Lördag kväll is da shit!

Datum: 2010-07-31 / Tid: 23:07:19
Gud va skönt att vara ledig imorgon. Vi har en riktigt slö kväll här i huset nu. Blev inte mycket till städning för när jag skulle dammsuga så sög den nästan inget så jag öppnar och kollar om påsen är full men allt skit var utanför påsen. Tydligen inte rätt storlek på den. Så det blev ingen damsugning idag, istället la jag mej på soffan och tvärsomnade. Jätteskönt.
Sen käkade vi lite middag och såg en film. Nu har jag spelat guitar hero och jocke akustisk. Vi har nämligen en liten deal. Innan vi åker härifrån ska jag kunna ha lärt mej ett trick med jongleringsbollarna och jocke ska ha lärt sig en låt på gitarren. Jag fick välja och han ska lära sig  Lookin out my backdoor med creedence. Det är bara att börja träna för oss båda.

Hade tänkt piffa upp detta tråkiga inlägg med lite bilder men nätet går så segt.
Vi delar internet med Litauerna som bor på samma gård och killen skrev på facebook för några timmar sen och frågade om jag laddade ner nånting. Tydligen gick det inte så snabbt hos honom heller :P

Nu ska jag joina jocke i vardagsrummet och se när han lirar guitar hero.

Ha de

Finally!!

Datum: 2010-07-31 / Tid: 15:18:08

Då var denna helvetes vecka slut. Äntligen!

Har sovit alldeles för lite och jobbat alldeles för mycket denna vecka. Känns i kroppen. Har jobbat nästan 60 timmar och det blir fint när lönen kommer om två veckor.

Igår hade vi filmkväll för att känna lite att det var fredag. Vi startade med Cool runnings, följde upp med djävulen bär prada och slutade med blades of glory. Klockan hade blivit nästan halv 2 när vi var färdiga och jag somnade innan jag ens kom till sängen.

Nu måste jag sätta igång att städa. Resten av gänget kommer imorgon och dom kan ju inte komma hem till ett dammigt hus.


cat fight blev det

Datum: 2010-07-29 / Tid: 23:32:27
Det gick bra till en början med arctic. Fräste nån gång men inget mer. Arctic låg på Maries säng efter ett tag och sov och min kisse låg alldeles nedaför och sov hon oxå. För bra för att vara sant...
...tills för tio minuter sedan när det bli världens liv här uppe. Katterna flyger nerför trappen och jag flyger upp ur sängen, möter arctic påväg upp för trappen igen och både jag och jocke går runt och letar Isa. Hittar en rädd liten stackare med hjärtat utanför kroppen. Det får bli en natt på mitt rum så det inte händer nånting när jag sover. Men man lär ju vakna ändå med tanke på hur hemskt det låter när dom sätter igång.

Fick just höra att Linus har ramlat med cykeln och brytit nyckel benet. Stackarn. Jorren skrev till mej från sjukhuset nu. 2 veckors sjukskrivning. Lite synd med tanke på att svenskarna drar hem till sverige för alltid om typ 2 veckor. Lite tråkigt.



Nä nu blir det att sova. Känns skönt att bara jobba till halv 3 imorgon. Kämpigt som vanligt att kliva upp halv 6.

Hörs imorn!

Katt kaos

Datum: 2010-07-29 / Tid: 20:45:32
Igår när jocke kom så släppte vi ihop Lillan och Lill Isa. Det gick väl hyffsat bra. Har aldrig sett hur katter är mot varandra när dom träffas första gången. Men det blev en del morrande och fräsande och Lillan skrek rakt ut några gånger. Blev även långjagis uppför trappen, med Isa i täten. Nu har Arctic kommit tillbaka igen så snart ska vi släppa ihop alla tre.

Jag måste även hälsa Joakim Hellman välkommen till vårat hus. Han flyttade in igår och det är jätteskönt att ha sällskap. Känns lite tryggare oxå när jag släpper ihop katterna att han är där om det skulle hända nånting. Han var väldigt snabb igår när Lillan vrålade till och jagade Isa uppför trappan, innan jag ens hann reagera vad som hände sprang han uppför trappan och hämtade Lillan. High five Jocke.  Vi hade även myskväll igår, såg lite film och pratade. Dock var klockan närmare halv 2 när vi sa gonatt och det var inte smart med tanke på att vi båda började halv 7 imorse och jobbade till 8 ikväll. Var mer död än levande.
Men nu är det bara två dagar sen är den en dag ledig innan allt börjar om igen.



