Bowling, bio och gym

Datum: 2013-05-31 / Tid: 13:23:21
Hej!
 
igår hade vi en bra dag. Först bowlade vi, 3 spel och jag vann två. Weehuuu!! Efter bowlingen gick vi till swensen som är ett glass ställe och dom har så sjukt mycke olika glass sorter och kombinationer. Love it. Senare gick vi på bio och kollade hangover part 3 och den var jätte rolig. Jag var rädd att 3 filmer skulle bli för mycket men icke. Jag skrattade så tårarna rann. Kan verkligen rekommenderas.
 
idag gick vi och köpte gymkort så nu har vi gymmat. 
duschen är ledig nu så jag skriver mer senare och lägger ut bilder.
 
 

Pain!

Datum: 2013-05-29 / Tid: 15:30:30
Det är en mätt lina som checkar in.
vi har just varit och ätit kött. Derek beställde ett stort grillspett och han är lika mätt som mej. jag hade tänkt att jag skulle äta efterrätt men det fanns inte ens plats för glass och då är det illa. 
 
 
Före :)
 
 
Efter :)
 
nu ligger jag i sängen och ska läsa några sidor. Denna säng håller på att ta död på mej. Det är den hårdaste säng jag ledat i och jag har till och med ett blåmärke på mitt ena höftben. Tror jag måste äta några fler munkar så jag får vaddering. när jag vaknade imorse var de flesta muskler i min kropp öm. Vi har betalat för två veckor här men efter det flyttar vi någon annanstans. Min rumpa vill inte vara domnad nå längre.
 
till nästa gång...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pain!

Datum: 2013-05-29 / Tid: 15:29:00
Det är en mätt lina som checkar in.
vi har just varit och ätit kött. Derek beställde ett stort grillspett och han är lika mätt som mej. jag hade tänkt att jag skulle äta efterrätt men det fanns inte ens plats för glass och då är det illa. 
 
 
Före :)
 
 
Efter :)
 
nu ligger jag i sängen och ska läsa några sidor. Denna säng håller på att ta död på mej. Det är den hårdaste säng jag ledat i och jag har till och med ett blåmärke på mitt ena höftben. Tror jag måste äta några fler munkar så jag får vaddering. när jag vaknade imorse var de flesta muskler i min kropp öm. Vi har betalat för två veckor här men efter det flyttar vi någon annanstans. 
 
till nästa gång...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Munkar

Datum: 2013-05-29 / Tid: 09:37:52
Hej hej
nu har vi nyss varit till Jung Ceylon och vandrat runt. Vi åt lunch på våran favorit restaurang, den japanska. Jag åt en jättegod och fräsch potatis sallad på en sallad :)
 
 
Efter maten gick vi runt och tittade i affärer och hamnade till sist på den stora mataffären big C. Jag försökte undvika bageri delen men varken jag eller Derek kunde hålla oss ifrån den och hittade vår svaghet: munkar!! Jag älskar Thailands munkar, speciellt de med sylt i. imorgon ska vi köpa gym kort så vi äter munkar med gott samvete idag.
 
 
blåbär och vanilj. Hade en med grön fyllning som jag inte vet vad det var med den åt jag på en gång vi kom ut ur butiken :)
 
nu ska jag läsa bok och njuta
 
 
 
 
 
 
 

Onsdag

Datum: 2013-05-29 / Tid: 03:37:53
Godmorgon Sverige!
 
jag har nyss kommit hem från stranden. Morgon promenad i vanlig ordning. Provade springa några steg men knäna gör ont så det fick bli promenad. 
Nyss ätit lite färsk frukt och nu ska vi kolla på biggest loser finalen. Om datorn vill starta. Det är lite ostadigt på den fronten men vi håller tummarna.
 
imorgon får vi lön och då ska jag boka tid hos tandläkaren. Har nig inte sagt att jag gjorde sönder en tand på jobbet. Eller jag tror att det är en plomb som lossnar så jag ska fixa de. Jag gillar inte tandläkarn ja.
 
