Hej

Datum: 2010-10-28 / Tid: 16:22:09

Jag må skaffa internet snart känner jag.
Just nu är jag hemma hos min vän Johanna. Jag har varit och sökt ett jobb nu som verkade väldigt lovande. Återkommer mer om det om jag får nåt positivt svar.
Annars rullar det på. Har jobbat 3 dagar på dagis. Nice.

Idag har jag åkt på förkylning. Hoppas på bättring.

Ha de


Not dead yet

Datum: 2010-10-15 / Tid: 20:12:23

Jag har inte fått min tumme ur my ass att skaffa internet så därför är uppdateringen värdelös.
Jag saknar mina Hitra vänner nå fruktansvärt. Värker i hjärtat när jag ser på bilder där varken jag, Emma eller Marie är med på. Vi ska ju vara med på dom bilderna. Fan.

Har väl inte hänt så mycket sedan sist. Jag har fått en stalker, ätit massa skit, tränat noll, sett mycket film, sökt jobb, fått noll jobb, svurit över arbetsförmedlingen, svurit över a-kassa, hatat mitt liv, önskat jag vore någon annanstans, försökt ringa Emma men min telefon hakar upp sig när jag försöker ringa, gråtit, skrattat, gråtit lite till. Nån som vill byta tillvaro ett tag? ingen? förstog det.
Summan av övergående. Jag är inte lycklig nånstans.
Men det blir väl bättre.

Just nu sitter jag hemma hos pappa. Vi ska precis starta en film nu.

Jag saknat mitt Hitra

Ha de


Dont worry, I´m alive

Datum: 2010-10-09 / Tid: 13:40:51
Jag har inget internet så jag har inte kunnat blogga.
Resan hem gick bra men det var inge roligt att säga hejdå till älskade Jocke. Jag lämnade av honom i Åre och såklart blev det tårar. <3 <3 <3

Jag saknar alla mina Hitra vänner otroligt mycket. Jag längtar tillbaka men samtidigt är jag glad över att vara med mina nära och kära här i sverige.
Jag drömmer varje natt att jag går längst vattnet på grusvägen som vi brukade gå när vi gick till och från jobbet, jag är ensammen och försöker hitta mina vänner, stannar till och tittar över vattnet mot Juniors hus där alla är, Emma, Marie, Louise, Lujza, Vladimir, Sophie, Kamila, Elisabeth... ja alla. Men jag kommer inte fram. Vaknar alltid med ångest.

Jag har flyttat in i nya lägenheten och den är helt okej. Tror jag kommer trivas det halvår som jag ska vara här. Jag har även gjort tillbaka två av mina gamla piercingar. Väldigt nöjd.

Igår var jag och Mikka och Vicky och åt gomiddag på Viktora i Sundsvall sen Casino. Jag spelade inget för jag ska sprara varenda öre till mitt nästa mål i livet.

Nu ska jag vara social med syrran.

Ha de

Då var dagen kommen

Datum: 2010-10-02 / Tid: 09:27:42
Jag somnade vid kanske halv 3 inatt. Klev upp kvart över 5. Hade mys frulle med Louise i köket innan hon cyklade bort till jobbet vid kvart över 6. Usch vad det är tråkigt att krama någon hejdå. Känns som man aldrig vill släppa.
Efter Louise farit slängde jag lite cv:n på jobbansökningar. Sen skulle jag försöka sova en timma innan jag satte igång att röjja det sista. Hade lite svårt att somna och när jag väl somnade drömde jag bara massa konstigt och vaknade yr och med hjärtklappaning. Kommer bli en tung resa hem. Alla minnen kommer snurra i huvudet känns det som.
Men hemma har jag Kära Vicky som väntar på mej. Vi ska käka middag ihop och det kommer bli mysigt.

Nu ska jag packa det sista sen äre bara ut med grejjerna i bilen. Som vi inte kommer få plats i!
Fattar inte hur det ska gå. Det syns ju på långa vägar att det är för mycket saker. Om det bara hade varit jag så skulle det ha varit nemas problemas. Men nu är det Jocke + grejjer och min katt + grejjer.
Jaja, får se hur det går.

Jag vet inte när jag kommer ha internet igen. Men jag kommer slänga in ett inlägg när jag får tag på datorer lite här och där. Men när jag har eget internet igen kommer det komma massa bilder!





Hejdå älskade Vita Huset!
Tack för att du inte fallit ihop under våra fester. Du har gjort det bra!

