Lördag

Datum: 2009-09-26 / Tid: 13:26:09
Idag klev jag upp runt elva, slängde på mej lite kläder sen gick jag elljusspåret. Men vilken värme det är ute idag. Jag satt ute på pappas altan och käkade frulle efter promenaden. Hur skönt som helst. Lill Isa satt ute med mej oxå. Lill hjärta mammas.

Ikväll blir det utgång med vicky och grannarna. Kommer nog bli riktigt roligt. Var ju jätte längesen jag var ut. Kommer nog vara mycket folk ute oxå. Jag är laddad!

puss

Överskrift

Datum: 2009-09-25 / Tid: 21:55:22
Nu har jag kommit hem till pappa efter en kväll på jobbet. Har precis ätit tårta för pappsen fyller ju år idag!! G R A T T I S pappsen!

Innan jobbet så travade jag runt några varv i elljusspåret. Gick riktigt bra. Hade gott tempo hela tiden. Var nästan så jag joggade. Good for me. Tänkte ta några varv imorn oxå. Känns skönt att inte behöva kliva upp tidigt imorn.

Nu ska jag se på tv på Pappa och Johanna.

Iron Maiden - Run to the hills

Gooood morning!

Datum: 2009-09-25 / Tid: 12:07:02
Efter 12 timmars (!) sömn är jag nu pigg och vaken. Dom ringde från rekryteringen för en stund sen och sa att jag inte behövde jobba i helgen! Taskigt att förlora pengarna, men riktigt skönt att slippe. Ska jobba ikväll iaf, men det gör inget. Det är ju bara en kort kväll så.

Nu tänktejag slänga på mej lite kläder, sen drar jag ut i elljus spåret ett par varv innan jobbet.

See ya

Natti

Datum: 2009-09-24 / Tid: 23:47:49
Nu blir det till att lalla sängen och hoppas att man är pigg imorn. vilket jag inte tror jag kommer vara. Jag är ju satan trött hela tiden. Men man kan ju hoppas på att vara något pigg iaf. Skönt att börja halv 4 imorn iaf än att börja 1. Men jag förstår inte hur jag ska kunna kliva upp så jag är på jobbet klockan 7.00 både lördag och söndag. Nu när jag varit sjuk så jag ju jag sovit verkligen heela dagarna. Skrev ju förut vilken tid jag klev upp idag oxå. då är ju halv 7 (som jag senast måste kliva upp) som mitt i natten för mej. Kan bli kul å se hur det kommer gå...

To be continued


...

Datum: 2009-09-24 / Tid: 22:28:10
Jaha, det var denna dag. Skjutsade Betty till alnö förut, sen satt jag inne på gymmet och drack 3 koppar kaffe och surrade med Robbin och Tommy. Trevligt. Glömde till och med bort idol. Men jag hann se slutet iaf :). Jag tänker gifta mej med Erik Grönwalls röst. Såå jäkla grym på att sjunga alltså.

Imorn är det fredag igen, pappsen fyller år imorn. Men jag ska ju jobba hela helgen och det ser jag inte alls fram emot. Fre 15.30-21 lör 07.00-16.00 och sön 07.00-21.00. Längtar absolut inte till den där söndagen. Men jag får tänka att det bara är för helgen och inge mer. Skulle mer än gärna kunna jobba om det var nånting jag trivdes med. Jag behöver inte älska det jag jobbar med men jag vill inte gruva mej flera dagar i förväg innan jag ska jobba. Usch.

Längtar till på måndag för då ska jag träna igen! Hinns inte med någon träning i helgen eftersom jag ska jobba så mycket. Så jag får se fram emot måndagen  med träning. Kanske helgen går lite lättare oxå om jag har nånting att se fram emot.

Nu har alla i huset gått och lagt sig. (är hemma hos pappa)
Tror jag kanske ska slå igång en film eller nåt.

Bye

090924

Datum: 2009-09-24 / Tid: 17:50:52
Jag börjar med att säga Grattis till Johanna som fyller 22 år idag!! Tänk Johanna när vi var i 13, 14 åldern. Känns som det inte alls var nå längesen alls. Vi hade roligt då och vi har fortfarande roligt.

Det blev en väldigt sen morgon idag, klev inte upp förrän klockan var närmare halvtvå. Då skjutsade pappas fru hem mej så jag kunde hämta hit min cykel. Innan jag cyklade tillbaka till pappa så var jag ute och gick en timma. Det var skönt.
Nu har vi precis ätit röding här, inte dumt alls! Måste ta och dra upp en öring eller en röding snart. Inte dumt att ha en sån i frysen hemma inte.

Nu väntar jag på att klockan sk bli lite mer så ska jag hämta Betty i stallet och skjutsa henne ut på alnön. Men det dröjer nog en 45 minuter till iaf. Känns lite drygt att först cykla ner på gymmet, hämta ingelas bil och ta dend för att skjutsa betty, och sen måsta cykla tillbaka till pappa igen. Bara jag inte missar idol så är jag nöjd.

Puss

Trött efter en dag på benen

Datum: 2009-09-23 / Tid: 23:29:34
Vad fort man blir slö när man varit sjuk. Idag var första dagen som jag stog på benen en längre stund. Började med att jag tog en promenad upp till johanna, sen for vi till hennes moster och kika på en soffa, sen tillbaka upp till johanna för att surra skit över en kopp kaffe (var rätt skakig i benen vid den tiden). Sen frågade syrran om vi skulle äta middag så då vare bara att traska hem och hämta cykeln och cykla bort till henne. Där blev det mat och idol. Kom hem strax efter nio nångång och då kom pappa och hämtade upp mej och Lill Isa, så nu ligger jag i lillebrors säng och är alldeles slut. Tar ett litet tag att komma tilbaka sig efter man har vare sjuk såhär. Får se om jag går ner och tränar lite imorn eller om jag ska lugna mej en dag till. Jag behöver ju inte köra så himla hårt.

Men nu ska jag iaf ta och sova!

Natti natt!

Onsdag

Datum: 2009-09-23 / Tid: 13:03:39
Idag mår jag hur bra som helst. Förutom att jag är så trött. Men det kanske inte är så konstigt när jag har sovit i stort sett 4 dagar. Legat har jag gjort iaf. Så idag tänkte jag ut och röra på mej lite. Men det låter som det blåser mycket ute. Jaja, måste få lite luft iaf. Ska posta lite blev och dona på.
Det har ju inte hänt så himla mycket dom här dagarna så därför finns det inte så mycket att blogga om.

Återkommer senare. Kanske har något roligt att berätta då...