På stranden ser man hål överallt där små krabbor gräver ner sig eller kommer ut ur och vanligtvis är de denna storlek:
 
 
Men igår var det stora hål över hela stranden. Vill inte ens veta vilka monster som kom ut dem.
 
 
Det fanns även större hål och de var överallt.
 
nu har vi fått igång datorn :)
 
ha de
 

Maaaat

Datum: 2013-05-28 / Tid: 14:25:58
Nu har vi precis varit ute och ätit middag. Chicken fried rice för mej och det var så gott. Tänker alltid på min vän Carro när jag äter det för det var en av hennes favoriter när jag var här med henne. Än så länge får jag behålla maten och det tackar jag för. 
 
Försökte lägga upp lite bilder men der funkar inte.
 
nu ska jag återgå till Dexter :)
 
 
 
 
 

Dexter

Datum: 2013-05-28 / Tid: 08:59:52
Hello hello!
jag har varit lite osocial för vi har köpt nyaste Dexter sesongen så vi har haft maraton :)
 
igår var det Inge regn alls så vi latade på stranden några timmar, åt lite thai mat och bara myste. Idag åt vi en tidig lunch och efter maten har min mage inte varit den bästa så vi har stannat på rummet. Eftersom vi ska vara här så pass länge har vi inget dåligt samvete utan vi gör vad vi vill göra och latar bara på.
 
varje morgon har jag tagit en promenad på stranden men det är sorgligt att se hur patong beach förfaller. Det är skräp överallt. Ser ut som tidvattnet drar med sig en halv soptipp upp på stranden. 
 
 
 
När det är fint väder ska vi fara till Karon beach och kika. Den stranden är mycket finare.
 
jag skriver mer lite senare.
 
puss och kram
 
 
 
 
 
 
 
 

Shopping

Datum: 2013-05-25 / Tid: 16:12:19
God afton 
idag tog vi en promenad till Jung Ceylon igen för att byta hdmi kabeln vi köpte igår som inte passade. Det blev en favorit i repris när det började spöregna igen sim det gjorde igår och vi blev fast där. 
Vi strosade runt ett tag, åt en munk på dunkin donuts, köpte ett par shorts till mej, märket var från h&m :)
sen käkade vi på en japansk restaurang och jag åt super god lax med tartar sås. 
Det fortsatte regna så vi köpte ponchos och paraply och gick hemöver.
 
 
Påväg hem stannade vi till så Derek kunde köpa några linnen. 
han köpte 3 linnen och två shorts och var väldigt nöjd. när vi kom hem och han skulle prova dem var det inte kläderna han köpt i påsen utan nå andra skit kläder. jag var rädd att de hade gett honom fel kläder med vilje så jag stannade hemma medan han stormade tillbaka till butiken. Tack och lov var det ett ärligt misstag och tur var det för annars hade det gått hett till. 
För bara en liten stund sedan provade han shortsen och dom var en storlek för små så vi gick tillbaka igen och det var inga problem att byta dem. 
Imorgon ska vi gå på ett gym. Det blir spännande.
 
ha de
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweeeet

Datum: 2013-05-25 / Tid: 03:12:13
Hej igen.
 
det gick bra att springa idag men herregud vad jag svettades. Jag brukar inte riktigt svettas när jag springer ute. Blir bara varm men idag bara rann svetten i ansiktet på mej. Måste vara fuktigheten. Det är väldigt kvavt och fuktig. Tyvärr känns mina knän lite konstiga. Kan inte säga att det gör ont men det känns typ som att knäskålarna är lösa. Vet du något om du något om det mamma eller pappa?
 
när jag kom upp på rummet igen fick jag min efterlängtade drick yoghurt som jag saknat så mycket.
 
 
Vet inte ens om det är yoghurt eller kanske nå mjölk liknande men det smakar gott och mättar en liten stund. Har en med jordgubbs smak i kylen och Om inte min man vaknar snart blir jag nog tvungen att dricka den oxå. min älskade man är trött. Han ligger i foster ställning och sover som en bebis men jag låter han sova för då kan jag passa på att läsa en stund.
 
