Takskottare

Datum: 2011-02-21 / Tid: 22:00:39
Jag tänkte slänga in en uppdatering så dom som är intresserade vet vad jag sysslar med.

Nu har jag fått jobb som takskottare.
Så måndag-fredag befinner jag mej på IKEA taket i Birsta och skottar så svetten rinner och musklerna blöder. hehe, inte riktigt så faktiskt :P
Det är ju rätt tungt men arbetsledaren är väldigt noga med att om man känner sig trött, då vilar man. Så man jobbar lite, stannar upp och surrar lite, skottar lite osv. Arbetsledare Fredrik är för övrigt min granne som jag träffade av en slump. Har hjälp honom med starkablar några gånger på morgonen när hans bil inte startat. Det var under tiden jag jobbade på BD fisk.
När jag var arbetslös och hjälpte honom en gång på eftermiddagen frågade han om jag hade bråttom någonstans, om jag skulle iväg på jobb. Berättade då att jag inte hade något så han frågade om jag ville jobba som skottare. Han fick mitt nummer och ringde 2 dagar senare och sa att det inte blev nånting då dom inte behövde skotta sista byggnaden.
Men då hade jag turen att han ringde i torsdags och frågade om jag ville börja dagen efter. Då blev jag happy. Han berättade idag att om dom skulle skottat sista byggnaden där på tunadal där det var tänkt att jag skulle få börja, hade jag haft jobb hela tiden efter det. Lite trist då detta skulle ha varit i mitten på januari men jag har ju fått jobbat arslet av mej ändå.
Jag fixade in min vän Johanna där så hon började idag. Lite kul att va en tjej till då det bara var killar innan. Men det är ett roligt gäng och jag trivs. Bra träning är det också!

Det går även bra med LCHF metoden. Jag mår väldigt bra och det är så skönt!Jag hade lite på känn där i Norge att jag skulle börja jobba som skottare :P

Nu blir det lite Big Brother kikande innan jag sover. Ska upp 5.30 imorn.

Ha de

Fredag

Datum: 2011-02-11 / Tid: 16:16:53
Jag kommer inte riktigt in i bloggandet igen känner jag. Har som ingen motivation.
Det går iaf bra med LCHF. Idag gjorde jag en as god broccoli gratäng med kassler till. Mumms.

Skulle egentligen ha jobbat idag men mått så dåligt inatt och imorse. Hade världens skallebank när jag vaknade, mådde illa och kände mej yr och konstig. Tog emot att ringa och säga att jag inte kunde jobba men jag tror inte jag skulle kunnat jobbat ändå. Känns bättre nu faktiskt och det är jag glad över.

Igår var jag, Maria och Amelia och hälsade på min Frida och hennes lilla Elsa. Guud vilken söt liten knopp. En väldigt gullig och snäll tjej.
När jag kom hem var det bara att ge sig ut i snöstormen igen för då skulle jag på sjukhuset och hälsa på vicky. Hon opererades i onsdags och allting gick bra.

Jag hade hoppats att få jobba i helgen men eftersom jag var dålig idag så har dom inte ringt nånting. Lite synd för jag måste ju få in pengar. Men jag jobbade hela förra veckan + helgen och hela denna vecka förutom igår.

Nu är kaffet klart!
Har inte druckit nå kaffe idag så jag hoppas det kan bota min huvudvärk.

Puss

Det börjar närma sig

Datum: 2011-02-05 / Tid: 21:55:03
Nu är det inte alls länge kvar innan jag far iväg på mitt thailand äventyr. Hoppas tiden får fort men samtidigt inte för det är så mycket jag måste fixa.

Just för tillfället jobbar jag rätt mycket. Går som timvikare inom vården. I helgen är jag på merlogården och jobbar. Imorgon har jag ett 7-20 pass. Super att få in pengar då min stämpling inte har kommit igång än.

Jag har även börjat köra LCHF metoden och jag har aldrig mått bättre.
Så länge jag kan minnas har jag alltid mått illa på morgonen, fått pina i mej lite frukost men oftast har det inte blivit något bättre. Men sen jag började med denna metod har jag inte mått illa en enda morgon. Ofta så brukar hungern slå till fort och då blir jag så hungrig att jag knappt kan stå på benen. No more of that shit!
Jag mår bra.

Jag har varit på Råckståck festivalen och kikat på Crashdiet och Dirty Dixxx. Väldigt väldigt bra. Även hunnit med en firma fest med BD fisk gänget. Även det väldigt bra. God mat, roliga lekar och trevligt sällskap.
Just nu planerar jag inte in något särskilt för jag vill försöka jobba så mycket jag kan denna månad så jag får en bra lön i mars. Ändå fast jag kommer gotta mej i thailand så måste jag ändå betala hyra och räkningar härhemma.

Natten till torsdagen så jobbade ett nattpass för första gången i mitt liv. Helt okej måste jag säga. Blev väligt trött vid halv 2 tiden men det kan bero på att jag jobbade förmiddagen oxå och sov kanske bara 20-30 minuter när jag kom hem. Men kan absolut tänka mej att jobba fler nätter. Bara hoppas någon blir sjuk så jag får hoppa in.

Nu ska jag läsa lite och sen sova så jag orkar upp imorgon.

Ha de

RSS 2.0