Thailand thailand thailand...

Datum: 2010-11-26 / Tid: 23:34:48
det är dom orden som driver mej framåt nu. Längtar så sjukt mycket men just nu känns det så avlägset. men i februari börjar det närma sig. Fattar inte att jag ska få åka dit. Läste nånstans att man kan simma med hajar där tidigt på morgonen. Lätt att jag ska göra. Jag ska även ta dykar certifikat. Passa på medan man liks är där. Sen tänkte jag se om jag hittar någon snäll thailändare med fiskebåt som man kan få följa med ut på. Skulle va fränt.

Nu har jag iaf gjort andra veckan på jobbet. Snart kör det igång med övertid varje dag. Kommer jobba från morgon till sen kväll, 7 dagar i veckan fram till jul. Pengar pengar, thailand thailand. Kommer inte ha nåt liv under den perioden. Men det kommer vara värt det när lönen kommer.

Imorgon ska jag och ett gäng på rockafton på bergsåkers travbana. Kommer bli jättekul. Har sett fram emot det typ en månad nu. Dirty Dixxx ska ju spela och dom får man ju absolut inte missa. Längtar.

Ja det var en liten update från mej

Ha de


bjussar på lite kurtan och nirvana


Måndag, check

Datum: 2010-11-22 / Tid: 18:08:11
Måndagen avklarad. Jobbdagen har gått fort. Klagar verkligen inte på det.
Efter jobbet for jag hem till pappa. Mysigt att träffa han lite. Sen var det hemåt och inta soffläge.

Har inte så mycket mer att komma med just nu

Seg söndag

Datum: 2010-11-21 / Tid: 15:37:53
Härliga sega söndag. Ibland är det så skönt att inte ha nånting planerat utan bara vara hemma och slappa. Speciellt då jag måste ladda inför en vecka med jobb. Jag är ju inte riktigt van att kliva upp kvart i 6 på morgonen och komma hem runt 5. Men jag klagar verkligen inte, pengar pengar.

Inatt drömde jag att jag var påväg till thailand. Jag längtar så grymt mycket. Det kommer bli ett äventyr att minnas. Jag kommer bli en grym bartender. Efter thai får vi se vart jag beger mej i världen. Jag kommer nog vara kvar här över sommaren medan jag funderar hur min framtid ska se ut.

Nu börjar jag fundera om syrran lever, jag börjar bli hungrig men har inga pengar på telefon så jag kan inte ringa henne. Får hoppas hon hör av sig snart.

puss

Internet

Datum: 2010-11-21 / Tid: 12:08:51
Nu har jag äntligen skaffat internet. Fixade det igår så nu känner man sig som människa igen.

Jag har även fått jobb. Fram till den sista december och ev längre så jobbar jag på BD fisk. Jag gillar lagerjobb.

Igår var jag in på Birsta en sväng och fixade internet, vid 19 åkte jag till jenny och såg en film. The last house on the left tror jag den hette och den var jättebra. Efter filmen skjutsade jag jenny, Tobbe, Jon och hans brud till alnö och fest. Sen for jag bara hem och chillade. Hämtade dom igen vid halv 2. Tror aldrig bilen varit så tung nångång. I framsätet, Tobbe, i baksätet, Jenny, Melinda, Linus, Woot och Kongo. Tog nästan en timma innan jag var hemma men då var det skönt att lägga sig.

Idag/kväll ska jag till Jenny och Tobbe och käka pizza. Syrran bjur :)

Nu kommer uppdateringen bli bättre här nu när jag har internet.

Ha de så länge

Bjuder på en bra låt såhär på söndagen.

 


Bartender

Datum: 2010-11-12 / Tid: 22:26:29

Nu har jag bokat in mej på en bartenderutbildning i självaste Thailand. Så från och med den 28/3 och 4 veckor framåt kommer jag käka massa thainudlar, lära mej blanda massa drinkar, bli ruggigt grym i flair teknik, sola, bada, plugga, plugga plugga!!!
Kommer bli underbart. Längtar så mycket.

Jag har även fått jobb. Eller jag vet inte riktigt när jag ska börja men jag får veta på söndag till lunch. Hoppas på att få börja på måndag men det kan kanske dröjja lite längre. Får se.

Just nu sittter jag hos Vicky. Vi har käkat tacos och myst. Mikka kom just hit så därför passar jag på att vara lite vid datorn då vicky har sällskap.

skulle fixa internet nu men det står ju bara massa skit att man måste vara bunden ett jävla år. Måste ringa kundtjänst imorn och höra om man måste vara det. För det kan/vill ju inte jag vara.

Mer om jobb, thailand och annat skit någon dag framöver.En favvolåt just nu


RSS 2.0