:)

Datum: 2012-10-17 / Tid: 18:07:59
Halloj!
 
Nu ar man som ett litet barn kvallen innan julafton. Imorgon ar det antligen torsdag, som jag vantat!!
Klockan 15 ska vi vara hos maklaren och skriva under papper och fa nycklarna.
Fore det maste vi in pa banken och skriva ut en check for depositionen och vi ska aven oppna delat bank konto. Sa fran och med imorgon har kommer vara loner in pa samma konto. Vuxen poang?
 
Nu ar klockan lite over 2 pa natten och jag har precis kommit hem fran jobbet. Det gick bra att jobba ikvall. Allting flot pa bra och jag fick ratt bra med dricks.
 
Nu ska jag ta och forsoka kontakta norska banken angaende mitt visa kort. En bankomat i thailand kakade mitt kort nar jag bodde dar och jag brydde mej inte om att skaffa ett nytt. Men pengar behovs ju alltid sa vi far se om de kan skicka ett till mej pa nagot satt.
 
Nu sager jag aven bye bye for ett litet tag. Vi kommer inte ha internet nar vi flyttar sa det tar nog nagra dagar innan vi kan fixa det.
Men nar jag kommer tillbaka kommer det uppdatering och bilder pa huset :)
 
Vi hors snart igen.
 
Ha de!

Dan fore dagen med stort D!

Datum: 2012-10-17 / Tid: 02:55:52
Morning!
 
Imorgon ar det antligen torsdag! Ah vad jag langtar. Men det har ni ju hort nu den senaste veckan :)
 
Gick och la mej igar vid halv 3, kunde inte somna sa jag somnade kanske runt 3, klev upp halv nio och borjade packa. Tur att vi inte har sa mycket grejer. Langtar tills jag kan shoppa loss pa ikea. Tallrikar, glas, muggar, bestick... ja allt :)
Ska passa pa att bunkra upp med sill nar jag ar dar. Sill suget borjar komma tillbaka igen. Ikea kanske har nagon typ av julmat nar det borjar narma sig jul. Rodbetsallad skulle jag kunna betala mycket for.
Jag var ju i thailand forra julen och jag minns hur jag langtade allt som har med julmat att gora, julmust speciellt. Men det varsta var nog att jag saknade min kara familj sa himla mycket. Jag gruvar mej for julen for jag kanner redan nu vilken hemlangtan jag kommer ha. Men detta ar far jag ju iaf spendera med min alskade, forra julen satt vi klistrade framfor datorn och pratade med varandra <3
 
Hur kom jag in pa julen? hehe
Tillbaka till nuet.
 
Igar hittade vi en svart skinnsoffa som vi ville ha. Det var en leverans tid pa 2 veckor sa vi vantar med spanning.
Derek sa haromdagen att det kommer bli jobbigt ett tag innan vi far in alla grejer och kan kopa allt vi vill ha till huset, men det ar verkligen inget problem for mej. Jag skulle kunna sova pa en tunn madrass bara jag far sova i MITT hus. Bara kanslan att kunna ga pa toa mitt i natten utan att behova ta pa sig klader. Har har jag aldrig kunnat springa i bara underkladerna for man vet aldrig om man moter nagon pavag till eller fran toa. Men det ar over imorgon for da ar det bara Derek och jag!!!! WeeehhuU!!
 
Det hade inte varit lika "hemskt" att bo har om de pa overvaningen kunde ha hallt sig daruppe. Eller anvant ytterdorren istallet for att ga igen varat rum och ut genom garaget. Fattar inte varfor. Om de hade anvant ytterdorren nar de gar ut eller in hade vi aldrig sett dom. Som sagt har jag inget emot dem, de ar jattesnalla men jakligt storande att mannen i huset bara stormar igenom har nar det passar. Knackar liksom inte ens utan slanger bara upp dorren och halvskriker KNOCK KNOCK!
Nu haller jag pa att brusa upp lite har sa nu ska vi inte prata mer om det.
 
