Ont i magen :(

Datum: 2009-10-26 / Tid: 07:48:16
Nu ligger jag här i sängen och har ont i magen. Har varit uppe flera gånger inatt och varit jättedålig. Hoppas det bara är nå tillfälligt. Mikka hade oxå ont i magen men hon for till jobbet ändå. Får se hur länge hon blir kvar.
Så idag blir det sängläge hela dagen. Skönt att internet finns i sängen nu då så det  finns nånting att göra här.

Hörs sen

Weird

Datum: 2009-10-25 / Tid: 21:54:17
Måste bara säga att det är lite skumt just nu, ligger i sängen och har internet :S. Mysko, med tanke på att det inte funkat förut. Men men..
Jag klagar inte.

sovgott!

Mätt

Datum: 2009-10-25 / Tid: 21:02:54
Nu har vi just ätit en middag bestående av killingdeg (kycklingfärs) med lök och dolmio. Gott som satan. Tog potatisen och grejerna från igår att ha till. Mumms.

Nu ska vi lägga oss i sängen och se ett avsnitt av vänner innan vi somnar. Skönt det har varit att vara ledig idag. Får även lite lön imorn. Sweet.

Nä ska man ta sig lite choklad till sängen?
Tror jag skiter i det för jag är så grymt mätt.

Hörs imorn!!
Pusspuss

Ledig söndag

Datum: 2009-10-25 / Tid: 17:50:23
Denhär veckan har gått riktigt fort. Har jobbat övertid alla dagar utom onsdag då vi bytte med killarna och jobbade kvällen. Igår bjöd vi hem Marie, en av östersunds tjejerna, på middag. Käkade lax (!) och ugnsbakad potatis, morötter och paprika. Smakigt. Sen blev det lite absolut mango och annat gott. Vid halv tolv for vi iväg på byn och kikade. Stannade till på bygdegården där det var fest. var mycket "småbarn" där så vi stannade inge länge.

Idag har vi bara slappat hela dagen, sett på harry potter och sovit. Laddar inför en 6 dagars arbetsvecka igen.
Saknar min lilla kisse där hemma. Skulle så gärna vilja kramas med henne.
Men det är inte så långt kvar till jul.

Hade!

Finväder på Hitra

Datum: 2009-10-21 / Tid: 13:28:26
Idag är det jättefint väder här ute på ön. Idag har vi lånat killarnas bil och åkt in till Fillan som är centrum här. Vi har varit på skattekontoret och fixat med papper, fixat norskt telefon nummer, råkade bara gå förbi cubus där det hängde en billig fin tröja som fick följa med mej hem sen har vi handlat lite på ica. Nu ska vi fixa lite mat innan vi börjar jobba kl 14.30.



Huset i dagsljus


Mikka står och gör pasta med dolmio sås. Synd bara att all pasta försvann ner i slasken när hon skulle hälla ut vattnet. Men det är ny pasta på gång nu :)



Utsikt från när jag står på bron

Nu börjar den nya pastan bli klar, så det är väl bara att käka, ta på sig långkalsonger och fara bort till fabriken och umgås med laxbitarna resten av kvällen.

Bye bye

YEEAHH!!

Datum: 2009-10-20 / Tid: 21:10:25
Jag har äntligen kommit ut på internet! Har hackat mej in på grannens internet. Vi får vårat den 30:e denhär månaden.
Vi har det superbra här på Hitra. Bor i ett kanon fint hus med två sundsvalls grabbar. Kevin och Martin. Jobbet är roligt men slitsamt. Vi jobbar på "förädlingen" så våra arbetsuppgifter är bland annat att bena fiskar, stoppa bitar i vakum förpackningar, packa i lådor och skicka iväg till beställare. Det är faktiskt riktigt roligt. Långa dagar men bra betalt.
Ön är hur fin som helst. Har dock inte sett så mycket av den för vi bor på utkanten och man måste ha bil för att ta sig nånstans. Finns inte direkt nå bussar.
Kommer hem till timrå igen till julen, då är fabriken stängd i 2 veckor.

Det är grymt mycket hjortar här. 5000 st. Man ser dom överallt och dom håller på att skrämma livet ur en när man är ute och går på morron/kvällen. 

Tänkte lägga upp lite bilder nu innan jag går och lägger mej. Vi har bytt pass med killarna imorn så vi börjar halv 3 istället för halv 8. Ska in till centrum och fixa skattekortet.

