Sista dagen på detta år

Datum: 2010-12-31 / Tid: 09:21:23
Vart tog 2010 vägen egentligen?
Det har gått så himla fort. 2011 lär gå minst lika fort med tanke på allt roligt jag ska ut på.

Nu sitter jag och väntar på att min favorit Julien Dauphin ska uppträda på nyhetsmorgon.

Ha en jättebra nyårsafton!

Tjollaaahopp!

Datum: 2010-12-30 / Tid: 20:53:58
Jag är den sämsta att blogga någonsin. Men men..
Händer inte mycket i mitt liv just nu. Har jobbat så sjukt mycket denna månad så jag har inte haft nåt socialt liv alls. Men väldigt mycket pengar har jag sparat. Har inte köpt nånting förutom nån film här och där + käk. Bara bra att jag inte gör av med nåt, ju mer pengar har jag att spendera i thailand.
Nu utökar jag min 4 veckors resa med 3 veckor till. Jag kommer landa i Phuket fredagen den 25:e mars, skolan börjar måndagen den 28:e mars och håller på 4 veckor framöver och slutar alltså den 22:a april, då tar jag på mej ryggsäcken och drar iväg på äventyr. Jag tänker backpacka mellan paradis öarna i söder, i 3 veckor! Flyget går hem den 15:e maj så den 16:e kommer jag vara på svensk mark, brun fin med ett jäkla äventyr i bakfickan. Ser så mycket fram emot det.

Tänkte berätta lite om min jul. Julafton spenderades hemma hos min Maami med god mat och fina julklappar. Jag fick present kort, en köksvåg, strumpor, och en bok som jag längtat att läsa. Kanon klappar.
Juldagen blev julafton hos pappa. Samma där, god mat och fina klappar. Pengar, presentkort, första säsongen av Dead zone som jag just sett klart och den kan jag starkt rekomendera, pyjamas och lite annat smått och gott. Jag var väldigt nöjd med min jul och kunde inte ha fått bättre julklappar. Tack så mycket.

Imorgon är det nyårs afton och jag har ingen aning vad jag ska göra. Mina vänner har rest bort och jag är sugen på att festa. Har inte festat på en månad så det börjar plirra i party trådarna nu.

Nu ska jag se lite film och njuta av att jag har ledig dag imorgon.

Ha de

Fyy fan vad jag är bra!

Datum: 2010-12-18 / Tid: 20:44:16
Då har jag avverkat jobbdag nr 13. Längtar verkligen efter en ledig dag nu. Speciellt då det blev övertid onsdag, torsdag och fredag. Det blir många många timmar denna månad. Man är som ett litet barn som längtar till julafton. Dock i olika syften. Jag vill SOVA och känna ledigheten.

Men när jag slutat jobba så har jag en kryssning inplanerad med min kryssningskompis. Kommer bli kanon de.
Sen när jul och nyår är över så ska vi på jobbet ha en riktig fest. Ser jag verkligen fram emot.

Nä nu är det bara att sova om jag ska orka upp på dag nr 14.

Ha de

Måndag!

Datum: 2010-12-13 / Tid: 17:02:57
Ingen övertid idag. Känns lite trist men samtidigt skönt när jag inte alls varit pigg idag. Har haft sån huvudvärk och inga piller hjälpte. Hoppas på att må bättre imorgon.

Tänk att nästa vecka är det jul. Helt sjukt vad tiden går fort. Men just nu vill jag att den ska gå hur fort som helst så jag får sätta mej på planet mot thailand!
Drömde inatt att jag var där och det var hur najs som helst.

Nu ska jag göra en broccoli och chorizo paj som jag har tänkt att göra snart en vecka nu. Men nu har jag energin till det så då är det bara att köra.

Ha en bra vecka ni som läser!

Hello

Datum: 2010-12-12 / Tid: 16:50:04
I vanliga fall brukar jag tänka på söndag kvällen: Jaha, snart är helgen slut. Trist.
Idag tänkter jag: SKÖÖNT att helgen är slut.

Vi har jobbat och slitit hela helgen. I fredags blev det ju övertid till 18, sen igår jobbade vi 7-16 och idag samma där, 7-16. Fina pengar.
Imorgon är det ny vecka. Avslutade aldrig riktigt denna vecka känner jag.
Jäklar vilken utgång det ska bli när vi slutar jobba. När jag pratar vi så menar jag min partner in crime Ann.

Gud vad jag svamlar känner jag. Lite halvtrött just nu.

Nu blir det käk och några avsnitt mysteriet på greveholm!


Jobba jobba jobba

Datum: 2010-12-10 / Tid: 21:13:46
Idag blev det övertid.
Imorgon ska jag jobba. På söndag ska jag jobba, osv osv...
...fram till julafton. Då blir det äntligen en sovmorgon och ledig dag. Då kommer jag ha jobbat 19 dagar i sträck. Både dag, kväll och helg. Jippi.

Har varken tid eller ork att blogga. Måste sova om jag ska orka upp imorn

...

Datum: 2010-12-08 / Tid: 22:17:20
Min ögon kan glittra
Mina läppar kan le
Men sorgen i mitt hjärta
kan ingen se
<3

Mysdag

Datum: 2010-12-05 / Tid: 22:20:49
Imorse vaknade jag med zero humör. Gillar inte söndagar jag.
Men min kära pappa gjorde dagen så bra. Han ringde vid halv tolv kanske och frågade om jag ville komma bort och fika. Såklart ville jag det.
Så han bjöd på smarrig frukost. Eftersom jag är inne i en Depp period, (både depp och Deppp) så tog jag med mej Sleepy Hollow till pappa så efter fikat blev det film med mycket skratt. Trots att dess genre är action/thriller så är den rolig. Tack vare Depp.
I mitten av filmen blev det kaffe och blåbärs panacotta som pappa gjort. Jättegott.
Sen blev det tv tittande och prat fram till middagen som bestod av tacopaj, broccoli och chorizo paj och sallad. Även det jättegott.