Nu ska jag fortsatta att packa sa jag far nanting gjort innan jag maste gora mej klar for jobbet.
 
Ha de!!

Packa packa packa!!

Datum: 2012-10-16 / Tid: 04:14:27
Tjena!
 
Nu har jag packat, rensat och stadat i lite over 3 timmar. Bara 2 natter kvar nu!
 
Jag tror jag borjar fatta pa riktigt nu att vi antligen ska flytta till vart egna hus och att jag inte behover bo i detta hus nat mer. Usch vad jag har vantrivts har men om 2 natter ar det over!!
Nu kan vi antligen borja med varat liv tillsammans. Pa riktigt.
Jag har fjarilar i magen hela tiden och har lust att lagga mej, dra tacket over huvudet och sova till torsdag. Men innan torsdag kommer har jag 2 jobbpass att klara av.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, ga pa affaren och sen sloa framfor tv medan jag vantar pa Derek. Sen blir det att titta pa soffa.
 
Ha de!

Snart!

Datum: 2012-10-15 / Tid: 11:40:23
Nu far vi snart flytta in. Det ska bli sa spannande!
Bara 3 natter kvar nu. Ska borja packa imorgon. Det mesta av grejerna ar ju Dereks, jag har ju bara mina klader sa han far rensa ur hans grejer, men porslin och sant kan jag packa ner. Som jag langtat efter att flyttat till nagot eget och nu ar snart dagen har. Jag ar sa glad.
 
Jag har atit upp allt godis :(
Eller det ar nagra daim och nappar kvar men dom har jag sparat till Derek for han tyckte om dom. Som jag sagt tidigare ar han ingen alskare av sotsaker, han ater inte tarta, smagodis eller kakor. En choklad bit har och dar kan slinka ner men medan en annan smaller i sig en hel choklad kaka ar han nojd med ett par bitar eller en rad. Men han gillade verkligen daim och snall som jag ar far han ata dom.
Men jag har inte oppnat bil pasen. Den tankte jag spara till bubbelbadet i varat nya hus :)
 
Igar hade vi smabebisar pa jobbet. John hade hamtat 2 fjuniga sma ankbebisar pavag till jobbet sa de satt i kartong i ute dar vi har forrad. Dom var sa himla sota och John (managern) uppmuntrade mej att kopa 2. Men vi ska iaf flytta in i huset innan vi borjar fundera pa husdjur.
Jag sprang ut lite da och da och tittade till dem men ville inte ta upp dem for jag var radd att de skulle bajsa pa min jobb skjorta. Nar jag stog och tittade pa dem kom scotty som jobbar i koket och tog upp en. Den bajsade pa hans vita kock jacka det forsta den gjorde. hehehehe.
 
Imorgon borjar jag jobba klockan 17 till stangning. Sa jag slutar nog runt 1 tiden. Forhoppningsvis jobbar Derek inte alltfor sent imorgon for vi ska kika pa soffa innan han droppar mej pa jobbet. Dom har rea pa AMART och Derek sag en annons pa tvn igar dar de visade en 3 sits svart skinnsoffa med 2 fotoljer som var nersankt 700 dollar. Fotoljer var sana som man drar i en spak och fotstod kommer upp. Priset var inte alls dumt sa vi far kika imorgon om det verkar vara na bra.
 
Nu ska jag se lite tv och sen natta for jag ar trott.
 
Ha de!
 
 

En bit av mitt finger

Datum: 2012-10-13 / Tid: 10:31:38
Hej hej!
 
Jobbdagen gick bra idag. Madde mycket battre nar jag vaknade, var bara lite smatt illamaende. Nar jag berattade for managern skickade han ivag en av killarna som jobbar i bottle shoppen till apoteket och kopte sluta krakas tabletter och de hjalpte verkligen. Tack John!
 
