Hungry jacks!!

Datum: 2012-11-29 / Tid: 00:49:58
Morning!
 
Jag har fortfarande klanningspanik for idag ar det bara 2 veckor kvar. Men jag maste hitta nagon sa ar det bara. Om jag inte hittar en vit far jag val ha en annan ljusare farg men jag vill ha vit enligt traditionen.
Det loser sig nog sa gubben som sket i badkaret.
 
Denna vecka kommer jag inte fa na bra timmar alls :(
Jag far va glad om jag kommer upp i 30 timmar.  Igar jobbade jag ett bistro skift och det var fran 17.30-20.30, 3 timmar alltsa. Jag har inte haft ett bistro skift pa flera manader sa jag forstar inte varfor jag hade ett igar.
 
Ikvall ska jag antligen fa ata hungry jacks!!! Jag har varit sa sugen i ett par veckor nu men ikvall smaller det. yees.
Hungry jacks ar burger king. Det hette burger king forr men sedan andrade dom namnet till hungry jacks. Men det ar samma meny som burger king. Whopper med cheese <3
 
 
 Forsokte just lagga upp bilder men det ville sig inte.
Far slanga upp nagra senare.
 
Ha de!
 

Klanning

Datum: 2012-11-27 / Tid: 09:29:30
Hej!
Idag bokade jag Kacie for smakrad nar jag letade klanning.
Hon plockade upp mej pa hennes rast och forst for vi till Taigum shoppingcenter dar jag sett en klanning jag tyckte om i ett fonster.
Hittade en annan dar inne som jag blev helt kar i. Den var sa himla fin men den passade inte alls :(
Jag tror att det var mer som en plus size shop for den minsta klanningen var alldeles for stor. Da blev jag lite lessen for den var sa himla fin.
Efter taigum for vi till chermside shoppingcenter och jag vet inte hur manga affarer vi kollade i men de hade ingenting som foll varken mej eller Kacie i smaken. PANIK!
Vi var tvungen att halstressa lite pa slutet for Kacie var tvungen att fara tillbaka till jobbet.
Nu vet jag inte vad jag ska gora :(
 

Lat

Datum: 2012-11-26 / Tid: 16:11:03
Hej alla!
 
Den senaste veckan har jag legat pa latsidan nar det galler datorn.
Kollar allt mer sallan facebook och hela veckan har jag tankt att jag ska sla igang datorn och blogga men jag har inte orkat. Lat ar ordet.
 
Ja lordagen blev inte som vantat. Jackie som planerat for mohippan skickade ett sms till mej att hon var sjuk och sa att vi fick lov att lamna henne hemma. ALDRIG sa jag. Hon ska vara mitt vittne och hon hade ordnat med grejer sa jag ville inte ha den utan henne.
Kacie och Jacq som jobbade kvalls skiftet i bistrot kom precis nar jag fatt jackies sms och de hade har och makeup redo sa de bara kunde byta om nar de slutat. Fick sa daligt samvete da de fatt skjuts till jobbet och allt sa jag sa att vi kan ga ut anda, men bara for drinkar och dans.
Jag tog en drink innan jag travade hemover. Gjorde mej ordning sen kom nya tjejen pa jobbet, Danielle, och hamtade upp mej. Vi tva at middag medan vi vantade pa att tjejerna skulle sluta. Klockan halv tio skjutsade snalla Tara oss till Eatons hill hotell och det blev party resten av kvallen.
Derek hamtade mej vid ett tiden och da var jag nojd.
Jag kanner att jag haft mitt roliga med utgang. Visst hade jag roligt med tjejerna men hela tiden ville jag bara hem till min blivande man.
 