Om vi inte hörs innan den 30:e så hörs vi då :D















Lite bilder på huset och min och mikkas finmiddag vi hade i lördags.
Sista bilden är på mej när vi anlänt till trondheim.

Nu ska jag sussa i våran oerhört sköna säng. (Jag och mikka delar)

Bye bye

Måndag

Datum: 2009-10-12 / Tid: 08:29:29
Helgen har varit kanon bra enligt mej!
Blev utgång i både fredag och lördag. Det är ju ett tag innan man går ut hemma igen.
På fredagen var vi hemma hos vicky och förfestade. Hur roligt som helst, sen mötte vi upp Glenne och Jerry på Memento och där blev det dans hela kvällen. Kvällen slutade riktigt bra måste jag säga ;).

I lördags var vi hemma hos Johanna på förfest. Trevligt! Sen blev det Memento och Aveny. Det var mycket folk ute och många man kände.
Igår låg jag och vicky i sängen och sov fram till halv sex på eftermiddagen. Då masade vi oss upp och for iväg och köpte pizza, sen var man med i matchen igen. Var en riktig slö dag igår vilket jag absolut inte har tid med, med tanke på hur mycket jag har att göra innan jag far imorn.

Nä nu ska jag börja städa lägenheten! Hörs sen

Yes!

Datum: 2009-10-09 / Tid: 18:20:11
Vid ett tiden idag ringde det ett nummer till mej som jag inte har inlagt. Tog en stund innan jag såg att det var ett +47 nummer, alltså från norge. Hjärtade stannade när jag svarade och stannade en andra gång när det var (snyggingen) Kim som vi var i kontakt med på adecco angående jobbet. Han sa att vi fick det!!! Så vi far till norge 5.10 på tisdag och börjar jobba på onsdag. Helt sjukt. Fattar inte än!

Vi ska dela lägenhet med två svenska killar som redan är där och jobbar. Tror det kommer bli kanon bra. Tjänar iaf hur bra som helst.


Nackdelen är att jag måste lämna min Älskade lilla Vicky här hemma. Kommer sakna henne nå oerhört. Men jag ska ju bara till norge och inte andra sidan jordklotet precis.

Men mycket som måste fixas på måndag dock. skulle ha vare bra om vi kunde fått en vecka på oss att fixa grejer. Men det löser sig nog.


Nu ska jag kliva in i duschen och sen springa bort till vicky och knäppa en öl för ikväll blire fest!

Hemma!

Datum: 2009-10-09 / Tid: 11:03:41

Nu är vi hemma igen efter 3 dagar i trondheim. Vi har ett jobb på G så vi får besked i början på nästa vecka om vi får det! hoppas hoppas. Känar grymt med pengar på de jobbet. Men jag har ju alltid så otur med allt så jag hoppas inte på för mycket heller.

Trivdes riktigt bra i trondheim. Jag kände mej som hemma nästan på en gång. Hade inga promblem att hitta vart vi skulle å så. 
Men tydligen ska det vara svårt att få jobb i trondheim nu för det är inte riktigt sesong för att söka jobb nu. Men jag tänker inte ge upp. Innan jag  dör ska jag ha jobbat i Norge. Om det inte funkar i trondheim kan man ju alltid prova nå annat ställe. Men det är ju så lättsamt när tåget går mellan sundsvall och trondheim.

Vart så less igår när vi skulle fara hem. Vi var ju tvungen att byta tåg i östersund. Klockan var väl runt nio då och jag var hur trött och less som helst, ville bara komma hem, och vad får vi höra när vi satt oss på tåget då? Joo, att vi måste åka buss från ånge för att dom håller på att grejja med spåret från ånge-sundsvall. Det sänkte ju humöret en aning men  det gick bra.

Så inatt har jag sovit hos Vicky (som fortfarande ligger och trynar) men jag saknar faktiskt trondheim...


Trondheim

Datum: 2009-10-08 / Tid: 09:13:31

Nu har vi sovit två nætter i trondis. Det regnar och jag ær førkyld men trivs faktiskt riktigt bra hær. Ett stælle jag vill flytta till før att jobba.
Vi bor på ett vandrarhem en bit från staden. Helt nice stælle.
En liten update bara så ni vet jag/vi lever.

Puss


Nu är vi på gång

Datum: 2009-10-06 / Tid: 08:57:35
Nu har vi kommit en bit påväg. Var inte alltför pigg när klockan ringde kl 4.00. Men har sovit lite på tåget nu. Tyvärr så rinner snoret, jag nyser varannan sekund och halsen bränner. Men jag hoppas det ger med sig.