Efter jobbet gick jag hemover och Derek kom hem precis samtidigt med mat fran den goa asiatiska resturangen som jag berattade om haromdagen. Nudlar och kyckling i teriyaki sas blev det for mej och sa himla gott var det. Helt otroligt vad mycket mat de skickar med. Jag at sa jag blev matt, Derek at av min mat och anda finns det var for en portion till. Perfekt.
 
Nasta vecka blir en bra vecka. Fick 6 skift sa det ar perfekt. Ar bara ledig torsdag nar vi far nycklarna till huset sa det ar passande. Ah vad jag langtar.
 
Har kommer lite bilder fran godsakerna jag kopte igar.
 
 
 
 
 
 
Forstar vad ni hemma tanker. Hur kan hon vara glad over fiskbullar och kantarell sas. Men nar man inte varit hemma pa 14 manader ar minsta lilla sak en bit av hemma.
 
 
Nu nar det star flyttkartonger har sa kanns det verkligen att det borjar narma sig flytt :)
 
Idag pa jobbet stog jag och skar lime och citron. Helt plotsligt haller jag pa att karva av mej hela fingret. Hehe, inte hela fingret men en liten bit karvade jag bort och blodflodet var det inge fel pa. Klumpiga jag.
 
Nu ska jag ta och smaka forsta godisen. Tror det far bli en polly. Tandvattnet rinner redan.
 
Ha de!
 
 
 

:)

Datum: 2012-10-13 / Tid: 01:01:35
Morning!
 
Ja igar kvall for vi pa kafe svea. Jattegod smorgastarta hade dom, varmkorv med brod och kaffe med kakor. Det verkade som Derek tyckte om allting :)
Klockan 19 kom tjejen fran swedish goodie shopen med losgodis och annat gott. Da blev jag som ett litet barn. Plockade pa mej godis, 2 chipsdippar, 2 pasar kantarellsas och en burk med fiskbullar. Pavag hem fran svea stannade vi pa en bar och tog varsin drink. Var dar i kanske 20 min och sen for vi hemover. I bilen borjade jag ma jatteilla, vet inte om det var efter maten eller drinken men spenderade huvudet i toaletten igarkvall. Frustrerande nar jag inte smakat svenskt godis sedan augusti 2011 och har en stor pase pa bordet och kunde inte smaka en enda for jag madde sa illa. Men da racker det langre.
Tack och lov mar jag battre nu sa om en och en halv timma borjar jag jobba.
 
Nu ar det bara 5 natter kvar!!!
 
Ha de

Taken 2

Datum: 2012-10-12 / Tid: 07:55:30
Hello!
Vaknade imorse av att det var varldens storm. Bara vantade pa att citrontradet utanfor varat fonster skulle tippa. Stormen har inte lugnat ner sig an. Gillar inte blast ja.
 
Iallafall har vi precis kommit tillbaka fran bion. Taken 2 var jatte bra. Alla ni som var ett fan av forsta filmen maste till att se tvan.
Lite trakigt bara for nar vi kommer ut fran biosalen fragar Derek vad forsta filmen handlade om. Jag ar 98 procent att han sa ja nar jag fragade om han hade sett forsta filmen men det hade han inte gjort. Om jag hade vetat det hade jag hyrt forsta innan vi sag denna pa bio. Men han tyckte den var bra iaf, men det ar ju som sagt trakigt eftersom handlingen hanger ihop.
Vi far se ettan i efterhand helt enkelt.
 
Nu ska vi slappa ett tag innan vi drar ivag pa kafe svea. Ska bli sa spannande att traffa lite svenskar. Just nu ar jag proppmatt efter popcorn och frozen coke men det ar ju ett par timmar kvar sa jag far plats med smorgastarta och varmkorv med gurkmejja.
 
Nu ar det "bara" 6 natter kvar innan vi ar i varat nya hus. Tiden gar for langsamt. Men har jag vantat i 9 manader kan jag nog vanta en vecka till. Men jag ar ju som jag ar nar det galler att vara talmodig och vanta. Nar jag vill ha nagot vill jag ha det pa en gang, finns ingen tid och ro att vanta inte.
 
