Bye bye

Datum: 2009-05-28 / Tid: 08:58:54
Nu säger jag snart Bye Bye sverige och far till Kreta. Jag ska bara sola, bada, äta och festa. Lite shopping ska jag nog hinna klämma in oxå. Ska bli så himla härligt.

Igår var det ju meningen att vi kommunalare skulle få lön, men tror ni jag fick nån då? Nää såklart inte. Jag jobbade ju fram till den 15:e denna månad så de ska jag ha lön för + att jag ska ha ob:n för hela förra månaden. När jag efter mycket om och men fick tag på löne kontoret hade hon bara uppgift om att jag jobbat till den 29:e april. Bra där. Får heller inte tag på chefen som måste intyga att jag har jobbat den tiden. Typiskt att det ska bli såhär innan man åker, jag vill gärna ha ordnat klart det här innan jag far.

Nä nu ska jag fortsätta packa

090522

Datum: 2009-05-22 / Tid: 13:38:58
Idag vare tänkt att jag och johanna skulle fiska. Jag ringde henne vid tolvtiden men fick inget svar. Sen ringde hon upp ungefär en timma senare och sa att hon va i uppsala!
Då hade hon glömt att vi skulle fiskat och följt med hennes kille dit för att titta på en cross. Shame on you!!!
Får se om jag tar spöna och promenerar dit en sväng själv. Då har jag större chans att få fisk :P
Får se hur jag gör.

Tänkte jag skulle plocka undan lite hemma innan jag gör nå annat. Det är inte mycke så de går nog rätt fort.
Det känns inte alls som det är fredag idag. Skulle lika gärna kunnat ha vare tisdag. Hatar när man inte håller koll på dagarna. Måste verkligen hitta en bikini innan utlandet. Vägrar ha min gamla ett år till.

Nä nu måste jag göra lite nytta!

Lite bilder sen helgen som varit

Datum: 2009-05-21 / Tid: 23:20:49
På fredagen hade Frida födelsedags förfest som jag drog till en liten snabbis innan det var dags för krogen där jag mötte upp min dans partner Stoffe och Persson. Det var dock bara jag och Stoffe som dansa då Persson kände sig stel i höfterna :)





Fina Frida och Erika på förfesten



Erika :D



Stoffe söderman och Moi



Precis när krogen stängt. Vi var nog lika onyktra allihop. Jag hade drucke lite tequila.
På bilder är iaf, jag, stoffe och Persson

Måste bara säga att jag och stoffe har lite roligt när de gäller drakarna som brukar stå ute på gatan i stan. Varje år brukar vi alltid fula oss och ta bilder efter krogen.


Sommaren-07


Sommaren-08


Sommaren-09
Premiär turen förra helgen



Jag är tvungen att lägga upp den här bilden sen förra sommaren. Den är ju så skön!
Nog med drakbilderna

På lördagen var gänget på olearys (red room?) i timrå och såg när Errols spela. Mycke folk, bra musik och god öl.



Syrran och Tobbe var där...


...där var även Olle och hans kompis



Errols med deras sköna meduza covers


Malin, Danne och Niklas



Mina damer och Herrar: stoffe och jocke!



Jag träffade min dagmammas son som jag inte har träffat på över tio år

Nu orkar jag verkligen inte lägga ut nå mer bilder!


Fiske!

Datum: 2009-05-21 / Tid: 22:30:22
Sorry för dålig uppdatering men nu har fiske säsongen kommit igång och då finns inte mycke tid över för datorn.
I måndags tog jag och Johanna premiär rundan med spöna. Det blev nere vid östrands båthamn. Jocke kom ner och gjorde oss sällskap, han drog upp 2 gärddor + att han tappade en stor en så de kunde ha blivit tre och johanna drog upp 2 riktigt stora. Jag drog upp 0. Tråkigt.
Vi var där i tisdags oxå men då va de tvärdött.
Igår var vi in på birsta en sväng och köpte lite nya drag. jag köpte även en liten våg så vi kan väga alla stooora fiskar vi ska dra upp. Jag köpte även 2 kjolar på Cubus. det är ju bara en vecka nu innan jag far till kreta!! Yeaah

Idag har jag och robert varit på hattparaden. Det gick inte så bra för älsklingen på travet. Han gick back 700:- medan jag gick back 15:- på en kokt med bröd :) Synd bara att det regnade men vi satt inomhus.