Nackdelen med den här lilla trippen är att min andra halva är hemma, och när hon inte är med mej så betyder det ju att jag bara är halv.
Men my love, jag kommer hem om några dagar bara. HÅLL UT!

Nu ska jag försöka sova en stund till men det lär inte bli så lätt för solen lyser mej rätt i ögonen. Mikka va så smart att hon har en sovlapp för ögonen.

Får se om vi höres i norge annars hörs vi igen när jag kommer hem!



vi ses snart igen


Norge

Datum: 2009-10-05 / Tid: 23:04:26
Om 6 timmar sitter jag och Mikka på tåget mot trondheim. Vi ska vara borta i veckan och hoppas på att vi får jobb. Skulle inte alls sitta fel att tjäna pengar i norge direkt. Fina pengar.
Just nu sitter jag hemma i lägenheten och väntar på att Vicky ska höra av sig. Har nästan inge batteri alls i min telefon (9%) och jag hittar inte laddaren heller. Den ligger säkert hemma hos pappa. Måste ju ha batteri på luren.

Gårdagen spenderades mestadels i vickys säng. Vid 4 tiden gick vi hem till Johan där han och macke gjorde god mat, potatis, grillat älgkött, beasås, sallad och massa annat. Efter vi käkat gick vi hem till vicky igen, sen tillbaka till Johan för att se film. Hehehe, filmen var lite speciell men vi hade roligt!

Idag har jag och Klitty varit inne i stan och i birsta en sväng. Växlade lite pengar och käkade subway.

Har även hunnit med att följa med Johanna upp till Annakarin i hässjö och ridit en helt underbar häst. Jäklar va fin hon va. Om jag hade haft pengarna hade den märren varit min imorn.

Nu ska jag försöka skicka ut en efterlysning efter min andra halva som är ute och flyger utan mej. Måste ju vara med henne innan jag far imorn, och det är ju bara 6 timmar kvar. Eller mikka och hennes mamma kommer och hämtar mej hos vicky kl 04.30 imorn. Tror inte ens jag kommer gå och lägga mej nånting. Kommer ändå inte kunna somna. Inatt somnade vi tidigast halv 4. Inte bra.

Puss

Utgång!

Datum: 2009-10-03 / Tid: 21:15:26

Igår var vi på förfest hemma hos Jerry i sörberge. Hur roligt som helst hade vi. Sen drog vi in till stan och gick på Memento. Mycket folk, bra musik och riktigt bra humör!

Idag har vi bara legat och degat, käkat pop grillen, pratat om gårdagen och skrattat till tusen.

Ikväll kör vi en favorit i repris. Sitter hemma hos vicky nu och dricker öl och pratar. Jag, vicky, Mikka och Sara. Väldigt trevligt.

Vi ses på Memento ikväll!


En dag på birsta

Datum: 2009-10-02 / Tid: 15:39:04

Idag vaknade jag strax efter tio. Vicky ringde mej precis när jag vaknat och fråga om jag skulle med på birsta. Så de var bara att slänga sig in i duschen och göra sig klar. Vicky hade lite ärenden inne i staden så hon dumpade mej på birsta så länge. Gick runt och kikade lite och kom hem med hårfärg, en ögonskugga och ett rosa bandet armband.
Nu är vi hemma hos vicky och hon ska färga mitt hår. Måste ha lite nytt i min tillvaro känner jag.

Senare ikväll blir det utgång!! Blir nog att vi testar nya Memento.

Kommer nog blogga mer under eftermiddagen/kvällen.


Update

Datum: 2009-10-01 / Tid: 13:08:38

Den här veckan har det blivit riktigt dåligt med update. Sorry.
Vi hade iaf jätte roligt i lördags när vi var ut. Jag, vicky och macke förfestade hemma hos vicky, sen mötte vi upp Johan inne i stan och hamnade på Oscars. Jätte mycket folk och riktigt roligt.
Söndagen var dessvärre inte lika rolig :/

Har väl inte hänt nå speciellt i veckan. Jag har jobbat lite på gymmet, haft skräckfilms kväll med syrran och fått ont i halsen. Hoppas det är bra till imorn!
Hade även tänkt gått på Simons ass´n legs pass ikväll. Men det går ju inte så bra om jag ska ha såhär ont i halsen.

Nu ska jag skärpa mej och uppdatera bloggen lite mera.

Kisses


RSS 2.0