Sting - Fields of gold

mhm

Datum: 2009-09-22 / Tid: 21:11:25
Nu har jag just sett på idol. Tänk om man skulle kunna sjunga som vissa där. Inte lite avis heller.
Jag tycker Anders Bagge är så mysig, han är som en björn. Man vill bara krama honom.
Erik Grönwall blir iaf idol 2009!!

Mår mycket bättre nu och det är såå skönt. Tänkte gå ut en sväng imorn och få lite luft. Jag har ju blivit en del av inredningen här i sovrummet nu. Har sån där härlig ligg frilla oxå. Alldeles platt baki. Hövva.

Tror jag ska slå igång nån film nu. Har ju inte så mycket kanaler att se på så då är det tur att jag har filmer. Är dock alltid så svårt att välja vad det ska bli. Tror nästan jag ska leta fram Four Brothers. Den var längesen och det är jätte bra.



Dom 4 bröderna

Längtar, längtar...

Datum: 2009-09-22 / Tid: 15:59:31
... tills NEW MOON kommer på bio. Den kommer vara så grym. Jag hoppas bara jag inte blir besviken på filmen bara för jag läst boken, men det tror jag verkligen inte. verkar ju superbra på reklamen. Ska bli spännande att se The Volturi.
Har fortfarnade inte läst klart breaking dawn än. Har mer än halva boken kvar. Jag plöjde igen både New moon, Eclipse och början på Breaking dawn hur fort som helst. Men den hände nåt så jag slutade läsa. Kanske ska damma av boken och se om dom engelska orden fortfarande hänger med. Kan inte vara mer passande än nu tycker jag.

Vad alla än säger så håller jag på Team Jacob!!

VS

 

Jag vet att det är barnarov för grabben är bara 17 men kolla in den kroppen!! Yummie


090922

Datum: 2009-09-22 / Tid: 13:08:03
Efter över 13 (!) timmars sömn känner jag mej mycket piggare än igår. Natten har faktiskt varit lugn. Har inte vaknat en enda gång. Har inte lika ont i ögonen heller. Skönt.
Men jag tänkte spendera min dag i sängen ändå fast jag känner mej piggare. Lika bra så man inte blir sämre.
Skulle ha  varit hos distriktsköterskan igår och skrivit på delegeringspapper men det jag får kanske göra det imorn eller på onsdag istället. Ska ju jobba hela helgen som kommer och då måste jag ha delegering så jag får ge medicin och insulin. Ser verkligen inte fram emot denna helg. Mitt liv största misstag är att jag utbildade mej till undersköterska. Men vad visste jag då jag var 15 år? Tycker inte alls om att jobba med människor sådär. Speciellt inte med gamlingar. Då vare bättre på sjukhuset. Men eftersom jag är så less på vården så finns mitt tålamod nere på noll. Men på onsdag ska ju jag på den där mässan som norge kommer till. Jag vill dit nu!!! Vi får höra vad de arbetsgivarna har att erjuda annars tar vi tåget till trondheim och söker jobb själva.

Nu ska jag fika nånting och slå igång en film.

Lady Gaga - Paparazzi

Sova

Datum: 2009-09-21 / Tid: 23:49:08
Nu har jag precis sett på Dexter så nu tänkte jag lägga mej och sova. Ändå fast jag sovit större delen av denhär dagen kommer jag nog inte ha nå problem att somna nu. Hoppas kunna sova mej genom sjukan. va nice det skulle vara om man kunde somna när man blev sjuk och sen vakna när man var frisk igen. Inte dumt alls...

Sovgott
puss

Blir galen!

Datum: 2009-09-21 / Tid: 21:58:30
Fan va frustrerande det är att jag inte kan fixa tillbaka kanalerna på min tv. Jag har tryckt på dom få knappar som finns på dosan men det händer ingenting. Tur att sexan fanns kvar iaf så jag kan se dexter ikväll.

Även att karl som bor ovanpå mej snarkar så förbannat högt att det snart gör mej galen!!!
Har lust att gå upp dit, plinga på och be han hålla igen truten. Låter ju inte direkt tyst heller, och dom som känner mej vet att jag inte kan med snarkningar.

Jag fick iaf ett litet ljus i min mörka tillvaro i form av läkaren med dom sexiga mörka ögonen loggade ut på facebook en sväng. Det gjorde min dag.


Härligt härligt

090921

Datum: 2009-09-21 / Tid: 19:53:41
Är fortfarande lika sängliggandes idag. Jag blir så less. Sover mest hela tiden. Har sammanlagt varit vaken 3 timmar idag. Mamma kom nyss förbi med en matlåda med chilisås som det var hundra år sen jag gjorde, juice, glass, halstabletter, soppa och bröd. Även lite tacochips till chilisåsen. Tack så mycket mammsen.

Jag gjorde ett test förut som syrran länkat på sin blogg. Ett "hur ond är du" test. Jenny var 7% ond. Jag hade dock lite värre med 47% ond. Halva mej är en bad guy. Inte så konstigt man blir elak när livet är som det är.

Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!


Så stog det efter mitt test. Det stämmer nog ganska bra. Jag tror jag innerst inne är en arg person. Men som jag sa till vicky för några dagar sen, jag har alltid vare så ärlig hela livet, inte gjort något dumt mot någon. Men vad får man tillbaka? Ingenting.

Nu måste jag sova en stund till.

Ensam

Datum: 2009-09-20 / Tid: 22:45:11
Ibland känner man sig som den mest ensamma människa nånsin. Ligger här som en död sill och kan inte gå ut. Telefonen har vare stendöd idag förutom lilla mamma som ringde och fråga om febern gått ner nånting. Nån som tänker på en iaf...

Varför kommer saknaden ibland?
Vad finns det att sakna?
Hur kan man sakna nån som gjort en så mycke illa?
Man är väl inte mer än människa antar jag.

Mitt i allt elände har det även blivit nå konstigt med tv:n. Alla kanaler utom tråkiga kanaler som 1,2,4, 4+ och några andra är kvar. Min älskade mtv är borta. Har fipplat med fjärrkontrollen men får inte till nånting. Blir så jävla less.

Nä nu pallar jag inte vara vaken nå mer...

Jay-Z feat Alicia Keys - Empire state of mind


Nyvaken

Datum: 2009-09-20 / Tid: 20:16:01
Blev så himla trött förut så jag tvärsomnade. riktigt skönt. Tycker jag mår lite bättre efter varje gång jag sovit. Jag gick aldrig på affären förut så det kurrar lite i mage nu. Skulle ha haft lite mat nu. jaja..
Jag började kolla på The curious case of Benjamin Button förut. Jag älskar den filmen!
Den är så himla bra. Tycker Brad Pitt gör en grym insats som benjamin. Jag tänkte se klart den om en liten stund.

Har inte så mycket att blogga om när jag bara ligger i sängen. Är ju inte så mycket som händer precis. Kommer bli bättre när jag kommer igång och kan göra nånting igen.

