Pappa

Datum: 2012-09-25 / Tid: 18:04:13
Idag ar det alskade pappas fodelsedag. Har lite hemlangtan och onskar jag kunde ha fatt vara dar och grattat honom :(
 
Nu ar klockan 2 pa natten och jag kom just fran jobbet. Duty manager Jim var snall och skjutsade hem mej efter jobbet sa jag slapp ringa taxi. Imorgon var det ledig dag tills de fragade om jag kunde jobba i sportbaren imorgon. Borjar klockan 17 sa vi far se hur lange jag blir var. Till tio kanske. Men pa torsdag far jag vara ledig iaf. 
 
Vi var ivag och kollade pa lagenheten tidigare och den sag ju fin ut pa bilderna men jag gillade den inte alls nar jag var inne dar. Den var valdigt trang och nar man oppnade ytterdorren klev man ratt in i dar soffor och tv ska vara. 
Derek sa att alla lagenheter kommer kannas tranga, for de ar ju lagenheter. Lagenheterna ar inte som hemma direkt. Men visst kan man fa en luftig fin en om man har rad att betala den skyhoga hyran varje manad. 
Jaja, vi  far fortsatta leta. 
 
Nu ska jag ga och natta.
 
Pappa, hoppas du har haft en fin fodelsedag och att mina syskon har uppvaktat dej. Jag saknar dej  sa mycket. Puss och kram paapi <3

Lagenhets inspection!

Datum: 2012-09-25 / Tid: 02:24:37
Hello!
Helgen har varit bra, tror jag. Har jobbat och atit B&J. Inte mycket annat som hant. 
Igar skulle jag jobba 16 till stangning i sportbaren men john ringde mej klockan 8 pa morron och fraga om jag kunde tacka Sherrys gamingskift. Sa det blev 11 timmar pa jobbet igar :)
Idag borjar jag 17 till stangning. Jag jobbar pa gaming ikvall sa det innebar att jag maste stanna tills hela stallet stanger. Slutar nog runt 1-2 pa natten. Det blir taxi hem den tiden. Vill inte promenera den tiden nar man inte vet vad som ar ute pa vagarna.
Halv 5 i eftermiddag ska vi kolla pa en lagenhet!!! Hoppas verkligen det ar nagot bra. Ser fin ut pa bilderna sa vi far se hur helheten ser ut i eftermiddag. Jag hoppas att det inte ar na mycket folk dar och kollar pa den for da ar det forst till kvarn eller den som later bast. Man kan inte heller saga: Jag vill ha den! Utan man maste fylla i en ansokan och greja pa. De vill aven ha ett brev fran chefen man jobbar for men det har jag redan fixat :) Nu ar det framforhallning som galler. Det som jag annars inte ar bra pa.
 
Hors imorrn nar jag ar ledig!
 
Ha de
 

Friday

Datum: 2012-09-21 / Tid: 04:05:10
Imorse vaknade jag halv 9 av att det regnade. Nej, tankte jag och somnade om. Vaknade en timma senare av att Derek ringde och da var det soligt och varmt. Tog en promenad till jobbet och pratade med managern. Vi ska kolla pa en lagenhet pa tisdag och visningen ar mellan 16.30-16.45 och det ar enda visningen de har. Jag skulle ha borjat 16 i sportbaren men managern var snall och satte mej pa gaming fran 17. Good good. 
Tog en omvag pa tillbaka vagen och det var sa varmt. Det ska tydligen bli storm ikvall och det kanns i luften, valdigt kvavt. 
 
Nu ska jag bara slappa och vanta pa att Derek ska komma hem. Tycker synd om honom som star i solen och jobbar hela dagen nar det ar sa varmt. 
 
Min favvo dricka ar trocadero och portello. Men det finns inget sadant har, men igar nar vi var och stor handlare hittade jag ett mineralvatten med smak av portello. Den var jattegod. Smaken liknar portello drickan men ar inte lika sot. Mums. 
 
Hors senare!

Sommar sommar sooommar!

Datum: 2012-09-20 / Tid: 02:15:36
Vaknade fran en mardrom imorse av att Derek ringde. Han sa att det var jattevarmt ute, sa jag tog pa mej klader for att ga ut pa en promenad. Herregud vad varmt det var! Jag svettades som en gris. Det ar som riktig "utlandsvarme". Kladdig och fuktigt men ahhhh sa varmt :) Allt jag kunde tanka pa var att jag vill till stranden!
Jag skulle kunna betala bra med pengar for att fa aka till en strand nu, sola bada och bara vara med min man. Men det finns inga strander haromkring, det ar ju gold coast eller sunshine coast och till sunshine coast har jag aldrig varit sa jag vet inte hur langt det ar men det tar ju over en timma om man ska till gold coast. Skit ocksa!
Derek pratade innan vintern kom att vi kunde aka till southbank for de har som en pool eller nagot dar sa man kan sola och bada. Det blev aldrig av att vi gjorde det och jag vet inte vart det ar. Jag vet att det ar i staden nanstans men innan jag hittar dit kommer ju solen ha gatt ner. 
Ahh vad jag vill sola och fa en liten branna!!!
 