 
På löpturen sprang jag förbi skolan. Jag och Carro hade så grymt kul. 
 
 
 
 
 
 
 

Morning!!

Datum: 2013-05-25 / Tid: 01:09:28
Idag är jag uppe med tuppen. Vaknade strax före 5 och kunde inte somna om. ligger i sängen och väntar på att solenska gå upp så ska jag ut på en spring tur. Jag har livat och svurit till Derek att jag ska vänta tills solen går upp. Fåglarna börjar kvittra ute så det är nog inte långt kvar. 
 
igårkväll gick vi till en restaurang tvärs över gatan och jag åt pad thai sim jag älskar. Så himla gott med thai mat.
Efter middagen köpte min man3 röda rosor till mej :) gulligt av honom tycker jag. 
 
 
Idag tänkte jag nog gå till stranden en sväng om det inte börjar regna. Sen ska vi till otop marker och shoppa kläder till Derek som bara kom hit med ett linne.
 
 
Några av barackerna i Reedy creek
 
 
 
 
Huvud breezway
 
 
Min dörr
 
 
Min absoluta favorit. Caramel tart. Mums!
 
nä nu är solen nästan uppe så nu drar jag ut på en tur. hörs sen.
 
ha de
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regn och regn

Datum: 2013-05-24 / Tid: 12:16:53
Hej mina vänner!
 
Efter senaste inlägget tog vi en promenad till shopping centret Jung Ceylon för att se om det var några bra bio filmer. När vi var därinne började det spöregna. Det riktigt öste ner och vi tänkte vänta tills det lugnade ner sig innan vi gick hemöver så vi åt en kyckling kebab rulle, gick runt och kikade i butikerna men det fortsatte ösa ner. Tyvärr var de ingen bio film vi ville se så vi trotsade regnet och gick hem. Tog oss kanske 10 min att gå och när vi kom fram såg vi ut som vi hade tagit ett bad. En varm dusch och jag känner mej som ny. 
 
jag fick med mej två böcker hem så nu ska jag läsa.
 

Thailand!!!

Datum: 2013-05-24 / Tid: 09:42:00
Hej och välkommen tillbaka. 
Eftersom jag har varit i Reedy creek i 2 veckor har internet gått så segt att jag inte kunnat blogga.
Det har varit 2 långa och kalla veckor men nu är det över för denna gång. Eller jag kommer aldrig mer komma tillbaka till Reedy creek för campen har flyttat till nytt ställe.
 
just nu ligger vi på vårat hotell rum i patong beach och har det så varmt och härligt. Det var en lång resa men nu är vi äntligen här. 
 
ett litet livstecken från mej och jag skriver mer lite senare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Respect!

Datum: 2013-05-04 / Tid: 08:49:34
Eftersom 2 åringen i mej kom fram förut och jag valde att tjura istället för att sola fick jag dåligt samvete efter förra inlägget. Sån fin dag och här ligger jag, tänkte jag. Så jag trotsade blåsorna på lilltårna och snörade på mej joggingskorna för en promenad. Väl ute på strand promenaden kändes benen så starka och jag hade ett bra tempo så jag började (!) jogga!!!!
jag vet inte om det var musiken, det fina vädret, havsbrisen eller surfarna som var ute och sprang, men nånting var det som fick mej att börja springa. Jag körde intervaller att när jag sprungit så jag inte hade nån luft kvar gick jag i rask takt tills jag fått tillbaka andan igen osv...
det gick jätte bra och jag är så stolt över mej själv. Tyvärr kan jag knappt gå nu tack vare skavsåren på lilltårna. 
 
Nu ska jag ta en dusch och hoppas Derek kommer snart för nu är jag verkligen redo för korean bbq. 
 