Gardagen (sondagen) var bade bra och traumatisk for mej. Vi borjar med traumat.
Jag ligger och i soffan och ser pa tv, dereks lur ringer sa jag pausar tvn, medan han pratar stirrar jag upp i taket. Tycker det vita taket ser lite annorlunda ut an vad det brukar gora. Att det gjorde!
Det var SPINDLAR overallt! I taket, pa vaggarna, ja overallt. Jag far panik for jag vet inte vart jag ska ta vagen. Springer in pa badrummet men dar ar dom oxa, hittade fristaden i sovrummet men nar jag springer mot sangen krasar nagot under min fot. En halvstor kackerlacka. Jag var redo att leta nytt hus.
Nagon snusk spindel maste ha lagt ett agg i varat hus, eller alldeles utanfor for det var sakert 30 spindlar i taket och pa vaggarna och alla sag likadan ut. Derek gick runt och sprejade medan jag bad till gud och jesus och allt vad jag kunde komma pa inne i sovrummet. Han var till och med tvungen att sopa golvet nar alla spindlar var sprejade for det lag doda spindlar overallt. Mamma!!
Sag imorse att spindelsprejen snart ar slut sa jag maste lagra upp med mer for den ar verkligen superbra. Behover inte komma alltfor nara monstren, speja skiten ur dem och ser dor de. Maaha!
 
Det roliga var att jag fick ett ovantat samtal fran sverige och goteborg. Det var Bernard och Birgitta som ringe for att gratulera oss till forlovningen. Det var sa himla roligt att prata med dem.Verkligen ett uppskattat samtal. Tack sa mycket.
 
Nu har jag slutat jobbet for en timma sedan men har san lust att prata med min van Frida sa jag vantar och ser om hon ser mitt facebook mejl att jag ar tillganglig for skype date. Hoppas hoppas :)
Annars far vi skypea imorgon.
 
Ha de gott!

Hard work work

Datum: 2012-11-18 / Tid: 01:40:22
Morning!
I fredags var det sa varmt sa jag dagdromde om snogubbar och pulka akning.
Borjade klockan 15 och slutade inte forran 00.30 pa fredagen sa det var bra timmar. Igar borjade jag klockan tio och slutade inte forran 01.30. 15 betalda timmar, YES!
 
Tack vare att det var sa varmt i fredags kom det varldens storm igar. Det askar och blixtrar fortfarande. Det var haftigt att kolla pa himlen igarkvall for det var en riktig tropisk storm sa blixtarna liksom klattrade pa himlen. Som pa film ni vet.
 
Nu ska jag snart ivag pa jobbet, slutar klockan fem och da ska vi forhoppningsvis se Breaking dawn part 2.
 
Bade Derek och jag vaknade imorse klockan 8 av askan. Det dundrade sa huset skakade. Det dundrar fortfarande och det ar sa mysigt.
 
Jag ser verkligen fram emot nasta lordag. Tjejerna pa jobbet har ordnat mohippa for mej :)
Vi ska traffas pa jobbet, ata middag och vanta in tjejerna som stanger i resturangen, sen ska vi vidare till the valley och ga ut.
Managern var snall och gav mej ledigt pa sondag. Var lite orolig ett tag att jag inte skulle orka upp for jobbet med tanke pa att jag inte druckit pa flera flera manader. Tack John.
 
Nu maste jag torka haret och gora mej klar for jobbet sa jag inte blir sen. hahah, pa tal om sen. Nya duty managern Reon skulle oppna igar for forsta gangen. Han jobbar alltid kvallar med mej annars. Pa fredagkvall innan han gick hem fragade han om jag kunde borja klockan 10 istallet for 11.30. Inga problem sa jag. Han sa: Dont forget! And dont be late!
Jag glommer aldrig och jag ar aldrig sen.
Kom dit fem i tio, dorrarna ar lasta och jag kunde inte lata bli att lura honom lite. Ringde till honom och gor till en sjuk rost och sager att jag ar sjuk. Jaaaahaaa, hmmm, jahha, okay, sager han, jag blev blev sa full igar att jag inte kan ta mej upp ur sangen, sager jag. Jaaha, okey, I dont know, sager stackars Reon med panik i rosten. Sen sager jag, ah jag bara driver med dej jag star utanfor dorrarna, kan du slappa in mej. You fucking bitch var det sista han sa innan han la pa. Hahaha. Jag gillar Reon sa mycket. Alla gillar honom. Han ar rolig.
 
Nu ar jag sen!
 
Ha de!

Twilight!

Datum: 2012-11-15 / Tid: 10:00:00
Nu tankte jag testa med ett tidsinstallt inlagg.
Igen...
 
Har knappat in 10.00 svensk tid alltsa, far se om det funkar.
 
Nu har ju twilight breaking dawn part 2 kommit ut pa bio och jag ar sa sugen att ga och se den. Jobbar till stangning imorgon och pa lordag maste jag stanna kvar och jobba kvallen i bistrot efter mitt gaming shift. Kanske kan ga pa sondag nar jag slutat jobbet.
 