Sista natten i huset

Datum: 2010-10-02 / Tid: 00:26:02
Ja då har det snart blivit dags för att sova sista natten. Herregud, jag trodde inte det skulle kännas såhär. Om jag hade vetat det skulle jag nog aldrig åkt hit. Eller det där sista tar jag tillbaka för jag har haft en upplevelse ingen kan föreställa sig. Stått nere i fabrik och jobbat med lax hela dagarna, festat hårt med slovaker, polacker, litauer och norskar på helgerna, myst i ett kollektiv med underbara brudar och Jocke. De ni!
Det enda som jag ser fram emot nu är att träffa mina nära och kära hemma. VICKY, familjen, Maria, min underbara guddotter Amelia, Johanna, Frida med sin fina bebis mage, Mikka och många fler.


Vid halv nio tiden tog jag en liten promenad med soporna, men den blev lite längre. Det var sånt härligt kvällsväder. Varma vindar och inte alls kallt. Precis som det var när jag jobbade min första vecka och gick dom 5,5 kilometerna hem klockan 20.00 efter övertiden.

Fina Lujza och Vladimir kom över ikväll vid halv tio och myste lite med mej. Lujza hade med sig vodka så vi tog oss en liten grogg och drack lite vin, Vladimir hade med sig min favorit choklad Bergene Nöt, han hade sett bilden på min blogg. Vilka vänner man har!
Nu har de precis farit hem, Lousie och jocke sover så huset är tyst. Jag gillar jättemycket att vara ensammen, bara vara med mej själv. Men efter dethär året när det varit fullt hus jämt så har jag insett att jag gillar det lika mycket. Det enda jag behövt, som vi alla har gjort, är att ha ett rum att stänga in sig i när man vill vara ifred. Det räcker.



Sista bilden på oss





Lill Isa gillade påsen Lujza hade med sig...



...väldigt mycket :)

Imorgon ska jag upp klockan kvart över 5, halv 6 har jag frukost dejt med Fina Louise nere i köket. Det kommer bli mysigt men samtidigt tråkigt med tanke på att det är dags att säga hejdå till henne oxå. Jag kommer sakna henne :(.

Nä nu ska jag dricka upp det sista av min vodka, sen blir det sängen. Hoppas bara jag kan somna.


Ny profilbild någon?

Datum: 2010-10-01 / Tid: 17:57:14
Om det är någon som känner för att dom behöver en ny profil bild till facebook och vill ha en liten mer speciell bild så är det bara att säga det. Vi hjälper gärna till. GRATIS!

Här ska ni få några smakprov på de professionella bilderna som togs häromkvällen.

Here we go:



Lujza



Sophie



Kamila



Zoltan



Vladimir



Jag



Marie



Emma



Elisabeth



Jocke



Alexander



Joachim

Så, om ni känner er manad. Bara skriv en kommentar så kommer vi med kameran ;)

Nu har jag nästan packat klart. Det blev mycker mer än vad jag trodde. Hoppas vi får plats med allt i bilen. Jocke har ju grejjer han med.
Tog en nap på nästan 2 timmar förut och när jag vaknade hade jag hjärtklappning och hade såklart drömt att vi alla var samlade här. Blev så lessen när det var knäppt tyst i huset och mitt rum tomt på grejjer.

~Life is pain, get use to it~

Packa pappas kappsäck

Datum: 2010-10-01 / Tid: 13:38:43
Säg det snabbt flera gånger så gör du det bra.

Nu har jag varit inne i Fillan och växlat in småpengar. Dom har en apparat som man lägger pengarna i sen räknar den ihop på en gång och pengarna är inne på kontot. Finns säkert i sverige oxå men inte på den banken jag har. Eller jag har inte varit inne på banken på över ett år så vad vet jag.

Nu ska jag sätta igång och packa. Jocke och Louise fick övertid idag och det är superbra för dom men jag hade velat umgås lite med dom nu sista kvällen. Men jag ska hämta dom klockan 20.00 så lite hinner vi ses. Louise ska jobba imorgon oxå så det blir till att säga bye bye redan ikväll. Jocke ska ju åka med mej till Åre imorgon så jag får umgås det sista med han i bilen.



Vlado och jag i lördags

Silence

Datum: 2010-10-01 / Tid: 10:06:15
Jag vaknade för ett tag sedan. Knäppt tyst i huset.
Bara att vänja dig Elina!

Jag har haft konstiga drömmar, drömt om skogar och polacker. Har även drömt om tjejerna. Jag hoppas att det gick bra för dom att köra hem igår. Imorgon är det min tur.
Jag måste in till Fillan idag och växla in mina små mynt. Sen har jag inte nå stroppar att binda fast cykeln med på cykelstället. Jag skulle köpa det i Fillan i lördags men dom hade inget på Jernia där jag trodde dom kunde ha. Kanske på sport butiken?
Skadar ju inte att kolla.








Grekisk afton efter jobbet för en vecka sedan



Louise demonstrerar hur man kapar huvud. Brödbiten fick vara fisken :)



Denna reaktion kan det bli när man känner på någon annans ben <3

Nä nu ska jag börja göra mej iordning för att åka till Fillan.

RSS 2.0