 
Sån där stor blåsa är det på min andra lilltå oxå :(
 
 
 
 
 
 
 

Gooodis

Datum: 2013-05-04 / Tid: 07:18:44
Nu har jag varit på svenska godis butiken. Tyvärr får hon in allt godis på måndag eller tisdag :(. Jag får gå dit på måndag och se om det har kommit annars kanske jag kan flörta med Derek att vi stannar en natt till. Tror inte han är svårövertalad på den frågan. 
Men lite gotta fanns det iaf men inge daim eller zoo som jag längtar efter. Men det kommer till veckan.
 
 
 
jag tog trapporna upp till rummet när jag kom tillbaka till hotellet och det var inte lika jobbigt som första gången. Tack och lov.
 
Ikväll ska vi äta korean bbq. Det är bara rätt över gatan från hotellet. Jag får se till att inte äta för mycket godis så jag orkar äta middag. tyvärr blev det Inge strand idag. Jag var på så dåligt humör efter shoppingen så jag la mej i sängen och tjura istället. Dåligt val. Derek är och hälsar på en kompis så jag tänkte läsa min bok medan jag väntar på honom.
 
 
 
Bilden nedan är för dej Jenny. Det fanns alla olika glass sorter att få som kulor i strut eller bägare. Fanns såklart oxå dom vanliga b&j paketen.
testade inget idag men imorn ska jag dit.
 
 
 
 
 
 
 
 

Hat

Datum: 2013-05-04 / Tid: 04:54:48
Hatar shopping. Hittar aldrig nå byxor som passar mej. Inga behåar heller för den delen. Min kropp är inte formad för kläder!!!!

Poolen

Datum: 2013-05-03 / Tid: 23:49:22
Good morning!
 
jag har inte kollar ut än men jag tror jag ser solen genom gardinen. 
Det blir ingen promenad idag för jag har såna skavsår under lilltårna. Blåsor som är nästan lika stora som tårna så jag har lite problem att gå. Det får bli poolen helt enkelt. 
 
häromdagen när jag försökte hitta svenska godis butiken började det spöregna och blåsa så jag gav upp. Tänkte testa igen senare idag efter stranden. 
efter idag är det 4 dagar kvar tills vi flyger ut igen. Vill inte!
Jag vet inte ens vart jag kommer hamna ju.
dom har borrar färdigt i Reedy creek där mitt camp var så nu ska dom flytta på sig. Tror 90 rum skulle till dereks camp och 60 rum till new south Wales. Får se vart jag hamnar. 
 
Nu ska jag ner och simma några längder innan frullen.
 

Haunted house

Datum: 2013-05-03 / Tid: 09:54:34
Hej hej
 Idag har dagen sett lite annorlunda ut. Som sagt hade jag ett möte med min advokat. Så imorse for vi till Brisbane för att fixa med det. Han hjälpte mej att fylla ansökan om ett bridging visa b. Med andra ord ett visum som ger mej tillstånd att lämna landet. Eftersom mitt visum inte har blivit godkänt än måste jag ha tillstånd att lämna landet för annars släpper dom inte in mej igen.
Efter advokat firman gick vi till the department if immigration för att få papprena godkänd. Det gick smidigt så ny har jag tillstånd att komma och gå som jag vill i ett halvår. 
Det passar ju bra eftersom vi har Thailand biljetter bokade till nästa 2 veckors ledigt. Ahh vad jag längtar. 
 
När vi kom tillbaka hit till surfers paradise bytte vi kläder lite snabbt sen tog vi en promenad till ett spökhus en liten bit från hotellet.
 
Fy satan säger jag bara vad rädd jag var. Derek hoppade till ett x antal gånger oxå så det var inte bara jag. adrenalinet pumpade dom aldrig förr och jag har ont i halsen av allt skrikande. Hahaha.
På bilden nedan var sista delen av spökhuset och vi skulle stå och hålla i ett räcke och nedanför var det vatten. vi var säker på att en haj skulle komma ur vattnet men den jäkeln kom ut ur väggen framför oss istället. Stor va han.
 
 
haha skrattar varje gång jag kollar på bilden. Jag ser så rolig ut. stog och väntade på hajen.
 