Sen höll jag på att kräkas när jag åkte därifrån och såg att OKQ8 bensinpris låg på 13.33!
Tur att jag tankar på statoil där det är mycket billigare. Dock tankade jag där igår för 13.03 men det är ju bättre iaf.



Jag älskar denna reklam. Speciellt Avatar, Hej på er :)

Nu blir det sängen för imorn ska jag upp tidigt och jobba!

Bye bye

Bored

Datum: 2010-12-05 / Tid: 00:29:24
Usch vad jag är uttråkad. Hela helgen har varit soffläge. Saknar det sociala med kollektiv. Ändå fast man ville vara ensammen så hörde man alltid någon pyssla på med nåt. Okej, kanske inte så nice när man skulle sova och det var massa ljud men bortsett från det. Sen om man behövde prata med någon så fanns det alltid någon tillgänglig.
Nu är det en hel procedur för att träffa nån, det ska pås med kläder, fixa håret, skotta fram bilen...
Orkar inte hålla på. Nu får folk göra en ansträngning och komma hit om det ska vara nåt.

Tror jag ska natta nu. Blev aldrig någon film då jag fastnade framför datorn.

Ha de

And then...

Datum: 2010-12-04 / Tid: 23:24:04
Klockan är just nu fem minuter över elva och jag är pigg. Eller egentligen inte. Men jag känner inte för att gå och lägga mej bara för att jag kan vara uppe länge. Ska dock bli skönt att bädda upp soffan för igårkväll bäddade jag rent och det finns väl inte skönare?
Man sover ju som en gud i rena sängkläder där man slipper snusk kvalster som springer omkring på en ;)

Ska nog slå igång en film. jag har över 500 filmer men ingen passar att titta på. Jag har inte ens sett alla än men det är ändå ingen som passar. Jag hade ett litet sug efter Forrest Gump förut men jag vet inte om jag orkar se den nu. Kanske blir lite web tv. Finns ju alltid nå kul där.

Nu måste jag snart ta och köpa flygbiljetter oxå. Snälla låt tiden gå fort så jag får komma härifrån. Trivs inte alls i Timrå. Samma folk överallt jämt. Träffar aldrig nå nytt folk och när man träffar nå nytt så är det bara tok. Jag vill ha nå större. America? Jaa tack! :D


















Johnny <3

Datum: 2010-12-04 / Tid: 21:58:24
Idag har jag haft Håkans bar maraton på web tv. Jag såg inte ett avsnitt av det när det gick på tv men eftersom jag kommer bo bara några kvarter från den baren i thailand så kände jag mej tvungen att titta. I två olika program filmade dom inne på skolan så det var verkligen kul att se. Håkans bar ligger alldeles bredvid den stora nattklubben Club Lime där jag kommer ha vip kort, wiihoo :)

Nu håller jag på att kolla på Sweeney Todd. Har inte blivit av att jag sett den men eftersom kära Johnny Depp är med så kan jag ju inte missa den. Har sett ungefär halva nu och trots att jag inte är ett jättestort fan av musikaler så är det rätt bra.
Jag lyfter verkligen av hatten för Johnny Depp för han är klar den bästa skådisen genom tiderna. Så grym i det han gör. Han kan spela vilken roll som helst och misslyckas aldrig!



Sweeney Todd (Sweeney Todd: The demon barber of Fleet street)



Willy Wonka (Charlie and the chocolat factory)



Jack sparrow (Pirates of the caribbean)



Ichabod Crane (Sleepy Hollow)



Edward (Edward Scissorhands)



Sheldon Sands (Once upon a time in mexico)



Gilbert Grape (Whats eating Gilbert Grape)



Roux (Chocolat)



Mort Rainey (Secret Window)

Några av Johnny Depps grymma insatser. Alla ovanstående finns i min filmsamling.

Ha de bra

visdomstand

Datum: 2010-12-02 / Tid: 18:55:16
Drog en visdomstand i tisdags och det var inte roligt. Den satt som berget och jag har fortfarande ont i truten. Hade feber igår och samma idag, men skönt att den är borta iaf.

Nu är det inte alls långt kvar till jul. Herregud vad tiden går fort. Jag längtar tills Emma och Marie kommer hem från sin resa så jag får prata med dom. Först ser man varandra varje dag i ett års tid och sen är dom bara borta. Känns fortfarande jätte tråkigt och jag saknar fortfarande Hitra och alla där lika mycket som jag gjorde när jag åkte. Men jag längtar så sjukt tills jag får åka och hälsa på. Louise har ju fått så mysigt i hennes stuga så det ska bli så himla kul att se.

Jag somnade till lite förut och drömde att Emma ringde, då hade dom kommit hem från Bali så hon berättade massa grejjer dom hade gjort och hur bra dom hade haft. <3

Jag ligger nu och funderar vart jag ska ta vägen efter thailand vistelsen. Jag vill ju flytta någonstans utomlands men jag kan ju inte heller lämna ifrån mej min kära kisse. Det är så himla svårt det där. Det var så bra när pappa kunde ha henne. Sen alla mina vänner som vill ha djur har redan djur så där är det kört oxå. Men det kommer lösa sig på nåt vis.




RSS 2.0