Skriver en rad eller tva nar vi ar tillbaka fran kafe svea.
 
Puss och kram

Happy happy happy!

Datum: 2012-10-11 / Tid: 12:38:32
Ah vad jag ar glad idag :)
 
Det blev ingen bio. Vi ska pa kafe svea imorn och ata smorgas tarta och sen far vi pa bio efter det. Vi kor en helkvall helt enkelt.
 
Vi var till doktorn idag och efter en och en halv timmes vantan fick vi komma in, jag hade med piller forpackningen men som sagt ar innehalls forteckningen pa svenska sa han gav mej na piller som han TRODDE var liknande de jag hade. Hur kunde han veta det om han inte ens visste nagot om mina piller? Jag var sa hungrig och less sa jag tog bara receptet och tackade for mej. Jag hoppas det ar bra piller for jag vill inte svalla upp och bli tjock eller ma illa pa dom. Vi far val an se.
 
Efter doktorn gick vi till ett matstalle for lunch. De hade all kind of food. Kina mat, thai, mongoliskt med mera. Jag bestallde garlic chicken noodles och gud sa gott det var. "Bara" tio dollar och det var en jatte portion. Dereks mat var lika stor och vi at och at men inget hande. Nar jag var fardig och proppmatt hade jag bara atit av sjalv toppen pa berget. (Det var en djuptallrik).
Fragade efter en takeaway lada sa jag har en hel lada full med go mat i kylen nu :)
Dit ska vi absolut komma tillbaka och ata for de hade sa mycket gott pa menyn.
 
Jag har inte atit nagot onyttigt pa valdigt lange nu sa ikvall tankte jag unna mej en appel portions paj. Den har varit i ugnen bra lange nu sa jag ska checka den och forhoppningsvis ar den lilla godingen fardig.
 
Ha de!

YEEEEESS!!!

Datum: 2012-10-11 / Tid: 05:02:15
!!
Jag ar sa glad att jag inte vet vart jag ska ta vagen!
VI FICK HUSET! Weehuu!!
Vi far nycklarna pa torsdag och da gar flyttlasset. Vi ska till banken snart och skriva ut en check pa de tva forsta veckornas hyra och lamna till maklaren, sen pa torsdag ska vi dit och skriva papper och betala depositionen och fa nycklarna. Im so happy!
 
Imorgon ser jag fram emot kafe svea och smorgas tartan.
Skriver mer om det imorgon nar vi varit dar.
 
Idag ar det varldens regnvader sa da passar det bra att ga och se Taken 2 pa bio :)
 
Nu ska vi ivag till banken.
 
Ha de!!
 
Sa jag forresten att jag ar superlycklig? ;)

Smorgas tarta!!!!

Datum: 2012-10-10 / Tid: 01:34:47
Hej hej!
 
Jag minns  inte om jag berattade om kafe svea. Om jag gjorde det blir det en kort resume nu. Kafe svea ordnar med fika  en gang i manaden for svenskar down under.
Tyvarr ar det deras sista fika mote for detta ar pa fredag. Men pa fredag finns det smorgas tarta, korv med brod och gurkmajonnas. Hur gott later inte det for mej som saknat det sa mycket.
Jag skrev ett inlagg pa deras facebook sida och fragade efter adress och tid for pa fredag tanker vi aka dit :) Det ser jag verkligen fram emot.
De ska aven ha en julmarknad den 25:e november!!
Jag antar att det ar en sondag och jag jobbar ju alltid sondag till 17 eller 17.30 men forhoppningsvis har dom den pa kvallen. Om det ar pa dagen kanske nagon vanlig medarbetare kan byta med mej.
 
