DAMN YOU BANGKOK!!

Datum: 2011-09-16 / Tid: 09:15:46
Åhhhh jag blir såå arg. Igår skulle Reeza hämta ut min väska på postkontoret i phuket town. Trots att han hade mitt kortkort så fick han inte hämta ut den. När han kom tillbaka till hotellet skrev han ut mitt och hans ID kort på ett papper, jag signerade under mitt ID kort och han under sitt. Sen skrev jag på lappen typ att, härmed intygar jag att det är okej att Reeza hämtar ut mitt paket...
Han ringde mej för ett tag sen och sa att dom öppnat mitt paket i bangkok och jag har nånting i väskan som jag måste ha licens för. HALLÅ??! Min väska innehåller kläder, skor och en påse godis. Jag sa till Reeza att säga till post tanten att slänga bort det där jävla godiset då. För det må ju vara det jag ska ha licens för. Något annat har jag inte. Tror jag. Jag har ju inte skickat nå mediciner eller dylikt.
Jag fattade inte riktigt vad han sa men något i stil med att om dom öppnar paketet får jag inte skicka det tillbaka till sverige och om jag hämtar ut det måste jag betala en avgift varje månad! Han ringde igen och frågade hur mycket godis jag har i väskan. Hur fan ska jag komma ihåg det? Halv kilo, kilo? Ingen aning. Jag sa iaf att det var under ett kilo. Han ringde upp nästan på en gång efter och frågade vad för sorts godis det var. Hahaha. H E L P  M E!!
Reeza ringer med jämna mellanrum och frågar massa grejjer. Jag hoppas jag får se min älskade väska igen :'(

Igår blev det utgång. Charlies flickvän Neda och hennes kompis Lilian från dubai åkte hem imorse så det var deras sista kväll igår. Reeza, hans thaibrud Shishila, Neda, Lilian, Charlie och jag drog iväg på bangla runt tolv. Först gick vi på Tiger. Har aldrig varit där förut. Men det var ingen höjdare för det var BARA araber där. Eftersom jag var den enda blonda på hela tiger så blev jag inte lämnad ensammen en enda sekund. Till slut blev charlie så less så då gick vi därifrån och hamnade på whiteroom istället. Mycket bättre. Hade hur roligt som helst när musiken stängs av och lamporna tänds. Bangkok polisen såkart, vilka andra!!!
Just nu hatar jag allt som har med bangkok att göra. Vi drog tillbaka hit till baren, charlie bjöd med massa folk så det blev full rulle. Eller kaos snarare för Charlie var full, satte mej bakom baren. Jag hade blivit bjuden på ett par tequila shots på white room innan dom stängde så jag var inte i bra bar skick. Oj oj oj. Blev inte bättre av att Charlie höll på att skryta om mej hela tiden att jag är den bästa bartendern, att han inte kunnat få någon bättre bla bla bla... Men det gick väl bra förutom att jag slog sönder en flaska sangsom.

Nu har jag inte hört från Reeza på ett tag...
Jag hoppas det går bra för honom. Får dåligt samvete för att han måste göra allting därborta.

Håll tummarna att jag får min väska!!

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Hoppas verkligen att det löst sig så du får tillbaka din väska...

Kramis

2011-09-16 @ 10:15:21
Postat av: Jimmie (My life in Thailand)

Böter lär du få i vilket fall som helst och om det är närmare ett kg godis så är det ju inte heller lite som anses till privat bruk så ja... Lycka till...



Jag måste faktiskt tillägga att det är bra att Bangkokpolisen finns. Dom borde komma oftare så att alla korupta poliser på Phuket inte kan hova in massa pengar... INte för att kanske Bangkokpolisen är så mycket bättre alla gånger men dom är inte lka lätt att muta iaf.

2011-09-16 @ 10:27:29
URL: http://jimmieboy.blogg.se/
Postat av: Elina

Sluta vara så negativ Jimmie. Jag fick min väska och behövde inte betala en spänn. Bangkok polisen är inte bra. Dom är bara party poopers. Jag gillar korrupta patong poliser.

2011-09-16 @ 23:46:17
URL: http://linaelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0