Nu har vi kommit upp på rummet efter en burgare på burger king, eller hungry jacks som det heter här. Ska bara lata på nu med min bok.
 
imorgon hoppas jag på fin väder för jag vill på stranden. 
 
 
Jag och Jason efter spöhuset. Derek fick inte med huvudet på honom. Det finns där men det är lite mörkt.
 
ha de
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brrr

Datum: 2013-05-02 / Tid: 06:46:57
Idag är det blåsigt och det var inte alls nå kul att ligga på stranden. Molnigt och så blåsigt att sanden flög överallt. Inklusive min mun så efter en timma fick jag nog av knottrig hud och sand överallt så jag gick upp på rummet och tog en varm dusch istället. 
Derek är och hälsar på en kompis så jag tänkte jag skulle ta en promenad och se om jag kan hitta den svenska karra shoppen.
 
hörs sen
 
 

Morning

Datum: 2013-05-01 / Tid: 23:15:13
God morgon!
Här är klockan 7 och jag är vaken. Vi är tvungen att checka ut klockan tio men eftersom jag älskar stranden och poolen så stannar vi över helgen :) yeeeey
 
Imorgon bitti måste vi dock åka till Brisbane och fixa med lite grejer. Jag har ett möte med min advokat så han ska hjälpa mej med lite papper jag behöver fylla i till våranästa två veckors ledigt. Jag återkommer senare om det. 
Nuhar det gått en vecka på våran ledighet. Jag kan inte påstå att tiden har gått fort men det klagar jag absolut inte på. Gruvar mej lite för att åka tillbaka och jobba men när jag väl är där kommer det nog gå bra. Men vi har ju en vecka till ledigt så det vill jag inte tänka på nu. Idag har vi fått lön så vi måste göra lite shopping. Inge stor shopping blir det men lite små grejer måste jag köpa. 
 
 
Jätte pizzan vi köpte häromdagen. Höll på att skratta ihjäl mej när jag såg storleken på kartongen. Var ju som en hel familje pizza. Tur att vi bara köpte en.
 
nu ska jag ut och promenera i det fina vädret.
 
ha de!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I made it!!!!

Datum: 2013-05-01 / Tid: 13:13:30
 äh fy vilken dålig idé jag fick för mej alldeles nyss. Vet inte om jag skrivit att vi bor på 16:e våningen. Det gör vi iaf och jag fick för mej att ta trapporna upp istället för hissen. Bad idea. 
Hjärtat dunkar i bröstet på mej och benen är som gele. 
 
Förut när vi skulle köpa glass såg vi att dom hade marknad efter strandpromenaden så vi gick runt och kikade. Mysigt.
Det fick bli glass på mcdonalds för jag har varit så sugen på deras caramel cookie crumble mcflurry. Den är så himla god.
 
kolasås med kaksmulor. MUMS!!
 
 
 
 
 
 
 

Hellu

Datum: 2013-05-01 / Tid: 10:13:58
Hej hej
 
dagen har varit lika bra som föregående dagar. Jag klev upp vid 7, tog en morgonpromenad på strand promenaden. När jag kom tillbaka sov Derek fortfarande så  jag gick ner till poolen och simmade en stund. När Derek vaknade gick och åt frukost på stället vi var på igår. Idag åt jag oxå där och vad mycke gott dom hade. Vi båda rullade ut från restaurangen och skippade den planerade strandpromenaden och gick upp på rummet istället. 
När jag vilat en timma hoppade jag i bikinin och gick ner på stranden. Lyx. 
 På eftermiddagen har jag suttit och jävlas med en induction vi var tvungen att göra innan nästa swing men nu är jag äntligen färdig och kan släppa det. 
Som belöningen ska vi gå och köpa glass. Eller jag ska köpa glass. Derek är inget glass fan, blev förvånad att han åt glass med mej igår.
 
 
Derek när vi hälsade på hans gudson. Hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0