Patte

Datum: 2012-07-31 / Tid: 14:47:32
Jag lever!
Vi  har inte haft na internet pa ett par dagar igen men nu ar jag tillbaka.
Idag har jag jobbat delat shift i resturangen. Det gick bra. Man blir sa sugen pa mat bara for allt ser och luktar sa gott :)

Inatt dromde jag om lillebror patrick. Han var sa liten och lika go som han var nar han var liten.
Drommen paminde mej om en kvall for manga ar sedan nar vi var hemma hos mamma.
Mamma gav mej pengar sa jag kunde ta med patte in pa birsta och ata middag pa mcdonalds. Innan vi gick till bussen sa mamma till patte att vara snall med mej eftersom det bara var vi tva som skulle aka. Var han snall? Jaa en liten angel var han. Vi gick runt och kikade pa birsta och han holl mej  i handen helat iden. Lill alsklingen.
Kunde man fa spola tillbaka tiden ar det en kvall jag skulle vilja uppleva igen. En mysig fredagkvall med lillebror.
Saknar och alskar dej Patte <3



Patte pa sin student.

Nu ska jag kika pa hasthoppnings som jag spelade in nar jag var pa jobbet.

Ha de!

Huvudvark

Datum: 2012-07-28 / Tid: 03:05:13
Igar hade jag huvudvark hela dagen och kvallen. Jag tog panadol med jamna mellanrum men det ville inte ge med sig.
Jobbade 8 timmar igar (weehuu) men det var plagsamma timmar tack vare mitt huvve.
Vaknade imorse halv 4 och trodde att ett blodkarl i hjarnan var pagav att brista. Det bultade och jag har aldrig haft en sadan typ av huvudvark forut. Smartsamt. Klev upp och tog naga fler piller och somnade om. Vaknade igen klockan 8 av att Dereks kusins javla hund stog pa balkongen och skallde som en idiot. Balkongen ar alldeles ovanfor varat sovrum och varje gang hunden ar darute star han och skaller som en galning och det later som han ar i samma rum. Fattar inte varfor dom ska slappa ut honom sa tidigt pa morron nar dom vet att han alltid skaller och dom sager inte at han att vara tyst heller. JAG VILL FLYTTA!!!!

Idag borjar jag klockan 14 sa det ar bara att ladda upp och korsa fingrarna att huvudvarken blir battre.
Idag ska jag vara pa overvaningen i festrummet och jobba. Jag tror att det ar en forlovningsfest. Blir sakert kul.

Nasta vecka ska jag antligen fa jobba sondag!!! PENGAR!!!
Sa nasta vecka jobbar jag man, tis, ons, lor och sondag. Inte dumt.

Nu ska jag forsoka sova en timma och hoppas huvudvarken ar battre nar jag vaknar.


(3 minuter senare: Hunden star pa balkongen och skaller som en idiot igen sa det blir inget sova for mej. Varfor sager dom inte till honom att halla tyst? :( )

Fredag

Datum: 2012-07-27 / Tid: 04:18:26
Nu ska jag strax bege mej ivag pa jobbet. Pa fredagarna brukar det vara ratt bra med folk, hoppas denna fredag inte ar nagot undantag sa jag far jobba lange.

Idag har jag inte hunnit med sa mycket. Tvattade Dereks jobbklader nar jag klev upp och hangde upp dom ute. Det ar fint vader idag och det kanns varmt i solen. Sen har jag bara kikat tv och laddat infor jobb.


En bild fran nar vi var ut och kakade middag.
Derek, jag, Rose (Dereks pappas fru) och Dereks farbror och hans fru.



Samma har, Derek, jag, Kevin (Dereks pappa), Dereks farbror och hans fru.

Efter den bilden slet Dereks pappa, Kevin, med mej pa dansgolvet och vi dansade loss till Jailhouse rock. hehe. Han ar rolig.

Na nu ar det dax att ta pa sig dojorna och vandra ivag pa jobbet.

Ha de!

Bilder

Datum: 2012-07-26 / Tid: 05:44:19
Eftersom jag aldrig lagger upp na bilder tankte jag nu lagga upp lite bilder pa dar vi bor.
Det ar lite pinsamt for ingen av oss tycker om att bo sahar men forhoppningsvis blir det inte sa lange till.



Tv hornan





"koket"



Sovrummet



Toa



Varan ingang, garaget. Toan ar placerad i garaget



Baksidan



Baksidan



Framsidan



At vanster



At hoger

Ja det ar inte mer an sa. Langtar mer an nansin tills vi flyttar!!