Åter till Benjamin!




Boooring

Datum: 2009-09-20 / Tid: 15:19:33
Less jag är på att bara ligga. En som är nöjd att jag bara ligger är katten. Hon är glad att ha sällskap hela tiden hon. 
Nu har jag kollat på repriserna på veckans idol avsnitt. Missade två avsnitt så då fick jag se dem nu.
Funderar om jag ska ta mina sista slantar och gå på lidl och köpa nånting att äta. Börjar få tillbaka lite matlust nu igen. Skönt. Vill ju inte svälta till döds mitt i allt elände.

Längtar redan tillbaka till träningen. Imorn är det ju anders spinningpass. Vill gå :(
Det är positivt att jag känner mej lite piggare idag iaf. Kanske det går över fort!

Hoppas Hoppas!

Ny dag, nya tag

Datum: 2009-09-20 / Tid: 10:53:33
Känns något bättre idag än vad det gjorde igår. Kanske alvedon börjar hjälpa nu?
Igår såg jag iaf på Reservation Road. Den är jättebra.
Nu ligger jag och ser på Mtv vma:s för 5:e gången. Det är ju så bra. Men det är tråkigt att ligga alldeles själv. Jag som är inne i riktigt social period är inte van att vara ensammen.
Hehehe, kom just att tänka på en sak viktoria sa för ett tag sen:

Vicky:
Det var längesen vi dejtade nu
Jag:
Mmm, så får det inte vara.
Vicky: Jag har ju nästan glömt hur du ser ut, och hur du luktar.

Det är kärlek de.

Igår kväll lyssnade jag igenom gamla michael jackson låtar. Samtidgt satt jag och tittade på bilder på honom. Shit va nånting verkligen gick snett där på vägen. Han kunde väl ha lagt av nånstans mitt emellan. Då såg han ju inte så dålig ut.



Här ser han ju normal ut. Ser ju till och med riktigt bra ut



Men sen blev de bara värre och värre...
Men vilken jävel på att dansa. Ingen slår hans moonwalk

Jaja, lite tankar sådär.


Dagen kommer väl spenderas i sängen. Orkar inte göra så mycket mer. Kanske ska se igenom sagan om ringen filmerna. Det är bra alternativ när man vill att dagen ska gå fort.



...

Datum: 2009-09-19 / Tid: 22:02:53
Usch va ensamt det är att bara ligga såhär. Har inte slagit på någon film än heller. Fastnade vid datorn.
Det gör inte saken bättre heller att jag var bjuden på fest till danne som bor i porten bredvid mej. Stoffe har precis skickat sms och undrade vad jag gjorde. Vill vara pigg :( Hoppas dom har roligt här bredvid iaf.

Nä ska jag rota genom dom 500 filmerna i hyllan och se om jag hittar nånting att se på?
Det tror jag nog jag kommer göra.

Klem

Sjuk

Datum: 2009-09-19 / Tid: 20:31:08
Och jag är inte förvånad. På en gång när jag kommit igång med träningen så blir jag dålig. Jag tror jag har åkt på influensan. Feber, ont i kroppen och helt slut. Bara dynga. Det var nog bara tur att jag hoppade över ass´n legs passet i onsdags. Jag kände mej lite hängig redan då.
Men det är bara att ligga i sängen och kurera sig.

Jag har just sett på Green Street Hooligans. Det är bland de bästa filmer jag sett. Tårarna sprutar alltid på slutet. Har även sett på VMA:s två gånger idag. Fjärde gången jag ser det men jag blir inte less. Roligt att se alla grymma artister. Speciellt Green Day.
Nu ska jag dra igång en till film.



Heta Charlie Hunnam som spelar bla Pete i Hooligans.

090917

Datum: 2009-09-17 / Tid: 22:00:48
Jag kan ju börja med att uppdatera er om gårdagen.
Vi hade störa förväntningar när vi for iväg till Hästtjärn för att dra upp massa öringar och rödingar. Vi blev väldigt taggad när vi fick höra att dom hade släppt i en 6 kilos (!) röding där som ingen har dragit upp.
Började kasta och efter några kast högger det på min, men den släppte lika fort som mitt hjärta stanna ungefär. Trodde för en tiondels sekund att jag skulle få en fisk detta år. Vi provade massa olika knep och taktiker för att lura dom att högga men ingenting. Tvärdött.
Men det var mysigt iaf och vi blev bjuden på vädigt god fisksoppa och vitlöksbrön.
Mitt i allt fiske så ringer nya chefen för stället som jag jobbade på förut och fråga om jag kunde jobba från 7-12 idag. Så det tackade jag ja till.



Framme





Fika på gång. Ingela på bilden som gjorde den oerhört goda fisksoppan



Jag och Johanna råkade ta en "liten" genväg. Trodde vi ja. Ser nån tjärn framåt? Nej



Tur vi hade en bit falukorv med oss om vi inte hittat tillbaka igen.





Tur stövlarna var på för det var myrmark vi råkade trampa ut på



Bångstyrig sötnöt

Det var gårdagen. Idag har jag då jobbat på mitt gamla jobb. Gick bra men inget jag saknar. Imorn kväll ska jag vara på avd Tallen på hagalid. Då missar jag mikkas födelsedags kalas :(. Hade sett fram emot det. Men jag får fara och gratta henne någon annan dag istället.

Over and out

090916

Datum: 2009-09-16 / Tid: 08:07:14
Godmorgon!
Idag är jag verkligen vaken tidigt! Har varit vaken i ca 45 minuter redan. Men det beror på att jag ska upp till holm och fiska. Det är någon som johanna känner som är med i nån fiskeklubb så dom har hyrt en tjärn där som vi ska fiska på. Snällt att vi får följa med. Kanske man kan hoppas på att få en liten fisk.

Igår var jag iaf hos syrran hela dagen. Vi såg film och sen bjöd jenny på tacos. Sen råkade ju jag fråga om hon hade guitar hero... och det var ett stort misstag för framför detdär spelet satt jag sen till nästan halv tolv på natten. Låtarna snurrar fortfarande i huvudet på mej. Det är riktigt beroende framkallande. Måste nog åka dit sent ikväll oxå efter jag jobbat på gymmet och lira lite.

Nä nu ska jag bre på nå mackor så jag har fika därborta.

Håll tummarna att jag får nånting!!

090915

Datum: 2009-09-15 / Tid: 11:21:31
Idag kom jag upp kvar över nio!! Jag gör framsteg.
Det blev en skön morron promenad, gick en annan väg än jag brukar. Nu har jag precis ätit frulle och det satt inte helt fel.
Ska iväg till syrran sen hade jag tänkt. Sen blire nog lite spinning på kvällen.