Jag har inte varit ett dugg flitig med kameran. Jag grämer mej att jag missade att knäppa premiär fiskarna. Men jag tänkte lägga ut lite bilder sen helgens bravader.
Måste lägga in dem på datorn först så dom kommer i nästa inlägg.

...

Datum: 2009-05-18 / Tid: 11:13:29
Det enda som finns kvar är tårar
Tar dom aldrig slut?

Pennywise the clown :S

Datum: 2009-05-15 / Tid: 10:17:29
För många år sedan hade jag mycke mardrömmar om just Pennywise the clown. hatar verkligen den "figuren", han är så himla äcklig och hemsk. Inatt så hade jag mardröm om han igen. Uscha. Hoppas det var en engångsföreteelse.

Nu har jag precis kommit hem från en jättteskön promenad. Jätte varmt och skönt ute. Nu känns det att sommarn är påväg!

Nu tänkte jag äta lite frukost, sen börjar jag jobba kl 14, tror jag ska springa ner och gymma lite innan jobbet.





Heting?
Kul att drömma om den dära.
Gross

...

Datum: 2009-05-14 / Tid: 22:55:58
Just nu sitter jag och ser kitchen nightmare. Han är inte nådig Gordon Ramsey. Men man blir hungrig av att se all mat. Just nu gör dom pizza som ser grymt god ut :)

Efter att jag stängt gymmet gick jag ett varv runt edsgården. Det var jätte skönt. Älskar att vara ute och gå när de är sommar ute. Bara jag har musik i öronen kan jag gå hur länge som helst. Det känns att jag har gått mycket den här veckan för jag är öm i benhinnorna.
Om precis 2 veckor är vi på kreta!! Jag längtar så jag dööör! Måste fara in på birsta och försöka hitta en bikini. Tycker de är så svårt att hitta bikinis. Dom kan vara snygga när dom hänger men när man tar på dom ser de ut som "hej kom och hjälp mej". Men nån ska jag väl hitta tycker jag.

Nu ska jag sova!
Nattinatt

Jag har alltid otur :(

Datum: 2009-05-14 / Tid: 20:30:02
Igår så tappade jag mina nya pärla till överläppen, typ en kvart innan jag jobbade, jag kröp runt på golvet och försökte hitta den men de gjorde jag såklart inte. Staven satt kvar i läppen tills jag kom till jobbet, då ramlade den såklart oxå ut. Va ju mindre roligt med tanke på att hålet växer ihop sig på en gång. Efter jobbet kl 16 vare raka vägen in till Shanti Jens fick töjja ut hålet. De va inge skönt kan lova, jag har ingen smärttröskel alls när det gäller piercingar, men de där gjorde riktigt ont. Är fortfarande öm där. När jag kom hem så hittade jag igen mina lilla rosa plopp, men Jens har redan beställt en ny :/. Jaja. Nog om de.

Jag har fått nån dille på Modern Talking, deras låtar spelar varma på mp3:n. Roligt med peppande låtar när man är ute och promenerar.

Nu är de bara en halvtimma innan jag ka stänga igen gymmet här. Jag har gjort klart de mesta så det bara är att släcka och låsa sen. Då tänkte jag gå ut på en promenad innan jag går hem. Blir nog att tampas med edsgården backarna. Kan bli jobbigt med tanke på att jag har grym träningsvärk i rumpan.

Nu ska jag gå ner och se om de är nå folk nere i gymmet.


Blå himmel!

Datum: 2009-05-13 / Tid: 06:06:24
Det verkar inte ska bli nå regn idag iallafall. Skönt de. Men jag har inget emot att använda det dyra super paraflaxet jag köpte i finland.
Det var en trög morron promenad imorse, kan kanske bero lite på att klockan var 4.45 när jag gick ut. Det blåser rätt bra och såklart blev de motvind upp över edsgårdens alla backar. Damn.
Jag tog en liten promenad igår kväll oxå. Det var riktigt skönt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ska jobba fram till fyra, sen får jag se vad jag hittar på. Tänkte kanske cykla Ylvas pass kl 17.00.