Som jag skrev igar var jag sugen att baka nanting sa imorse promenerade jag till affaren och kopte ingredienser till kladdkakemuffins. Dom blev valdigt goda.
Har inte atit socker pa sa lange sa jag fick en smarre socker chock och magknip efter en muffin. Derek ar inte mycket for sotsaker alls men jag ska forsoka tvinga i honom en. Han maste ju smaka iaf :)



Ha de

Lang dag

Datum: 2012-07-25 / Tid: 14:08:26
Imorse vaknade jag 6.30. Klev upp och sen kunde jag inte somna om. Gick pa affaren och handlade lite, gjorde klart gaming kursen, kikade lite tv, lagade curry korv som vi kakade till middag och bara slappade.
Jag fick hora igar pa jobbet att gaming licensen jag gjorde ger inte tillstand att jobba med pokermaskinerna. Den kursen kostar mellan 200-250 dollar :/. Jag ska prata med managern och se om det ar vart att betala dom pengarna for kursen. Forhoppningsvis ger det mej mer shift men lika bra att checka sa jag inte slosar bort pengar pa ingenting.

Mamma ringde forut och det ar alltid lika roligt att prata med henne. Maami <3
Nu har vi precis kollat pa masterchef finalen och for en gangs skull vann personen jag ville skulle vinna. Go Andy!

Nu ska jag snart natta och imorgon tankte jag baka nanting. Blir kanske en kladdkaka som jag inte atit sedan jag lamnade sverige.

Idag har jag varit i australien i 6 manader. Tiden gar fort.

Ha de

Internet

Datum: 2012-07-24 / Tid: 06:59:35
Nu har vi antligen fatt tillbaka internet. Funkade inte pa hela dagen igar men nu ar det tillbaka.

I sondags traffade jag Dereks storebror Peter. Nar Derek for och hamtade honom sa jag klart och tydligt att ring om ni kommer hit sa jag hinner gora mej iordning. Jo det skulle han gora.
Jag ligger pa soffan i pyjamas, varldens morgonfrilla, makeup sedan dagen innan som har runnit lite under vanstra ogat och glasogononen pa nar Derek kommer hem... MED SIN BROR!!! Gud va arg jag blev. Pinsamt att mota brorsan sadar. Men men...
Pa kvallen for vi till deras moster och morbror och at kinamat. Ett valdigt trevligt par. Efter maten lamnade vi av Peter pa flygplatsen. Nar vi korde in pa varan gata ringer han och har glomt planboken i bilen, bara att vanda om. Tur att det ar nara till flygplatsen.

Igar jobbade jag delat shift. Jag hade bade lunch och middags servicen sa jag borjade 11.30 och jobbade till koket stangde 15.00, sen tillbaka for middagen 17.30 och gick hem 21.15.

Imorse klockan 8.00 hade vi staff meeting. Jag fick slapa mej upp ur sangen och ga dit men det var helt i onodan for det var bara jag som dok upp. Sa nu ligger man pa plus sidan hos managern :P
Det var ingen ide att ha mote med bara han och jag sa det var bara att vanda och ga hem igen.

Ikvall ska jag vara sportbaren och borjar 17.00 till stangning. Igar stangde tjejen i sportbaren klockan 20 for det var inge folk men jag hoppas det ar mer folk ikvall sa jag far ihop lite timmar.

Som jag sa till Derek igar, jag har inget emot jobbet men jag gillar da inte folket jag jobbar med. Visst ar dom trevliga och sa men alla snackar sa himla mycket skit om alla. Riktigt falska allihopa. Man kan ju bara undra vad dom sager om mej...
Men det ar bara att tanka att jag inte kommer jobba dar for alltid och det ar ju inte nagra jag behover umgas med om jag inte vill :)

Nu ska jag fortsatta med min gaming license kurs innan det bar av till jobbet.

Ha de!

Ledig

Datum: 2012-07-22 / Tid: 01:20:05
Da ar det redan sondag. Veckan har gatt valdigt fort.
I fredags jobbade jag fram till 20 och igar gick jag hem 19.30.
Idag ville jag verkligen jobba pga den hoga timlonen men icke. Jobbar inte nasta sondag heller :(

Nu har Derek akt ivag till flygplatsen och plockat upp sin bror som kommer pa besok fran Sydney. Vi ska ut ikvall och ata middag ikvall sa jag far traffa honom. Det ska bli kul.

Annars har det val inte hant na speciellt.
Jag ska ha hand om lunch och middags folket pa mandag. All by my self.
Det gar nog bra. Folket kommer bara upp till mej i resturang baren och bestaller mat och dryck sa det kommer nog rulla pa bra.