Over and out

Aktiv dag

Datum: 2009-09-14 / Tid: 23:34:27
Idag blev en aktiv dag trots att klev upp typ lagom till middagen. Var ute och gick i ca 45 minuter, sen strax efter fem gick jag, frida och sandra ner mot gymmet. Där körde jag 25 minuter på aerobic passet innan jag sprang ner i cykel salen och körde 50 minuter spinning. Det är Anders som har det passet och hans pass är grym. Bra upplägg och killer musik. Så jag är väldigt nöjd med dagens träning.

Nu har jag precis kommit hem från Jocke. Vi har sett Death sentence med Kevin Bacon. Kanon bra film.
Nu ska jag lalla och hoppas på att jag vaknar pigg imorn.

Bye


Äntligen vaken

Datum: 2009-09-14 / Tid: 14:19:34
Det var längesen jag sov såhär länge. Men jag la mej inte förrän klockan var halv 6.
Nu tänkte jag ut och promenera en sväng. Blir nog runt edsgården som vanligt på "morron".
Hinner ju knappt äte frukost förrän man ska äta middag. Nu SKA jag börja lägga mej i tid på kvällarna.

Hörs sen

<3

Datum: 2009-09-14 / Tid: 04:23:13
Billie Joe Armstrongs röst är helt oslagbar!
Älskar att lyssna på den. Jag vill gå på deras konsert i globen den 11/10. Fan att jag inte vet vad jag gör just då. Dom var ju så grym när jag såg dem senast.

Taylor Swift vann priset "Best Female Video", vann både över Beyoncé och Lady Gaga. Det hade nog ingen väntat sig att hon skulle göra. Hon blev ju såklart jätteglad, men mitt i hennes tack tal kliver pundet kanye West upp på scenen och tar micken ifrån henne och börjar typ gapa om att det ändå inte spelar någon roll för Beyoncé kommer ändå vinna "Best video ever".
Stackars Taylor såg helt förvirrad och lessen ut.

Okej, nu ryser jag inte lite heller. Dom har för första gången precis visat den riktiga trailern från New Moon. Inte så att man längtar mer till premiären nu då? Nej nej nej.. absolut inte.
Rob Pattinsson kan slänga sig i vägen, i denna film är det Taylor Lautner som äger!

Peace

GREEN DAY IS DA SHIT!

Datum: 2009-09-14 / Tid: 03:47:21
Nu kammade dom hem priset i kategorin "Best Rock Video"!!
De ska uppträda senare så jag väntar på det!
Även att killarna var först ut på Red Carpet :)

känns nästan som man skulle ha behövt lagt sej snart men det är så mycket kvar jag vill se. Det lär ju sändas flera ggr till men det är inte samma sak nu när det är live från NYC. Så jag håller nog ut en stund till.

Btw ser Russel Brand alltid ut som han är hög som ett hus. Blicken han har är psyko varning på hög nivå.

En liten update

Datum: 2009-09-13 / Tid: 23:37:32
Ja det har inte blivit mycket till bloggande idag. Jag har varit lite seg sedan gårdagen. Vid halv elva gick jag upp till johanna, sen satt vi och drack grogg tills klockan var strax efter 3 då vandrade jag hemöver för att sova.

Har sovit nästan hela dagen och har försökt att sova nu oxå så jag orkar se MTV video musik award som börjar kl 02.00 inatt, men det går inte så bra. Hoppas att jag inte blir trött och somnar precis innan det börjar. Risken finns ju.

Imorn blir det träning igen!! Längtar.
Jag vill både köra aerobicen som börjar 17.30 och Anders cykling som börjar 18.00. Kanske går på aerobicen en halvtimme innan cyklingen börjar. Det kan man ju faktiskt göra.

Skriver väl några rader senare.

Bye

Fest eller bubbla och basta?

Datum: 2009-09-12 / Tid: 21:02:47
Ja det var kvällens stora fråga. Fest ville jag ju på och det är jobbigt att måste duscha och efter man har basta och bubblat och måste sminka om sig...
Får se om man går på fest en sväng först och sen drar till bastun.
Det återstår att se.


Gaaaah!!

Datum: 2009-09-12 / Tid: 19:06:58
Va i helvete ska man göra ikväll. Jag vägrar att bara sitta på rumpan hela kvällen och inte göra nånting. Men det går inte heller att göra så mycket när man inte har pengar att roa sig för.
Folk säger att pengar inte gör en lyckligare men det är inte sant. Mycket skulle lösa sig om man hade mycket med pengar.

Det var trevligt hemma hos joels pappa. Smörgås tårta och en bärs blev det för mej. Gottit.

Nu ska jag ta och ringa upp vicky och höra vad som händer i knutarna



Jag och Mattias



Patrick, Midget och Mattias

Bye så länge

Hos paapi

Datum: 2009-09-12 / Tid: 15:25:50

Nu har vi precis firat Joel och käkat tårta här hemma hos pappa. Om ca 40 minuter ska vi fara bort till joels pappa dit alla andra släktingar ska fira honom. Där bjuds det även på smörgåstårta. Mums.

Har fortfarande inte bestämt vad som händer ikväll. Jag får lite lätt panik att bara sitta hemma en lördag kväll. Det kan jag göra på en tisdag kväll. Men vet inte om jag ids dricka nånting heller. Johan skulle ju ändå inte komma hem förrän 10 ikväll...
får se hur de blir.

Jag uppdaterar väl mina plans här senare


Lördag

Datum: 2009-09-12 / Tid: 12:29:03
Börjar väl att säga GRATTIS till låssas brorsan Joel som fyller 18 idag!
Jag ska dit och äta smörgåstårta vid 4 tiden. Blir fint de.
Idag har jag vilat från morgon promenaden. Vilar från träningen oxå. Hade tänkt gått på
Simons Muscle Body pass som var klockan 11.00. Men med tanke på att vi säkerligen skulle träna benen oxå så hoppade jag över det idag. Det får bli en vilodag från all träning. Om jag inte går en runda med Nalle sen då förstås.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll heller. Får se om vi tömmer mitt barskåp. Jag känner mej inte så sugen just nu måste jag säga. Kanske blir en lugn lördag kväll oxå. Behöver ju faktiskt inte festa varje helg.

Nä nu ska jag kliva in i duschen och börja göra mej klar.



