Fisk men ingen lön :/

Datum: 2010-04-23 / Tid: 12:58:43
Idag är det löning, men jag har inte fått ett öre. Det suger verkligen med tanke på att jag verkligen behöver pengarna. Har provat ringt bossen Kim men inge svar så jag skickade ett sms och hoppas få svar på de. Eftersom jag varit sjukskriven så lär det vara NAV som ska betala ut pengarna, men fel av nån att kunna säga det då. Blir så less.

Jag och Marie var ner och fiskade förut idag. Jag fick upp en sej som M håller på att tillaga nu. Dom är konstiga dom där fiskarna. Jag rensade den när vi fortfarande var kvar på kajen, påväg hem höll jag i den och den började tok rycka. Hela fisken. Hur kan den göra det utan inälvor och huvud??
Konstiga fiskar.

Skönt att det är fredag idag. Men det blev ju inte riktigt som jag tänkt mej med tanke på att jag inte fått nå pengar alls. Men men...

Nu blire snart jobb.

Ha de

Hello

Datum: 2010-04-21 / Tid: 23:12:56
Då hade det redan blivit onsdag och det är skönt för min axel värker värre än nånsin. Men idag har jag bara stått på lättare stationer och då har det gått bra. Tack och lov.

Igår efter jobbet så tog vi oss ett glas vin. Jag och Marie tog med oss våra glas och gick in till Litauen grannarna. Där satt vi och kollade på bilder, spelade poker och drack mera vin. Mysigt. Lite seg imorse bara när jag vaknade.

Annars har det väl inte hänt nå speciellt. All snö är borta och det hurrar vi för. Jag tog cykeln till jobbet idag. Inte dumt alls.
Imorgon tänkte jag åka och fiska. Hoppas på bättre lycka än dom senaste gångerna.

Ha de

Tisdag

Datum: 2010-04-20 / Tid: 12:56:54
Jag drömmer såna konstiga drömmar på nätterna/tidigt på morgonen. Men det är härliga drömmar som jag absolut inte vill vakna från.

Jag hittar inte mitt tidkort till jobbet. Det kortet jag drar in och ut mej med. Det är så borta det kan bli. Kan inte fatta vart det tagit vägen. Jag har letat precis överallt. Skulle inte förvåna mej om jag tappat det nånstans. Måste fråga efter ett nytt idag. Typiskt då.
Annars har de inte hunnit hänt nånting direkt.

I helgen är vi bjudna på 50 års fest till en falsk slovak kärring som jag inte gillar. Jag tänkte gå dit en sväng bara och sen joina mej med killarna. Känns som det kommer bli för mycke drama på den där festen.

Nu jobbar bara Mikka den här veckan ut och nästa vecka, sen flyttat hon hem till sverige. Känns as konstigt. Men jag tror inte riktigt jag fattar än att hon ska åka. Det känns så avlägset på nå vis...


Mata mej!

Datum: 2010-04-20 / Tid: 00:40:17
Jag är just nu så sjukt sugen på mammas Taco tårta. Hon bjöd ju på den i påskas när jag var hemma och den var så obeskrivligt god!
Bland den goaste maten jag nånsin ätit. Ge mej nu!!
Måste ta och göra den nån helg framöver. Yummie.

Nu ska jag snart försöka sova och hoppas att jag vaknar till ett grönt Hitra imorgon. Men jag får nog förvänta mej snö när jag tittar ut genom fönstret imorgon. Suck.
Men jag kan iaf trösta mej med att jag får jobba :)

Nattinatt



Muuuuuumsigt!!

Mera snö??!!

Datum: 2010-04-19 / Tid: 22:56:27
Usch vilket vinterland vi har. Vart tog våren vägen egentligen. Jag vill cykla och fiska!

Då vare kvällen på jobbet då..
Jag har haft så underbart roligt, känns kanon att vara tillbaka på jobbet igen. Det var så många som hälsa mej välkommen tillbaka. Men nackdelen var då att nästan på en gång började axeln att värka och det håller fortfarande i sig. Men jag vägrar vara hemma mera nu så axeln får helt enkelt anpassa sig efter mej nu. Im the Boss!
Längtar redan till jobbet imorn.

Nu ska jag var social med jentorna därnere.

Ha de

Snö?!

