför inte lägga upp några av våra tok bilder här? :D



Häromdagen pressade Alex in en bob marley cd i cd spelare. Det är en sån spelare som trycker på en knapp och skivuttaget åker ut. Alex trodde det var en sån man bara trycker in så den fastnade därinne så charlie var tvungen att skruva isär hela spelaren för att få ut den.
Han var måttligt road :D






Det mörka paret är från London och dom kom hit rätt många gånger. Jag ÄLSKADE dem. Så himla goa.



Våran crazy Matt. Han åkte tillbaka till australien i måndags och det är trist för han var galen.



Min vän Alicia och matt blev kära sist Matt var här, 57 dagar sedan. hahaha, han höll räkningen för han saknade henne så mycket. Den 23:e flyttar hon till honom i sidney. Tack för det Matt att du snor min sista flickvän. Först Tara sen Alicia :(. Tur jag har Lauren men henne ser jag knappt till längre för hon jobbar så mycket.



Vi hade ett par från australien här för några dagar sedan som skulle gifta sig. Dom tog med sig hela bröllops gästerna och hade bbq och buckets här hos oss. Jag gjorde lite färg glada shots till dom. Ser väldigt fint ut tycker jag.



I fredags. Från vänster 2 grabbar från canada, ett par från england och sen Lauren.



Lauren bjöd dem alla på tequila shots.



Hahaha, det var nog inge vidare :)



Alex och Mattt



hehehe :D





Shots



Älskade Joe <3



Nya familjemedlemen Joel. Igår var han lite trött och jag är alltid framme med kameran.



I torsdags hade vi fest, på fredagen kom jag till baren runt 3, bilden ovan är min frukost.



På Taras bye bye party kom Luke och var dyngkalas. Han frågade efter shots men eftersom jag är en sån bra bartender så gav jag inte honom någon. Helt plötsligt försvann han. Jag trodde han hade vinglat iväg nånstans men jag hittade honom som ni ser på bilden. Hahaha. Däcka aldrig på swedenglishbar när jag är i närheten. Denna bild finns för övrigt på facebook :D
Inte lätt att vara 16 år och bo i thailand. Lilla Lucas <3

Nu måste jag snart flyga till malaysia. Det suger! Jag har betalat allt så det enda jag behöver göra är att flyga till malaysia, stanna 2 dagar och sen flyga hem igen. Sen är allt färdigt.
Grejen är att Alex måste göra samma sak men den klanten glömde sitt bankomatkort i en automat så det tar ett tag för honom att få ut pengarna.
Om jag förstod reeza rätt måste han ha betalat allting innan han kan flyga till malaysia. Hoppas inte för det blir ju billigare om vi åker samtidigt så vi kan dela hotellrum.
Vi får väl se hur det löser sig som.

Puss

Another day in paradise

Datum: 2011-10-12 / Tid: 06:26:33
Vaknade klockan nio imorse av Alex klocka, somnade om, vaknade klockan kvar över nio av min klocka, väckte alex, somnade om,vaknade halv tio av alex klocka. Alex somnade om, jag kunde inte. Väntade några minuter sen väckte jag honom i panik och sa att klockan var halv tolv. Hahaha, jag har aldrig sett någon flyga upp ur sängen så fort. Tyckte lite synd om honom efteråt för jag vet ju själv hur det känns när man försovit sig. Men klockan var ju bara ca fem över halv tio så han hade god tid på sig.

Jag kunde dock inte somna om jag så gick över till mitt rum för att göra mej klar. Råkade såklart väcka Joel. Tycker synd om honom när jag alltid tar hans plats men han säger att det är lugnt, han gillar att sova ensam och jag gillar att ha sällskap.

Påväg hit förut kände jag att jag måste färga mitt hår. Eller utväxten. Måste ju se fräsch ut varje dag härnere. Hittade en hårsalong och försökte förklara hur jag ville ha det. Jag tror och hoppas att dom fattade. Ska dit imorgon eftersom jag hade så mycket hårspray och grejer i nu. Hoppas hoppas hoppas dom inte förstör nånting. Mamma, jag är rädd :/

Efter besöket på salongen var jag så hungrig och sugen på allt så jag köpte melon, ananas och mango. Eller han sa att det var mango men det är som att tugga trä.

Men men...

Måste hämta min tvätt som jag glömde göra igår. Pengar ut och lite pengar in. Suck.