Jaja, nu ska jag gora det andra jag hade i tankarna pa promenaden: Vanilj yoghurt och farska blabar!
 
Ha de

Wehu!

Datum: 2012-09-18 / Tid: 22:05:01
Jag vaknade klockan 5 imorse och kunde inte somna om. Lag som ett litet barn pa julafton och vantade pa att kliva upp och kolla veckans lon. hehe. Lag kvar till 6 (som klockan ar nu) och kollade och det var over forvantan. Om jag hade fatt en lon som denna varje vecka hade jag inte klagat en sekund. Men det ar nog inte manga veckor jag kommer jobba 50 timmar. Tyvarr. 
Kommer kanske skrapa ihop 30 timmar denna vecka. Men det ar battre an ingenting. 
 
Nu ska jag forsoka somna om igen. Vilken formodligen inte kommer handa, sa jag kommer formodligen forbli vaken och bli jatte trott strax fore jobbet. Jobbar 10-17 idag och sen har jag 2 lediga dagar!!! :D
 
Ha de

Hogs breath cafe

Datum: 2012-09-18 / Tid: 01:46:58
Igar borjade jag inte jobba forran 16 och Derek hade inget jobb sa vi bestamde att fara pa Hogs breath cafe och ata lunch. 
Jag tror att det ar en kedja. Typ som hard rock cafe, men jag vet inte om Hogs breath finns i sverige. I sthlm kanske. Iallafall bestallde vi (Derek) som vanligt for mycket mat och vi gick darifran med paltkoma. Granne med hogs breath lag en mobelaffar sa vi spenderade en och en halv timma med att prova sangar och soffor. Jag hittade en soffa som jag vill ha! Jag kan inte sluta tanka pa den. Den var riktigt ful men det var det skonaste jag suttit i i hela mitt liv sa jag skiter i att den ar ful. Det var som att sitta bland fluffiga kuddar. Soffan kom i 3 delar, soffdel, fotolj och nagot annat stolsaktigt. JAG VILL HA!! Men jag tror priset var uppemot 5000 dollar sa det ar lite val over varan budget :(. 
 
Pa eftermiddagen blev det jobb och det val valdigt langtrakigt for det var inte en kotte i baren och jag fick inte stanga forran klockan 21. Jobbar samma tid idag sa formodligen blir det samma visa. 
 
Nu ska jag lasa lite och vanta pa att min alskling ringer mej. Det ar gulligt av honom. Sedan forsta dagen jag kom hit har han ringt mej varje dag fran jobbet bara for att saga hej. Han brukar ringa runt 10 tiden nar han atit lunch sa snart ringer det nog :')
 
Ha de

Stor vecka

Datum: 2012-09-16 / Tid: 14:27:19
Nu har jag gjort det storsta veckan pa jobbet. Det slutade i 49.5 timmar :)
Igar skulle jag borjat 11.30 men managern skickade ett sms till mej och fragade om jag kunde komma in 10.30 istallet. Of course my horse. Skulle ha slutat 17.30 men var tvungen att stanna for de hade en "function" pa overvaningen och behovde mer folk daruppe. Det var tankt att jag skulle floata mellan resturangen och sportbaren men jag behovdes inte alls i resturangen sa jag var med Jenna i sportbaren. Gick inte hem forran klockan var 22 sa det blev 11 betalda timmar, inte daligt for en lordag.
Idag skulle jag jobbat fran 17- stangning men var tvungen att ta gaming skiften fran 11.30 och slutade inte forran 21.30 sa det blev 10 timmar och det ar verkligen inte daligt for sondags lonen. Ser verkligen fram emot lonen pa onsdag. 
 
Fick en valdigt trevlig overraskning for en stund sedan nar Jenny ringde och sa att hon skulle skicka sin gamla telefon till mej. Ahhhh!!!
Jag har ju den gamla skittelefonen jag kopte i thailand sa antligen ska jag fa nagot riktigt! Da kommer jag uppdatera mer i bilder da jag kommer ha kamera pa luren. Weehuu!
 
Imorgon borjar jag klockan 16 till stangning. Blir inte manga timmar sa det ar lite storande. Men men..
 
Ha de!

Ledig idag kanske?