Datum: 2010-04-19 / Tid: 12:58:07
Marken är alldeles vit och det snöar på himla bra. Jävla skit. Jag hade tänkt tagit cykeln till jobbet idag, men den får nog stå kvar inne i garaget. Åhhh jag som vill ha sommar nu. Allt är vulkanens fel!

Idag börjar jag jobba. Det känns helt okej, har haft spännande drömmar om jobbet inatt och hoppas att det kommer vara lika spännande när jag väl är där. Jag måste bara hitta mitt Tidkort. Har ingen aning vart det har hamnat nånstans och det kan ju vara bra att ha så jag kan logga in mej själv.

Hörs efter jobbet. Må de bära!

RASTLÖS!

Datum: 2010-04-18 / Tid: 22:26:14
Det har numera blivit mitt förnamn, Rastlös Engberg. Jag har tammef*n inte ro med nånting längre. Jag kan inte läsa, se film eller bara ta de lugnt. Jag kan inte ens vara i huset. Jag måste vara ute eller göra nånting hela tiden. As jobbigt. Speciellt när klockan är halv elva på kvällen och vädret suger ute. Jag skulle lätt kunna åka ner och fiska nu, men jag tror det bara får bli en liten cykel tur så jag får komma ut lite. Fattar inte vad som hänt. På vintern gillar jag inte alls att vara ute, men det är väl för att det närmar sig sommaren nu som jag inte vill vara inomhus.

Nä nu måste det hända nånting!!!

Inge fisk idag heller

Datum: 2010-04-18 / Tid: 20:55:33
Åkte ner till kajen förut och fiskade. Men fick inte ett skit. Det snöade lite då och då och jag har aldrig stått och kastat när det snöat nångång. Möjligtvis pimplat.
Men det är så trist att fiska själv, men min fiskevän hade inte kommit tillbaka från Trondan så de var bara att åka ner ensammen.

Nu är jag kall och ligger under täcket. Vill åka ner och fiska igen men det är nog lite för kallt för sånt bus just nu. Eller kanske inte?

Rubrik?

Datum: 2010-04-18 / Tid: 15:31:54
Har försökt få tag på Marie och höra om hon ska med och fiska när hon kommer från trondheim, men hon vägrar svara. Men jag hörde från en källa i sverige att hon nästa är hemma. Hoppas det för jag vill åka och fiska nu!
Synd bara att det snöar nu då.

Jävla vulkanens fel att vi inte längre har vår/sommar värme och strålande sol. Nej då, nu ska de helt plötsligt snöa, sen hagla, sen regna osv.. Hate it!
Det förstår mina fiskeplaner helt och hållet.

Nä nu väntar jag en halvtimma till, sen far jag ner till kajen och drar upp den största fisken i havet!

Ha de

Söndag

Datum: 2010-04-18 / Tid: 13:45:19
Igår vid halv tio åkte jag ner till kajen för att fiska. Jag träffade Marcel, en kille från fabriken, därnere och han hade dragit upp en stor torsk. Den var riktigt fin, och tung!
Då blev ju motivationen på topp, men ändå fast jag skulle få en sån på kroken skulle jag nog ha svårt att dra upp den själv. Spöet i ena handen och håven i den andra, eller nåt..
Jag fick 3 små sej, men dom fick åka tillbaka i vattnet. Men jag stog bara en timma eller så.
Om vädret blir bättre så ska jag och Marie ner idag och fiska och dricka ÖL! :D
Nu vill jag att folket ska komma hem från Trondan. Ön fattas mina svenska vänner.













Min favvo plats, med eller utan fiskespö <3

Lördag

Datum: 2010-04-17 / Tid: 17:59:59
Igår var jag och Mikka och grattade Linus på sin födelsedag. Men födelsedags barnet åkte till Sophie vid halv ett tiden, men jag och Mikka blev kvar med de andra.

Nu är Emma och Marie i T-heim. Vill oxå vara där men jag har inte råd. Fick sms av mina favorit killar att dom oxå var påväg dit. Hoppas dom får roligt.
Just nu småregnar det och blåser, men jag hoppas iaf blåsten lägger sig till kvällen för jag är så sugen att fiska så jag dööör. Vill dra upp en stor fisk och visa Elias när han kommer hem.