Jocke på en av våra fester för några månader sen.

Nu blir det duschen, sen cat fight.

Chill och grill kväll

Datum: 2010-07-28 / Tid: 18:27:22
Tänkte lägga upp lite bilder sen våran kväll i Lilla Bandsjön. Det var jätte mysigt.



Jocke, jag, syrran och vicky



Mikka och Frida



Några ut sällskapet



Påväg att bada



Grillning



Yummie!







Jenny



Volleyboll





Jag och Jocke. Synd bara att ljuset blev dom det blev.



Chrille och Jocksy

Det var lite bilder sen den kvällen. Skulle gärna ha flera såna innan sommaren är slut men så blir det ikke!
Känns på nåt vis som det inte varit någon sommar. Nu är det snart augusti. Hoppas dock den månaden går fort. Samma med september. Sen blir det nog hemgång!

Vicky, vi får lattja på till hösten istället, kan ha lika roligt som förra sommaren bara det att vi måste ta på oss lite mera kläder. Men nog ska vi kunna hitta på massa bus. Längtar.

på tal om vicky måste jag lägga upp bilder från våran mysiga lunch på invito inne i stan. Perfekt väder och temperatur och vad är inte bättre då än lunch på en uteservering.



Maaaat!
Ge Mej!





Synd att man ser ut som en röv på kort.



Vicky redo att hugga in på sin köttfärslimpa :)

Nu undar jag om Jocke har ramlat i havet utanför fabriken eller nåt för så här många kar tycker jag inte han borde haft att tvätta. Det var ju 3,5 timmar sen jag pratade med honom. Jag får väl sätta upp en efterlysning på anslagstavlan på bunnpris om han inte dyker upp :P

Jobba jobba joooobba

Datum: 2010-07-28 / Tid: 15:14:08
Skönt att sluta tidigt idag. Morgonen var lika kämpig som vanligt. Alltid lika trött när klockan ringer. Jobbdagen gick fort och det tackar jag för. Sista perioden stog jag på skärelinjen och nu är min högerhand rätt misshandlad. Onda blåsor och domnade och svullna fingrar. Härlisch. Kniven blev så slö på slutet och jag hade inte en sekund över att slipa den så jag fick ta i för kung och fosterland för att komma genom skinnet på fisken. Men det lägger sig nog snart hoppas jag.

Nu väntar jag på att jocke ska komma. Han står och tvättar kar på jobbet men han trodde han skulle bli klar vid halv 5-5 tiden nångång. Jag ska nämligen presentera Lillan och min kisse för varandra. Får se hur det går. Tänkte det är lika bra att jag har sällskap om dom skulle ryka ihop. Håll tummarna att det går bra.

Updaterar senare om katterna lever eller inte :P

Tisdagen + övertid check!

Datum: 2010-07-27 / Tid: 20:37:33
Äntligen hemma efter en väldigt lång dag på jobbet. Klockan ringde 5.30 imorse och jag visste inte vart jag var eller vem jag var när den ringde. Helt borta. Masade mej upp 9 minuter senare efter en snooze. Loggade in mej klockan 6.18 på jobbet, nere i produktion minuten efter. Tiden verkligen masade sig fram. Jag brukar alltid vakna till när jag börjar jobba men inte idag. Jag sov fortfarande när vi gick upp på tredje pausen klockan 15, vaknade till en stund runt 16 tiden men somnade igen vid 18. Minns knappt vad jag gjort idag. Det är som en dimma allting. Men imorn lär det inte bli nån övertid eftersom vi ska jobba samma pass på torsdag så då slutar jag halv 3. Sweet.

Längtar tills på söndag när resten av tjejerna kommer tillbaka igen. Men jag känner mej inte så ensammen som jag trodde jag skulle göra. Det går bra. Jag har ju min älskling här som håller mej sällskap.

Nu ska jag lira lite guitar hero :)

There and back again

Datum: 2010-07-26 / Tid: 16:26:03
Nu är jag hemma efter första arbetsdagen. Jag tror jag varit överallt i fabriken idag. Skärelinjen, blokk, rippelinjen, gången, packlinjen, sortering, nerskäring, bitcutten med mera. Har varit fullt upp med andra ord. Gick väl hyffsat men tiden gick supersakta. Längtade hem till kissen min som blev så glad när jag kom hem.
Det låg 3 övertids listor i kantinan idag. Jag skrev upp mej på alla såklart så imorgon och på torsdag blir det jobb 6.30-20.00 sen på LÖRDAG (!) blir det jobb från 6.30- ca 14.00. Inte dumt alls med lördags jobb. Lönen kommer bli fin nästa gång och allt ska sparas.