Snart åker Joe tillbaka till sydafrika för hans systers bröllop. Jag tror inte han kommer komma tilllbaka. Jag var lessen när jag tänkte på det häromveckan så jag frågade charlie om han trodde han skulle komma tillbaka, bara för att få höra nånting positivt. No, babe he is not coming back. Tack för det uncle charlie. Om jag hade haft pengar hade jag betalat hans biljett tillbaka. Det är pengarna det sitter i. Han har bara pengar till en envägs trip.
Fuckin out :/

Just like a thaifamily

Datum: 2011-10-11 / Tid: 12:27:08
För några dagar sedan efter jobbet så skulle vi hem.
Charlie bor i lägenhetshuset mittemot vårat så han kör sin moppe hem.
Charlie ville inte att jag och Alex skulle gå hem så vi klämde ihop oss på en moppe. Charlie körde, jag satt i mitten och Alex bakom mej. Det roliga var att charlie hade massa grejjer han var tvungen att ta med så vi hade händerna fulla med grejjer. Vi kände oss som en thaifamilj. hahaha. Men vi hade iaf hjälmar på oss.

Igår så följde jag med Charles till The big C (typ som ica maxi) för att handla grejjer till baren och hotellet. Det var en upplevelse. I ena handen hade jag 3 kassar med cola, strips och chips. I andra handen hade jag 3 kassar med samma grejjer. Charlie hade 2 påsar på styret, 2 stora packet med toa papper framför fötterna plus en påse i knät. Jag önskar någon tatt en bild på oss för det var en syn. Men vi klarade oss levande hem och vi tappade ingenting. Thailand är ett land för sig. Thats for sure.

Igår var det inte alls mycket folk här så vi hade ett litet party för oss själva. Det slutade med att jag och Alex sprang ner till havet och badade klockan 6 på morgonen. Tack och lov att det inte var några vågor. Vi är båda födda i fiskarnas tecken så vi båda älskar vatten.

Idag har det regnat heeela dagen så det verkar bli en lugn kväll. Det suger.

Jag köpte ju ett paraply för ca en vecka sedan när vi var påväg hem efter jobbet. Vi har ett litet paraply ställ härinne och mitt paraflax har stått där i kanske 4 dagar. I förrgår när jag skulle ta det satt det en lapp på handtaget. Nånting skrivet på thai så jag frågade min Chad vad det stog. Någon hade skrivit att det var för uthyrnad. Hell no!!! Numera ska jag hålla mitt paraply tight. Det kostade mej 100 bath och jag köper inte ett nytt. No way, fucking out.

Igår natt kom det ett par från gotland. Jag har inte pratat svenska på så länge så jag uttrycker mej bättre på engelska nu än på svenska. Dom hade roligt åt att jag var tvungen att säga vissa ord på engelska för jag hittade inte det svenska ordet. Jag undrar hur det kommer vara efter ett år.

Min vän Chad som jag lärde känna när jag kom hit sa igår att när han först träffade mej så hade jag den typiska europeiska dialekten men nu har jag "english accent" hahaha. Inte så konstigt när jag bara umgås med engelsmän.

Nä nu tänkte jag lägg upp lite bilder på swedenglish bars facebook sida.

Puss och bye

<3

Datum: 2011-10-10 / Tid: 08:08:47

Det har varit lite dålig update pga att alla snor min dator. Sen har jag inget wifi hemma så dator är ständigt i baren. Jag gillar när alla är beroende av mej. Alex behöver datorn för jobb och charlie behöver den för att skypa med sin blivande fru.

Nu har våran nya familjemedlem Joel kommit från england. Jag gillade honom från första början. Jättesnäll kille som Charlie modellade med för många år sedan.

Numera är det kaos i våra rum på Thaweewong apartments. Första natten Joel var här sov vi 3 i en säng, joel, alex och jag.  Natten efter det gick jag och la mej i mitt eget rum för första gången. Vaknade mitt i natten med Joel och Joe bredvid mej. Hahaha. Charlie är inte så glad för det för han säger att mitt rum är mitt rum och jag behöver sömnen så jag orkar med nätterna. Jag älskar mina pojkar.