Nu blir det frulle sen jobbet




Nu närmar sig utlandet!
De här bilderna är dock från Turkey

Tränat

Datum: 2009-05-12 / Tid: 20:28:49
Nu har jag precis kommit hem från gymmet. Hade inte tänkt träna nåt idag för jag var så grymt trött, men brorsan övertalade mej så de blev ett ben, rumpa, mage pass. Benen är stendöda på mej nu, höll knappt på att ta mej hem från gymmet, långbacken hem är inte skönt när man kört slut helt på benen.
Lär ju kännas ganska bra imorn skulle jag kunna tro.

Nu tänkte jag beställa sprit från taxfreen tills att vi åker till utlandet, pappa har skickat en länk till mej så jag tänkte se om de funkar nu. För en vecka med party måste man ju ha billig(are) sprit men sig :)
Skriver ett inlägg till innan jag går och lägger mej

puss

Mambo

Datum: 2009-05-12 / Tid: 12:50:07

Jag sitter här på min lunchrast och funderar lite.
Jag förstår inte riktigt hur man fortfarande kan bo hemma med mamma när man är över typ 30. Det är ju katastrof när man är 50 och fortfarande är "mambo".
Vad tänker morsorna med egentligen. Jag tror ändå att det är värre med karlar än med kvinnor. Tjejerna verkar vilja flytta hemifrån tidigt medan karlarna gärna stannar hemma några år till.

En liten tanke bara...


En ny dag

Datum: 2009-05-12 / Tid: 07:08:02
Idag var jag så grymt trött när jag klev upp, klockan ringde 5.00 men  jag orkade verkligen inte gå upp så jag snoozade en halvtimme, sen blev de morron promenad, men de va kallt och jobbigt. Men skönt när de är klart.
Börjar jobba kl 8.00 idag så jag tänkte börja gå iväg om ca en halvtimme. Får se vad man hittar på efter jobbet då, blir nog en sväng ner i gymmet skulle jag tro. Skulle va kul att köra ett spinningpass.
Har inte mycket att skriva om den här tiden på morron känner jag, så jag nöjer mej såhär.

Byye

090511

Datum: 2009-05-11 / Tid: 11:28:13
Vilket fint väder det är idag, jag tog en lång lång morron promenad imorse, men med min vanliga "tur" fick jag skavsår på hälen så jag fick halta halva vägen hem.
Jag gick förbi affären och köpte ingredienser till mango smoothie som jag tänkte göra sen. Jag drack en sån in finland och den var jättegod så jag ska försöka mej på att göra en sån själv.
Tänkte jag skulle pinna ner i gymmet en sväng nu innan jag äter lunch. Sen börjar jag jobba kl 14 till 21.

Nu äre inge länge alls kvar tills vi far till Kreta!
Längtar hur mycket som helst. Ska bli så skönt med semester.

Nä dethär går inte längre. Nu blire bröst och axlar i gymmet.

CIAO

Lite bilder

Datum: 2009-05-10 / Tid: 22:09:45
Nu har jag lagt in alla bilder på datorn så jag slänger upp lite här av  våran kanon resa till helsingfors, finland.


Buss chauffören körde vilse i Tierp påväg mot sthlm :D


I väntan på att båten ska börja röra på sig


Jag som effektivt läser kryssnings programmet :P



Frozen daiquiri och gintonic



Sånt här roligt väder hade vi i Helsingfors



Våran Båt! Silja Symphony


Promenaden på båten


Promenaden igen med taxfree shoppning



Jag och Ica <3

Det får räcka med bilder för ikväll, internet är så segt idag så de tar lite tid att ladda upp bilderna.
Får se vad man ska hitta på nu. Kanske lika bra man går och lägger sig. Tänkte ta en morron promenad imorgon. Kan ju vara skönt.

Sovgott // E

Hemma igen...

Datum: 2009-05-10 / Tid: 16:10:32
Vilken grym helg det har varit!!
God mat, goda drinkar och trevligt sällskap av Erica. Hur kanon som helst. Dock har det inte blivit många timmar sömn men varför sova bort hela resan?
När vi gick iland i Helsinki i lördags spöregnade det. Mindre roligt när vi inte hade med oss paraply och vi  visste inte hur långt det var in till själva centrum, så vi fick stå i en mils lång taxi kö och vänta på en ledig bil. Jag rekomenderar inte att åka taxi i finland för dom kör som idioter. Trodde inte vi skulle klara oss levande in till centrum men det gjorde vi.
Jag tyckte shoppingen var bra där faktiskt, det fanns mycket affärer. Lite tråkigt bara att det regnade.