Haromdagen nar vi kopte frukost fran mcdonalds driven tankte jag pa vad vi sager nar vi bestaller hemma. Men jag kan inte for allt i varlden komma pa vad vi sager nar vi bestaller enn hambugare. Om jag skulle bestalla en bigmac har skulle jag saga: "Can I please have a bigmac meal" Eller nagot i den stilen. Vad sager vi pa svenska? Kan jag be a fa en big mac? Kan ni vara snall och gora en bigmac till mej? Kan jag fa en big mac tack? Det haller pa att driva mej till vansinne for jag vet inte hur man  sager. Hjalp tack!
 
Anywho...
Dereks chef ringde imorse och sa att det inte blir na jobb varken idag eller imorgon. Sa himla frustrerande for Derek har inte haft en full vecka pa over en manad nu. Han borjar bli valdigt nere tack vare att det inte finns na jobb men for att komma in i gruvorna maste han ha olika "tickets" och jag tror att 5 tickets kostar 10 000 dollar. Spara spara!
 
Nu vantar vi pa att Dereks chef ska ringa om Dereks lonebesked. Maklaren behandlar ju inte ansokan forran alla papper ar kompleterade sa jag hoppas att det fortfarande bara ar vi som lagt in en ansokan.
 
Ha en bra dag alla!
 
 

Bara vi?

Datum: 2012-10-08 / Tid: 22:38:23
Morning
 
Igar blev det en tidig kvall pa jobbet. Min mage var sa knepig igar och fick springa pa toa hela tiden sa Aria som stangde i sportbaren fragade om jag ville att hon skulle ta over mitt skift nar hon stangt i sportbaren. Det fick hon gora. Tur var val det for nar Derek hamtade mej klarade jag mej inte ens hem forran jag borja kasta opp. Fick stanna efter vagkanten. Har inte blivit mycket somn inatt, darfor jag ar vaken nu (6.30) Men magen har borjat lugna ner sig sa jag ska halla mej vaken en liten stund till och sen ska jag sova och ladda upp infor jobb ikvall.
 
Iallafall var vi till maklaren igar med ansokan. Har i australien maste man komma upp i en viss poang nar man identifierar sig. Alla foretag har  olika poang kritirerier och forsta gangen jag var tvungen att komma upp i poang var nar jag skaffade bank kortet. Minns inte hur manga poang det var men i det fallet rackte det med passet och mitt medicare card.
Igar skulle vi bada identifiera oss med 100 p var. 30 p for passet, sen var det typ 50 for referens fran tidigarre maklare, 30 for bevis att man hyrt fran maklare tidigare osv. Vilket ingen av oss har. Derek hade lite mer han kunde visa, som bilpapper och lite annat sa han var good to go. Men jag hade bara mitt pass men de sa att om jag bara skickade in lonebesked eller bank statement sa var jag oxa good to go.
 
Jag kunde ju inte garna skicka in mina lonebesked for dar star det hur mycket jag tjanat hittills och  med tankte pa att jag jobbat dar 3 manader och inte 8 sa stammer inte summan riktigt. Sa jag fick mejla in en sida av mitt bank statement.
 
De kan inte borja behandla ansokan forran den ar kompleterad och Derek far inte sina lonebesked forran imorgon, onsdag, av sin chef. Sa det blir att skynda sig in med dem nar han kommer hem efter jobbet.
Derek fragade om det var mycket folk som lamnat in ansokan men det var bara vi!!! Ahhhhh!! Hoppas hoppas hopppas hoppas!
 
Nu ska jag ata nagot for jag ar sa  himla hungrig och se om jag far behalla det.
 
Ha de!

Ny vecka

Datum: 2012-10-08 / Tid: 06:38:35
Halla dar!
 
Da var det mandag igen. Denna vecka har jag bara gaming shift. Man-ons 17 till stangning sa det betyder att jag kommer sluta mellan 1 och 2 pa natten. Lordag och sondag har jag min vanliga 11.30-1700 gaming.
 
Just nu vantar jag pa att Derek ska komma hem fran jobbet sa vi kan aka till maklaren och lamna in ansokan. Vi lar fa veta pa onsdag eller torsdag om vi far huset eller inte. Kommer bli en lang vantan. Tank att vi kanske far flytta till helgen!!!!!!!!
 