Joel som fyller år idag!

en lugn fredag kväll

Datum: 2009-09-12 / Tid: 00:18:34
Vid halv 8 haltade jag bort till vicky, då for vi och chrille på kebaben och köpte med oss mat hem lagomt tills idol började. Jag blir alldeles matt på folk som ställer upp sådär men verkligen inte kan sjunga. Men det är roligt att se när folk gör bort sig.
Efter idol stack chrille över till jens för att dricka bärs, vicky började inreda sitt vardagsrum och jag hade stelare ben än nånsin så jag lånade Nalle gubben av jens och drog ut på en långpromenad sådär vid halv tio en fredag kväll. Tror aldrig det har hänt. Men det är så skönt att ta en power walk lite nu och då så musklerna får bli varm i benen.
Det var inte så roligt i när Nalle (som är draghund) fick för sig att öka farten i alla nerförs backarna. Blev ju lite tvungen att spänna musklerna i låren då. Aj aj.
Men nu ska jag sluta tjata om det.

Imorn fyller broder 18! Eller klockan har ju slagit över tolv så han är ju 18 nu. Då blire krogen för honom imorn. Jag är sugen att gå ut jag oxå men pengarna säger emot.
Får se om vi tömmer mitt barskåp eller hur det blir. Man kan ha rätt kul på en liter tequila.

Nä nu ska jag ta och lägga mej. Tror nog jag kommer kunna somna för en gångs skull.

Sovgott snyggingar!

Nice

Datum: 2009-09-11 / Tid: 18:26:21
Och hur sköönt var inte det där spinningpasset för mina ben?
Hur bra som helst. (Jag är inte ironisk)
Det gick superbra. När det var slutet på sista låten kände jag att jag skulle kunna cykla en halvtimma till. Det är inte ofta man känner så men när det väl händer så är det grymt.
Dock har mina ben stelnat till sig igen men det var skönt så länge det vara.

Nä nu ska jag snart springa över till vicky. Sen blir det idol.

Byyye

Stel

Datum: 2009-09-11 / Tid: 11:42:04
Promenaden gick faktiskt över förväntan, bara jag hade blivit lite varm så gick de faktiskt hyffsat att gå. Men nu när jag blivit kall igen så är de inte roligt. Tänkte köra ett spinning pass sen så kan får trampa ur lite.
Vet faktiskt inte vad som händer för övrigt ikväll. Jag och vicky ska väl in på birsta en sväng innan mitt spinningpass. Får se vad som händer efter det.

Jag håller på att längta ihjäl mej tills
New Moon har bio premiär. Inte alltför långt kvar nu. 11:e november tror jag. Den kommer nog vara grym. Boken är iallfall awesome.

Nä nu tror jag faktiskt jag ska våldgästa vicky en sväng. Se om hon är vaken.
Men jag lär  ju komma på tusen grejer att göra innan.

See ya later



2 år sedan

Vaken!

Datum: 2009-09-11 / Tid: 09:34:07
Shit vad jag hade svårt att somna igår. Låg bara och vred och vände på mej. Ge mej lite nånting att sniffa innan jag somnar så jag går ut som ett ljus. Sätta mej i narkos hela nätterna vore ju perfekt. Tror säkert det är nån av mina snälla grannar som hjälper mej med det :P
Mina ben och rumpa mår som dom förtjänar. Har faktiskt inte stått upp nånting än men jag behöver inte ens spänna musklerna för att ha värk. Nice.
Nu tänkte jag gå ut och gå en sväng. Får se om jag haltar mej fram eller om det kommer gå bra :)

det är sjukt!

Datum: 2009-09-11 / Tid: 02:14:39
Nu får jag fan ta och skärpa mej snart med sena kvällar/nätter. Men är man nattuggla så är man.
Vad ska man annars göra när man är arbetslös? Har ju liksom inget att kliva upp till. Måste nog börja skaffa mej ett liv snart. Skönt att ha kommit igång med träningen nu iaf. Fattas väl bara att jag får svin influensan så det sabbar min träning...

Kvällen har iaf spenderats med favvo vicky. Det blev fika till idol. Sen glodde vi på tv och film fram till halv ett tiden innan vi gick över till linus och macke. Linus vovve är så dålig, så synd om honom :( Hoppas han blir bättre snart.
Innan vi gick hem tittade vi in en snabbis hos johan och den lilla vännen hade somnat med fotbolls kläderna i soffan och sov som en stock. Även att han hade benskydd och allt på sig. Då är man slut. Lill stackarn.

Nä ska jag göra ett tappert försök att sova?
Det blir lite tomt att sova själv i en 1.80 säng men jag har katten hemma så jag kan inte bara lämna henne för att slagga hos vicky heller.

Hoppas på att drömma lite roliga drömmar inatt. Hehe, vicky ringde imorse och berättade att hon hade drömt om en vesuvio inatt, haha, det är bara hon som kan lyckas.

En sista grej innan jag somnar bara, jag kommer vara stendöd imorn! Eller mina ben kommer vara det. Har redan fått träningsvärk. Men det är lite skönt samtidigt.

Natt natt
puss puss

Mina muskler ömmar!

Datum: 2009-09-10 / Tid: 21:17:44

Nu sitter jag hemma hos vicky (ovanligt) efter ett stenhårt ass´n legs pass med Simon som instruktör.
Tror aldrig jag haft så ont i mina muskler nångång. Kondisen är de inge fel på men musklerna kunde nog ha vare lite mer tränade. Men det är ju skillnad att vara på pass och att köra nere i gymmet. Kanske ska börja gå på lite pass framöver. Kan ju vara roligt.
Men jag lär ju känna att jag lever imorn iaf. Både rumpan och benen lär strejka ganska bra. Tror jag får ta med Nalle på "morron" promenaden imorn så jag får lite draghjälp uppför edsgårdens alla backar.

Nä nu ska jag se på tv med tickis och drickar lite vatten ;)


Tråk tråk

Datum: 2009-09-10 / Tid: 14:59:03
Inge roligt har hänt denna dag heller.
Ska snart cykla bort till pappa och äta middag, sen blir det ass´n legs på gymmet i 30 min. Får se om jag går lite på rullbandet efteråt om mina ben pallar.
Sen blire nog bara hem och slänga sej i duschen och sen se idol.

Jaja, har fortfarande inget roligt att blogga om.
Hörs efter passet på da gym.
(om jag lever)

Torsdag

Datum: 2009-09-10 / Tid: 12:41:48
Jaha, då har man vare ute och promenerat, käkat frukost men inte duschat. Har lite planer på att ta en tur på cykeln. Det är ju så härligt väder. Synd bara att det inte vore vår istället för höst.
Har inte så mycket att skriva just nu. Kommer väl på nånting under dan.

Ciao

...

Datum: 2009-09-09 / Tid: 23:16:48
Ikväll ska jag sova innan tolv!! Så är de bara.
Imorn tänkte jag utmana mej själv lite. Eller inte så lite heller. Jag tänkte köra Simons ass´n legs pass. Faan jag kommer stendö! Men det lär ju vara skönt efteråt. Får se om jag kör core oxå direkt efter eller om jag hoppar över det. Det återstår att se.
Nu ska jag rensa gaddarna sen sova.