Nu är jag så trött att jag inte orkar skriva nånting, men jag skriver mer senare och lägger inte lite bilder!

På båten!

Datum: 2009-05-08 / Tid: 16:40:06
Nu har vi kommit på båten!! Det blev en liten överraskning när vi kom in i hytten kan jag lova. Vi hade ju bokat en insides hytt för dom är billigare, men vi fick en hytt med fönster och 4 bäddar :D
Stackars familjen som får våran lilla hytt nånstans. Dom får skylla sig själv när dom slarvar till det.
Båten är iaf hur fin som helst, bra mycke lyxigare än den förra vi åkte, mycket större oxå! Yeaah

För övrigt gick buss resan bra. Fick ont i rumpan bara. Åt en jättegod tacotallrik på tönnebro.

Nu ska jag ta på lite andra kläder sen ska vi invänta middagen!


090508

Datum: 2009-05-08 / Tid: 07:53:44
Va skönt att den är morron nu, denhär natten har inte vare nå vidare. Jag kunde inte somna igår när jag la mej, jag drömde konstiga drömmar när jag väl somnade, katten verka förstå att jag skulle fara iväg för hon låg på mej hela natten, och det störde sömnen ganska mycket. Jag vaknade vid 5 tiden och var pigg, kunde inte somna om, när jag väl hade somnat ringer mobilen 5.36. Jaha, tänkte jag, nu äre E som har fått magsjuka eller nåt och inte kan åka, men de va en skånska som hade ringt fel. Tack för den du! Sen var jag klarvaken igen.
Men nu har jag iaf duschat, noppat ögonbrynen och fikat. Nu ska jag bara packa i de sista som jag inte kunde packa igår sen är jag good to go!

Jag lär ju slänga in ett inlägg när vi kommit på båten för dator följer med så vi har musik i hytten



Mammas älskling vill följa med hon också!

Äntligen!

Datum: 2009-05-07 / Tid: 23:29:46
Gud va skönt att den här dagen äntligen är slut! Den har varit lång. Nu har jag packat mina grejer till imorn, lagt in ny musik på mp3:n och fixat lite annat shit så nu är jag redo att lägga mej. Måste kliva upp vid 7, senast halv halv 8 om jag ska hinna med mej imorn bitti. Erica och hennes morfar kommer och hämtar upp mej klockan 9. Längtar tills vi sitter där på bussen, eller ännu mer tills vi sitter i hytten på båten. Blir fint de.

Nä, nu ska jag sova.

NattiNatt


t
Snart så...



Bra jobb...

Datum: 2009-05-07 / Tid: 18:11:20

Idag har varit e n stressig dag på jobbet (som vanligt) nör jag slutade kl 16 vare bara att få fart i bena och "springa" ner på gymmet där jag nu håller på att jobba fram till klockan nio. Svärmor var snäll att öppna gymmet åt mej med tanke på att jag skulle ha öppnat det klockan 16, och alla som kan tänka förstår ju att det skulle blivit lite svårt.

Imorn far jag och Lovely med färjan till helsingfors! Yeah!
När jag kommer hem måst jag ju sätta igång och packa!
Har ingen aning om vilka kläder jag ska ha med mej. Men e brukar lösa sig oxå.

Nu ska jag göra någon nytta här!


Snart slut

Datum: 2009-05-06 / Tid: 20:43:00

Nu är det snart slut på denna jobbarkväll. Sen jobbar jag imorn till 16, efter de ska jag direkt ner på gymmet och jobba fram till 21. Så de blir en riktig långdag kan jag lova.
Men jag har ju våran efterlängtade kryssning att se fram emot!! Kommer bli lika roligt som förra gången. Jag tänker iaf inte må så dåligt som jag gjorde sist på söndag morron, hehe.