I fredags hade dom en vaka pa overvaningen och managern skickade upp mej dit en timma for att samla ihop disk fran borden. Jag gick och balanserade en ratt stor bricka pa ena armen och plockade tomglas och grejer med den andra. Det var sa himla mycket folk och jag tankte hela tiden att jag kommer bli personen som tappar brickan pa vakan och  alla kommer bli tysta och titta pa mej. Blev rod i ansiktet bara av att tanka pa det men jag klarade mej :)

Nu ska jag kaka lite frulle och sen hoppa in i duschen.

Ha en bra dag alla!

Lugna puckar

Datum: 2012-07-19 / Tid: 12:59:19
Idag har jag jobbat i sportbaren och det var valdigt lugnt. Jobbade bara 4 timmar och det suger. Forhoppningsvis ar det lite mer att gora imorn da det ar fredag.
En person jag jobbar med ar den varsta bitchen jag traffat nangang. Men hon ar inte popular bland de andra som jobbar dar sa det ar inte bara jag som har problem med henne. Men humoret aker alltid ner ett stepp nar jag ser henne. Uscha.
Men annars gar det jattebra. Jag haller pa att gora en kurs online sa jag far license pa gaming. Forhoppningsvis kan jag fa lite extra shift om dom lar upp mej pa pokermaskinerna. Vi far val an se.

Ha de!

Ny jobb vecka :)

Datum: 2012-07-18 / Tid: 10:38:18
Da var jag hemma efter 5 timmar pa jobbet.
Idag har jag varit i resturang baren och det gick bra. Tiden gick dock valdrig sakta for det var inte sa mycket folk.
Fick berom av managern nar jag kom till jobbet idag. Han sa att jag gjorde valdigt bra ifran mej forra veckan och han gillar min bubbliga glada personlighet. Det ar kul. Forhoppningsvis gillar han mej fortfarande nar jag behover ett nytt visa sa han vill sponsra mej.
Med mitt visa som jag har nu far jag bara jobba for samma arbetsgivare 6 manader, sen maste arbetsgivaren sponsra mej. Jag vet inte riktigt vad det innebar men det far jag ta reda pa.

Idag var loning och det blev en glad overraskning. Det ar valdigt bra timlon och speciellt pa sondagarna. Tyvarr jobbar jag inte denna sondag men jag hoppas jag jobbar nasta sondag.

Nu vantar jag pa att Derek ska bli klar sen drar vi och koper curry. Har inte atit nagot sen frukost imorse sa jag svalter!!!

Jag ska be Derek ta ett kort pa mej med mina jobbklader sa ni far se hur jag se ut pa jobbet.

Ha de!



Soffa och sang

Datum: 2012-07-16 / Tid: 03:56:52
Igar var vi bada lediga sa vi for och kollade pa soffa och sang. Lite svart att veta hur stor soffa vi kan kopa nar vi inte vet hur stort varat blivande vardagsrum kommer vara. Men nu vet vi iaf vad som finns och vad det kostar.
Vi gjorde sondagsstek till middag och efter maten somnade vi bada i soffan. Vaknade klockan 9, gick till sangen vid tio men ingen av oss kunde somna. Derek skulle upp imorse klockan 5 och nar klockan narmade sig tolv var han lite sma stressad for han var inte trott alls. Hoppas  hans inte ar alltfor trott pa jobbet idag.

Nu plingar tvattmaskinen!

Later!

Cowboys

Datum: 2012-07-14 / Tid: 19:52:39
Klockan ar nu snart 4 och jag kom hem for inte alltfor langesen.
Borjade klockan 19 och det var valdigt lungt i baren. Men idag hade dom rodeo pa entertainment center inte langt harifran och vid tio snaren kom alla comboys for dricka och SHIT vad mycket folk och stressigt det blev. En av tjejerna jag jobbade med sa att hon jobbat dar i 3 ar och det har inte ens varit i narheten av sa mycket folk nangang. Dom hade ett country band som spelade och ibland var det nastan omojligt att fatta vad folk bestallde. Men det gick bra anda. Managern sa nar vi stadade baren: You did really really good tonight. Det var roligt :)
Derek plockade upp mej nar jag slutade och vi for pa donken och kopte varsin hamburgare sa vi har precis atit fardigt nu.
Derek har nattat och jag ska forsoka gora detsamma.
Nu jobbar jag inte forran pa onsdag :(
Jag vill inte ha sa manga lediga dagar. Vill ha pengar och nanting att gora. Men jag far val ta vad jag far. Jobbar iaf ons, tors, fre och lor till veckan och jag hoppas att det blir 8 timmar varje dag.
Dom 3 dagar jag jobbat nu har jag varit i sportbaren men pa onsdag ska jag in och lara mej i resturangen.