Jag blev sa glad nar jag sag vilka som gjorde soundtracken till filmen. Mina favvosar!!
Dom behover ingen introduction i denna blogg sa jag slanger bara upp laten.
Enjoy
 
 
 
Ha de!

Frugan

Datum: 2012-11-15 / Tid: 05:17:09
Jag kanner mej valdigt nojd med denna dag
 
Efter senaste inlagget kakade jag coco pops med mjolk. Sen satte jag igang att stada, dammsog, skrubbade livet ur badkaret, toaletten och handfatet, dammtorkade och tvattade sangkladerna. Jag gillar verkligen varat bubbelbad, trots att jag aldrig provat badat, men nackdelen ar storleken nar man ska skrubba det. Fick vandra omkring i badkaret for att fa det rent. Men det are vart.
Nar allting var rent och fint tog jag en valfortjant dusch sen slog jag pa sjatte sinnet. Var sa langesen jag sag den filmen men spelar ingen roll hur manga ganger jag ser den, den ar lika bra varje gang.
 
Efter filmen bakade jag kladdkake muffins som jag hade tankt bjuda folket pa jobbet imorn men det blir inget av for dom smakar inge bra.
Haromdagen nar jag gjorde tacopaj tyckte jag inte om den for pajdegen smakade konstigt. Jag kande margarin smaken och det var inte gott. Samma med kladdkakan, kanner stark smak av margarin :(
Maste vara market pa smoret jag kopte. Tanker da inte kopa det igen. Men ingen annan har 50grams markningen pa papperet sa det blir lite svart att veta mangden utan dem. Men det far jag losa nasta gang.
Derek verkade gilla tacopajen iaf for nar jag kom hem fran jobbet kollade jag kylen och halva pajen var borta :)
 
Tankte dela med mej av en sang som alla hort.
Min kara mor som skickade den till mej pa facebook for att ge mej ett gott skratt. Skratta gjorde jag men jag trodde aldrig att den skulle bli sa stor som den blev.
Jag ar ett stort fan av dansen :)
 
 
 
 
Nu ska jag vanta pa min blivande man sa vi kan fortsatta kika Dexter.
 
Ha de!
 
 

Uppe med tuppen

Datum: 2012-11-14 / Tid: 22:16:38
Morning oz!
Nattinatt sverige!
 
Imorse klev jag upp med Derek kvart i 6, gick ut pa en halvtimmas promenad och nar jag kom hem gjorde jag nagra situps.
Nar jag var ute och gick kandes det som jag var hemma i sverige. Luften kandes som en tidig sommar morgon i sverige och det kom lite lukter av sommarblommor. Hemlangtan slog till mej sa jag holl pa att ramla ut i vagen :P
Pa sommaren luktar allting sa gott tycker jag, blommor och grejer. Men harnere har dom nog doftlosa blommor om de ens har blommor for man kanner aldrig nagon blommig sommarlukt, forutom imorse da sa hemlangtan ar stor du.
 
Men det daliga samvetet ar varre an hemlangtan.
Det borjar komma mer och mer nu, jag kanner av daliga samvetet varje dag, over att jag ar harnere. Oftast ar det over att jag lamnat familjen. Jenny speciellt har jag daligt samvete over varje dag. Jag vet hur mycket jag saknar henne och om jag kanner henne ratt saknar hon mej lika mycket men det ar anda lattare for mej eftersom jag var den som bestamde mej for att flytta, inte jennys fel :'(
Usch vad jag hatar att jag kanner daligt samvete. Blir som en klump i magen.
Jaja.
 