Nu ska jag ta tag i att packa upp lite väskor. Jobbisch, men det måste göras.



Lill snuttan gruvade sig lite innan hon gick ner för trappen första gången. Har aldrig varit med om en sån helvetes trapp. Ett under att det bara är jag som ramlat nerför den. Jag önskar att det hade varit i onyktert tillstånd jag föll för då hade det säkert inte gjort så ont. Men såklart var man spiknykter.


.......................................

Datum: 2010-07-25 / Tid: 23:34:06
Ja du var min semester slut då. Skulle inte tackat nej till några veckor till. Men nu ska jag tjäna pengar här. Önskar att man fick jobba så mycket man orkade, att det inte fanns nån gräns. Då skulle jag jobbat dygnet runt en månad och sen sagt tack och hej. Men det kanske jag gör ändå.

Kom tillbaka till ön som gud glömde igår. Resan gick bra. Hade ju med mej min kisse och hon hade det lite kämpigt dom första 30 milen. Men sen sov hos gott när vi for in i norge.

Jag har haft en kanon semester hemma som jag önskar aldrig skulle tagit slut. Jag hatar att jag missar timrå land detta år. Dirty dixxx ska ju spela och alla mina vänner kommer vara där. Jag är bra sugen att ta bilen hem den helgen, men det kostar bara pengar.































Bus i aspen sjön. Några kilometer från där jag växte upp. Brorsan, våran kusin pierre och jag tog min bil dit och busade av oss lite. Varmt i vattnet var det oxå.
Lycka!

Nu blir det sova om jag ska orka jobba imorgon.

torsdag

Datum: 2010-07-22 / Tid: 16:07:27
Idag är det riktigt tråkväder här. Hade planerat att kliva upp tidigt och sola, men när jag pratade med en kompis igår kväll sa han att det skulle vara regnigt idag och såklart hade han rätt. Damn.
Men inte behöver dagen vara förstörd för det inte.
Jag och Maria gjorde fika, så det blev birsta en sväng med henne och söt Amelia.
Vi gick och kikade lite på barnkläder till Amelia innan vi satte oss på charm och surrade. Väldigt mysigt.

Imorgon ska pappa grejja med bilen min innan jag far till norge. Jag får sällskap denna gång av min kisse. Både pappa och johanna är så allergisk så ingen av dom kan ha kvar henne och jag vägrar ge bort henne till nån. Hon ska stanna med mej livet ut. Så är det bara. Inget snack om saken.

Nu tänkte jag ringa och surra lite med Emma och höra hur läget är med den bruden.


Eclipse

Datum: 2010-07-22 / Tid: 00:10:48
Nu har jag just kommit hem efter en kväll med mina bröder och kusin. Vi var och käkade tacos på biteline sen blev det Eclipse på bio. Filmen var så sjukt bra. Älskade den från början till slut. Jag hade mycket förväntningar på den eftersom boken var så bra och filmen levde utan tvekan upp till förväntningarna. Mycket action och spänning. Me like!
Efter en halv timma in i filmen började jag redan längta efter nästa.
Jag säger bara team jacob!

Nu blir det chilla ett tag och sen sova tror jag.

Pressaaa!

Datum: 2010-07-21 / Tid: 13:24:01
Har legat och stekt i solen sen imorse nu och det är så grymt skönt.
För ett tag sen ringde min morbror och berätta han såg Hitra. Han och hans fru åker med hurtigrutten och när han ringde passerade dom Hitra. Kul. Men det var dåligt väder där så jag vet vad jag har att vänta om några dagar. Bäst att ta vara på solen medan jag kan.

Jag köpte högtalare till min iPod förra veckan och det är så grymt bra ljud i dom. När man drar upp full volym på iPoden måste man sänka på en gång för ljudet är så bra. Dom är såklart med ute på solstolen och för ett tag sen såg jag att man kan höja volymen på själva högtalaren oxå. Kanon bra köp. 349 kr på teknikmagasinet.

Nu ska jag ut igen!

Onsdag

Datum: 2010-07-21 / Tid: 10:36:27
Redan onsdag. Dagarna går för fort.

Igår var jag till nacksta där jag magasinerar mina grejjer och pappa körde mej och lite grejjer med eon arenas lastbil. Vem fick köra hem då??
JAG!
Det var semesterns höjdpunkt. Så himla kul.

