En helt vanlig dag i patong

Datum: 2011-09-29 / Tid: 21:42:49
Just nu ligger jag i min kingsize bed @ phuttasa residence. Jag har varit seg hela dagen. Förmodligen eftersom vi var ute hela natten igår och la oss vid typ 9 på morron. Aj aj.

Ikväll har varit en rätt bra kväll. Kom 2 tjejer och 2 killar från irland och drack mååånga buckets. Hahaha, dom var roliga men med all musik och deras väldigt speciella dialekt så är det lite svårt att förstå dom. Hoppas dom kommer tillbaka imorgon.

Det som gjorde min dag var att heta surfaren kom till baren en timma vid tolv tiden för att säga hejdå. Han är påväg till flygplatsen nu och ska till bali och surfa. Jag vill att han stannar här. Jag blev kär i honom :(. Träffade honom första gången igår men ändå :P.

Imorgon måste jag komma ihåg att skriva beställning på alkoholen. Glömde göra det innan jag gick upp på rummet.

Imorgon är det Taras bye bye party. Kommer bli skit kul men samtidigt äre så tråkigt att hon åker. Men alla locals kommer till baren för där ska förfesten vara. Det blir roligt. Synd bara att jag kommer jobba men Charlie har sagt att jag får dricka medan jag jobbar bara jag har huvudet med mej.
När jag slutar jobba bär det av till bangla. Taras flyg går klockan 8 på morgonen så hon åker nog direkt från bangla till flygplatsen.

Nu blir det bilder!!!!



Loungen



Våran underbart sköna myshörna




Tända ljus och grejjer



Grillen



Lillla saladsbaren



Menyn. Mina älskade korvar!!!! dom ser inte goda ut men shit alltså. Nam nam.



Skylten utanför



Vårat place



Balkongerna



Gatan ut till beachroaden



Vattenfallet



Vattenpipa, eller shisha som jag säger numera.



Myshörnan där folk brukar däcka once in a while



Inside


Baren från insidan







Uncle Charlie som ser ut som ett spöke.



Glad thailändare till vänster som är kär i mej. Igår ville han säga nånting som var väldigt svårt för honom att säga. Ja men säg det inte då tyckte jag. Jorå det skull han. I love you Elina. haha. Jag sa typ tack, sen låtsades jag att tömma askopparna dom det inte ens  var några fimpar i.

Sen har vi Joe där i vit t-shirt och nere i högra hörnet har vi min surfare Alex <3



Fina Alex till vänster, en thaitjej som brukar komma hit typ en gång i veckan. Sen har vi andra fina Alex. Nya medlemen i våran familj.



Tiew



Denna bild tog jag ikväll på mina två Alex. Alex visade inte sin bästa sida av sig själv men han är hot hot hot. Jag tror jag skiter i thailand och flyttar till vancouver, canada till honom istället ;). Jag skiter i att han bara är 21 år. Hela han imponerade mej, utseendet först, sen sättet. Alla surfare jag har mött är så coola. Jag vet inte hur jag ska förklara på svenska men dom är så relaxed, chilled, cool...
Tur jag har min andra Alex kvar.

Nä nu måste jag sova så jag orkar kliva upp imorgon och göra beställningen på priten.

Nattinatti

(Folk får gärna komma och hälsa på mej ;))

Linkin park

Datum: 2011-09-29 / Tid: 12:49:13
Igår regnade det igen. Inga människor alls.
Men vid elva så kom det huuur mycket folk som helst. Shit vad jag hade mycket att göra. Så himla roligt. Alla köpte buckets och det ger pengar :D Good for uncle charlie.

En av grupperna som kom var linkin parks dansare och livvakter. Hur coolt är inte det. Synd att inte själva bandet kom :)
Men dansarna gav mej 200 bath i dricks och det tackar jag och bockar för.
Dom spelade i bangkok för några dagar sedan och jag hade verkligen velat sett dom.

Jag, Joe och en het surfare från canada gick till bangla vid 2 tiden. Kul hade vi.

Nu sitter jag som vanligt nere i baren. Hoppas på att det blir mycket folk ikväll.
Just nu är det den low low low season. Lägre än såhär kan det inte blir.
Men om några veckor börjar högsäsongen och då blir det mycket att göra.

På lördag flyttar vi. Vill inte!!! Charlie tycker att det blir bra att jag flyttar för då får jag se lite mer än bara phuttasa.

Nu kom charlie med en hög med sugrör så jag måste göra lite påfyllningar här.

Ikväll ska jag lägga upp bilder som jag tog igår.

Puss och kram

I LOVE ALEX!!

Datum: 2011-09-28 / Tid: 08:46:30
Mina brillor är tillbaka!!
Igårkväll frågade jag Tiew som satt bakom receptionen om hon sett mina brillor, men det hade hon inte.
Jag berättade för ett tag sedan för Alex att dom var borta. En halvtimma senare är han bakom receptionen, håller upp ett par brillor och frågar om det är mina. Det var mina. Glad jag blev.
Vet inte vem som lagt dom bakom receptionen men det spelar ingen roll.

Nu tror jag att jag ska ta mej en promenad till family mart. Måste köpa tandkräm.
Men jag gruvar mej för att gå dit för alla jävla butikerna som är på vägen. Alla som ska dra in en, ta en i hand, osv. Känns så dumt att bara ignorera men ORKA!! Inte direkt...
Tror jag ska ta på mej min ipod så behöver jag inte höra dom. hehehe.

Nu ser jag att mina kläder hänger på tork. Tvätteriet är mittemot baren.

Minns inte om jag skrev om sist jag tvättade. Eftersom det är tvärs över gatan bara så springer hon över med dom till mej när det är klart.
Jag och Charlie stog bakom baren en eftermiddag, vi hade bara ett par där som drack eftersom det var så tidigt på eftermiddagen, så vi stog där och surrade med dom. Sen säger Charlie: Elina, your nickers is on the bar. Man får tvätten i en plastpåse och kvinnan som tvättar lade påsen med trosorna uppåt. hahaha, shit vad jag skrattade :D

Nu family mart! (kanske)

Who does that??!!

Datum: 2011-09-28 / Tid: 07:31:27
Jag är så arg, lessen och jävligt förbannad!!!

Mina älskade solglasögonen är stulen. Jag menar, vem snor ett par brillor. Nå fan att dom var snygga men ändå.
Jag hade dom liggandes på stereon i förrgår. Dom brukar få ligga där ibland. Igår låg dom inte där så jag tänkte att jag kanske tog upp dom på rummet. Gick upp och kollade efter jobbet men inga brillor. Jag har letat igenom hela rummet men dom finns inte.
Fattar inte vem som kan ha tagit dom. Ska fråga uncle charlie om han har sett dom. Tror dock inte han gjort det.
Jag älskade mina rosa pilotbrillor, dom var inte dyra (tack och lov) för jag köpte dom på rhodos, men jag har inga andra med mej så jag måste pallra mej ut och köpa nya. Orkar inte pruta och jävlas heller. Tur att det regnar så jag inte behöver brillor just nu. Men jag är på en jäkligt tight budget nu så det känns som onödig utgift.

Igårkväll hade jag så himla roligt. Det var rätt mycket folk, jag spelade den musiken jag ville och i och med att det var ny musik i baren så fick jag ny energi. Charlie gillade musiken, han sa att den gav en bra atmosfär så jag ska spela den fram till den 3:e oktober då våran dj från england anländer. Vi ska bygga ett dj bås här. Högsäsongen kommer bli grym!