Här fick Linus en liten sej, kroken fastnade i fisken kropp, den högg inte ens på den :P



Min fina fisk



Mmm, den var fin :)

Hoppas så mycke på fiske ikväll! Håll tummarna att vädret blir bättre. Jäkla vulkan förstör mina fisketurer!


Sagan om de två fästingarna

Datum: 2010-04-16 / Tid: 18:21:20
Igår när jag städade vardagsrummet såg jag en konstig liten sak på golvet. Tog upp den och kunde inte förstå vad det var, såg ut som en rund metall knopp, med undantag att den var rätt mjuk. När jag tittade lite närmare såg jag att det hade ben som vinkade åt mej så det var en levande sak iaf. Jag satte den på köksbordet med ett glas över för att tjejerna skulle få se vad jag hittat när de kom hem från jobbet.

Stolt över min upptäckt visar jag upp min lilla vän, Mikka utbrister: Det är ju en fästing. Uaakk. Har bara sett fästingar när de inte sugit blod, och denna hade sugit mycket blod med tanke på hur fet den var. Då var det inte så roligt längre. Den fick iaf sitta kvar på köksbordet tills vidare. Vi åkte alla och handlade på bunnpris och när vi kom tillbaka hittar vi en till fästing. Katterna hade fått fisk och den satt på kanten på fisktallriken. Denne var nästan dubbelt så stor som den första. Gross.

Lär ju vara Arctic de har vampyrat sig på för hon har ju så lång päls. Hoppas slippa se sådana inne igen.

Btw så kan jag inte längre fly till killarna när jättespindlarna är på huset för dom har likadana på sin husfasad. Så äckligt. Kommer jag överleva sommaren här?? Det återkommer jag med.

Ikväll blir det födelsedags firande, Linus fyller nämligen 21 år idag. Grattis Grattis!


THX

Datum: 2010-04-16 / Tid: 13:57:34
Idag har jag varit inne på legekontoret. Jag sa att jag vill börja jobba på måndag. Han vred och vände och klämde och tyckte inte jag skulle göra det. Men jag pallar inte bara att gå hemma nå mer och jag var nog så bestämd att han inte hade nå val än att friskanmäla mej. Men han gav mej "blicken" när jag gick därifrån, precis som vi ses snart igen. Jag har ju fortfarande ont när jag sträcker upp armen, och jag är långt ifrån lika stark i den vänstra som i den högra. Men det ska gå bra att jobba. Det har jag bestämt.
Tack Dr Geir Nilsberg för denna tid. Jag kommer sakna dej men hoppas vi inte kommer ses på mycke länge :)

Mitt i allt elände ska jag visa den oseriösa sidan av mej.



Marie och Jag igår




Kolla in min näsa i bilden ovan. För en sekund förvandlades den till ett manligt könsorgan. WTF?????




3:10 to Yuma

Datum: 2010-04-15 / Tid: 14:19:18
Jag har precis sett den filmen och den är ju så ruskigt bra. Det var min mamma som rekomenderade den för ca ett år sen så jag köpte den och blev inte besviken. Jag hade helt glömt bort att jag tog med den till Norge, men så såg jag den i filmhyllan och blev hur glad som helst. Klart sevärd film.

Jag är så fiskesugen, men det regnar just nu och jag har inte längre nåt spö att fiska med så det får vara.
Mikkas päron kommer och hälsar på i helgen och pappa skulle skicka med lite fiskegrejjer med dem.

Nu ska jag sätta igång att städa. Gillas ikke men måste göras.

...

Datum: 2010-04-15 / Tid: 02:18:45
Ja då har denna dag passerat. Har inte hänt mycket i mitt liv. Sett Avatar, suttit nere vid kajen och dinglat med benen mot vattnet och funderat på varför jag bor i denna gråa trista värld och inte i gröna avatar världen, en fiskare kom och knacka mej på axeln när jag satt på kanten mot vattnet och kollade så jag inte hade tänkt hoppa, hängt med killarna, hängt med Mikka, hängt med killarna och Mikka.
Min dag i det stora hela.