Nu har jag gaspat 3 ganger pa 4 sekunder sa nu sager jag Nattinatti!

Dag 2, check

Datum: 2012-07-13 / Tid: 13:04:04
Nu har jag precis kommit hem efter dag tva pa jobbet. Fredagarna ar dom jobbigaste dagarna enligt managern men jag tyckte det gick bra. Jag trodde faktiskt det skulle vara mer folk, men jag hade att gora hela tiden och tiden gick fort.
Dock var det 2 stycken tjejer jag jobbade med som inte var sa trevliga men det ar bara att bita ihop och forsoka ignorera. Alla andra ar jatte trevliga och snalla med mej.
Nar jag slutade jobba klockan 19 ringde jag Derek for hamtning men fick inget svar sa jag borjade promenera. Efter 5 minuter borjar det sporegna och jag hade inte med mej mitt paraply som jag kopte haromdagen sa jag blev dyngsur.
Nar jag nastan var famme ringde Derek tillbaka sa han plockade upp mej och vi vande tillbaka till jobbet for att ata middag.
At den goaste pasta carbonara med kyckling jag nansin atit. Yummie!
Vi bestallde mat av en av tjejerna som inte var sa trevlig och till och med Derek undrade vad hennes problem var. Men vart man an jobbar finns det val sana manniskor.

Nu ar jag trott i kroppen och laddar om infor morgondagens pass. Borjar klockan 19 da och lar bli kvar till stangning och det ar kockan 3 pa morron. Kan ju hoppas sa jag far mer timmar.
Mer timmar= mer pengar= vi kan flytta till nagot eget fortare!!!!

Derek kollar pa rugby nu sa det blir lasa for mej.

Ha de

Forsta dagen, check!

Datum: 2012-07-12 / Tid: 09:44:43
Nu har jag precis kommit hem fran jobbet efter 6 timmar bakom baren.
Det gick jatte bra och jag fick berom fran managern och de andra som jobbade i baren.
Hade lite problem i borjan med att forsta vad folk bestallde, sa manga olika sorters oler och alla mumlar och pratar fort so det blev manga "sorry" ibland innan jag fick det ratt.
Det kanns i kroppen att jag inte gjort nagot pa 6 manader. Benen och ryggen varker och huvudet ar helt slut efter nya intryck men det kanns sa himla skont och jag klagar verkligen inte.
Imorgon ska jag infinna mej dar klockan 2 och eftersom det ar fredag kvall kommer det vara mycket att gora.
Derek var hemma fran jobbet idag igen pga regnet sa jag fick skjuts till jobbet.

Nu star en curry och puttrar och det luktar sa gott. Hungrig hungrig!

Hors imorn!

Gor ett ryck!

Datum: 2012-07-11 / Tid: 13:21:31
Nu var det langesen jag skrev nagot har men nu nar det borjar handa grejor sa kan jag gora ett tappert forsok att uppdatera min familj och vanner med vad jag sysslar med.

Idag var jag och Derek pavag in till stan for att soka jobb. Men vi kom inte ens till stan forran jag fick napp pa min jobbsokan.
Vi stannade en bit harifran pa Homestead tavern och jag gick in och pratade med managern. Jag pratade med honom och forklarade min situation och efter lite fundering fran hans sida och lite pushning fran min sida gick han med pa att trana mej i baren. Weehhhu!
Efter det for vi till banken och oppnade ett bank konto sa mina slantar har nagonstans att landa, sen for vi for att shoppa svarta byxor som jag behover. Det var lattare sagt an gjort. Sag byxorna bra ut var prislappen SKYHOG, sag dom hemska ut var prislappen nagorlunda. Men efter ett x antal affarer, en svettig och less Derek senare hittade jag 2 byxor for hyffsat pris. Sa imorgon satter jag pa mej svarta byxor och infinner mej pa Homstead tavern klockan 11 for upplarning. Ser verkligen fram emot det. Jag hoppas jag har samma kansla nar jag gar darifran :)
Derek har varit hemma fran jobbet 2 dagar nu pga av regnvader, om han ar hemma imorgon skjutsar han mej till jobbet annars ringer jag taxi. Det ar inte sa langt att ga, tar kanske en kvart 20 minuter men jag vill inte komma forsta dagen svettig och tomatrod i ansiktet sa det far bli fardtjanst.

Nu ska jag lasa nagra sidor innan jag nattar.

Nattinatt!

RSS 2.0