Efter ännu en väldigt god natts sömn är jag pigg och fräsch. Har lämnat in min tvätt och nu sitter jag och pratar med Alex. Jag gillar honom. Alla är så lättsamma härnere.
Det småregnar idag igen så vi får se hur mycket folk som kommer ikväll.

Funderar om jag ska beställa lite frukost från våran hopplösa frukostkock Nigel. Hahaha, han är seriöst helt hopplös. En gång beställde jag en macka, jag sa att jag bara ville ha ägg och ost, det fick jag. Ett tag efter det kom det frukost gäster och beställde mackor. Då fick dom bara ägg och ost istället för ägg, ost, bacon och tomat. Vi ska försöka hitta en ny.

Nu ska jag för 239:e gången leta efter mina brillor.

Ha en bra dag för det ska jag definitivt ha!

Ready for action!!

Datum: 2011-09-27 / Tid: 12:48:41
Nu är jag så less på detta regnväder, lågsäsong och att det inte finns nå folk här. Vi behöver folk i baren. Charlie behöver pengarna, jag behöver dricksen som folk är så snåla att ge. Charlie säger varje dag innan han går ut på beachroaden att jag ska se glad ut och ropa in alla folk jag ser. Ikväll ska jag le, se överglad ut och skrika FUCK IT HAVE A BUCKET till alla som passerar. Ohh yeah!

Ikväll spelas MIN musik här i baren. Playlisten är på och den är bra. Tycker jag iaf. Ikväll skulle Lauren och Tienie vara här. Dom älskar rock n roll.
Så synd att jag inte har en enda dirty dixxx låt på datorn för annars skulle jag spelat ALLA deras låtar :(.





Min bar <3



See you babes!!

Rain rain rain...

Datum: 2011-09-27 / Tid: 08:16:31
Snälla sluta regna!!
Jag måste på 7eleven eller familymart och köpa tandkräm men jag går inte ut i detta väder. Gatorna är täckta med vatten och det är inte okej.
Igår fick jag och Joe varsin poncho av kocken Louies fru. hehe.
Jag vet inte hur hennes namn stavas men det uttalas iaf Ey.
Hon ser till att jag inte svälter iaf. Om hon frågar om jag vill ha bbq och jag säger nej tack inte än, jag är inge hungrig, så går det tio minuter sen har hon gjort mackor istället. Synd att hon inte förstår nån engelska. Några få ord bara.

Jag har en riktig mysdag idag. Sitter nere på bardisken i myskläder, har kopplat in högtalarsladden i min dator så jag kan spela min musik, dricker apelsinjuice och bara mår gott :)



en regnig kväll igår



Vattenpiporna



Tiew (min framtida roomie) och Reezas hund Sune



En rolig/konstig kille från tyskland som kommit hit typ 5 dagar nu.

Häromdagen var han ganska full. Han, Joe och jag satt och pratade. Tysken hade ett helt gäng med typ mintpastiller i munnen och skulle säga nånting som börjar på P, när han sa det flög dom där vita pastillerna ur munnen på honom. Jag skrattade så jag höll på att dö för det såg ut som det var hans tänder som ramlade ut. Haha.
Igår när han kom kunde jag inte ens titta på honom utan att skratta. Tänkte bara på hur alla hans tänder flög ur munnen. Det var faktiskt roligt.



Här sitter jag just nu :)

FINALLY!!!!

Datum: 2011-09-27 / Tid: 06:11:39
Äntligen har jag fått sova en hel natt utan att vakna efter 2 timmar och sen vara vaken hela natten. Tack apoteket!!!
Nu känner jag mej riktigt utvilad och fresh.
Planen nu var att ta på sig träningskläderna, ut och gå en runda och sen höra om Tara-Lou ville joina mej på stranden.
Men jag hör att det SPÖregnar ute. När jag är i mitt rum brukar jag inte höra att det regnar men nu hör jag det gott och väl :(.

På lördag flyttar vi. JAG VILL INTE!!! :(
Jag trivs här på phuttasa. Perfekt att bara kunna springa upp en trappa om man behöver hämta nånting när man jobbar. Perfekt att bo på jobbet nu när det regnar som det gör nu.
Sen har jag alltid trivts att bo ensammen. Jag har ingenting emot Tiew, men jag vill ha något eget.
Hehehe, tänkte skriva att i framtiden kanske jag kan skaffa mej ett eget boende. Men jag ångrar mej :P. Lär ju inte precis få nån löneförhöjning och jag tänker inte lägga hela min lön på ett rum.

Men jag ska inte klaga.

Jag har hittat mitt paradis på jorden och jag lever och bor där.

Igår kom förresten våran nya "familjemedlem" Alex från england. Han är charlies mammas gudson eller nåt sådant. Han ska jobba med lite allt möjligt tror jag det är sagt.
Shiiiit vad han är lik min svenska vän Youssef. hahaha, helt sjukt.

Nu ska jag ner i receptionen, sätta mej i en av dom röda beanbagsen och läsa.

Må bäst!!

Idag är ingen vanlig dag...

Datum: 2011-09-25 / Tid: 08:29:29
...för det är min PAPPAS födelsedag.

Grattis på födelsedagen pappa. Känns så trist att jag inte kan ge dej blommor och kramar.
Hoppas du får en bra dag.



Nu har jag nyss käkat frukost. Nu ska jag sova fram tills jag börjar jobba. Somnade väl runt 8 imorse och klev upp elva. Så 2 timmar till må jag sova.

Nu är det snart bara en månad kvar tills älskade Louise kommer hit!! :D ahh vad jag längtar.
Sen i april(?) kommer älskade Emma och hälsar på. Tror det var april hon hade planerat. Då har jag det att se fram emot oxå :D

Nu har jag laddat upp kamera batteriet så ikväll ska jag ta lite bilder på våra vattenpipor och myshörnan. Håll tummarna att vi får en bra kväll ikväll.

Charlie behöver få in 30 000 på 5 dagar. Så det är bara att hoppas på många bbq ikväll nu då.

Bye bye så länge.

Can you please shut the fuck up!

Datum: 2011-09-25 / Tid: 01:19:10
Ett par timmars sömn, sen vaknar jag. Så är det alltid numera när jag är nykter. Skit jobbigt.
Men inatt kanske det kan bero på att det är fullt ös nere i baren. Musiken ska vara avslagen klockan 2, nu är klockan 6 och det spelas musik och thailändare gapar och skriker. Dom festar väl till det för att det är lördag eller nåt.

I fredags var det jättelugnt i baren. Nästan inge folk alls. Reeza ville spela biljard så han frågade charlie snällt om jag fick sluta tidigt. Så biljard blev det.
Jag vann 4 av 5 spel. Kan ha varit för att Reeza drack tequila i baren innan vi for men jag tror på skicklighet :)



Efter biljarden åkte Reeza hem och jag gick till bangla för att försöka hitta igen Alicia och Tara-Lou. Hittade dom på Nu,s bar så jag hängde med dom hela kvällen. När jag var nöjd på bangla gick jag till världens goaste hamburgerställe, köpte med mej 2 cheesburgare, tog en moppe taxi hem, ringde och väckte Joe, käkade med honom och sen blev det sängen.



Alicia, hennes kompis från australien och Tara.



Jag älskar denna brud alltså. Helt galen. Synd bara att precis lärt känna henne och att hon far tillbaka till australien om en vecka. Hon har varit här i 9 månader nu. Typiskt.



hehehe



Nu i mitten med hans crew



Tänk om man kunde balansera en flaska på huvudet samtidigt som man jonglerar. Det skulle jag vilja kunna.



Hehehe, paul och alicia



Galnaste gänget.