Natt natt
hörs imorn
puss

090909

Datum: 2009-09-09 / Tid: 22:05:33
Jag gillar såna datum. Nästa gång blir det 101010 :).
Ikväll har jag jobbat på gymmet. var där från 6 till 9. Fick se lite snygga pojkar, kan man behöva ibland. Nu har jag sett på idol och det är alltid lika roligt att se alla som absolut inte kan sjunga.
Nu ska jag se fråga olle som jag helt glömt bort.

Puss

Arbetsförnedringen

Datum: 2009-09-09 / Tid: 16:17:33

Japp där har jag varit idag. Tror ni jag kom upp klockan nio som jag hade planerat? nej nej, klev upp strax efter tolv. När klockan ringde var jag dyng trött och hade världens underbaraste dröm så inte kunde jag kliva upp klockan nio då inte.
Jag var på arbetsförmedlingen kvart i ett och kom därifrån vid kvart över 3. Jobbigt. Så nu är jag hemma hos pappa en sväng och har precis ätit.
Ska ner och jobba en sväng på gymmet ikväll.

Skriver mer sen när jag kommer hem


Skulle inte jag lägga mej i tid?

Datum: 2009-09-09 / Tid: 00:40:59
Tydligen inte...
Har precis kommit hem från Johanna. Vi åkte och fiskade på eftermiddagen, men som vanligt blev de ingen fisk. Tvärdött i hela tjärn. Efter några timmar gav vi upp och åkte och köpte mat. Sen såg vi på idol och efter det sweet home alabama. Det var mysigt.
Men nu blir det sent i säng en natt till. Skulle ju lägga mej vid elva idag hade jag planerat. Jag får försöka med det imorn istället.
ska även på arbetsförmedlingen imorn på möte klockan ett. Det suger inte lite heller. Men har väl inte så mycket till val. Vill ju fara till Norge nu men det går segt på den fronten. Ska höra mej för lite imorn.

Nu ska jag ställa väckarn på 9.00 och ta mej upp den tiden oxå!!!

Sovgott!

Jag vill ha sommar!

Datum: 2009-09-08 / Tid: 13:58:54
Vilken jätte härligt väder det är ute idag. Eftersom mitt dygn är helt upp och ner vänt så somnade jag inte förrän klockan var runt 3 inatt och klev inte upp ur sängen förrän klockan var 12! det gillar jag inte. Ska försöka lägga mej vid elva ikväll. Kommer nog inte lyckas men kan ju alltid försöka.
Iallafall var jag ute på en promenad när jag klivit upp imorse. Hur skönt som helst och inge ont i skavsåret hade jag.

Inatt drömde jag att vicky och jag var i alanya. Vi hade så grymt roligt. Tråkigt när man vaknar och det bara var en dröm. Hösten har knappt börjat och jag håller på att längta ihjäl mej till nästa sommar. Tycker inte det har vare nån riktig sommar. Nu har vi bara kyla och halka att se fram emot.
Sommaren-10 kommer bli oslagbar!!

Nu ska jag kliva in i duschen, sen blir det fiske med Johanna.

Fika om en liten stund

Datum: 2009-09-07 / Tid: 21:38:17

Nu är jag hemma hos Vicky och snart blir det rabarberpaj med vaniljsås, kladdkaka med grädde och kaffe. Johan, Macke och Jens kommer oxå över.
Även att nu har Linus flyttat till Gävle för att plugga. Vi får trösta oss med att han inte flyttar för alltid och att han kommer hem på helgerna.
Satan vad man vänder på dygnet när man är arbetslös. Bryr sig inte alls vilken tid man går och lägger sig eftersom man inte har nånting att kliva upp ur sängen för.
Igår hade jag och vicky lite pyjamas kalas hemma hos Johan. Tror vi la oss vid ett tiden men somnade nog inte förrän klockan var närmare två. Kanske till och med var efter två. Tycker synd om stackars johan som skulle kliva upp klockan fem och jaga.

Undrar jag om det kommer hända nå roligt i veckan. Känns  som alla dagar är likadan när man inte har nå jobb.

Nä nu ska jag vara social med V

Puss


Helgen

Datum: 2009-09-07 / Tid: 19:51:17
Ja då vare måndag igen. Har blivit lite dåligt med uppdatering i helgen.

I fredags var jag ju som sagt hemma hos johanna och käkade tacos innan det blev en krogrunda.

I lördags hade jag och vicky planerat in att ha myskväll med film och pizza/skrov. Men det blev inte riktigt den tjejkväll vi hade planerat.
Vicky hade haft ont i bröstet hela dagen, men det blev värre vid typ 4 tiden. Det gjorde ont när hon andades och var som ett tryck i bröstkorgen hela tiden. Så hon ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom tyckte hon skulle komma in på primärvårdsjouren som är flyttad till vårdcentralen centrum, så vi for dit vid halv 6. Fick sitta där en stund och vänta innan doktorn kom, han var osäker på vad det kunde vara för nånting, eftersom han inte kunde utesluta en propp i lungan så han skrev en remiss till akuten. var bara att sätta sig i bilen och fara dit. Därinne fick vi komma in rätt snabbt, dom tog ekg och blodprover på vicky (som även hatar nålar). hehe.  Då var klockan runt halv åtta och provsvaren skulle komma om 2 timmar!
Det var ingen höjdare med tanke på att ingen av oss ätit någon middag. Så vi var rätt hungriga. Vicky ringde snälla Pär som köpte med sig bigboy till oss. Så vi satt alla tre och käkade hammisar i rum nr 2 på akuten.
Efter en väldigt lång väntan på över 2 timmar kom till slut en läkare och även han kunde inte veta om det var en proppis i lungan eller inte, så hon fick bli inlagd på i väntan på röntgen (som skulle ske någon gång under söndag dag) och jag kunde inte lämna min ängel alldeles ensam där på sjukhuset så jag sov över med henne även fast jag egentligen inte fick. Får bara sova på rummet om patienten är döende, men vicky kraxade lite lätt att hon kände sig döende så då bröt som snälla sköterskorna mot reglerna och rullade in en säng till mej.

Tack och lov så var det ingen propp i lungan och Viktoria mår mycket bättre nu.



Sjukling



Sjukling



Sällskap till Sjukling

Nu ska jag se lite på tv. Är så sugen att gå ut och gå men jag har ju fortfarande mitt gigantiska skavsår på hälen. Så det är inte aktuellt.