Nu ska jag ut i solen och bli röd :)

Still alive!

Datum: 2010-07-21 / Tid: 02:54:53
Kanske är dags för en liten update här kanske. Såg att det var 1 vecka och 6 dagar sedan jag skrev nånting senast.
Jag har iaf en kanon semester hemma i sverige. Har hunnit med massa grejjer men samtidigt känns det som jag inte hunnit med nånting.
Jag har varit på Amelias dop så nu är jag Gudmor till världens goaste unge, gått på gatufesten, badat i Aspen, solat, hälsat på älskade Erica i ljusdal, haft chill och grill kväll i lilla bandsjön, varit med vicky, magasinerat mina grejjer och mycket mer.

Imorgon ska jag och mina bröder käka tacos på biteline och se efterlängtade eclipse. Det ser vi fram emot. Snart är det slut på semestern och det gillas inte. Känner inte alls för att åka tillbaka till nå Hitra. Saknar inte jobbet, folket, huset ingenting. Det enda jag saknar är mina 3 sambos och om det inte varit för dom så hade jag inte åkt tillbaka alls. Det känns som jag missat/missar så mycket när jag inte är hemma. Jag skulle inte klaga om det vore så att jag känade mycke, mycke pengar och hade ett fett bankkonto efter dom här månaderna. Men så är tyvärr inte fallet. Jag kan trösta mej med att det inte är många månader till som jag och mina kläder komma lukta lax.



Jorren när vi var i åre påväg hem till. Han råkade spilla sås över hela linnet som ni ser. Jag som alltid är snabb med kameran :)



Jag och en trött Amelia efter dopet <3



Kubb spel innan gatufesten.



Skönaste stilen



ett sätt att bära floppisar



Syrran <3



Christian var väskvakt åt jenny.

Nu säger brorsan att internet går så segt när jag laddar upp bilder och snäll som jag är slutar jag väl med det då.

Ska försöka blogga lite mer nu men är nästan inte vid datorn nåt nu när det är semester.

Ha de

Bara två dagar kvar nu!

Datum: 2010-07-07 / Tid: 20:02:18
Idag blev det ingen övertid för oss eftersom vi fick igår, fler måste ju få chansen (eller inte) :P.
Men det var bara bra för då kunde jag fixa lite grejjer. Jag ska ju nämligen på dop på lördag. Inte vilket dop som helst heller utan jag ska bli Gudmor, eller Fadder dom det numera kallas, till Marias fina Amelia. Så jag och Emma åkte in till Fillan efter jobbet och jag köpte en klänning att ha på dopet, kollade priset och 249 kr skulle den kosta men framme i kassan så behöver jag bara betala halva priset, alltså 124 kr. Stog ingen lapp eller nåt att det var halva priset så jag blev väldigt glad över det. Sen köpte vi varsin glass och gick upp på Nille där jag köpte lite grejjer. Ska knåpa ihop en liten grej till dopet. Säger vad det är efter dopdagen.

Hämtade upp grabbarna grus i form av Jorren och Elias påväg hem från Fillan. Hemma bjöds det på rabarber paj och prat. Inte dumt. Skulle egentligen ha packat idag men jag orkar verkligen inte nu. Kommer bli dö stressigt imorgon om vi får övertid då. Men jag kan gott vara lite trött på fredagen på jobbet med tanke på att jag efter den jobb dagen har 2 veckor semester. Ska bli såå skönt.

Igårkväll kom jag på att jag måste byta abonemang till halebop eftersom jag sagt upp telia. Men när jag skulle byta så har telia redan sagt upp kortet så mitt nummer har upphört. Mitt älskade 0738383908 finns inte längre. Jag sörjer det väldigt mycket. Så nu när jag kommer in i sverige måste jag stanna på närmsta mack och köpa ett nytt kort och få ett nytt nummer.

Nu ska jag se lite film innan det är dags att sova.

Google är inte bra för mej!

Datum: 2010-07-06 / Tid: 22:16:22
Google är min bibel, google är en del av mitt liv, utan google vet jag inte vad jag skulle ta mej till. Jag anväder google flera gånger varje dag. Men ibland borde jag nog sluta googla på sånt jag mår dåligt av. Jag tyckte jag såg en krank flyga förbi utanför köksfönstret idag när vi käkade middag. Jag hade visst blockerat att dessa långbenta vider finns. Krankar, eller harkrankar, är nog värre än spindlar för mej. Långbenta insekter med noll mening med sitt liv förutom att skrämma vettet ur mej. Förinta dessa obetydliga ting från jorden tack!
Men jag blev ju såklart tvungen att veta mer om min värsta fiende genom google. Från och med nu kommer jag ständigt ha ett öga öppet när jag sover och hårsprayen står redo på nattduksbordet så jag kan spraya fast dom i golvet tills hjälp kommer i form av Louise eller Emma.