Igar var det sa skont med en ledig dag. Jag var sa trott sa jag latade bara framfor tv och bok, varan byra kom och den ar sa fin. Gillar dock inte att oppna ladorna for naglarna skrapar i insidan pa handtaget varje gang och det ar sant material som far haret att resa sig pa armar och ben (ja mina ben ar lite hariga nu) och det ar sa otackt. Igar var jag till och med tvungen att riva av min ena pekfinger nagel sa jag kunde oppna den.
Nar Derek kom hem akte vi till Taigum shopping centre och lamnade in mina ringar. Forlovningsringen var lite forstor sa jag lamnade in bade den och vigsel ringen pa samma gang. Ville forst inte for jag alskar min ring och vill inte vara utan den men Derek overtalade mej att det ar battre att lamna ifran sig den ett litet tag for att ta in den istallet for att tappa den och den ar borta for alltid. True, true.
Hehehe, Derek sa till kvinnan i kassan nar vi lamnade in dem att jag hade lite separations angest. Hon sa att hon skulle forsoka ha den klar om en vecka. EN VECKA! Jag sag nog lite besviken ut och min rost gick upp en niva nar jag sa okej sa nar hon skrev lappen med min kontaktinfo sa hon att hon ska forsoka skynda pa det sa jag far hamta den imorgon, alltsa idag. "A girl cant be without her ring" sa hon  :) True again.
Efter jag sa hejda till ringarna gick vi pa dvd affaren och kopte sasong 2 och 3 av Dexter plus lite blueray filmer. Jag valde mamma mia och sjatte sinnet. Jag vet inte hur jag ska overtala Derek att se mamma mia men han maste!!
Sen akte vi hem, at stek och sallad och kikade Dexter tills klockan var alldeles for mycket for min stackars alskling som skulle upp tidigt och jobba. Jag klev iofs oxa upp men jag ar ju ledig idag igen sa jag kan lagga mej och sova om jag vill. Maste bra vanta ett tag for jag haller pa att tvatta sangklader sa jag maste hanga dem innan jag somnar pa soffan.
 
Oj vilket langt inlagg det blev. Ursakta mej.
For att gora det annu langre tankte jag lagga upp bilder fran framsidan huset :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det ar sa skont att ha en nat dorr. Tror att det finns en pa alla hus, Men det ar bra att ha sa det inte kommer in kusar nar man har dorren oppen. Maste dock lappa for kattluckan sa inga kusar kommer in genom den.
 
Nu ska jag ata frulle och sen satta igang och stada!
 
Ha de

Hot hot!

Datum: 2012-11-13 / Tid: 06:11:33
Halloj!
 
Idag ar det sa varmt sa man flyter bort. Idag saknar jag sno kan jag lova.
De har jul dekorationer i affarer och sant nu men nagon julkansla kommer inte att infinna sig.
Pa julafton kommer jag formodligen googla sno bilder och sjunga "Im dreaming of a white xmas, just like the ones I used to know"
 
Nu har jag precis gjort tacopaj, vet inte om jag blev sa nojd med den, den duger for mej men jag ar alltid radd att Derek inte ska tycka om det jag lagar. Jag ar ju inte krasen for fem ore men nar jag lagar mat till andra vill jag att det ska bli bra. Men forhoppningsvis tycker han om den.
 
Har kommer lite bilder pa bakgarden
 
 
Altanen
 
 
 
Bortse fran den bruna graset. Kom regn i helgen men annars ar det torka pa hog niva
 
 
 
 
 
 
 
Nu ar det snart dax att gora sig klar for jobbet, men sen har jag 2 dagar ledigt. Kanns lyxigt da jag jobbat sa mycket de senast veckorna :)
 
Ha de!

TV!!!

Datum: 2012-11-11 / Tid: 08:49:53
Hello!
Nu har jag precis kommit hem fran jobbet och hemma vantade lite overraskningar. En blueray spelare, en stooor platt tv pa vaggen och Dexter sasong ett :)
Derek hade verkligen shoppat loss. Han har pratat om en storre tv sa lange jag varit har sa han ar som ett litet barn pa julafton nu.
 
Sa ikvall ska vi bara mysa, se dexter, kopa pizza och bara vara.
Nar vi lamnade tillbaka filmerna vi hyrde igar var jag tvungen att kopa en till triple caramel chunk. De ropade pa mej fran kylen och jag kunde inte motsta.
 
Jag var sa glad for jag fick en till 6 dagars arbetsvecka men en av tjejerna som bara jobbar helger kunde inte jobba lordag men kunde jobba onsdag sa managern fragade idag om jag ville ha onsdag, torsdag ledigt istallet for bara torsdag och jobba kvalls skift i bistrot efter jag ar klar med gaming pa lordag. Vill ju egentligen inte for jag behover timmarna men da ar corrine (som bara jobbar helger) skyldig mej en. Men jag far lite extra timmar pa lordagen anda for forst jobbar jag pa gaming till 17, har en halvtimmas rast och sen stannar jag i bistrot nagra timmar. Blir kanske bara till 21 men det ar battre an att tappa en hel dag.
 