Den enda som fattades var Lauren. Hon och Tienie brukar komma till baren varje fredag och lördag men denna helg har dom inte kommit nånting. Vart jag lite besviken på faktiskt.

Idag har det varit så tomt i baren igen. Några enstaka folk bara. Dålig business, dåligt humör Charlie.
Idag har han köpt typ 15 vatten pipor till baren. Fattar inte varför han köpte så många men det är ju populärt så när det är högsäsong blir alla kanske upptagna.

En av "the locals", Luke från england brukar komma förbi baren med jämna mellanrum för att äta och dricka. Störtskön kille som jag tyckte bra om från första början. Jag gissade väl på att han var mellan 22-24 men den lilla djävulen är bara 16!! Bara barnet ju. Trodde jag verkligen inte.

Nä nu har klockan hunnit bli snart halv 7. Tror det får bli en morronpromenad som i den gamla goa tiden. Då kanske jag somnar efter det. Jag är rädd bara att jag inte ska hitta hem om jag går för långt. Tur att det finns moppetaxisar och tuktukar överallt så man bara kan ta en sån om man går vilse.

Bye bye

Beanbags

Datum: 2011-09-23 / Tid: 07:47:50
Goddag folket!

Tonights gonna be a good night.
Jag hoppas på det. Alla navy soldater är på plats och dom lär vara sugen att festa ikväll. Just därför dom ska komma till oss och köpa en bucket för endast 380 bath och jag kan blanda dom riktigt starka så dom blir smashed up efter en. Låter som en bra plan tycker jag.

Det är surfingtävling här nu. Jag skulle vilja gå och titta men jag vet inte hur långt bort det är. Vet iaf att det är på patong beach. Men jag tänker inte visa mej i solen på ett tag för i lördags när jag och Lauren hade våran utflykt så brände jag mina axlar. Igår började dom flagna och det ser hemskt ut. Den brända huden är mörkbrun och ser äcklig ut.
Well well.

För lite mer än en timma sen gick jag ner och käkade frulle. Sen satte jag mej i våran nya myshörna och läste.
Charlie köpte 4 beanbags häromdagen och gjorde en myshörna. Jag ÄLSKAR dom. Han ska köpa en vattenpipa dit och då lär folk slåss om att få sitta där. Åhhh vad högsäsongen kommer blir bra :)

Ikväll följer iaf kameran med ner i baren. Lovar att ta bilder på nånting.

Ha en bra fredag!
(Tror det är fredag iaf)

Fuck it have a bucket!!

Datum: 2011-09-22 / Tid: 21:14:39
Jag såå måste ha ett linne där det står "Fuck it have a bucket".
Igår efter jobbet drog jag, Joe, två norskar, charlie och hans polis på hollywood och dansade. Bara för att polisen var med fick vi vip bord uppe på en scen. Polisen stog där med pistolen i hölstret. hehehe.

Annars är allting som vanligt här. Jag älskar min lilla familj, Joe och Charlie. Men jag saknar min riktiga familj mycket. Ringde Jenny igår påväg hem från bangla. Ville höra hennes röst. Jag trivs så himla bra med mitt liv och jag mår så bra, men nackdelen är alla nära och kära som jag som jag vissa dagar saknar så fruktansvärt mycket.
Jag önskar alla bara kunde komma hit och se hur jag har det.

Första oktober går flyttlasset oxå. Jag vill inte flytta härifrån. Jag trivs att ha så nära till jobbet. Två halvtrappor ner. Men det är som det är. Plus att nu bor jag gratis med sen kommer månadshyran vara på 2000 bath plus el och vatten. Måste säga åt Tiew som jag ska dela rum med att hon inte får duscha. haha.

Sen måste jag bli bättre på att ta bilder. Men min kamera är så himla störd så det är inget roligt att ta med den nånstans. Jag måste alltid ta ut batteriet för annars slår den på sig själv och tar bilder själv osv. Skit störande.

Nu ikväll anlände la marines. När Charlie sa det var jag tvungen och trava dom 80 metrarna ut på beachroaden och titta på dom. Vita shortor, muskler. Mwwaahhh. Imorgon hoppas jag få se några i baren.

Imorgon ska jag, Alicia och Tara-Lou ha girls night out. Jag går alltid bara ut med killar och visst är det roligt men roligt med lite omväxling :)

Nu tänkte jag läsa några sidor innan jag nattar.

Puss och kram

Weirdo

Datum: 2011-09-21 / Tid: 08:32:09
Ja denna natt vill jag inte gärna vara med om igen. Kunde inte somna om förrän strax efter 7 nångång och jag hatar att bara ligga och vrida och vända på mej. Men jag somnade till slut iaf :P

Nu har jag precis varit nere i baren och ätit cheese-egg-bacon mackor. Jag satt som vanligt på bardisken och käkade. 2 amerikanska killar kommer in med en thaitjej och vill äta frukost. Tyckte så himla synd om tjejen. Dom satt vid ett bord och hon vid ett bredvid. Hon såg så sliten ut och låg över bordet och halvsov medan grabbarna käkade. Dom beställde inget till henne så jag gav henne en kopp kaffe och hon såg mycke tacksam ut.
Jag undrar om marinsoldaterna har kommit nu. Vi väntade ju dom i torsdags, sen i söndags men dom kom aldrig.
Jag orkade inte börja prata med killarna från frukosten men dom var väl i min ålder, ett par år yngre kanske så det är mycket möjligt att da navy har anlänt. Det visar sig ikväll.

Nu är jag mätt och mina piller är intagna. Sova en stund till? Förmodligen :)

Igår checkade det in 10 spanska killar. Eller dom är väl i 30 års åldern kanske. Jag satt väl och käkade frulle i en halvtimma eller så och på den halvtimman kommer det ut 6 thaitjejer med jämna mellanrum. Äckliga karlar!!

Sova..

Datum: 2011-09-20 / Tid: 23:00:32
Jag vaknade för en timma sen och kan inte sova. Jättejobbigt. Har drömt massa konstiga saker. Drömde även om min vän Chris. Därför jag vaknade för det är ju hans sista kväll här nu. Han åker hem till London imorgon och jag har inte fått sagt hejdå.
Jäkla urinvägsinfektion. Det lär vara riktigt drag på bangla inatt eftersom alla "locals" lär vilja festa med chris. Jag kommer sakna honom.

Imorgon kommer Joel hit. Charlies homie från England. Han är dj och ska hjälpa mej i baren när det blir högsäsong.
Jag älskar min lilla bar. Om jag frågar charlie nånting angående baren säger han: I dont know, its your bar :)

Klockan är nu alldeles strax fyra på morgonen och jag ska göra ett försök att sova igen. Nu kan jag inte sova hela dagarna för jag måste ta mitt pencillin morgon och kväll. Jag som inte heller brukar äta frukost får väl masa mej ner och beställa nånting. Om jag tar pillrerna på fastande mage blir det nog inte så bra.

Må bäst.

Mental!

Datum: 2011-09-20 / Tid: 16:47:38
Ohhh vad jag trivs bra här. Har massa goa vänner omkring mej och allting känns bara bra.
Har åkt på urinvägsinfektion och det suger. Idag skjutsade Charlie mej till ett apotek som han brukar gå till. Dom gav mej antibiotika och nå andra piller. Dessa piller tar inte bara bort urinvägsinfektionen utan rensar ur all skit ur kroppen.
Nackdelen är att jag mår piss på dom tack vare att dom är så starka. Yr, ont i magen och jag har spytt 2 gånger. Därför ligger jag i sängen nu.
På våningen dunkar musiken och folk skrattar. Jag vill oxå vara med :(.