Buuhuuu, tur att det där inte är mitt fönster.
Men det är bra att tar reda på mer om min fiende.

~Keep your friends close but your enemies closer~

Nu tröstar jag mej med lite älskade Green Day och sen blir det att sova. Dock med ett öga vaket!




Förlåt för detta Erica...

Datum: 2010-07-06 / Tid: 21:47:38
... men jag bara måste!



















På tågresan påväg mot göteborg och Green Day <3 var Erica lite trött men jag var piggare än någonsin så jag hittade mina sätt att roa mej :)

Övertid idag igen!

Datum: 2010-07-06 / Tid: 17:14:22
Idag blev det övertid i 2 timmar. Klirr i kassan. Dagen har varit rätt långsam med det har gått bra. Var relativt pigg imorse när klockan ringde 5.15. Drog mej till 5.39 innan jag började göra mej klar för jobb. Solen sken när vi cyklade iväg på jobbet, de 3 musketörerna. Emma fick en sommarlovs känsla när vi cyklade från gården i finvädret. Tänk va härligt om man hade haft sommarlov. Minns inte att det regnade nångång på sommar lovet när man var liten. Minns bara dom soliga och varma dagarna. Men det kanske är bra.

Jag har blivit utmanad av Frida och jag antar utmaningen!

Så här går det till:
- De som blir utmanade ska skriva sex sanningar om sig själva i sin blogg och samtidigt berätta om reglerna i spelet.
- När de genomfört utmaningen ska de välja sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

SEX saker ni inte visste om mig.

1. Jag äcklas av fötter
2. Jag kan få mina ögon att skaka, darra, vibrera, vet inte riktigt hur jag förklarar det
3. Jag är väldigt faschinerad av krypskyttar
4. Jag har tävlat i jaktskytte och även varit på harjakt
5. Jag ska gifta mej med en navy seal marine soldat
6. Jag har ett "storkbett" i svanken




En liten konstig syn i lördags. En mås på pappas bil och en hjort under båten.





Lite zoom på första bilden.

Nä ska man ta och värma resterna från grillkvällen tro?
Låter som en bra idé!

Ett besök i Indien!

Datum: 2010-07-05 / Tid: 23:40:36
Dagen

Idag har jag varit i Indien hela dagen. Eller iaf haft känslan av den. Vi har gjort lax för gröna affären KIWI idag. Närmare bestämt 18 ton med curry och paprika kryddad lax. Hela fabriken har luktat curry hela dagen, våra blå handskar har färgats gröna av kryddan, likaså de ljusblå banden fisk bitarna rullar på, de är numera väldigt, väldigt gröna. Kossor finns det fullt av i fabriken i form av slovak kärringar och de är ju heliga i Indien (korna alltså). Skulle haft lite Dr Bombay på ipoden och blundat så hade jag lätt varit i curry land. Dagen bestod av jobb från 7.30-20.40. En lång dag men den gick väldigt smidigt. Pengar pengar!
Har dock känt mej väldigt mobbad och utanför idag. Emma och Louise började en timma tidigare än mej idag och dom har stått på samma stationer hela dagen, medan jag har stått på andra sidan fabriken. Vi har haft 4 pauser på 30 minuter under dagen och jag har inte haft en enda paus med dom. Jag blev till och med så desperat att jag hängde med bulgarerna Emil och Nasko på pauserna. Blev till och med sugen att åka till Sunny beach när vi pratade om shopping gatan flower street och den grymma natt klubben Lazur, som enligt Emil har blivit ännu grymmare nu. Men man kan ju aldrig lita på honom.