Igår klev jag upp rätt tidigt, på med träningskläderna och tog en löprunda på stranden som slutade med gigantiska skavsår, hem och in i duschen, väckte Joe, gick med honom och mötte upp Lauren och Tienie, gick till en sportsbar och kollade på rugby worldcup, syd afrika mot australien. Sydafrika förlorade, Joe och Tienie var upprörda, gick till jung ceylon, köpte en billig skit telefon, tog mej 20 minuter att hitta ut från detta jävulska varuhus. kom ut på fel sida och hade ingen aning om var jag var. Trodde aldrig jag skulle hitta hem igen. Till slut hittade jag bangla RD. Träffade på Youssef, surrade med honom ett tag innan jag gick hem till baren och satte igång och jobbade.


Nu ska jag be hopplösa kocken om en macka.

 

puss och kram


Pengar, nålar och lite annat...

Datum: 2011-10-06 / Tid: 06:08:12
Idag har vi varit på banken över 100 000 bath har jag pungat ut. Fattas fortfarande lite som jag ska ta en annan dag.
Efter banken for vi till en doktor och tog blodprover. Se så vi inte har hiv och skit. Alex är livrädd för nålar och det var sååå jäkla roligt att se honom. Jag filmade när det var hans tur. Ska be honom lägga upp filmen på youtube så jag kan lägga upp den här.

Inatt sov jag hos Alex igen. Jag som har så lätt för att vara ensammen klarar inte av att vara ensammen en minut numera. Han väckte mej mitt i natten för jag pratade massa som han inte förstog. hahaha. Drömde att det var spindlar överallt och jag hade panik. Solen sken när vi gick till baren klockan halv nio imorse men nu spöregnar det.

Nu ska jag be hopplösa kocken om en macka.

Puss och kram

Tillstånd

Datum: 2011-10-05 / Tid: 15:28:56
Nu är operation workpermit igång.
Men det kostar en förmögenhet!
Speciellt för mej fattiga svenska.
113 000 bath. Ho ho ho vad roligt. Nej.

Men när jag har det behöver jag inte vara orolig för nånting. Jag jobbar lagligt, jag har ett års visum så jag behöver inte göra visa runs hela tiden. Men det svider verkligen i plånboken. Tur att jag inte behöver spendera pengar på mat.
Men jag vet att om det blir tärt med pengar så finns Charlie där. Han är den bästa. Men ändå...

Men jag vill ju inte direkt bli arresterad eller nåt. Om det skulle bli något trubbel på bangla, eller någon annanstans så ringer jag bara polisvännen så fixar han allt.
Men om bangkok snuthelvete kommer hit så är jag körd.
Jag behöver verkligen tillståndet.

När det har gått ett år behöver jag bara betala 8000 barh så har jag ett helt nytt år med tillstånd och visum.

Måste jobba nu. Regnet fortsätter så vi har inte mycket gäster just nu. Förhoppningsvis ikväll.

Puss. Älskar er alla hemma!

@ the bar

Datum: 2011-10-03 / Tid: 04:35:08
Klockan är nu halv tio på morgonen. Som vanligt sover jag inte mycket. Vaknade till, visste inte vad klockan var men jag kunde inte somna om. Läste lite, duschade och gjorde mej klar sen tog jag mitt paraply som jag köpte igår och promenerade mot baren. Det spöööregnar här och vi har liten lätt översvämning. Jag fick vada hit, vattnet gick väl några centimeter över fotknölarna. Nu tänkte jag sätta mej i beanbagsen och se någon film kanske. Eller läsa.
Joe sov hos Alex inatt och innan jag gick till baren så var jag bara tvungen att väcka dom och fråga vad klockan var. Dom hade varit uppe till 5 imorse och Alex skulle ha börjat jobba klockan nio. Hehehe. Jag var den enda som var smart att köpa paraply igår så Alex får gå hit i spöregn. hehe.

Nu kom åskan oxå.
Mysigt att sitta under tak när det åskar.

Nu blir det te och macka.

Baj baj

NEW FREE SEX CHOCOLATE BABY!!!

Datum: 2011-10-02 / Tid: 17:52:18
New free sex chocolate baby står det på våra flyers och menyer. Har alltid undrat vad det betyder men glömt att fråga.
Nu vet jag vad det betyder och det är rätt smart faktiskt.

Jag var kvar här till klockan halv 2 idag. Det kom folk och skulle checka in och jag har ju inget med receptionen att göra. Tror klockan var elva eller något och Alex skulle varit här klockan tio. Jag ringde Alex, inget svar, ringde Charles, inget svar, ringde Reeza, inget svar. Panik.
Som tur var kunde våran städerska hur man gör med incheckningarna.
Polischefen kom hit vid tolv med sin kollega. Han ville bjuda mej på lunch men precis när vi skulle till att beställa så får han larm om moppe olycka så det var bara för honom att åka.

