Long time no see

Datum: 2010-06-30 / Tid: 01:09:18
Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Ikke bra.
Midsommar helgen var allt annat är lugn. Det blev massa gott till middag på lördagen, gubbröra, sill, potatis, surströmming, stut och massa annat gott. Matjesills tårtan som marie hade gjort var supergod!
Söndagen låg jag hela dagen och var bakis. Ikke bra de heller.
Bytte pass på jobbet måndag-onsdag så jag har jobbat kväll. Eller det är ju bara tisdag än så jag har en kväll kvar imorgon. Nu har semestrarna börjat på jobbet och vi har varit så sjukt lite folk på kvällen. Ikväll stog jag själv på en sida på skärelinjen där man brukar stå två. Men det var inte nå lägre tempo för det ska jag tala om. Hur mycket fisk som helst och när kniven blir slö är de inte lätt att skära igenom skinnet. Svetten bara rann på mej av både ansträngning och ilska över den slöa kniven som jag inte hann slipa nåt eftersom fiskarna kom på löpande band. Jag hann inte ens tänka knivstål. Lär säker ha träningsvärk i min högerarm imorgon, har redan lite smått sen skärelinjen igår när tryckluften försvann ur min "pall" så jag åkte längre ner mot golvet och bandet blev bara högre och högre upp. Inge vidare när mina ben inte är så långa som jag önskat.

Natten mot måndag var inte så rolig för mina stackars sambosar. Marie vaknar av att jag står och tittar ut genom hennes sovrumsfönster. Sleep walking igen. Hon hade frågat vad jag gjorde och jag hade sagt att jag läste hennes tidning eller nåt. Sen hade jag gått ner och satt mej i soffan. Hade även varit och ryckt i ytterdörren. Marie hade blivit rädd och väckt Emma som oxå blev rädd. Jag har tydligen inte sån snäll ton när jag pratar i sömnen. Marie beskrev den som kort och bitchig. Dom var lite rädd att jag skulle göra dom illa vilket jag hoppas att jag inte kommer göra om jag går igen.  Stackarna. Dom hade iaf lett upp mej i sängen igen och sedan väckt mej. Jag trodde att min väckarklocka inte hade ringt och att det var morron. Men eftersom klockan bara var 3 på natten och både emma och marie var rädda så tänkte dom lägga sig och sova i louises säng (som inte sov hemma) men de var rädd att jag skulle gå mer i sömnen så vi sov där alla 3 + Lillan. Lite mysigt faktiskt.

Ett långt inlägg med mycket text men jag har inte lagt in midsommarbilderna på datorn än.

Nu ska jag sova så jag orkar kliva upp före halv 2 (!) imorgon.

Natti natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0