Annars är väl allt som vanligt här. Folk kommer och går. Vissa saknar jag jättemycket. Bara hoppas dom kommer tillbaka igen.

Jag äter för det mesta våran bbq. Jag ÄLSKAR korvarna så jag brukar äta en korv till middag. Men nu får jag inte äta korv längre för Louies (kocken) fru. Sausage every day. No more sausage. Hehehe.
Igår beställde jag en korv. När dom kom med maten så hade dom grillat en köttbit istället. hehe. Jag lurade dom idag för Charlie och jag skulle äta middag tillsammans så han beställde maten så jag fick min korv :)

Nu ska jag lära mej köra moppe. BEWARE!!
Jag tänkte börja någon natt till veckan. Bara köra lite fram och tillbaka på våran gata så jag får känna på moppen. Sen när jag ska ut i trafiken är det bara att tänka: Left side.

Internet är fortfarande skumt. Jag loggas av hela tiden. Joe bor på 3:e våningen och han har inget internet alls.
Så jobbigt att blogga från någon av datorerna nere i receptionen för det finns inget åäö på dom. Blir jobbigt och skriva och jobbigt att läsa.

Nu ska jag sova en timma och se om det känns bättre. Sen drar jag ner i baren igen.

Cheers

Trött

Datum: 2011-09-18 / Tid: 00:57:38
Det har varit ett par hektiska dagar nu.
Igår kom Lauren och Tienie hit eftersom det var fredag så det blev en tur på bangla. Jag hade roligt som vanligt. Tappade bort vännerna vid 5 tiden så jag bestämde mej för att promenera hem då. Väl hemma kunde jag inte sova så jag kikade film och somnde runt 8. Klockan nio knackar Lauren på dörren och vill gå till stranden. Efter endast en timmas sömn var jag inte så sugen men följde med ändå.
Det blev ingen stranden. Istället åkte vi runt med hennes moppe till olika stränder och kikade. Karon beach, rawai beach med mera. Sen snurrade vi runt lite här och där innan vi bestämde oss för att åka och kika på Big Buddha statyn, så då bar det av upp i bergen. När vi var nöjd hos Buddha rullade vi nerför berget och stannade till för att hälsa på elefanter. Dom hade en liten bebis elefant som var så himla gullig. Han gosade med sin snabel i mitt ansikte. haha. Den ville jag ta med mej hem.
Efter elefanterna ville lauren basta. Så vi hittade något utomhus spa som vi gick på. Dom hade en ångbastu med örter. SHIT alltså. Det luktade lemongrass när man kom in och det var så mycket ånga så man såg absolut ingenting. Vi fick in och ut där ett par gånger, sen köpte vi oss varsin kokosnöt och satt och myste i solen. Jag var så himla trött att jag bara ville hem och sova när klockan var 16. Men det var bara att gasa hemöver, slänga sig i duschen och ner till jobbet klockan 17.
Periodvis har jag varit nära att somna stående, men det gick ändå.

Vi hade en liten incident i baren idag. Reeza började bråka med sin thaiflickvän och dom var galen båda två. Börja kasta flaskor och prydnads blommor som vi har på borden och massa annat skit. Charlie skriker till mej att sätta mej bakom baren. Tur att jag gjorde det för annars skulle jag nog fått nåt glas eller flaska i huvudet. Vore ju olyckligt. Ingen blev skadad, men Reeza är utan flickvän.

Måste berätta att igår kom det en väldigt skum snubbe till baren. Halvfet, skäggig med en ryggsäck. Han beställde en öl och när han sätter sig på en av barstolarna ramlar han av den. Ooopsi, tänkte jag han är då inte nykter. Full var han med han hade tagit något annat oxå. Han satt och surrade, surrade och surrade. För sej själv antar jag för det var ingen som lyssnade på honom. Helt plötsligt säger han till mej: Im gonna kill you, you fucking bitch. Hohoho, då lackade Elina Engberg ur kan jag lova. Jävla idiot. Jag ropade på charlie, berättade vad han sa och han ska ut ur baren fortare än fan.
Charlie säger att han ska betala dom 80 bathen för ölen och sedan tacka för sej. Mannen tar upp pengarna och ger charlie 500 bath. Tack, sa charlie, det är en hundring, ocha gav honom 20 bath tillbaka. När han gått säger jag till charlie att fy vilken idiot och allt sånt, jorå säger charles men han gav dej just 400 bath i dricks. Charlie <3

Klockan är nu 6 på morgonen här och snart kommer jag sova som ett barn. Jag, Charlie och Joe har suttit och surrat nere i baren hela natten. För en timma sedan satte vi igång att göra olika maträtter. Charlie gjorde något som var så himla gott. Strips, ost, tomat, lök och koriander. Värma alltsammans i mikron tills osten smält, sen gegga ihop allting och äta. MUUMMMA vad gott. Imorgon ska det upp på våran meny. Yeeey :D

Nu ska jag sova jättegott.

Jag älskar mitt liv <3

DAMN YOU BANGKOK!!

Datum: 2011-09-16 / Tid: 09:15:46
Åhhhh jag blir såå arg. Igår skulle Reeza hämta ut min väska på postkontoret i phuket town. Trots att han hade mitt kortkort så fick han inte hämta ut den. När han kom tillbaka till hotellet skrev han ut mitt och hans ID kort på ett papper, jag signerade under mitt ID kort och han under sitt. Sen skrev jag på lappen typ att, härmed intygar jag att det är okej att Reeza hämtar ut mitt paket...
Han ringde mej för ett tag sen och sa att dom öppnat mitt paket i bangkok och jag har nånting i väskan som jag måste ha licens för. HALLÅ??! Min väska innehåller kläder, skor och en påse godis. Jag sa till Reeza att säga till post tanten att slänga bort det där jävla godiset då. För det må ju vara det jag ska ha licens för. Något annat har jag inte. Tror jag. Jag har ju inte skickat nå mediciner eller dylikt.
Jag fattade inte riktigt vad han sa men något i stil med att om dom öppnar paketet får jag inte skicka det tillbaka till sverige och om jag hämtar ut det måste jag betala en avgift varje månad! Han ringde igen och frågade hur mycket godis jag har i väskan. Hur fan ska jag komma ihåg det? Halv kilo, kilo? Ingen aning. Jag sa iaf att det var under ett kilo. Han ringde upp nästan på en gång efter och frågade vad för sorts godis det var. Hahaha. H E L P  M E!!
Reeza ringer med jämna mellanrum och frågar massa grejjer. Jag hoppas jag får se min älskade väska igen :'(

Igår blev det utgång. Charlies flickvän Neda och hennes kompis Lilian från dubai åkte hem imorse så det var deras sista kväll igår. Reeza, hans thaibrud Shishila, Neda, Lilian, Charlie och jag drog iväg på bangla runt tolv. Först gick vi på Tiger. Har aldrig varit där förut. Men det var ingen höjdare för det var BARA araber där. Eftersom jag var den enda blonda på hela tiger så blev jag inte lämnad ensammen en enda sekund. Till slut blev charlie så less så då gick vi därifrån och hamnade på whiteroom istället. Mycket bättre. Hade hur roligt som helst när musiken stängs av och lamporna tänds. Bangkok polisen såkart, vilka andra!!!
Just nu hatar jag allt som har med bangkok att göra. Vi drog tillbaka hit till baren, charlie bjöd med massa folk så det blev full rulle. Eller kaos snarare för Charlie var full, satte mej bakom baren. Jag hade blivit bjuden på ett par tequila shots på white room innan dom stängde så jag var inte i bra bar skick. Oj oj oj. Blev inte bättre av att Charlie höll på att skryta om mej hela tiden att jag är den bästa bartendern, att han inte kunnat få någon bättre bla bla bla... Men det gick väl bra förutom att jag slog sönder en flaska sangsom.

