Saknar

Datum: 2012-12-28 / Tid: 01:44:34
Hello!
Usch vad jag saknar min man. Har blivit sa bortskamd de senaste 3 dagarna nar jag varit med honom 24/7 och nu nar han ar pa jobbet ar det sa ensamt. Men jag hinner iaf se honom en snabbis innan jag borjar jobba.
 
Vi vann ingenting pa lottot igar. Sop nummer. Men ingen vann sa nasta torsdag kommer det vara 30 miljoner dollar. Var 20 miljoner dollar igar. Ah vad jag vill vinna.
 
Nu har jag dammsugat och atit frukost sa nu ska jag antligen fortsatta lasa min bok. Jobbar hela helgen och stanger pa nyarsafton. Kul :/
Kommer formodligen sitta pa kontoret och rakna pengar nar klockan slar tolv, tanker iaf sno en liten champagne flaska fran kylen sa jag har nagot att skala med. Synd att jag inte har nagon att skala med :(. Stanger iaf med duty manager Reon och det ar bra. Honom gillar jag. Men jag vill ju vara med min alskling.
Forra nyar firade jag med charlie och allihopa i thailand. Hade Derek i andra anden pa telefonen halva kvallen och langtade efter att han skulle komma. Han ville inte saga nar hans flyg var bokat utan ville overraska. Han kom en vecka efter nyar <3
 
Na nu ska jag ta och lasa lite.
 
Ha de!
 
 
Han far mej alltid att skratta. Aven nar jag kanner mej lessen och allt kanns bla far han mej alltid glad igen <3

Bok, julkort och inbjudan

Datum: 2012-12-27 / Tid: 10:23:31
Hej igen!
 
Borjar med att saga att Sizzler var jattegott. Fanns mycket gott att valja medan, pasta sallader, mummsig sallad bar, potatisgratang, nudlar, kottfarssas, pasta alfredo, tacos och massa annat.
Jag at for en vecka framover, at till och med mer an Derek. Han alskar mat mer an mej och kan ata som en hast men han blev matt nastan pa en gang sa jag fick sta for att ata for pengarna. Dit ska vi absolut tillbaka igen.
Pavag hem gick vi in pa en affar och kopte dass papper och jag sag en choklad tomte som jag alltid brukar ata pa jul och den kostade bara 50 cent sa den fick folja med hem. Problemet var bara att nar vi kom och och jag tog upp tomten var chokladen sa smalt att den simmade runt i folien :(. Det var nagot nytt.
Men efter en stund i kylen var den atbar :)
Hade tankt gora kottbullar idag men det far vanta tills pa lordag for vi bada ar matta fortfarande.
 
Innan vi for pa lunch kollade jag brevladan och dar lag det overraskningarn.
Ett julkort fran min underbara van Johanna pa hennes son Wilgott. Han ar ju sa sot och pa kortet ar han sa himla lik Johanna. Sen fick jag en brollops inbjudan fran min alskade van Maddis som gifter sig med sin Simon i maj. Jag ska gora allt jag kan for att komma!!
Sist men inte minst fick jag ett julkort och en bok fran mamma. Jag har klagat bra lange pa att jag inte har nagot bra att lasa men nu har jag en bok som jag formodligen kommer ha last ut imorgon :).
Tack sa mycket alla ni!!
 
Ikvall har vi 2 lotto tickets. 20 miljoner ikvall och hall tummarna att det blir vi!
Vi valde egna nummer pa en ticket och tog ett quickpick pa den andra sa vi far se om det ar nagot bra. Hoppas hoppas. Om vi vinner landar jag pa svensk mark dan efter imorn :)
Eller det far nog vanta ett tag for tror det tar ca 4 veckor innan man far pengarna.
 
Nu ska jag ta och lasa min bok och ladda infor jobb imorgon. Kanns lite trist da vi varit ledig i 3 dagar. Men jag ar glad att jag fatt vara med min man i 3 hela dagar.
 
Puss och kram <3
 
 

Sizzler

Datum: 2012-12-27 / Tid: 01:06:56
Hello!
 
Tank vad fort dagarna gar nar man ar ledig.
 