Har inte mycket mer att komma med just nu. Kanner verkligen inte for att jobba idag men det ar bara att bita ihop.
 
Ha de!

Blah

Datum: 2012-10-07 / Tid: 13:58:38
Mar lite sma taskigt nu pa kvalls kvisten.
Mar illa och kanner mej inte alls na pigg. Hoppas det ar borta imorgon nar jag vaknar. Derek var sa sugen pa appelpaj for  ett tag sedan sa vi for till affaren och kopte nagra av portions pajerna de har har. De ar jattegoda men tack vare mitt illamaende blir det ingen for mej :'(.
 
For ett par timmar sedan fyllde jag i hus ansokan. Vi bada ljog ganska mycket i ansokan, bland annat stog det  att man maste ha jobbat pa samma stalle i minst 6 manader och jag har ju bara jobbat i 3 manader. Min underbara manager var inte sen att saga ja nar jag fragade igar om han kunde ljuga for maklaren nar de ringde. Sa vi kom upp med ett fake datum nar jag borjade jobba dar. hehe. Jag fick aven ange honom som referens. Snallt med tankte pa att jag inte kanner nagon har och jag inte kan ange Derek som referens eftersom han flyttar in med mej.
 
Managern har aven ett smeknamn pa mej. Han sager alltid saker i stil med, hello possum, how are you possum, see you possum. thanks possum. For er som inte vet betyder possum pungratta. Jag berattade det for Derek och han sa att hans farbror kallade hans kusin possum nar hon var liten. Sa det ar val nagot typ av smeknamn.
 
Nu plingade just dereks paj sa jag ska ta ut den ur ugnen.
 
Hors imorgon!
 
Inom de narmaste dagarna far vi veta om vi far huset. Ahhhhh so excited!!

Pannkakor

Datum: 2012-10-07 / Tid: 02:37:34
Goodmorning!
I fredags nar vi kom till lakaren klockan 19 var det 3 timmars beraknad vantetid. Nar man gar till den doktor station eller vad det heter gar man bara  in och anmaler sig och sen blir man satt i ko.  Man behover alltsa inte boka nagon tid och det ar gratis att ga, om man har ett medicare card, som jag har :)
Anyways, vi (jag) ville inte sitta och vanta 3 timmar och kanske mer en  fredagkvall sa vi bestamde att komma tillbaka pa lordag klockan 8 nar  de oppnar. Sa igar slapade  vi oss upp och akte dit sa vi var dar fem minuter over 8. Det var 16 personer som vantade och 2 lakare sa vantetiden var beraknad till ca 2 timmar. Det kunde vi ju inte heller gora for vi skulle se pa huset 9.30 och jag borjade jobba 10, sa det var bara att ga darifran igen.
Imorse ringde alarmet klockan 7.00 for vi tankte vi skulle vara dar 7.30 och hanga pa dorrarna, men vi var bada for trotta sa vi ska aka dit efter jag jobbat klart. Vi har inget planerat ikvall sa vi kan vanta.
 
Nar vi klev upp imorse akte vi och kopte pannkakor pa mcdonalds. Inte de basta pankisarna i varlden men det funkade. Vill aka till en strand idag for det ar sa himla varmt. Tror klockan var nio nar vi akte till donken och det var 28 grader i skuggan da. Vill inte jobba nar  det ar finvader och derek ar ledig. Men plikten kallar.
 
Nu maste  jag gora mej klar for jobbet.
 
Ha en bra dag!

Hall alla tummar och tar!

Datum: 2012-10-06 / Tid: 10:17:31
Imorse var vi ivag och kollade pa huset. Oj oj oj vad vi vill ha det!
Jattemysigt stalle med stor bakgard. Vill ha vill ha vill ha!!!
Det var tydligen manga som var intresserad sa kan ni alla snalla halla tummarna att de valjer oss. Derek sager att jag inte ska hoppas for mycket, men jag kan inte lata bli. Skulle bli sa glad om vi far flytta in dar.
 