Nu har jag inte hört från Reeza på ett tag...
Jag hoppas det går bra för honom. Får dåligt samvete för att han måste göra allting därborta.

Håll tummarna att jag får min väska!!

Morgonmöte

Datum: 2011-09-15 / Tid: 07:43:27
Internet är numera jätte konstigt. Ena sekunden kan jag vara uppkopplad men nästa slås det av. Datorerna nere funkar hela tiden så jag vet inte vad som är fel på min dator.

I tisdags var jag ut med aussie gänget. Det var Isaacs födelsedag så dom övertalade mej att komma med. Vi var först hos Nu på btd baren sen gick vi på hollywood och dansade. Kul kväll.
Idag kommer dom där 9000 soldaterna hit så det är bara att hoppas att dom passerar våran gata påväg mot bangla.

Igår gick jag och la mej vid halv ett. Kunde inte somna trots att jag var döds trött, somnade väl kanske runt 5. Vaknade imorse av ett konstigt ljud. Trött som jag var trodde jag det var brandlarmet så jag flög upp ur sängen och mot dörren, haha. Men det vara bara telefonen på rummet som ringde. Charlie ville ha ett möte så det var bara att slänga på sig kläder och ner till receptionen. Nu tänkte jag sova en stund så jag orkar med jobbet ikväll och inatt.



Jag och födelsedagsbarnet



Isaacs vänner Josh och Hailey



Whiterooms manager Mike träffade jag på btd bar.



Min chef Charlie <3 och hans flickvän Neda.

Häromdagen skämtade jag om att vi kan använda den stora istunnan som en bucket. Hahaha, Charlie tyckte det var en bra idé. Den ska kosta 10 000 bath och vi ska köpa slangar istället för suggrör. Vi ska även fixa hit beerbong. Längtar till högsäsongen :D



Här har vi en vanlig bucket och den stora 5 liters bucketen.

5 litre coctail bucket
3 bottles of vodka and mixer.
TOTAL SMASH UP BABY.
hehehe

Imorgon är det 3 killar som ska köpa den. Dom var här för några dagar sedan och sa att dom ska dricka den stora på fredag. Förra helgen klarade 5 stycken inte av den. Får se hur det går på 3 ;).




Internet är tillbaka!!!

Datum: 2011-09-13 / Tid: 07:13:37
Äntligen har vi fått tillbaka internet!
Har varken kunnat skriva på facebook eller här och det suger.
Sedan senast har det hänt mycket. Kommer bli en hel roman så jag ska vara kortfattad.
Härjat runt på bangla i helgen. Fått en ny vän, Isaac från australien. Han far imorgon natt och jag kommer sakna honom. Han har suttit i baren och gjort mej sällskap när jag jobbat.
Charlie har kommit tillbaka från phiphi :). Joe har åkt till koh samui :(.

I lördags sålde vi våran BIG bucket. Det är en 5 liter bucket. 3 flaskor vodka och mixers. Det var Isaac, hans 2 kompisar och 2 killar dom hängde med en kväll. Shiiit vad mycket dricka och shiiit vad full dom blev.
Dom tog med sig bucketen till Isaacs kompisars hotell rum men Isaac, som bor här på Phuttasa, kom tillbaka med den vid 7 på morgonen. Jag hade barhäng med mej själv då så jag hjälpte honom med ett par glas och klockan nio sa vi godnatt. Jag var mest bara glad att den stora bucketen var tillbaka. Inte för att det skulle kosta så mycket att köpa en ny men ändå. charlie var fortfarande på phiphi då och jag utsågs till "the guardian of the bucket".

På torsdag kommer det sailors igen. 9000 marinsoldater från America lägger ankar i patong då. Åhhh vad jag älskar thailand!!

Min väska som jag skickade från sverige innan jag for har nu kommit. Fick ett brev att jag kunde hämta ut den. Gick ut imorse för att leta reda på postkontoret och det låg till min glädje knappt 5 minuter hemifrån. Men den glädjen varade inte länge för postkvinnan sa att väskan finns i phuket town!!!! Jag vill inte spendera pengar på en taxi till phuket town men samtidigt måste jag ju hämta min väska så dom inte slänger bort den eller nåt. Fan ska jag göra :/
Får lösa det imorgon.

Idag kom jag på att dom serverar fulle här. Hade jag ingen aning om tidigare. Blev serverad ägg och bacon efter min tur till poskontoret och det var verkligen inte fel. Nu behöver jag inte lägga pengar på tonfiskmacka och yohurt längre.
Än så länge har jag inte gjort någon uttag från mitt bankkonto och det känns bra. Men dom pengarna lär ju försvinna på alla visa runs jag måste göra :/ HATA.

Internet är fortfarande lite ostabilt. Försöker ladda upp bilder sedan jag var ut med dom 2 tjejerna från belgien, Sarah och Jentl, och en tjej från colombia. Får se om det funkar om en stund.

Cheers!

Till Mamma

Datum: 2011-09-09 / Tid: 07:38:25
Eftersom det tar 100 år att skicka brev från thailand till sverige så skriver jag här istället.

Krya på dej lilla mamma. Hoppas du blir bättre snart.
Jag älskar dej. Puss och Kram / Lina


Uppe med tuppen!

Datum: 2011-09-09 / Tid: 05:56:25
Inte riktigt "med tuppen" men jag vaknde av mej själv klockan tio så det är ju bra. Känns som jag må sova några timmar innan jag börjar jobbet så jag orkar bangla inatt. Får inte glömma att lägga fler öl på kylning och skriva beställning. Tequilan tog nämligen slut igår och sån måste vi ju ha.



Igår käkade jag och Joe kyckling med grön curry. MUMMA!
hehehe, minns sist jag var här när jag och Carro gick ut för att äta thaimat. Jag satt och kollade på menyn och sa: Jag har ju ätit både grön och röd curry men har jag ätit gul curry? Vi satt och funderade ett tag men kunde inte komma på att jag ätit det så jag beställde det. Hahaha, när maten kom och jag kände lukten ville jag klubba mej själv. Gul curry?! hehehe. Jag som älskar (gul) curry och ofta äter det hemma. Thailand kan förvirra en :)



Fina Lauren, Joe och Tienie!



Joe, iran-svenska Reeza och 2 av thailändskorna som checkat in på hotellet. Hon till höger hade sin födelsedag igår.



Den skrämmande red label flaskan! Jag mår illa när jag tänker på den!



Här mina damer och herrar har vi den fulla dumma ungen från i förrgår. Han som drack för många bullfrogs och spydde påväg till toan. Han skämdes ganska bra när dom kom igår. Stackarn. Vad ska man säga? Shit happens, var det enda jag sa sen lämnade vi det ämnet. hehe



Lauren <3



hehehe



Den lilla thailändskan. Hon som tvingade mej dricka red label.



Tienie :)

Nu vet jag inte vad jag ska fördriva tiden med. Skulle ha behövt gå till stranden och få nån slags färg. Som Tienie sa igår: You need some tan at your white european skin. hehe, så sant. Men jag orkar inte gå ut i värmen just nu. Ligger alldeles för bra på mitt perfekt tempererade rum.


:)

Red Label? No thank you babe!