Igarkvall hade Derek san huvudvark, nara till att bli migran sa han gick och la sig tidigt. Jag hoppades att han skulle stanna hemma fran jobbet idag och vara med mej och det gjorde han :)
Jag hoppades sjalvklart inte att han skulle vara dalig men att han skulle stanna hemma anda.
Han vaknade med huvudvark men kanner sig piggare nu.
Klockan 6 imorse for vi pa 7eleven och kopte skallebank piller. Derek somnade om men jag kunde inte sova sa jag klev upp och satte igang en maskin och stadade. Nu ar allt stadat och fint forutom golven. Tar en repa med dammsugarn lite senare.
 
Vi for till en fin stand pa juldagen. Det blev lite solning for min del men Derek satt med kladerna pa och en handduk over huvudet. Jag ville bada men det var sa stora vagor sa jag ville inte ga sjalv och Derek hade ingen lust att bada sa da blev jag sur och ville aka hem :P.
Resten av kvallen tittade vi pa tv och gjorde ingenting.
Igar var en lika slo dag, mycket tack vare Dereks huvudvark men det kan vara skont ibland det oxa. Det regnade hela dagen sa det var bara mysigt att vara hemma. Det ser lite morkt ut pa himlen nu men det far inte regna for vara nytvattade klader hanger fortfarande ute.
 
Om ett par timmar ska vi aka och ata Sizzler :) Har aldrig provat men det ska vara som buff'e som jag fattar det. Eller man bestaller en ratt och betalar lite extra sa far man sallad, pasta, soppa, och desert buff'e. Mummsigt.
 
Jag hoppas inte ni fryser ihjal hemma. Nar jag hangde tvatten klockan sju imorse stog jag ute i linne och shorts och svetten lackade i pannan.
 
Ha de!

God jul!

Datum: 2012-12-25 / Tid: 05:03:11
God jul alla!
 
Nu ar jag ledig 3 dagar vilket ar valdigt skont. Det basta ar att Derek ar ledig 2 dagar sa vi har ett par lediga dagar tillsammans. Nu sitter jag i min bikini och strand klanning och vanta pa att Derek ska sluta snarka pa soffan. Nar han vaknat aker vi till stranden och tar ett dopp.
 
Hoppas alla haft en bra julafton med mycket god mat och gott sallskap.
 
Saknar min familj nagot otroligt mycket <3

Onsdag

Datum: 2012-12-19 / Tid: 01:28:48
Ibland ar det bra att orolighet tar bort hungern :)
 
Vaknade for ett tag sedan och var sa himla hungrig men vi har ingenting att ata sa jag visste inte vad jag skulle gora. Derek ringer nagra minuter senare och sager att min lon inte har kommit in pa kontot. Konstigt tyckte jag och kollade internet banken men ingenting.
Kom pa att jag andrade mitt efternamn pa jobbet men glomde meddela banken om namnbyten. Panik, och vips var hungern borta. Hade inga pengar kvar pa telefonen heller efter att jag ringde ett samtal till sverige igar efter jobbet sa jag kunde varken ringa lone manniskorna eller banken.
Skrev till Jaqueline pa facebook och fragade om hon fatt lon men det hade hon inte. YES!
Forhoppningsvis ar det nagot fel i systemet sa pengarna inte studsar tillbaka for att det ar fel namn pa mitt bankkonto. Men eftersom vi har gemensamt bankkonto sa star det iaf Derek Martin pa det sa jag tycker det borde komma in. Men sa fort Derek kommer hem drar vi ivag pa banken och fixar det.
Enda bra med denna morgon var att hungern forsvann och nu kan jag fixa nagot att ata i lugn och ro. Blir nog vita bonor direkt ur burken. Classic.
 
Jag hoppas pengarna kommer in idag dels for att Derek maste betala bilskatten, eller forsakring och hans lon ar inte heller inte an. Sen hade jag tankt gora flygande jacob (flying jacob, hehehe) till middag. Derek klagar pa att jag aldrig lagar nagon svensk mat sa nu jaklar sa han fa en traditionell matratt.
Sen imorgon tankte jag gora svenska kottbullar. Vad ar svenska kottbullar? Mamma scan eller? Trodde alla kottbullar var likadana. Om nagon vanlig sjal kan beratta vad "svenska kottbullar" ar ar jag dej evigt tacksam.
Derek jobbar ibland med en kille fran sverige och han fragade Derek for nagon manad sedan om jag lagat "svenska kottbullar" till honom. Nej sa Derek och sedan dess har han tjatat om "svenska kottbullar". Men imorgon ska han fa se pa kottbullar. Om lonen ar inne saklart.
 