Vi far veta inom en snar framtid. Vi kan  inte lamna in anokan forran mandag och jag hoppas de inte redan har valt nagon.
 
Nu haller Derek pa att gora hamburgare, han ar sa ambitios idag sa han gor egna med kottfars. Ska bli gott. Jag ar glad att jag  har en man som ar duktig och tycker om att laga mat.
 
Hall alla tummar och tar nu sa haller jag er uppdaterad om vi far huset eller ej.
 
Ha en mysig lordag!

TGIF!

Datum: 2012-10-05 / Tid: 07:39:11
Hej alla glada!
 
Det blev inte manga timmars somn. Vaknade till och fran hela morgonen och klev upp klockan 10.
Nar jag var pa affaren igar kopte jag farska blabar, de brukar kosta 8 (!) dollar men igar var det extra pris sa de kostade bara 3 dollar. Det ar bara en liten forpackning och jag tycker 8 dollar ar lite val mycket sa jag brukar bara kopa dem nangang ibland. Men imorse blev det iaf vaniljyoghurt och blabar.
 
Nu har Derek kommit hem fran jobbet sa snart ska vi ivag till farbror doktorn. Jag behover nya ppiller sa vi far val se hur det gar. Jag tankte ta med mej forpackningen men innehalls forteckningen ar pa svenska sa det gor nog ingen nytta. Vi far se om det kan losas pa nagot vis.
 
Imorgon ska vi kolla pa ett hus. Koket ser nyrenoverat ut likasa badrummet. Badrummet har bubbelbad :)
Jag kan se mej sjalv ligga i ett bubbelbad med ett glas vin och losgodis fran swedish goodie shop. Det skulle vara nagot.
Men det lar vara annat folk pa visningen imorgon och aven om vi gillar det och ansoker ar det inte sakert att vi far det. Men det ska bli spannande iallafall.
 
Langtar tills jag far pyssla i vart nya hem. Det kommer bli shopping pa ikea da. Poslin, blommor, skalar, ja allt man behover till ett hem. Jag far fundera hur jag ska gora med Derek for han lar inte orka ga runt och shoppa.
Pa ikea i sydney har dom "manland" dar kvinnorna kan lamna mannen nar de shoppar. hehe
 
Nu ska jag umgas med min man.
 
Ha de!

Se dar ja

Datum: 2012-10-04 / Tid: 19:31:05
 Akte ju pa jobbet idag och trodde jag skulle gora 16.30 till stangning i sportbaren, oftast stanger man klockan 21-22, men jag hamnade pa gaming stangning sa jag slutade inte forran 3. Tio timmar betalt ar inte dumt :)
 
Men imorgon far jag vara ledig. Det ska bli skont. Klockan ar halv 4 just nu och innan jag lagger mej ska jag smaka pa pizzan jag gjorde innan jobbet. Hann inte med att ata sa det har fatt vanta tills nu. Sen blir det sangen.
 
Ha de!
 

Piiizza

Datum: 2012-10-04 / Tid: 07:37:46
Nu har jag precis gjort ett par pizzor och vantar nu pa att Derek ska komma hem fran jobbet.
Mamma ringde forut och det var sa roligt att prata med henne. Det gjorde mej verkligen pa bra humor.
 
Imorgon eller pa lordag ska vi pa bio och se Taken 2!!! Spannande spannande.
 
Nu maste jag gora mej klar sa jag inte kommer forsent till jobbet. Stu ringde och fragade om jag kunde komma en halvtimma tidigare och visst kunde jag det.
 
 
Mamma, har ar pizzan jag gjorde nar jag pratade med dej :)
 
Tankte aven onska min lillebror Tias lycka till pa tentan imorgon. Lycka till!