Helgen

Helgen har varit slöare än slöast och vi har svullat som aldrig förr. Me like!
Fredagen käkade vi taco rester och myste framför film och åt gotta. På kvällen for jag och Emma och fiskade efter torsk. Men det blev ingen torsk istället fiskade vi efter sjöstjärnor och tog upp en rosa och en lila. Kuligt. Sen blev det lite häng i Litauen grannarnas fönster. Lite skojjiga dom där. Vi hade väldigt roligt när de skulle få fram från vilken stad deras färja går ifrån när de ska hem på semestern. Efter lite google earth kom vi fram till att de menade Karlshamn. Hehe

Lördagen
blev det superfint väder på eftermiddagen så då åkte bikinin på och vi 3 låg ute på altanen och solade och lyssnade på musik. Super härligt. Efter nån timma kom molnen och då for vi på bunnpris för att köpa ännu mer gotta. Jag gjorde den efterlängtade taco tårtan till middag. Den blev kanon god. Enligt Emma var det de godaste hon ätit och ännu godare än tacos. Det värmde mitt kock hjärta. Sen blev det film och onyttigt. Efter filmen låg jag och Louise på hennes rum och kikade youtube och hunkar.

Söndagen bröt vi inte vårat sega mönster. Det blev filmhäng med onyttigt hela dagen. Sen på kvällen startade vi grillen. För mej blev det potatis gratäng. fläskfilé, bea och sallad. Super super gott. Jag har en matlåda som ropar mitt namn i kylen, men eftersom vi åt alla måltider på jobbet idag så får jag äta den imorgon. Yum.

Helgen med andra ord var helt kanon bra. Behöver en sån helg nångång ibland. Bara slöa och inte göra nånting.

Blev ett långt inlägg med mycket text men jag hinner inte lägga upp några bilder för jag måste verkligen sova nu med tanke på att jag ska vara iförd blåoverallen och nere i produktionen klockan 6.30 imorgon.





En av videorna jag jag L kikade på i lördags. Kolla in snyggingen i början. Mumma!

Sovgott!

Lyckad tacokväll

Datum: 2010-07-01 / Tid: 21:03:23
Nu ligger jag på mitt rum, mätt som en plätt efter en supergod taco middag. Det blev vi tjejer och våran norska vän Sophie.

Idag är det alltså första juli. Jag hade såna stora förväntingar på juni, grilla, mysiga utekvällar på marinan, chilla på bron med en öl efter jobbet, bada, sola... you name it. Men vi har inte kunnat göra nånting alls av detta pga det dåliga vädret och kalla "sommaren". Känns som halva "sommaren" har gått nu och jag vill inte att den ska ta slut. Orkar inte med en till vinter i sverige/norge klimatet. Hoppas att jag till vintern bor i varma californien eller florida. Inte helt fel.

Nu ska jag vila min kropp några minuter sen ska vi se film.

Hörs sen

1 a Juli

Datum: 2010-07-01 / Tid: 07:09:17
Känns tragiskt att det är första juli. Skriver mer om det sent.
Nu är jag pigg och vaken inför en dag med jobb. Jag tror att det är tacosen ikväll som driver mej framåt. Det är även pizza på jobbet idag så det kan man se fram emot.

Nä nu må jag sticka om jag ska hinna. Ska vara nere i produktion och jobba för fullt om exakt 20 min.

Hörs när jag komma hem!

Bio!

Datum: 2010-07-01 / Tid: 00:15:25
Jag är en person som verkligen älskar att gå på bio. Speciellt när man ska se en film som man längtat efter och vet kommer vara superbra. Bästa bio gången någonsin var nog när jag och Erica skulle se Sagan om konungens återkomst. Sista delen i sagan om ringen triologin och vi var sååå förväntansfulla och visste att filmen skulle äga allt. Så sant så. Jag vet inte hur många gånger vi sett både sagan om ringen och sagan om de två tornen och bara längtade tills sista filmen skulle komma på bio. Om det är fulväder när jag kommer till dej Ica så kanske vi ska dra lite sagan om ringen förlängda versionen? ;)
Men det är heller inte helt fel med en spontan bio. Till exempel om man slappar i soffan några stycken och inte har nånting att göra, sen drar man bara på sig nå kläder och far in på bion och väljer film på plats. Mysigt. Tyvärr så finns det inte så mycket till bio här. Går väl nån film nån söndag tror jag.
Senaste gången jag var på bio var när jag Mikka och norska Joachim var iväg till Fillan och såg New Moon och det var efter ett av våra vinter dopp i havet i januari. Så det är nästan ett halvår sedan jag var på bio. Tragedi.
Meeen, när jag kommer hem på semester nästa fredag så ska jag och brorsan gå på bio. Det längtar jag till supermycket. Då ska vi se efterlängtade Eclipse, tredje filmen i The Twilight Saga. Boken var kanon bra och jag kommer ha höga förväntningar på filmen. Men längar dock mer till Breaking Dawn kommer på film, sista i serien. Den boken är den bästa av alla tycker jag.



God natt Norge!

RSS 2.0