Puss

home alone

Datum: 2009-09-05 / Tid: 04:55:53
Nu är jag hemma efter tacos hos johanna och sen krogen. Det var en rätt händelse rik kväll måste jag säga. Skönt att vara singel vissa gånger, slippa allt tjaffs som lätt blir. Men roligt var de.
Nu ska jag sova några timmar tänkte jag. Sååå skönt att ha min lill
 isa hemma igen så jag har nån som sover på min mage. Mammas älskling.

Lyssnar just nu på
Esena Mono som var en av turklåtarna -07  och drömmer mej tillbaka!!

<3


Jävla skavsår

Datum: 2009-09-04 / Tid: 14:47:50
Jag kan inte förstå varför jag jämt får skavsår när jag är ute och går fort. Nu har jag fått fetaste på hälen. Men sånt är livet I guess.
Men men...

Igår kväll tog jag och vicky en sen kvällspromenad runt edsgården. Precis när vi börjar gå träffar vi på jens utanför hans port så han frågar om jag kan ta med Nalle (hans otroligt vackra hund som jag är helt frälst i) på promenaden. Så fick de bli.
Tog även med honom imorse på promenaden, det var då jag fick skavsåret på hälen.

Det har vare prat om middags planer ikväll, men jag vet inte alls hur det bli med den saken. Har inte hört ett pip sen i måndags eller tisdags...
Men annars ska jag på middag hemma hos johanna och micke i deras nya lägenhet. Dom får så fint där så.

Men nu ska jag in i duschen!



Finaste Nalle
(bilden lånad från Jens)

Magen dödar mej!

Datum: 2009-09-03 / Tid: 13:07:53
Asså jag undrar verkligen vad det är vi åkt på för nå skit. När man tror att det börjar bli bättre så tvärvänder det och man blir dålig igen.
Imorn ska jag och vicky bli bjuden på fin middag av grabbarna, men jag vet inte hur det kommer bli med det om vi ska må såhär. Jag är även jätte sugen att gå ut på krogen. Man får ju mer smak efter man har vare på alla crazy klubbarna i alanyas hamn. Bistro Bellman, janus, james dean, havana, robin hood, the doors... you name it. Ska lägga in lite bilder sen. Men jag var verkligen dålig med kameran därnere, men mikka har väldigt mycke bilder som jag måste fara och hämta när magen tillåter.

Nu ska jag lägga mej i foster ställning och se om de hjälper

Lill Isa är hemma!

Datum: 2009-09-02 / Tid: 23:52:55
Nu har jag vare hemma hos pappa och hämtat hem min kisse. Nu har jag snart haft henne i ett år. Tiden går så fort.

Jag tog en promenad bort till pappa vid kvart i tio. Det är så skönt att vara ute och gå på kvällarna, men man kan ju inte känna sig trygg för fem öre när det är mörkt ute och när det är så mycke tok ute på vägarna. Sjukt att man inte ens kan ta en kvälls promenad utan att vara rädd för att bli våldtagen och mördad.

Ikväll har jag laddat hem lite musik som vi hörde i turkiet, favoriterna är Akcent - That´s My Mame och Pitbull - Hotel Room Sevice. Dom kommer alltid vara Alanya-09.

Nä nu ska jag ta och mysa med hjärtat mitt innan jag somnar


Green Day!

Datum: 2009-09-02 / Tid: 20:45:55
Nu ska mina absoluta älsklingar någonsin komma till sverige igen, Greenday!!
Den 11:e oktober spelar som i globen, sthlm. Jag vill så gärna dit men det är svårt att boka biljetter när jag inte har nån aning vad jag gör det datumet. Jag vet ju inte ens om jag är kvar i sverige då.
Jag såg Greennday i göteborg sommaren -05. Den konserten var helt grym. Ett minne för livet. Därför skulle jag verkligen inte säga nej till att se dom en gång till.
Får se hur man löser allting.



2:a september

Datum: 2009-09-02 / Tid: 16:39:50
Idag vaknade jag vid tio och hade faktiskt inte ont i magen så jag tog en promenad runt edsgården. Hur skönt som helst. Sen följde jag med Johanna hem till hennes pappa för att vara hundvakt. Det är så mysigt att vara däruppe i skogen.
Nu har jag precis kommit hem och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kanske ska ta och stoppa nånting i magen.
Godis sugen som satan är jag. Skulle kunna stjäla för att få lite, så illa är det just nu. Tror mitt socker ligger lite lågt :)

Hörs sen

time to sleep

Datum: 2009-09-02 / Tid: 00:05:36
Nu ska jag sova, har inte sove utan min vicky sen hur längesen som helst. Men jag låg så skönt i sängen att jag inte orka kliva upp och springa över till henne. Det får bli imorn istället.
Imorgon är det onsdag. Jag blandar ihop dagarna när jag är arbetslös. Jag skulle egentligen ha jobbat denna vecka på sjukhuset, men eftersom min mage är lite down så fick jag inte för doktorn. Kan ju vara salmonella som spökar, men jag tror inte det.

Sovgott


Love U my Love

Planer

Datum: 2009-09-01 / Tid: 23:17:07
Jag har alltid varit mycket för att resa och se nya platser. Jag har länge velat jobba utomlands men det har aldrig blivit av. Säsongen 08 skulle jag ju ha jobbat i alanya, men eftersom jag träffat robert innan så stannade jag hemma.
Jag är rädd att jag ska bli kvar i timrå hela livet och det vill jag verkligen inte, jag vet jag kommer ångra mej om jag inte gör allting nu medan jag är ung.
Lika bra man tar för sig.
Så planen är att fara till norge ganska omgående, ska ringa ett nr imorn och höra om vi kan få börja jobba nästa vecka. Det skulle vara hur bra som helst.
Då tänkte vi (jag, jocke och ev stoffe) jobba fram till jul och sen se om man är sugen att stanna längre så blir de kanske så.
Men jag tänker spara undan de mesta av pengarna, sen när jag jobbat ihop tillräckligt så drar jag utomlands.
Det skulle vara en upplevelse att åka till australien och jobba, men det lutar mest åt alanya. Där känner jag mej hemma.
Det är tur att min älskling kan vara hemma hos pappa och johanna medan jag är borta för jag vägrar ge bort henne. Men dom är bara glada att ha henne.



Lev Livet Idag, Imorgon Kan Det Vara Försent
















Lista

Datum: 2009-09-01 / Tid: 18:53:53
Den här listan fyllde jag i i mars månad. Tänkte göra det en gång till nu för att se hur mycket som har förändrats på ett halvår. Kan vara roligt att se


Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Elina Maria Engberg

Beroende av: Läppglans

Vad tror folk om dig? Ingen aning du

Stämmer det? Ingen aning du

Vad får du oftast komplimanger för?
Ögonen

Hur imponerar man på dig? vara sig själv

Brukar du skratta för dig själv? Rätt ofta nuförtiden

Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Jaha, visste inte att du skulle åka :)

Var bor du? Timrå

Trivs du där? Sådär, vill hellre ut och resa än vara kvar här

Sprit, cider, vin eller öl?
Öl för hela slanten

Brukar du bli för full?
det har väl hänt en gång eller två

Låt som när du är ledsen sörjer till? Kommer faktiskt inte på någon nu. Det var ett tag sen jag "sörjde"

Vad har du för mobil operatör? Telia

Är du allergisk i mot något?
Korthåriga katter kan jag reagera på

Nästa mål i ditt liv?
Åka till Norge och jobba

Hur svarar du i mobilen?
Hallå, Elina, Hej...