Upp upp upp

Datum: 2012-10-04 / Tid: 03:00:32
Nu har vi bestamt oss att ga over hyra priset som vi hade tankt fran borjan. Vi kan inte hitta nagot for under 350 i veckan sa vi far lov att ga over det.
 
Vi var och kikade pa ett townhouse igar men det var val inget vidare. Valdigt trangt och kostig planlosning. Vi letar vidare.
 
Bade igarmorse och imorse har jag vaknat 4.30 och varit sa hungrig. Svulten till och med och bada dagarna har jag fatt kliva upp och atit nagonting. Tycker det borde vara tvartom nar jag atit middag halv elva de tva senaste dagarna. Men jag antar att nagonting satter igang amnesomsattningen. Kanske det var den spiciga chicken green curry jag at igar.
Efter jag atit yoghurt och blabar imorse kunde jag inte somna om sa jag kollade pa lite tv och sen slocknade jag pa soffan. Vaknade for ett litet tag sen. Dromde att jag och mamma var utomlands och badade och hade roligt.
 
Idag var det ledig dag, men tack och lov far jag jobba anda. Det kanske raddar min vecka med tanke pa att jag var ledig i mandags. Jobbar 17 till stangning och forhoppningsvis blir det 4.5-5 timmar.
 
Nu ska jag kla pa mej och ga pa affaren och handla lite.
 
Ha de!

Mulet

Datum: 2012-10-03 / Tid: 01:22:13
Idag ar det mulet och trakigt ute. Men det gor val egentligen ingenting eftersom jag ska jobba. 
Idag blir det split skift i resturangen och jag har inte haft ett resturang skift pa sakert 2 manader. 
Nar jag ar ledig nagra timmar innan middagen ska vi aka och kolla pa huset. Ska bli sa spannande for det ser sa fint ut pa bilderna. Hoppas verkligen det ser bra ut och att ingen annan har tittat pa de. Hall tummarna for oss!!
 
Jag skulle verkligen behova slinga mitt har for min utvaxt ar sa lang och ful, fick ratt bra lon idag sa nu ar en bra chans att passa pa, men jag har blivit sa himla snal sa jag vill spara varenda krona. Far se om jag gar och gor det imorgon nar jag ar ledig eller snalheten kanske tar over sa jag far fortsatta se forjavlig ut i huvve. 
 
Nu ska jag lasa lite ut min bok som jag borjade med igar. Inkheart heter den och verkar helt okej. Fick lana nagra bocker av en tjej pa jobbet sa det ar jag tacksam over. 
 
Vi hors efter jobbet sa ni far veta hur det gick med huset. 

Bortglomd

Datum: 2012-10-02 / Tid: 02:24:54
Bloggen har blivit helt bortglomd den senaste tiden. 
 
Jag ar sa lycklig for jag har hittat en swedish goodie shop!!!
Dom har LOSGODIS, sill, kaviar, BOSTONGURKA, blabarsoppa, chipsdippar och massa annat. Den shoppen finns i surfers paradise men man kan aven bestalla hem saker :)
Hittade aven ett svenskt konditori i springwood, inte langt fran ikea som jag vill aka till. 
 
Pratade med en man som kom in pa jobbet i sondags och han fragade om jag hade varit pa "the swedish fesival" 
Hade tydligen varit en scandinavian festival inne i staden forra helgen. Jag har sett bilder nu och de salde losgodis och french hotdog :(
Mannen jag pratade med levererade mat dit och det hade varit typiskt svensk mat. Far val ga nasta ar.
Jag har aven hittat kafe svea som har nagon tillstallning en gang i manaden med mat och sant. Jag maste titta lite narmare pa det. 
 
Annars har jag jobbat hela helgen. 
Var ledig igar da det var "public holiday". Alla pa jobbet far bara 4 skift var denna vecka eftesom stallet var stangt igar. Blir dalig lon da. Men men...
 
Imorgon ska vi kolla pa ett town house. Hoppas det ar nagot bra. 
Skriver mer imorgon om hur det var.
 
Ha de

RSS 2.0