Datum: 2011-09-08 / Tid: 20:13:42
Ikväll har det inte alls varit nå mycket folk. Jag gick ut på beachroaden för att promota, men utan framgång. Bara massa araber, japaner, chineser, koreaner osv. Araberna kollar på en som var vore ett stycke kött. Inge trevliga alls. Vi vill inte ha araber till våran bar så dom låter vi vara.
Reeza (svenska ägaren) ville att jag skulle ställa mej i bikini på gatan. NO WAY JOSÉ!! Jag skulle få rikitgt mycket pengar per person jag fick in men det är fan inte värt det. Om jag hade haft en eller två till med mej skulle jag gjort det, men jag tänker inte stå på beachroaden ensammen i bikini med en bucket med vatten. Nej tack! Då svälter jag hellre.

Vi hade några "locals" hos oss iaf. Hoppas på mer folk imorgon.

Lauren och Tienie kom ikväll och det var sååå roligt att träffa dem. Mina <3

Det är en liten thaibrutta och hennes två kompisar som bor på hotellet nu i några dagar. Hon köpte en flaska Red label och cola och bjöd alla. Jag kan absolut inte dricka whisky. Möjligtvis en stackars jack daniels men absolut inte red label. Så jag tackade vänligt men bestämt nej. Slutade iaf med att jag stog med ett glas i handen. Smuttade lite på den ett tag tills den superfulla aussie killen från igår kom. Han tog den mer än gärna :)

Ligger på rummet nu, musiken dunkar från våningen under men jag är trött. Imorgon ska jag ut och det kommer bli sååå roligt. Har tagit lite bilder ikväll men dom kommer upp imorgon när jag vaknar för nu må jag sova!

Nattinatt!

U.S navy are back in town!

Datum: 2011-09-08 / Tid: 10:23:33
Igår blev jag skickad ut på beachroaden som promoter. Varken Jade eller Chris kom så vi hade ingen promoter alls och då vet ju inte folk vart vi finns.
Hann bara gå ut innan jag fiskade in 2 karlar från aussie, en ett par år yngre än mej och en medelålders. Medelålderns mannen Tonny sa att han varit hos oss för ett par dagar sedan men ingen jag kände igen. Dom drack bullfrogs som innehåller vodka, gin, rom, tequila, blue balls och redbull. Dom var skitskojjiga. När det yngre hade druckit 2 ville han ha ännu en till för han tyckte inte att det hände nånting och ville att jag skulle ha i mer alkohol. Jag varnade honom att det sker på egen risk och att om han inte känner något efter 2 buckets=1 liter nästan bara alkohol så kommer det efteråt. Men nog ville han ha en till alltid. Gjorde den superstark och vipps var den borta så jag gjorde en fjärde.
Dumma unge till australiensare!
När han höll på med sin 4:e bucket kommer hans flickvän Michelle och hennes mamma Danni. Danni är gift med Tonny, medelåldersmannen. Då kände jag igen dem när alla var tillsammans.
När dom kom låg den dumma ungen med huvudet på bardisken. Hahaha, jag hämtade vatten som han vägrade dricka så jag lät honom vara. Det slutade med att han med handen för munnen skyndade sig till toaletten men han hann inte riktigt så han kräktes den korta vägen till toan. Bara att ropa på Louie som jobbar i köket. Den stackarn fick skura både golvet och toan. Hehehe.

Mitt i allt kommer det nånting och flyger och landar mellan flaskorna i baren. Tänkte att det var en skalbagge eller nåt men när jag flyttade undan flaskorna för att ta bort den var det en jäkla KACKERLACKA! Jag skrek på Charlie och ställde mej på isboxen, Charlie komme, charlie skriker, charlie klämmer ihop sig på isboxen bredvid mej, charlie skriker på Louie och vid dethär laget har kackerlackan ramlat ner på golvet och springer runt som en galning och in bakom isboxen. ÄCKLIGT. Så vi får hämta ficklampor och lysa fram den så Louie kunde ta den.
Sist jag var i thailand dividerade jag mycket om kackerlackor kunde flyga eller inte. Men nog kan dom flyga alltid. Äckligt!!!

Kvällen igår slutade iaf med att jag, Joe, Michelle, Danni, Tonny och Ilian gick på seduction och dansade lite, sen gick jag iväg för att möta upp någon på rockcity så jag var där ett tag innan jag gick hem. Jag drack bara 2 öl mamma så det var ingen riktig utgång.



Våra bord, taget bakom baren.



Våran meny



La bartender



Mamman (!) och Joe på seduction



Jag, Mamman och Michelle. Dom bor på guldkusten i australien och om jag vill åka till australien så är jag välkommen att bo hos dem. Man kanske ska ta en veckas semester nångång i framtiden och fara dit :)



Ilian, charlies exflickväns kompis. Eller jag vet inte om det är exflickvän längre ;)

Igår när jag började jobba så om det 8 amerikaner till baren. Navy soldater har intagit patong igen. Sist jag var här var det 6000 men denna gång är dom bara 1000. Men dom är törstiga så dom spenderar pengar. Inte mej emot :)

Stackars Charlie har blivit utbränd så han och (ex?)flickvännen har åkt till phiphi några dagar så han får vila upp sig. Så nu är jag barchef. Weehuu.

Ha en bra dag i Sverige. Jag ska ha en aaawesome kväll i thailand!

Hilarious!!

Datum: 2011-09-06 / Tid: 20:07:44
Min jobbdag ikväll såg likadan ut som alla andra. Servera människor starka buckets!! Ohh yeah!
Lilla thailändska receptionisten har kommit tillbaka så nu behöver jag bara jobba fram till tolv för hon stannar hela natten. Idag kom det två familjer med barn och käkade bbq och drack buckets. Jag tror dom var 8 stycken så det tjänade vi pengar på. Till barna fick jag fria händer, vad som helst i en bucket men utan alkohol. Mixade ihop i stort sett allting vi hade utan alkohol. Dom blev yummie.

Det är en kille från mexico som brukar komma och dricka hos oss, han jobbar för övrigt på whiteroom, idag hade han med sig en svensk kille. Fy fan vad svenskar är torra och tråkiga! Jag började ju surra på när Pablo sa att han var från sverige, svensken bara svarade lite kort. Så typiskt svenskar!
Igår kom två killar från australien, ena blev helt chockad när jag sa att jag var från sverige. "Du ler, du kan inte vara från sverige" sa han. I hans jobb pratar han mycket med svenskar och han sa att alla han pratat med låter stört sura och när han försöker lätta upp stämningen i luren och skämta så blir det ingen skillnad. Trist. 

Sista 2 timmarna jag var nere i baren satt vi ett helt gäng ute och pratade. En av dom var amerikan och bög och han var så jäkla rolig att lyssna på. Hahaha, helt galen. Jag tror han var hög på ectasy eller nåt för hans ögon var helt vidöppna och stirriga. Men gud så rolig han var.

Jag är så sugen att gå ut på bangla! Men jag har bestämt att jag bara ska gå ut på fredagar och kanske lördagar. High five Mamma och Pappa.
Jag hoppas Lauren och Tienie kommer hit på fredag och joinar mej.

Min kamera har lagt av igen. Jätteskumt. Så batteriet ligger på laddning och jag loooovar jag ska bli bättre på att ta bilder.

Nu ska jag kika harry potter innan jag sover.

Jag Älskar Livet!!



Lallalallaaa

Datum: 2011-09-06 / Tid: 11:53:49
Ny dag, nya möjligheter.

Jag har kollat harry potter idag och bara laddat inför jobbet. Tonights gonna be a good night!
Jag har det på känn.