 
Jag och min kottbulle pa varan dag.
 
Kanske dags for vita bonor burken nu. Ska slanga in nagra fler bilder sen blir det bonor :)
 
 
Jag dagen fore brollopet :)
 
 
Tjejerna. Fran vanster: Jayde (brollops fotografen), Jaqueline, Cassie, Jag, Jackie, Kacie och Sherry.
 
 
Alla igen. Bakom kameran ar Danielle.
 
 
En shot var tillatet for mej sen lamnade jag resten till tjejerna.
Jackie ser verkligen sugen ut :)
 
Ha de!
 
 
 

Vill inte!

Datum: 2012-12-17 / Tid: 06:24:08
Usch jag vill inte jobba.
Vill bara vara hemma med min man. Men pengarna maste ju in sa..
Pa julafton, eller den 25:e, har vi en ledig dag tillsammans sa vi far se vad hittar pa. De firar ju julen den 25:e har men det spelar ingen roll hur manga ar jag bor har, julafton kommer alltid vara den 24:e for mej.
 
Nu har Derek precis kommit hem fran jobbet och hans kompis ar har och klipper graset at oss. Vi ager inte en grasklippare sa det ar bra att Dereks kompis kan komma hit med sin ak grasklippare och fixa graset at oss.
 
Glomde skriva forut att pa vigseln hade jag enligt traditionen nagot nytt, nagot gammalt, nagot lanat och nagot blatt. Nagot nytt var mina armband, nagot gammalt var ett halsband som jag fick av pappa for manga ar sedan, nagot lanat var diamant orhangen fran Kacie. Vi hade lite problem att hitta nagot blatt sa till slut sa jag att vi skiter i det blaa. Men pavag in till staden och vigseln sag jag en bla tandare i jackies bil sa den stoppade jag i bh:n sa vips hade jag nagot blatt :)
 
Efter jobbet ska jag ta tag i operation-forsoka-fa-nytt-bankkort-fran-norge. Minns ju vilket helvete jag hade senaste gangen jag skulle fa nytt bankkort och da var jag i sverige. Men jag ska gora ett forsok och hoppas pa det basta.
 
Nu ska jag varma lite mat och sen gora mej klar for jobbet.
 
Ha de!

I now pronounce you husband and wife

Datum: 2012-12-17 / Tid: 04:01:48
Hej hej!
Forsta gangen jag skriver som Mrs Martin.
Jag har velat skriva lange nu men vi har inte haft nagot internet sedan senaste inlagget men nu ar jag tillbaka igen :)
 
I onsdags fick jag jobba ett extra skift, vilket var valdigt bra, efter jobbet for jag hem till Jackie for dar skulle vi ha tjej kvall eftersom det var dagen fore vigseln.
Alla tjejerna fran jobbet kom over och vi kakade middag som fina Jayde, jackies dotter, lagade och vi hade massor med champagne sa det blev en riktig fest. Jag drack bara nagra glas med champagne for jag ville inte ma daligt pa varan stora dag. En valdigt trevlig kvall.
Klockan 3 lag jag i sangen och kunde inte sova. Saknade Derek nagot sa fruktansvart och ville att han skulle komma och hamta hem mej, men det skulle inte funkat nagot bra med tanke pa att Ashleigh skulle komma morgonen efter och fixa har och smink pa mej. Sista gangen jag kollade pa klockan var hon 4 och vackarn var stalld pa 8 sa jag hade lite smapanik. Skonhetssomn?
 
Nar vackarn ringde snoozade jag en halvtimma innan jag klev in i duschen. Jag var lite smanervos nar jag tankte pa vilken dag det var och hade massa fjarilar i magen.
Ashleigh kom klockan 10 och fixade mitt har och smink. Hon ar en gammal arbetskamrat till mej och hon ar sa himla duktig med har och smink. Jag blev super nojd. Nar jag var pakladd och redo var jag sa nervos att jag var radd for att krakas. Ringde till Derek for att se hur han madde och han var pa tagstationen och vantade pa taget till stan och han var bara lite nervos sa han.
 