Nu ska vi hamta pizza och jag ar valdigt excited for de har vitloks sas!!! :D
 
Ha de!

Namninam!

Datum: 2012-11-10 / Tid: 11:29:00
Hej pa er!
 
Derek har lart sig ett ord pa svenska. Potatismos :)
Jag pratade med Jenny i telefon haromdagen och hon fragade vad jag at sa jag sa potatismos. Derek repeterade pa en gang och nu ar det ordet potatismos som galler. hehe.
 
Annars sa ar det ett regnigt oz idag. Har varit gratt och trist hela dagen och jag har varit sa trott. Mitt huvud har kants valdigt fluffigt och det var en lattnad nar jag fick ga hem.
Vi hittade en annan videoshop efter jobbet men de hade inte heller hela sasong ett av Dexter. De hade alla andra sasonger men inte forsta. Men vi hyrde iaf the amazing spiderman, five years engagement och en ny film by adam sandler som jag inte minns namnet pa. De hade aven massa olika ben and jerrys smaker sa jag provade en ny som hette triple caramel chunk, my my my vad god den var.
 
Nu ska vi se film. Uppdaterar mera imorgon.
 
Ha de!

Hmm

Datum: 2012-11-09 / Tid: 13:54:29
Hej igen!
Inlagget innan detta var menat att komma for nagra timmar sedan. Hade tankt testa att stalla in ett inlagg men det funkade inte sa bra. Jag stallde in efter vad klockan var hos mej men jag tror jag maste tanka om och stalla in det svensk tid. Far testa igen senare eller imorgon.
 
Hursomhelst gick det bra pa jobbet idag. Skrapade ihop  8 betalda timmar och denna vecka kommer jag gora nastan 50 timmar. Har redan gjort 36 och har 2 dagar kvar. Good good.
 
Ar lite besviken for nasta fredag ar det Jackies dotter Jaydes "student fest". Har sager vi graduation party men det ar ju som studenten. Jag har sett fram emot det sedan i slutet av september men jag ar satt pa att stanga sportbaren fredagkvall :(
Jag har ALDRIG stangt den baren tidigare pa en fredagkvall. Antingen jobbar jag 13-required eller ar ledig men den enda fredagen jag verkligen vill vara ledig ska jag saklart stanga. Jackie vill att jag ska komma efter jag stangt for festen kommer halla pa hela natten men jag kommer stanga mellan 23-00 och efter det maste jag hem och duscha och byta klader sa innan jag ar dar kommer klockan vara efter ett sa det kanns som det inte ar nagon mening. Trakigt.
 
Nu ska vi kika lite Dexter innan det ar dax for sangen.
 
Ha de!

:)

Datum: 2012-11-09 / Tid: 13:48:50
 Nu ar jag pa jobbet och sliter :P
Tankte se hur det funkar med ett tidsinstallt inlagg.
 
Men jag bjuder iaf pa denna goding av mina favoriter, Green Day.
 
 

Morning!

Datum: 2012-11-09 / Tid: 01:42:26
Tankte borja med att skriva att igar var det 40 mer besokare an jag brukar ha inne pa bloggen :)
Tack for titten.
 
Annars sa ar jag jatte trott. Jag tror jag sovit for lange, la mej vid tio igar kvall och klev inte upp forran nu, halv elva. Men sangen ar sa himla skon sa jag vill inte kliva upp.
Min lediga dag igar var valdigt skon. Vi kopte olika ratter pa kina och tog med oss hem, nar Derek ringde och bestallde mat bestallde han aven friterade banan och glass till oss!! Det hade jag inte en tanke pa men jag har pratat om det ett tag nu och han kom ihag. Valdigt gott. Vi hyrde aven forsta sasongen av Dexter, trodde jag. Det var bara de tre forsta avsnitten pa forsta sasongen. Storande. Far aka tillbaka ikvall eller imorgon och hyra resten.
 