När jag skulle till att promendera hem var jag så trött att jag knappt kunde stå på benen. Precis när jag ska till att gå kommer charlie med moppen så han skjutsar hem mej. In i duschen, 2 välbehövda timmar med sömn sen tillbaka till baren.

Just nu spöregnar det. Vi midnatt vill jag bara gå hem, få en hel natt med sömn och vakna fräsch och taggad imorgon. Charlie sa att han ska stanna till 2-3 tiden och lära upp våran nya natt receptionist och att han kan ge mej lift hem efter det. Hoppas på att det slutar regna så jag kan gå hem.

Imorgon ska Alex den lyllosen köpa en moppe. Jag vill oxå ha en så jag kan åka vart jag vill när jag vill. Jag är orolig för honom bara för han har kört moppe en gång på en enslig väg hemma i england. När man kör moppe i thailand äre bara att sicksacka sig fram. Galen trafik.
Jag ska iaf övertala honom att skjutsa mej till big buddha berget någon morgon så jag får se soluppgången. Det skulle vara häftigt att se därifrån. Jag hoppas bara att han inte råkar ut för nån olycka. Han är ju min nya homie <3

Nu ska jag göra lite nytta.

Ciao

Flytt och trasig elektronik

Datum: 2011-10-02 / Tid: 00:52:37
Igår flyttade vi till det nya stället. Väldigt fint rum måste jag säga. Men jag kommer ändå sakna att bo på phuttasa.
Klockan ett igår kom Reeza med sin bil och hämtade våra väskor. Sen åkte jag på charlies moppe och Alex åkte med den hopplösa frukostkocken Nigel på hans moppe.
Jag hade endast fått en och en halv timmas sömn så man var lite som en zombie.
Tog en dusch och sen promenerade jag tillbaka till baren. Tog kanske en kvart eller så.
Klockan var väl halv 3 eller nåt när jag kom tillbaka till baren och då somnade jag i beanbagsen 2 timmar innan charlie väckte mej.
Våran kock Louie och hans fru har slutat. Dom ville ha 1000 bath mer i månaden nu när det bli högsäsong och det skulle dom såklart få. Vi fick lön igår och dom ville ha dom 1000 bathen extra redan då men charlie sa att det inte var förrän nästa löning den höjningen skulle komma. Då slutade dom. Tiew har oxå slutat. Så just nu är det bara jag, charlie och Alex som jobbar.
Vi hjälptes åt att förbereda maten och det gick smidigt. Väldigt lite folk igår, tack och lov för jag var så himla trött.

Min telefon har gått sönder. Den är stendöd. Likaså min kamera. Varför händer allt på samma gång för. Jag har inte råd att köpa nya grejjer och har ingen drulle försäkring. Alex min ängel ska säga att hans telefon och kamera blev stulen så det kommer gå på hans försäkring så jag kommer få en ny kamera och en ny telefon. Polisen som kommer hit titt som tätt kan skriva rapporten så det löser sig.

Eftersom vi inte har någon natt receptionist längre då Tiew försvunnit så fick Joe jobba natten. Men klockan 5 imorse var han tvungen att åka till burma på visa run så charlie frågade om jag kunde täcka från 5-8. Klart jag kunde. Vi ställer ju upp på varandra.
När jag kände mej nöjd på jobbet igår tänkte jag gå hem och sova några timmar men så kom jag på ett jag inte har någon telefon. Ingen telefon, inget alarm. Jag känner mej såå naken. Så jag fick gott stanna kvar här i baren hela natten. Har sovit till och från men det känns inte som jag fått någon vila. Klockan är snart 6 så jag har två timmar kvar. Sen ska jag se om jag hittar tillbaka hem, sova ett par timmar, ta en dusch och sen tillbaka till min älskade bar.

Just nu sitter och på bardisken med fötterna på barstolarna. Jag hör en råtta pipa och jag vet inte om den är ute eller härinne. Ni ska se dom asen till råttor alltså. Vi hade en som sprang runt härinne för ett par veckor sedan och det var den största råtta jag sett. Kroppen var väl i längden med en linjal och lång naken äcklig svans. Hjälp mej någon?! :(


RSS 2.0