Igår satt jag och Joe och gjorde lite planer. Båda vill testa white water rafting så vi ska försöka få med oss Tienie och Lauren oxå. Skulle vara grymt.

Häromdagen var jag alldeles ensammen i baren efter klockan 12. Alla andra gick ut. Jag la mej på isboxen och halvsov, men klockan 2 strömmar det in thailändare i baren. Det hade jag väl inte riktigt väntat mej. Dom jobbar på BanThai resort som ligger här bredvid och tydligen slutar dom strax före 2 och stannar till i våran bar och dricker öl och tranbärsjuice.
En av dom blev väl kär eller nåt för han surrade och surrade.... och surrade.
Dom kom igår oxå och såklart kommer denna kille oxå. Han frågade när jag slutar för han vill ta med mej till stora Buddha. Tack men nej tack. Han stannade förresten igår fram tills jag gick upp på rummet och då var väl klockan vid 4. Idag är han ledig. Då ville han ta med mej till nån resturang en timma bort härifrån. Tack men nej tack. Hoppas han inte kommer idag.

Nu börjar jag om 5 minuter och ligger fortfarande i sängen med pyjamas. Skynda skynda.

puss


polispolispotatisgris!!!!

Datum: 2011-09-05 / Tid: 23:22:13
Efter senaste inlägget kunde jag såklart inte sova. Jag somnade när klockan var närmare 10 imorse. Sov till halv 5 ungefär sen ner i baren och sätta igång.
Blev jobb från 17-04 idag. Men som sagt så gör det inte mej ett dugg. Tiden går så fort och det är alltid roliga människor här.
I mitt kontrakt står det att charlie ska hålla mej med boende, mat och dryck. Jag trodde såklart att det var bbq som jag fick äta gratis, men tydligen inte. Charlie frågade idag om jag ville äta thaimat. Inte en dag försent så han sprang iväg och beställde och när maten kom betalade han. Han såg nog mitt förvirrade ansikte och sa att jag inte behöver betala någon mat. Sweet :)

Det kommer poliser till baren nu typ varannan dag och jag blir lika nervös varje gång när dom kommer. Thailändare är så trevliga och ler hela tiden men såklart gör inte thaipolisen det. Dom ser skitsura ut. I fredags när jag skulle ut med amerikanerna passade jag på att förfesta lite medan jag jobbade, såklart kommer väl poliserna då när man var lite smårund under fötterna, Charlie säger till dom att jag gör det bästa kaffet i hela patong och börjar viffta till mej att skynda mej göra kaffe. Innan hade jag använt kaffemaskinen en gång och inte visste jag hur snutarna ville ha sitt kaffe så det blir lite kaotiskt ett tag men det fixade sig. Hoppas jag.

Vid 12 tiden inatt säger Charlie att polischefen och några andra poliser ska komma till baren för dom vill smaka mina drinkar. Charlie har såklart sagt till dom att jag kan göra alla drinkar dom vill och att jag är den bästa bartendern i patong.

Alltså, jag trodde seriöst jag skulle slå en flaska i huvudet på honom när han sa det. Nog för att jag kan blanda drinkar, men inte fan kan jag göra det när det sitter ett gäng buttra poliser och granskar mej. Jag hann inte argumentera mycket med Charlie förrän poliserna kommer och bänkar upp sig på baren. Polischefen la upp sin pistol på bardisken och jag tänkte att Fan nu kommer han skjuta mej om jag inte gör honom nöjd.
Jag hälsade, dom nickade. Jag ville blanda drinkar, dom ville ha shottar. Dom flesta av drinkrecepten har jag kvar i huvudet men att göra småshottar med dom var inte det lättaste för mej. Juicerna har vi kvar i förpackningar så med dom var jag tvungen att hälla på måfå. Skit alltså!! Jag vet inte alls hur det gick, dom såg mest bara sura ut. Polischefen gillade iaf electric lemonade så den ville han ha nästa gång han kommer. Kom aldrig mer snälla!!!
Det positiva jag fick ut av detta var att eftersom polischefen känner till mej nu behöver jag aldrig vara rädd att få böter för något. Om det blir några problem med polisen nångång, om jag till exempel skulle bli stoppad för jag inte har hjälm när jag kör moppe så är det bara att kontakta min shot drickande polis"vän" så behöver jag bara åka vidare. Nu kör ju inte jag moppe så det var bara ett exempel.

Ikväll tog jag lite bilder med min kamera men jag glömde den nere i baren och orkar verkligen inte springa ner och hämta den :/

Nu ska jag se lite film innan jag sover. Mitt dygn är helt uppochner vänt.

Over and out!

Bye bye America :(

Datum: 2011-09-05 / Tid: 00:35:37
Då var amerikanerna borta. Tråkigt att dom bara stannade här i 3 dagar. Men men..
Jag älskar att knyta kontakter med folk överallt i världen. Jag som så gärna vill åka till staterna har nu boende där. Aaron och Mario bor i San Diego, Californien och det är ju inte dumt alls. Sweet. Tur att det finns facebook så man kan hålla kontakten.

Nu funkar min kamera igen! YES. Det var batteriet som spökade.

Klockan har nu blivit lite över halv 6 och jag är sååå jäkla hungrig. Var inte alls hungrig när grillen brann förut och då får man vara utan.
Jag har varit i thailand i snart en vecka och inte ätit någon thaimat än. Kanske ska göra det imorgon.
Har sån craving efter tacos just nu. Det finns en mexikansk resturang alldeles bredvid här. Jag och Carro käkade på den en gång men min mat var ingen höjdare. Minns inte vad felet var men jag tror att det var mer som en förrätt. Nånting sånt. Men jag kanske ska ge den en chans till.

Natti

IM ALIVE!!!

Datum: 2011-09-04 / Tid: 22:14:53
Jag har verkligen inte hunnit med att blogga, men jag lever iaf. Dom senaste dagarna har varit busy busy busy!
I fredags gick jag ut med amerikanerna. Mario och Aaron. Mario var den första som kom och hans kompis Aaron anlände på fredag förmiddag. Åhhh vilken hotting. Vet inte vad jag tänkte första gången jag träffade honom för utan att jag ens visste det själv sa jag rätt ut: You are fucking beautiful. Hahahaha. Ooopsie.
Det var kul att hänga på bangla RD igen. Vi var på btd bar sen rock city.

På lördagen mådde jag inte alltför bra, men klockan 17.00 stog jag nere i baren och back in action.
Igår var vi ett helt gäng som gick ut när jag slutade jobbet. Jag, Joe, Mario, Aaron, 2 tjejer från belgien och 2 bruttor från australien.
Alla ville se en pingpong show. Jag ville inte göra det men jag var så illa tvungen. HERREGUD alltså. En gång räcker kan jag lova.

Vi kom väl hem vid 5 imorse eller nåt och alla fortsatte festa här men jag var så trött att jag gick och la mej. Vilken jag inte skulle ha gjort för det blev tydligen drama på hög nivå.
När jag kom ner till jobbet idag hade charlie världens rivmärken i ansiktet. Han visade magen oxå och även den var FULL med klösmärken.
Igår kom hans ex flickvän hit med en kompis från Dubai. Han hade ingen aning att hon skulle komma så han blev väl rätt chockad. Han ville inte att jag skulle säga till hans nuvarande flickvän om att hans ex var här men hon fick tydligen reda på det ändå. Precis efter att jag lagt mej igår hade hon kommit hit och gått bananas på charlie. Klösmärkena var hennes avsked till charlie och inte nog med det så kastade hon massa spritflaskor på honom. Hon hade varit helt galen. Så nu har han ingen flickvän längre men en hel drös med märken efter henne. Stackarn :(. 

