Good for mee!

Datum: 2009-06-22 / Tid: 20:30:39
Imorse invigde jag min nya cykel riktigt genom att cykla till jobbet (sjukhuset) och det var hur skönt som helst. Jag cyklade hemifrån kl 6 eftersom jag inte riktig visste hur lång tid det skulle ta att cykla. När jag kom fram till sjukhuset hade det gått 40 min! Över förväntan måste jag säga. Det var synd bara att det regnade när jag cyklade hem. Men sånt man får ta.

Igår var jag och Johanna iväg och fiskade i hamsta sjön. När vi kom dit så var Danne, Stoffe och Malin ute med deras båt på sjön, men dom skulle fara hem så vi fick låna båten. Vi hade hur mysigt som helst. Kanon väder att vara ute på skön i. Varmt och vindstilla. Synd bara att vi inte fick någon fisk. Dom var mer sugen på flugorna på vatten ytan.

Nu ska jag snart gå och sova. Jag håller tummarna att det inte regnar imornbitti. Tror jag kommer cykla ändå fast det regnar.

Imorn tänkte jag lägga ut lite bilder.

Midsommar

Datum: 2009-06-19 / Tid: 07:20:09
Då var det midsommarafton igen. När ja g vaknade förut trodde jag det var soligt ute, men blev inte förvånad när jag tittade ut och såg att det var molnigt. Men bara det inte regnar så går det bra.
Roberts mamma har köpt en stuga Aspen, en bit från mitt barndomshem så idag ska vi dit för första gången och äta lunch. Jag hoppas det blir uppehåll för jag tänkte faktiskt ta cykeln dit.
Just nu ligger jag i soffan i vardagsrummet och beundrar min pärla :D.

Nä, magen kurrar...

Long time no see

Datum: 2009-06-18 / Tid: 20:36:15
Det var inte igår jag skrev här. Väldigt längesen måste jag säga.
Det  skulle bli en hel roman om jag skulle berätta allt jag gjort under tiden.
Kreta resan var helt underbar. Soligt och varmt, god mat, goda drinkar och trevligt sällskap. Helt perfekt.
På dagarna jobbar jag och står i på ortopedmottagningen på sjukhuset. Det är så skönt att vara ledig alla helger. Nu ar jag lång helg eftersom det är midsommar afton imorn så har mottagningen stängt. Yippiiee säger jag bara. :D

Idag har jag varit och köpt en cykel. Jätte fin!! Skön som satan att cykla på.

Jag hade tänkt lagt upp lite bilder men internet funkar inte på min dator så jag lånar R:s nu och där finns inte en enda bild tror jag :P

Nu fick nu en liten snabb update iaf.
Nu ska jag fortsätta läsa min otroligt bra bok New Moon. Efter jobbet idag var jag in på bokhandeln i stan och skulle köpa fortsättningen, jag blev så glad när dom hade den på engelska. Mycke roligare att läsa då. Så jag köpte fortsättningen Eclipse  och medan jag var igång köpte jag även boken efter det Breaking Dawn.

Back to the book!

RSS 2.0