Ett första sista inlägg

Datum: 2013-07-02 / Tid: 13:07:58
Men vad hände?
jag vet inte själv. Jag var så flitig att blogga där ett tag men sen en dag kände jag inte för att skriva alls.
 
tänkte att jag iaf skulle skriva att ikväll lämnar vi Thailand :(. Vill inte!!! Det har varit då skönt att vara här med min älskade men vi måste ju tillbaka till jobb och alla räkningar som ligger på hög. 
Det har varit skönt ned 6 veckor ledigt men jag hade föredragit att jobba och tjänat pengar men vi hade inte mycket till val.
 
på torsdag flyger vi ut igen. Derek ska till en rig i 3 dagar och hjälpa till att packa ihop där men sen kommer han till mej!!!!
jag blev så glad när jag hörde det. Få behöver jag inte gruva mej över att vara borta från han i två veckor utan bara 3 dar. 
Jag ska till ett nytt camp i rosedale tror jag det hette. Har ingen aning vart det är men det får jag se på torsdag. På flyglistan jag fick på mejlen idag där det står allas namn som flyger ut och vilken camp alla ska till stig det att jag är kitchen hand!!!
jag blev väldigt upprörd för jag vägrar att vara i något kök. I vanliga fall står det housekeeper och det var det som jag skrev kontrakt för ingen jäkla kitchen hand. Jag hoppas det är ett litet misstag bara. 
Det värsta med det är att det är delat skift. Börjar 5-15 17-00 och sen upp igen klockan 5 på morgon. Aldrig att jag tänker göra det 14 dagar i sträck. Då bäddar jag hellre sängar och städa badrum från 6-17 och sen ha kvällen fri att vila upp sig på. vissa dagar slutade vi till och ned klockan 15. 
aja, vi får se vad som händer. 
 
Nu är det 35 minuter innan taxin kommer att hämta oss och planet går kvart över nio thai tid. Kommer fram till Brisbane klockan 12 imorgon på dagen, aussie time. En 12 timmar resa. Men det är inräknat bytet i Bangkok.
 
jag ska försöka blogga när jag jobbar men oftast kan jag inte ens kolla mejlen för internet är så segt.
 
puss och kram

RSS 2.0