Fredag!

Datum: 2009-07-31 / Tid: 13:10:43
Det är aldrig fel med fredagar. Så skönt att bara jobba till klockan två och sen vara ledig hela helgen. Så nu är de bara ca en timma kvar innan jag lämnar mina fina ATläkare och drar hem.

Igår var jag, Johanna och hennes bror william och fiska i ljustorp. Tyvärr så blev det inge fisk men det var roligt ändå.
Tänkte berätta lite vad jag ska göra i helgen.
Nu efter jobbet ska jag och jocke fara in till stan en sväng. Han hade lite grejer att fixa som jag inte kommer nämna här. hehe. Sen blire hem och göra sig klar för att sedan fara till jocke och knäppa första ölen. Man är bra sugen nu. När vi vandrat in i dimman så blir det timråland. Hoppas att det är nå bra där.

Sen på lördag ska jag förfesta med vicky och grannarna på banér. Sen blire förmodligen timråland igen då. Jag kör en hel helg :)

Måste på bolaget oxå innan jag far hem. Blir nog en låda lapin denna helg. Ska även hämta ut en vågtång som jag beställt från eleven.se. Hoppas den funkar bra!

Nä nu ska jag ta och göra lite nytta innan jag far hem.

....

Datum: 2009-07-30 / Tid: 16:08:21
Jaha, då har snart den här veckan gått oxå. Dagarna går så fort numera.
I tisdags var jag och Erica på bilbingo i kovland. Vi vann ingenting men var väldigt nära några gånger. Men det var ju så fint väder så vi hade mysigt ändå med mazariner och bridge blandning.

Igår var jag och Vicky bjuden på fika hemma hos Mikaela. Hon hade ordnat med baguetter och en massa pålägg. Så de blev en riktig tjejkväll med massa skratt ute på deras altan. Mysmys.

Sen har jag nog inte gjort annat än att bara jobba. Känns tråkigt att det bara är två veckor kvar nu när jag kommit in i jobbet och vet vad jag sysslar med. Kan ju hoppas på att få jobba lite mera till hösten.

Nu ska jag snart börja fara hemöver (jobbar fortfarande) och se om Johanna kommit hem från torpshammar. Då blire eventuellt bilbingo i ljustorp ikväll.

Jag hoppas på att få flytta in i lägenheten till veckan. R sa iaf att han skulle vara ute då så man kan ju hoppas på de.

Nä nu ska jag nog ta och byta om till mina vanliga kläder.

See ya

Klar för sängen

Datum: 2009-07-23 / Tid: 22:16:28
Nu har jag duschat, fikat kladdkaka och packat.
Jag har precis lagt mej i sängen med datorn för att kolla lite bloggar och lyssna på musik innan jag somnar, men såklart har jag glömt mina linser i ögonen så jag måste kliva upp igen och ta ut dom.

Gud vad jag längtar tills jag slutar jobbet imorn så jag får åka till Ica. Inte affären då utan min Erica. Men först måste jag genomlida en jobbardag. Men det ska nog gå ganska lätt med tanke på att grek läkaren har mottagning. Då har man nånting att vila ögonen på iaf.

Nä nu måste jag orka ta mej upp ur sängen och plocka ut mina extra ögon.

Sov gott!!



Snart helg!

Datum: 2009-07-23 / Tid: 19:29:41
Gud va skönt att det är fredag imorn. Men jag tycker ändå veckan har gått fort. Jag har inte gjort så mycket med tanke på att jag kommer hem från jobbet strax efter 6. Då hinner man bara äta och duscha innan man ska lägga sig. Med idag efter jobbet mötte jag upp Johanna på Kusen för en pizza. Mysmys.

Imorn slutar jag kl 14 då ska jag ner på stan och färga mitt hår så man ser ut som människa igen. Sen drar jag raka vägen mot ljusdal och min barndoms vän Erica. Hon säger att det bara är att köra raka vägen så jag hoppas jag hittar dit. Jag har ju jämt åkt bussen dit. Men bättre att åka bil än att åka buss iaf. Då slipper jag missa hållplatsen i huddik som jag gjorde en gång. Hehehe.

Nu ska jag slå en signal till Erica och berätta mina planer, sen ska jag hoppa in i duschen.



Puss

Regn :(

Datum: 2009-07-20 / Tid: 19:37:30
Usch vad jag inte vill att det ska regna. Imorse när jag cykade till jobbet regnade det ingenting. Det kom lite droppar när jag var vid obs ungefär. Men sen var det som himlen öppnade sig. Har ju spöregnat precis hela dan. Jag hade väldigt turatt min underbara tremänning Vicky kom förbi sjukan och hämtade upp mej och cykeln när jag slutat. Annars skulle jag nog blivit rätt blöt.
Det gick väl hyffsat på jobbet idag. Det var bra läkare och rätt lugnt. Men de va mycket sår på frakturjouren på morgonen och det tycker jag inte om. Hatar att lägga om sår. Det gör väl inget om det är ett litet sår som man bara kan lägga en kompress på, det är värre när någon har kapat sina fingrar som man måste lägga om. Jag tycker att det är så svårt att veta vad jag ska lägga på för nåt. Men men... bara 4 veckor kvar.

Nu ska jag se lite tv och sen blire nog sängen tror jag.


Uppdatering

Datum: 2009-07-19 / Tid: 22:44:26
Det är mycket som har hänt sen jag skrev senast. Singel har jag blivit. Det är lite blandade känslor på det området. Så för tillfället bor jag och Lill Isa hemma hos papi tills robert flyttar ut.
Jobbet rullar på. Men jag längtar tills det slutar. vill bort från vården ett tag nu känner jag. Måste göra nånting annat.

I fredags var jag på bio med bröderna och en kusin. Det blev Harry Potter och Halvblodsprinsen. Den var riktigt bra. Sen åkte jag Vicky och Frida ut till idyllen på tynderö till linus "stuga". Där var det intriger på hög nivå :)
Igår var det lite förfest hemma hos vicky. Vi två, stoffe och jocke. Like the old days. Vi var väl kvar där till nio kanske sen for vi till korsta på inflyttningsfest hos Per. Det var mycke folk så det var roligt. Kvällen slutade inte så roligt för vid halv tolv innan vi skulle ner på krogen så fick jag så grymt ont i magen. Tur att Jocke va så snäll att han ringde till jens så han fick skjutsa hem oss. Vicky och stoffe drog ner på stan ändå. De va synd för jag va så grymt dans sugen. Men de kommer fler ggr. Vicky var väldigt i G iaf :).
Sen idag har jag legat i sängen hela dan med magvärk. Det blev lite bättre mot eftermiddagen så då köpte jag med mej mat och for till vicky. Så de blev mat och twilight. Vicky hade inte sett den. Man blir ju så kär i Edward. Tänk om man kunde hitta en kille som var sådär mån  om en.

Nä nu ska jag ta och sova, ska ju upp och jobba imorn. Hoppas det inte regnar för jag ska ta cykeln till jobbet imorn. Hoppas bara att det inte regnar. Det pallar jag inte.

Natti natt

RSS 2.0