Idag borjar jag klockan 1 och slutar nar det ar lugnt i baren. Jag gillar inte alls fredagarna for jag vill veta nar jag ska sluta. Ibland slutar jag vid 8, ibland elva, ibland nio. Man vet aldrig och det ar storande. Men det blir bra timmar iaf.
 
Nu ska jag ata lite yoghurt och blabar sen maste jag gora mej klar for jobbet.
 
 
En bild nar jag kom hem fran melbourne cup dagen pa jobbet. Lite sliten for klockan var nog halv 3 pa natten dar och jag jobbade fran 12 pa dagen.
 
Nu maste jag rappa pa.
 
Ha de!

Huset!

Datum: 2012-11-08 / Tid: 06:13:31
Denna var det forsta jag tittade pa nar jag vaknade
 
 
Valdigt glittrig och fin :)
 
Annars sa har jag slappat med en bok idag, tvattat och plockat lite. Vantar pa att Derek ska komma hem fran jobbet sa ska vi handla lite mat, hyra Dexter och ata kinamat. Mysigt att fa ha lite tid tillsammans da jag numera jobbar till 2 pa natten nastan varje veckodag. Hinner inte ses alls da. Men det ar som det ar just nu.
 
Har kommer bilder pa huset for er som ar intresserade.
 
 
Soffan <3
Ska kopa en fin matta och ett kaffebord nar vi har rad :)
 
 
 
 
Koket
 
 
koket
 
 
Spisen
 
 
Spis och kylskap
 
 
Varan underbart skona sang. Soffbordet star lite i vagen for det ar na fel med det sa vi ska fa nytt :)
 
 
Garderober i sovrummet
 
 
 
Badet <3
 
 
 
Bakom den stangda dorren ar sovrum nummer tva men det ar massa kartonger och skit dar sa bild pa den far vanta ett tag :)
 
Nu har Derek kommit hem fran jobbet sa fler bilder kommer senare.
 
Ha de

Im back!!!!!

Datum: 2012-11-07 / Tid: 15:21:46
Heeej!
Nu ar jag antligen tillbaka!
 
Vi fick internet idag men det har tagit sin tid da vi haft fullt upp och fatt prioritera.
 
Jag tankte borja med att beratta att vi trivs jattebra i huset. Det ar sa fint och det kanns verkligen som hemma. Vi har fatt varan fina soffa, sangstomme, madrasser, sangbord och tvattmaskin. Nu vantar vi bara pa byran sa ar det mesta pa plats. Vi tankte lugna oss lite med grejer nu men lite senare maste vi kopa ett fint soff bord och jag vill ha nytt koksbord. Men det ar det ingen bradska med.
 
Annars har jag bara jobbat och jobbat. Gjorde 55 timmar forra veckan och anda var jag ledig 2 dagar. Fick bra lon idag :)
 
Igar var det Melbourne cup. Det storsta hast racet i australien. Jag jobbade fran 12-02 sa det var en stor dag. Tavern var packat med folk som spelade pa hastar, drack ol och at mat. Det var en rolig dag trots att det var stressigt. All peronal jobbade, ingen hade ledig dag sa det var roligt att alla var dar pa en och samma gang. Vi skulle ha pa oss fina klader sa alla hade klanning och var sa fin.
 
 
Kacie, jag och Jacqueline
 
 
Fran vanster: Cassie, Jayde, Jackie, Kacie, jag, Jaqueline och Sherry.
Var sa roligt att se alla i finklader.
 
Jag har haft sa mycket som jag velat dela med er men just nu kan jag inte komma pa en enda grej.
Vi bor ratt  nara Chermside shoppingcenter som ar stort. Jag har som inte shoppat nagot sedan jag kom hit men pa mandag ska jag latta pa planboken for da ska Kacie och jag ivag och shoppa. Nu kan se kacie pa bilden ovan. Vi var och letade klanningar till melbourne cup i mandags och ni ser vilken fin klanning kacie hittade men jag kunde inte hitta nat alls. Tack och lov kopte Sherry en klanning till mej pa tisdag morgon innan jobbet sa jag stog pa jobbtoan och provade den och tack och lov passade den jattebra.
 
Imorgon har jag antligen en ledig dag sa da ska jag lagga upp bilder pa huset sa ni far se hur vi bor.
 
Nu ska jag ta och natta. Det kanns bra att vara tillbaka <3

RSS 2.0