Nu ska jag vänta in tiden bara att klockan ska bli 21 då ska jag, vicky, Jocke, Jens och Frida åka på kebaben och äta pizza :) mumsigt
Hade egentligen tänkt träna efter jobbet men det får bli en pizza istället :)


Regnigt

Datum: 2009-05-05 / Tid: 21:20:27
Shit vilket regnväder det har varit ikväll, tur att man hade bilturen på jobbet, tycker synd om stackars Niklas som hade gåturen utan paraply.
Det luktar så gott överallt när de precis har regnat, det luktar sommar.
Jag tror den här sommaren kommer bli hur bra som helst. Jag missar ju inga roligheter eftersom jag är ledig varje helg. Annars brukar jag alltid missa selånger marknad, men inte iår, då ska jag dit och köpa strumpor. Det kommer nog bli mycket grillning och öl här på innergården med grannarna. Blir fint de.
Jag börjar få lite panik med att hitta en cykel. Min älskling blev ju stulen i höstas och jag måste verkligen ha en cykel i sommar. Eftersom jag inte har någon bil så brukar jag ta cykeln dit jag ska, hade planerat att cykla till jobbet på morron nu när jag börjar på sjukhuset så jag slipper åka buss, men det är en fördel att ha en cykel först. Det är ju snart jag ska börja och jag vill gärna cykla dit en gång innan så jag vet hur lång tid det tar på ett ungefär.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt, blir väl att lyssna på lite musik och slöa.

jobb snart då

Datum: 2009-05-05 / Tid: 11:41:31
Om ca två timmar måste jag gå på jobbet och jobba heela kvällen. Uscha. Vill verkligen inte!! Längtar tills jag börjar på sjukhuset, blir lite omväxling.
Jag hade tänkt spincyklat imorse 6.30, men de gick inte vidare. Minns knappt att klockan ringde. De blir så när man är van att sova länge nu. Blev ju så förra veckan.
Nu är de inte länge kvar till utlandsresan heller! Ska bli så himla skönt att få komma iväg. Synd bara att inte R följer med, det var ju så mysigt senast vi var iväg.
Nä nu ska jag göra nånting att äta!



Vi två sista kvällen på Kreta i höstas

Mhm

Datum: 2009-05-04 / Tid: 22:13:11

Idag har varit en riktig slödag, jag gick till syrran kl 14 ungefär. Jag var tvungen att låta henne se Twilight, men hon tyckte inte den va så jättebra, hon trodde den skulle vart bättre, vilket jag inte kan förstå som är helt frälst i filmen. Är sugen att köpa hem böckerna. Nästa film i serien, New Moon, har inte biopremiär förrän den 20/11, ganska länge dit då och jag kan ju inte riktigt vänta på hur de fortsätter, så då är de perfekt att läsa böckerna.

Vi såg även komedin YesMan, den var jätterolig. Jim Carrey är såå himla bra.

Giftiga vampyren Edward i Twilight

 

 

JIm Carrey i Yes man

 

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Blir nog snart sängen tror jag. Jag bäddade rent i sängen imorse  och det är så himla skönt att lägga sig då :D


090503

Datum: 2009-05-03 / Tid: 10:59:35
Glömde skriva igår att jag och Erica bokat en kryssning till helsingfors. Vi far redan på fredag till veckan :D Gud va roligt det ska bli. Vi hade ju så himla roligt sist.
Känner att jag egentligen inte har råd att åka nånstans egentligen, igår fick jag punga ut med 2000 spänn för deklaration. Hur mycke suger inte de då. Nu ska jag ligga och kurera mej.

CIAO

Dåligt

Datum: 2009-05-02 / Tid: 23:05:06
Det har varit väldigt dålig uppdatering på sista tiden, det har inte hänt nånting värt att skriva om. Jag har så sjukt ont i min axel, vet inte vad det beror på men jag kan knappt göra nånting med den armen.

Jag har iaf sett världens bästa film, TWILIGHT! Jag hade tänkt se den på bio men de blev aldrig av, sen hörde jag så många prata om den och jag läste mycket om den överallt, så jag var tvungen att köpa den. Grymt bra film, den levde verkligen upp till förväntningarna!



Det gör inte filmen sämre att Puddingen Robert Pattinsson spelat vampyren Edward Cullen. Jag tror alla som ser filmen får en liten crush on him!!

RSS 2.0