Datum: 2012-09-14 / Tid: 02:11:06
Idag far jag nog en ledig idag. Pa ett vis hoppas jag att de ringer in mej, men fredagarna i sportbaren ar alltid fullt med folk och ibland stanger man inte forran klockan 1 pa natten. Igar stangde jag klockan 22.30 sa det blev 5.5 timmar och $25 dollar i dricks sa det var ju bra. Tyckte synd om Derek bara som fick hamta mej halv elva nar han skulle kliva upp halv 5 imorse och jobba :(. Jag skickade ett sms till honom vid 9 att jag kunde ta en taxi men kom pa lika fort att jag inte hade garage kotrollen sa aven om jag tog en taxi skulle jag inte komma in i huset. Sa han var snall och hamtade mej. 
 
Idag tankte jag gora min favvoratt jag hade som liten, kinagryta. Det var sa langesen jag at den och ar sa sugen. Hoppas Derek tycker om den. Det gor han nog. 
 
Snart ska jag dra ivag till det stora shoppingcentret och handla mat. Jobbigt bara att ga med kassarna hem sen. Tar nog en 20 minuter att ga. Tankte passa pa att kopa the hungergames oxa :)
 
Ha en bra fredag alla hemma i svea!

Jobba jobba jooobba

Datum: 2012-09-13 / Tid: 07:30:26
Den spannande saken blev aldrig av idag :( Far vanta tills mandag istallet. Jag gillar inte att jag alltid gor san stor grej av minsta sak, blir sa besviken nar det inte blir av. Men som sagt blir det av pa mandag istallet sa jag far sta ut tills dess. 
Kanner inte alls for att jobba ikvall men vad gor man. 
 
Nu ska jag snart borja gora mej klar och sen ivag. 

Jahapp

Datum: 2012-09-13 / Tid: 04:08:45
Vaknade pa valdigt bra humor imose, det borjar handa grejer nu and Im so excited!!!
Jag skriver mer om det senare idag :)
 
For en stund sedan hade jag ett jag-ar-ledig-sa-nu-ska-de-mysas kansla sa jag kladde pa mej och tankte ga till stora kopcentret och kopa The hungergames filmen, jordgubbar och nutella och ha lite tid med mej sjalv. Derek tyckte inte att den filmen var na bra sa jag tankte passa pa att se den medan han ar pa jobbet. Men precis nar jag ar pavag att ga ringer duty manager Jim och fragar om jag kan jobba ikvall. Saklart are bara att tacka och bocka men min jag-ar-ledig-sa-nu-ska-de-mysas kanslan forsvann med det samtalet. Men jag borjar inte forann 17 sa jag har nagra lediga timmar innan jag maste dit. Men det ar super med lite extra timmar.
Nu ska jag forsoka skynda pa tvattmaskinen for mina jobbklader snurrar darinne och jag hoppas dom hinner torka innan jag borjar. Skulle ju vara tokigt annars. 
 
Aja, skriver mer om det spannande lite senare nar jag vet mer. 

Ha de!
 

Finally!

Datum: 2012-09-12 / Tid: 10:04:12
Nu har jag antligen 2 lediga dagar framfor mej!
Da ar det bara till att kurera mej. Cold and flu tabletterna hjalper iaf. Nasan ar mycket battre idag men halsen och hostan haller i sig. 
 
Funderar om jag ska ga och ata lunch pa jobbet imorgon. Kanns inte som jag vill vara pa jobbet nar jag ar ledig men jag kan inte sluta tanka pa scottys carbonara. Jag fragade honom igar hur han gor den och det verkar sa enkelt men om jag gor den sjalv kommer den inte smaka ens i narheten av hans. Men jag kanske gor ett forsok iaf. 
 
Vi har varit lat nar det galler mat dom senaste dagarna. Har bara blivit mackor till middag och ingen av oss har nagra ideer till middag ikvall sa det far bli mackor igen. 
Det kanns ju inte sa roligt att laga mat heller da vi inte har nagot kok. Eftersom vi bara har den flyttbara kokplattan far vi till exempel gora pastan i micron om vi ater pasta sas. Men snart sa :)
 
Nu ska jag bara njuta att ha ledigt. Synd bara att Derek inte kan vara ledig med mej :(
 
Ha de!

Host Host

Datum: 2012-09-11 / Tid: 09:27:00
Usch vad lat jag varit nar det galler datorn den senaste veckan. 
I lordags madde jag prima, pa sondag morgon vaknade jag me varldens forkylning. Halleluja!
Madde piss igar med tankte att jag jobbar bara 10-16 sa det ar inte sa illa. Fler an jag som var sjuk sa jag fick aven tacka kvalls skiftet. Tur var det inte mycket folk i sportbaren dar jag jobbade eftersom det var mandag sa jag stangde klockan 20. Blev 10 timmars jobb istallet for 6. Imorse innan jag jobbet gick jag pa apoteket och kopte cold and flu tabletter. Forhoppningsvis mar jag battre imorgon. 
 
Annars har jag inte sa mycket att komma med. 

Ha de!