Nu har jag precis kommit upp till rummet. Det blev en lång jobbdag idag från 17-2.30. Natt tjejen som jobbade här och som jag skulle dela rum med bara sa upp sig och stack. Skit skumt. Så för närvarande har vi ingen som jobbar nätter så vi får hjälpas åt.
Just nu är jag skit trött men jag måste hålla mej vaken en stund till för amerikanerna drar vidare till Bali vid 4.30 så jag vill säga hejdå till dem.

Min kamera har för övrigt sagt upp sej. Jäkla skit. Jag provar att ladda batteriet nu och hoppas verkligen att det är det som är problemet för jag vill verkligen inte lägga pengarna på en kamera just nu.



Min bar, taget från insidan.



Kom en magiker och gjorde en liten show för gästerna i fredags. På bilden är han och dom 2 belgiska tjejerna.



I fredags var det bra med folk :)

Nu tänkte jag springa ner i baren igen och invänta amerikanerna. Pyjamasen behåller jag på. Orkar inte byta om, hehehe.

Ha det bra alla!!

Dåligt av mej..

Datum: 2011-09-02 / Tid: 08:26:23
Jag känner mej värdelös när jag inte lägger in nå bilder. Måste först och främst ta några. Men jag har inte sett mycket at thailand denna gång förutom mitt rum och baren.
När jag letade efter fotografen igår så såg jag ju ett family mart där någonstans.
Jag gick dit imorse och verkligen höll tummarna att dom skulle ha mina tonfiskmackor och det hade dom!!!
Lika goa som jag kom ihåg dom.
Träffade Mario, killen från San Diego, när jag kom tillbaka hit. Han väntar på sin polade som oxå kommer hit från amerika. Så ikväll har jag lovar att göra goda buckets till dom. Det kommer bli kul.

Nu ska jag se på Harry Potter och de vises sten innan jag går ner och jobbar.

Ha de

Det var en svensk, en amerikan....

Datum: 2011-09-01 / Tid: 21:55:29
...en engelsman, en thai, en irländare och en sydafrikan.

Vid ett tiden inatt såg det ut så i baren. Vi var 6 stycken, svensken var ju jag såklart, engelsmannen Charlie, Thailändskan var charlies tjej, sydafrikanen var Joe, sen kom det en kille från san diego precis när vi höll på att säga godnatt så då stannade vi såklart för han hade hört om våran bar och ville checka in på hotellet och lite dylikt. När vi satt och pratade med honom och tog en öl kom en man från irland och även han ville ha en öl. Väldigt trevligt hade vi bortsett från att irländaren var en "fucking prick" som charlie kallade honom. Jättedryg snubbe verkligen.

Idag har det varit helt okej med folk i baren. Vid 7 tiden kom polisen dit. Som tur var satt jag precis och käkade då. Charlie sa att det var mutade snutar men att jag ändå skulle ligga lågt medan dom var där så jag tog en bucket och pinnade ut på beachroaden och joinade Chris, den nya promotern från england. När poliserna for hemöver så ställde jag mej bakom baren igen. En kille från nya zeeland gav mej fina betyg för min "bullfrog" men jag tror inte jag ska ta åt mej med tanke på att han var väldigt full när jag serverade honom den.

Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag.
Jag ser fram emot imorgon när Lauren och Tienie ska komma och träffa mej. Då blir det en kväll på Bangla RD. Har inte varit ut nånting sedan jag kom hit igen så det kommer bli jättekul.

Nu är klockan snart 3 här så det är dags att sova.

Saknar min Lill-Isa, min familj och vänner <3

Thailand <3

Datum: 2011-09-01 / Tid: 11:11:01
Det känns inte alls som jag varit ifrån thailand över 3 månader. Allting ser precis likadant ut, människorna är demsamma, baren är likadan. Det enda som har ändrats med baren är maten. Fortfarande all you can eat bbq men dom har annat kött och salladsbaren är lite annorunda. Jag saknar deras goda potatis sallad, tror inte den finns längre. Men istället har dom potatismos som ser god ut.
Igår var det 2 män från england här och åt och drack. Dom tog en T-bone steak som luktade och såg så jäkla god ut. Potatismos till den då såklart. Kanske ska testa en sån ikväll om jag får tid. Namninam.

Nu har jag precis varit och tagit bilder till ansökan om anställning papperet. Charlie visste vart det fanns en fotograf och gav mej en vägbeskrivning. Jag gick och gick, svetten rann men hittade ingen jäkla fotograf. Thailändarna fattade inte ens vad jag menade när jag frågade vart fotografen fanns. Men tillslut hittade jag en som förstod mej och då hittade jag dit. Hatar verkligen att ta kort sådär. Herregud vad jag såg ut. Ska iaf tillbaka dit och hämta bilderna klockan 9 ikväll. Hoppas jag hittar tillbaka dit då bara :P



Min frunch idag, cupanoodle. Åt den på bardisken i värmen :D



Köpte med mej melon hem efter fotografen. 20 bath. hehehe



Nu ska jag snart ner till baren och börja jobba. Hoppas på att få blanda måånga buckets ikväll så jag får nå grepp på ingredienserna :)

Svullnad?!

Datum: 2011-09-01 / Tid: 08:54:31
God morgon

Jag har sån jetlag!
Eller så är det bara för att jag sover så skönt i min säng som jag inte vill vakna och kliva upp.

Nu när jag vaknade kändes mitt öga väldigt konstigt. No no no, tänkte jag och rusade till första spegel. Mycket riktigt är mitt öga VÄLDIGT svullet. Eller inte själva ögonlocken utan partiet mellan ögonlocken och ögon brynet. Det hänger över ögonlocken :'(. Förmodligen en mosquito. Jäkla skit.
Sen har vi mitt pekfinger, Det är oxå svullet och stenhårt, jag har ett märke där som jag misstänker är ett mosquito bett. Efter min hastiga uppstigning fick jag huvudvärk men den är nog borta snart för jag tog ett piller på en gång.

Igår jobbade jag i baren 17-01. Det gick bra tyckte jag. När charlie visade mej allting var det hur mycket som helst tyckte jag. Men jag tyckte jag fixade det rätt bra. Eftersom alla drinkarna kommer i buckets så behöver man inte ha någon koll på räkningen. Improvisera bara. Det var inte så supermycket folk i baren igår men några gånger var det rätt bra tryck så man fick stressa lite. Det gillar jag :) Blandade rätt många bullfrogs och woo waas. Jag tyckte jag gjorde bra ifrån mej iaf.

Svenska ägaren Reeza och Charlie pratade ihop sej igår och bestämde sig för att anställa mej på riktigt. Jag fick skriva på anställningspapper och grejjer men jag vet inte om det kommer gå igenom för faranger får ju inte jobba som bartenders. Jag behöver iaf 2 passfoton innan dom skickar in pappren. Jag hade 2 såna hemma men när jag flyttade slängde jag bort dem. Idiot. Så jag måste ut snart och hitta nån fotograf eller automat. Nice om man blir anställd så man slipper oroa sig för polisen.
Charlie har betalat polisen här så dom inte ska besvära mej, men ibland kommer det ju bangkok poliser och dom är inte betalad. Jaja, vi får se hur det slutar.

Såg lite på film igår innan jag somnade. Hade tänkt klivit upp vid tio imorse men jag var mer död än levande då klockan ringde och det tro jag de när den bara är 5 i sverige. hehe. Drömde förresten att min väska kom fram hit, den jag skickade med posten. Håll tummarna att den hittar fram!!

Vi hörs sen!

puss

RSS 2.0