Har inte alls mycket att blogga om just nu, kanske för det inte händer så mycket i mitt liv just nu. Men till veckan SKA jag börja jobba igen och få lite mer rutin i mina dagar. Det var tur att Mikka sa att det är torsdag imorgon för jag var säker på att det var fredag. Hade tänkt farit in till min läkartid på legekontoret imorgon men den är ju på fredag så jag får vänta ett dygn till.

Nu ska jag knoppa

Ha de

Fiske, fiske och fiske

Datum: 2010-04-14 / Tid: 01:48:13
Det har varit hela min dag. Jag har fiskat 9 timmar non stop idag. Hur underbart som helst. Bara jag, havet och ipoden. Var så roligt för min telefon ringde mitt i allting och precis när jag tog upp den ur fickan så fick jag en fisk. Höll på att tappa telefonen i havet, hehe. Men jag fick vänta med att svara och ålade in fisken istället som visade sig vara en fin sej. Det var dock den enda fisken jag fick upp på hela dagen men jag hade det bra ändå.

Ibland blir jag så less på dessa jävla slovaker. Fy fan!

:)

Datum: 2010-04-12 / Tid: 22:11:36
När vi var iväg och fiskade så fick Marie 2 fina sej. Dom är nu rensad och väntar på att ätas upp. Jag fick äran att ha ihjäl fiskarna. Det var inte helt fel de heller. Imorgon ska jag in till Fillan och köpa lite torsk drag och hoppas att man kan få en fin sådan.
Efter fiske turen svängde vi in till Elias och Joakim och visade fångsten. Dom blev taggade och drog iväg dom oxå. Får ringa sen och höra om dom fick nåt.

Har inte så mycket annat att komma med just nu...

Fiske :D

Datum: 2010-04-12 / Tid: 18:49:19
Nu har det slutat att regna så bara M har ätit och duschat så åker vi ner till kajen en sväng och kastar efter en stor fet torsk. Skulle sitta helt perfekt att få en sån ikväll. Men jag har ju haft sån otur i fisket dom senaste åren men jag hoppas att det oturen iaf stannande i sverige och att jag får bättre fiskelycka i dom norska vattnen.

Jag återkommer senare om hur det gick.

Ha de


Regn..

Datum: 2010-04-12 / Tid: 17:20:09
Usch vilket väder det är här. Regnet bara öser ner. Jag har nu mysat ner mej i sängen och lyssnar på bra musik så jag kan inte klaga. Men det skulle vart roligt att åka ner till kajen och fiska igen. Hoppas på bättre väder imorgon.

Min tatuering är så förstörd den kan bli. Den ena fisken är helt grå, när skorpan började lossa så försvann all färg oxå. En stor besvikelse med tanke på att jag var så nöjd med den. Men ska höra med markus om han kan fixa till den när jag kommer hem en sväng där i juni. Hoppas på det.



Marias fina dotter Amelia



Lill gumman



Så söt så


Måndag

Datum: 2010-04-12 / Tid: 13:07:23
Helgen har varit jättebra. Det blev fest hemma hos oss i lördags och jag hade riktigt kul. Tequila race hade vi och den litern som jag hade med mej tog slut rätt fort den. Vi höll nog på till närmare 6 på morron. Jag sov hemma hos killarna där på natten, och resan från vårat hus till deras var lite speciell kan jag säga. Men de va kul. 
Vi klev inte upp förrän halv 3 igår så halva dan försvann där. Åkte hem och bytte kläder en snabbis innan jag for tillbaka till grabbarna, där blev det lite film innan vi for och fiskade. Fiskade till 22 ungefär, sen blev de mer film innan jag somnade på soffan och for hem vid ett tiden. Bra helg.

Tråkigt att det är måndag igen och alla jobbar.
Får se om jag tar en fiskesväng ikväll.

Ha de

Owl City- Hello Seattle (remix)

En rätt aktiv dag

Datum: 2010-04-10 / Tid: 18:46:10
Trots lite sömn inatt så blev de så. Jag har städat nedervåningen, handlat, hälsat på Sophie och sett en film. Rätt bra gjort enligt mej. Ikväll ska jag och Joakim ha tequila race, får se om det är några andra som hänger på oxå.
Jag pratade med marie förut och som är påväg hem från tronheim nu så de kanske är här om en timma ungefär. Då blire fullt hus igen. Jag hade fattat det som om dom skulle åka klockan tio men det var tydligen klockan nio. Var lite synd för det skulle ha varit roligt med en road trip. Men det får bli nästa helg istället.