Jackie, Jayde och jag for in till staden vid halv ett tiden, en timma fore vi skulle vara dar och jag var sa stressad att vi skulle bli sena. Men trafiken flot pa relativt bra och vi hittade en parkering pa en gang. Derek, hans pappa och hans pappas fru satt i vantrummet nar vi kom dit och da hade Derek hunnit blivit lika nervos som mej. Om inte varre.
Jag kan beratta att jag aldrig varit sa nervos i mitt liv och det var en annan nervositet an vad jag kant tidigare. Men det ar nog ett bra tecken.

Det varsta kom nar vi skulle repetera efter tanten som vigde oss. Jag hade hoppats att jag skulle saga mitt forst men det var Derek som var forst. Nar hon sa att det var min tur fick jag en klump i magen och sen minns jag inget mer. Jag svimmade inte men jag fick nog en liten black out. Alla sa att jag uttalade allting bra och det lat jattefint sa jag far lita pa dem for jag minns bara bitar av vad jag sa.
Derek trodde jag skulle borja grata for mina lappar skakade som nar fryser och till och med mina kinder skakade. Hahaha.
Nar allting var sagt kunde jag andas ut, men bara for en sekund for sen skulle vi repetera igen samtidigt som vi satte pa ringarna. Here we go again, tankte jag. Men aven det gick bra.
 
Tankte jag skulle skriva vad jag sa:
 
I call upon the persons here present to witness that I, Elina Maria Engberg, take you, Derek Clifford Martin, to love and to cherish as my lawful wedded husband.
 
Sedan nar vi tradde pa ringarna sa jag:
 
Take and wear this ring as a token of our marriage and a sign of my love and fidelity.
 
Efterat gick Derek, jag, hans pappa och hans pappas fru och kakade mat (mcdonals, valdigt romantiskt) sen tog vi en promenad i staden innan vi tag taget hem.
Vi satt hemma vid koksbordet och pratade ett tag innan vi for till Aspley league club som bara ligger nerfor gatan och at buff'e och drack lite ol. Spelade aven lite pa pokermaskinerna men det gav ingenting. Vi var bada supertrotta efter all spanning sa det blev en tidig kvall.
 
Men nu ar jag lyckligt gift med min drom man och allting kanns jatte bra.
 
Sen vill jag tacka min fina alskade syster for den fina blogg designen. Jag ar jatte nojd.
 
Nu ar det bara en manad kvar innan vi ansoker om visumet och jag ar sa nervos. Det gor ingen skillnad att vi ar gift utan vi maste ga igenom samma procedur iallafall. Sa nu ska jag ta och kopiera lite papper och ladda infor jobb ikvall klockan 17 till stangning. Blaaa.
 
 
Min favorit bild

Torka

Datum: 2012-12-05 / Tid: 01:06:13
Hej!
Min bloggtorka kom samtidigt som torkan i oz. Herregud vad varmt det ar. Igar var det nastan 40 grader i skuggan och jag smalte.
 
Jag hade klanningspanik sa jag gick till chermside shopping center klockan 12 (nar det ar som varmast), tog men nastan en halvtimma och svetten bara rann. Nu forstar inte hur jobbig denna varme kan vara. Det ar en sak om man ar pa semester for da latar man bara och gor det man kanner for, men nar man lever i varmen sa ar det annat.
Tycker sa synd om Derek som star ute hela dagen och jobbar i denna varme. Ingen skugga utan i star i stekande sol hela dagen. Hudcancer tanker jag.
Iallafall hittade jag en klanning igar. Den far duga. Nu ska jag bara kopa ett par skor och lite smycken sa ar jag redo att vandra till altaret och saga I do.
MIn snalla mamma betalade for min klanning och jag onskar sa mycket att hon hade kunnat vara har, maami <3
 
Igar pratade jag med pappsen i telefonen och det var sa roligt. Var ett tag sedan vi pratade nu. Stackars pappa var pa jobbet och var tvungen att jobba men jag kunde inte sluta prata. Paapi <3
 
Nu ar jag ledig i tva dagar och just nu haller jag pa att tvatta. Nar tvatten ar fardig och hangd ska jag ringa Jackie, hon ska hamta mej och ta mej till henens hus och dar ska vi simma i hennes pool. Mysigt.
 
Ha de!
 
 

RSS 2.0