Gaytime

Datum: 2012-09-04 / Tid: 14:22:36
Idag borjade jag dagen med en promenad, en dusch jordgubbar och mjolk till frukost och sen jobb. Jobbdagen gick ratt smidigt men det ar sa trakigt nar det inte ar na folk. Tiden gar valdigt sakta da. 
 
Efter jobbet gjorde vi en jattegod middag bestaende av chicken tikka masala, nan brod, ris och grekisk yoghurt med hackad gurka. Vi provade en ny tikka masala pase och den var verkligen over forvantad. 
Efter middagen kom hojdpunkten pa dagen da jag pratade med Frida pa skype i nastan en timma. Jag ar sa glad att vi hittade varandra pa gymnasiet och jag vet att jag har en van for livet i Frida <3
 
Idag provade jag en ny glass, Derek sa att jag bara maste prova glassen och den var riktigt god. Valdigt roligt namn hade den :)
 
 
Nu ska jag ga och lagga mej innan jag somnar sittandes. Imorgon ar det sista jobbdagen sen ar jag ledig 2 dagar!!!!
 
Ha de

Snabbt inlagg

Datum: 2012-09-03 / Tid: 00:36:35
Nu har jag precis kommit in efter en morgonpromenad, ska hoppa in i duschen och gora mej iordning for jobbet sen. 
Ikvall ska jag forhoppningsvis skypea med alskade Frida! WehhuU!!
 
Skriver mer sen nar jag tid!
 
Ha de!

Ben and jerrys

Datum: 2012-09-02 / Tid: 02:22:56
Hello!
Jobbdagen igar gick relativt smidigt, skrapade ihop 384 sek i dricks sa det var nagra generosa personer som gamblade igar. 
Efter jobbet plockade Derek upp mej. Jag kande for att ata middag ute och har haft pasta carbonara cravings i snart 2 manader sa vi for till Fasta Pasta for kak. 
Kopte brod med 3 olika dippar och en liten margharita pizza till forratt. Sen blev det sjalvklart carbonara for mej till huvudratt. Tyvarr var det en stor besvikelse for det smakade INGENTING! Da menar jag verkligen ingenting. 
Nar man tar en tugga av nagot och borjar tugga kommer ju alla smakerna, men med pastan kom det ingenting alls. Det var som att ata ingenting. Valdigt konstig upplevelse. Jag saltade, pepprade och hade pa ett halv kilo parmesan ost men det gjorde ingen skillnad. Tur var jag halvmatt efter forratten men trist anda. Derek tycker inte om att slanga mat, speciellt inte nar man betalat mycket pengar for det och knappt rort tallriken sa den smaklosa pastan ligger i kylen nu i en doggybag. Derek far ata upp den. 
Pavag tillbaka till bilen gar vi forbi Baskin - Robbins och Derek fragar om jag vill ha en glass. Na sa jag da jag redan var iskall, men sen ploppar Ben & Jerrys upp i huvudet pa mej och jag sager hogt BEN AND  JERRYS, BEN AND JERRYS och slapper taget om Derek och nastan springer in till glass shoppen. Derek skrattar fortfarande at det for han tyckte det sag ut som jag helt plotsligt blev besatt av nagot. hehe. 
Sjalvklart salde de inte B & J dar och om jag inte hade blivit sa till mej hade jag fattat att konkurenter inte saljer varandras glassar. Men Derek sag min besvikelse och skjutsade mej till en bensinmack en bit fran dar vi bor sa jag fick kopa en :)
 

 
Nu ska jag snart gora mej klar for jobbet.
 
Ha de

Lang kvall

Datum: 2012-09-01 / Tid: 02:05:08
Igar startade jag jobbet klockan 13.00. Varje fredag har jag borjat den tiden men har ingen sluttid utan jobbar tills det borjar lugna ner sig. Holl pa att svalta ihjal vid 18 och trodde jag skulle sluta runt 8 som jag vanligtvis gor pa fredagkvallarna. Men klockan 20 kom duty managern och sa att jag kunde ta en halvtimma rast. Nar jag kom tillbaka efter rasten var det hur mycket folk som helst i sportbaren och folk vagrade ga hem :P. 
Slutade klockan 23. Sa himla hungrig men maten stog och vantade nar jag kom hem :)
Sa det blev 10 timmar varav 9.5 betald :)
I slutet pa denna vecka har jag nog kommit upp till 40 timmar. Weehhuu!
 
Nu ar Derek pa affaren och koper frulle. Idag blir det english breakfast. Bacon, agg, tomat, hashbrowns, vita bonor, korv och rostad macka. MUMS!!
 
Idag borjar jag jobba 11.30. Jobbar pa gaming och hoppas pa att det ar generosa manniskor som vinner pa pokermaskinerna sa dom ger mej dricks. 
 
Ha en bra helg alla!
 


RSS 2.0