Vem ringde du senast?
Johanna

Antal timmar sömn inatt? ca 9 tror jag

Sov du ensam? Nepp

Brukar du komma i tid? Ja de brukar jag

När mår du bra? När jag är ute och reser

När blev du fotad senast? I lördags tror jag

Hur känner du dig nu? Glad, lessen, förvirrad, orolig. Mycket tankar och känslor just nu

Vanligaste färg på dina kläder? Rosa

Vad tycker du om fötter? Jag skulle hellre hångla upp en spindel än massera en fot!!!

Vilka saknar du? Alla mina nära som gått bort

Hade du en bra kväll igår? Ja den var bra

Favorit dryck på morgonen?
Kallt vatten

Rakar du benen? Ja det är inge roligt att gå med långa hår på benen inte

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Kan bli runt tolv, ett tiden

Är du blyg? Nej nej

Vill du hellre ha mail än brev? Om det är kedjebrev eller mail vill jag inte ha nånting

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, vet inte riktigt de

Är du nöjd med ditt liv? Nä inte riktigt. Men det tar jag tag i NU!

Är du bortskämd? Med tre syskon kan man inte bli så bortskämd

Vad gör du i morgon?
Pillar mej i naveln

Vad är det värsta du vet? fötter

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Ingen aning, beror på vad jag gör för nåt

Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Kommer inte på någon

Vad längtar du till? Nästa sommar

Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja det har jag

Vad använder du för shampoo? Just nu Sunsilk eller vad den heter

Vad är det finaste du fått? Lill Isa min

En speciell dag du minns? Finns så många...

Hur gammal är du? 21

Är du kär? nej

Om fem månader?
Nej! Ingen ska förstöra mina planer

Du samlar på? Småslantar

Gröna eller röda äppeln? Gröna såklart

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Beror på vad det är jag är arg/lessen över

Gillar du golf: det skulle vara minigolf då

Vilken tid gick du upp idag? strax efter tio

Har du sovit i din egna säng inatt?
Nepp

Har du strumpor på dig nu? nepp

Är det okej att gråta?
verkligen

När grät du senast? kom en liten skur i söndags

Vad skulle du göra om du vann en miljon? Leva loppan i något varmt land ett halvår

Bär du glasögon eller linser?
linser

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Icke

När går du upp ur sängen en helgmorgon?
blir väl runt tio elva snåret

Har du piercing? ja, tungan, överläppen, tragus, en vertical industrial, bröstvårtan, naveln och 5 "vanliga" i öronen

Vill du gifta dig?
Nångång i livet vill jag det

Solar du ofta? Inte solarium, men om det är soligt ute är det inte dumt

Är du bra på att laga mat? Det duger för mej

Tre saker du vill ha varje dag?
en promenad, mat, och ett sms

Är du flygrädd?
nej

Roligaste ämnet i skolan?
Det var väl syslöjd

Tråkigaste ämnet i skolan?
Kemi och fysik va väl ingen höjdare

Badkar eller duschkabin? Vill ha badkar

Hur vig är du? kylskåp?

Tre saker du absolut inte kan göra?
Gå ner i spagat, tycka om fötter, äta mamma scans köttbullar

Är du musikalisk?
Nä de kan jag inte påstå

Antal döda krukväxter i hemmet?
Ett X antal

Vad dricker du helst när du är törstig? Vatten!
Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Har aldrig men ska göra

Bästa känslan?
när man är nykär

Värsta känslan? när allt känns botten

Vilken är din favoritglass? piggelin

Favoritpizza? kusens primavera

Tror du på ett liv efter döden? Tror på nånting efter döden

Har du vunnit en prispokal någon gång?
Japp, i hästhoppning

Tycker du om sushi? Nä men jag har planerat att lära mej göra det

Vad äter du helst när du ser på film?
Fruksallad eller godis

Bor dina föräldrar tillsammans? Nej

Har du egen trädgård?Nepp

Har du tandläkarskräck? Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Ja inte fan är jag morron människa

Vilken ögonfärg har du?
Blue

Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Ja

Vilket är ditt favoritdjur?
Häst och Hund

Biter du på naglarna?
Inte om jag har nagellack

Röker du?
Feströker

Hur ofta tränar/motionerar du?
det har vare dåligt med det ett tag nu, men bara jag blir bättre i magen ska jag köra igång

Senaste låt du hörde?
Fantasy Dreamworld

Sådärja. Nu har jag fördrivet tiden ytterligare lite. Får se vad jag hittar på nu då

Update

Datum: 2009-09-01 / Tid: 17:37:54
Nu var det ett tag sen jag skrev.
Tänkte lägga in lite bilder sen våran lilla roadtrip.



På väg mot nånstans!



Vicky på G!





Bloggar i bilen



Kaffe paus i tönnebro





Vi passade på att busa av oss lite





Arga leken?



Isåfall loosa jag



På vägen igen





Vicky roar sig själv en stund



Middags time! Fram med grillen



Synd bara att det precis började regna



Grillen ryker...



..och god mat blev de.



Efter maten var destinationen uppsala




Mysigt man kan få i en liten golf



Morron kaffe på hydro i uppsala



Jag är stolt efter att ha kört på en 4 filig väg :D



Vilse i sthlm



Jag tror vicky var i lite lätt chock tillstånd eftersom hon ser så happy ut när vi var vilse



Men vi hittade ut från 08 land och hamnade i lilla hälla utanför västerås



Vi susade förbi dala hästen påväg mot falun



Gasen i botten Britta!!



Efter väldigt många timmar i bilen hamnade vi vid hosjön i falun



Vickys ben blev invalido efter allt sittande



Tokarna



Grillade hamburgare



Vicky tyckte det skulle vara lite spännande att prova "röka på" lite grillrök.



Ingen höjdare i början tyckte hon...



...tills hon blev hög som en skyskrapa :D



Såhär mysigt hade vi iaf vid rastplasten i falun



Bättre en hotell



<3



Morron efter var de raka vägen hemåt



Vicky lite små hungrig



Ja de va några av bilderna från våran otroligt roliga och lärorika roadtrip med goffen.
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Läsa en bok kanske?

RSS 2.0