Nu ska jag kliva in i duschen så jag kan lämna den fri när tjejerna kommer hem.

Ha de

Lördag

Datum: 2010-04-10 / Tid: 10:06:24
Då vare helg igen.
Igår åkte jag och hälsade på Nya joakim och Linus som jobbat dagshift, vi såg en och en halv film innan joakim  och elias kom hem från jobbet. Trevligt. Såg några filmer till innan dom flesta sov som stockar i soffan. Jag somnade jag oxå, vaknade till klockan 6 imorse och funderade om jag skulle följa med tjejerna till trondheim idag på nån sport mässa, bestämde mej för att göra det, bara vila ögonen några minuter som slutade med att klockan hade blivit halv tio och bilen mot storstan hade redan åkt. Har försökt att ringa till folket i bilen men ingen vill svara.

Det såg soligt och fint ut när jag vaknade, men nu när jag kommit hem ser det inte så fint ut längre. Kan ju hoppas solen tittat fram lite senare så jag kan soooola :)

Ny vaken

Datum: 2010-04-09 / Tid: 17:56:40
Rätt nyvaken nu efter några timmars väldigt skön sömn. Det var pappa som ringde och väckte mej (gör absolut inget) och precis då drömde jag att jag och jenny spelat musse och mimmi på tv spel som vi gjorde när vi var små, var på påväg till jamjam :).
Jag behöver säga ett par ord till min kära syster på facebook chatten men hon vill inte svara mej. Sitter kanske och äter eller nåt.
Ikväll ska min lillebror ut på krogen för första gången. Han hade klippt håret och fixat till sig. Söt han är. Hoppas det går bra bara. Att han kommer hem i en del.

Det är fortfarande mulet väder och det vill jag inte ha!



Fina tussilago



Vår!









Tisdagen var varm. Den här termometern var då i skuggan och visade 15 grader. Underbart!

Nu ska jag få upp min blekfeta rumpa ur sängen ;)




La doktor och cubus

Datum: 2010-04-09 / Tid: 12:54:44
Nu har jag för inte alls längesen kommit hem från ett besök hos kära Dr Geir Nilsberg. Jag skulle ju ha fått bedövning idag men han ville vänta lite med det. Ska tillbaka igen på fredag om en vecka. Jag har tappat räkningen helt på hur många gånger jag varit där nu. Dr Nilsberg tycker att det är trevligt att jag kommer på besök. "Trots att du ser så nere ut när du kommer hit så lyser du upp hela rummet". Geir är en go prick han :)

Efter doktorn var jag bara tvungen att gå ett eller två varv på cubus, det var ju löning idag så jag unnande mej en mjukisdress, ett linne och tights. Good for me.

Idag regnar det på Hitra. Jag blir ju inte förvånad med tanke på hur många äckliga smutsiga spindlar som Mikka och Emma dräpte igår. Men det får gärna regna, bara dom där krypen inte andas längre.

Nu ska jag chilla i min säng ett tag. Blev sen natt och tidig morgon idag så jag är lite små trött.

Hörs sen

Spindel fobi?

Datum: 2010-04-09 / Tid: 03:03:39
Idag var det världes största spindel på utsidan husväggen. Jag blev så panik slagen att tårarna spruta samtidigt som jag skyndade mej att gå emot fabriken eftersom tjejerna just slutat. Det visade sig när vi tittade mer noga att det inte bara var en, utan överallt. Stora fetingar. Tjejerna är inte alls rädd men då till och med dom gillade inte dessa stora as till spindlar. Jag kände bara att va fan packade jag upp mina väskor för, annars skulle jag ju vara redo att lämna Hitra på en gång. Jag övervägde en snabbis att skicka ett sms till Kim, säga upp mej och lifta hem till sverige, eller iaf till tronheim. Bort från dessa odjur. Men räddningen blev bilen och en kopp te hos Sophie. Det lugnade mina nerver lite. Hon har ju en spindel själv men den sitter i bur och kan inte äta upp mej så det är lugnt. Men vi hade iaf en trevlig pratstund innan klockan blev halv 3 och jag blev trött.
Nu ska jag sova för imorn blir det legekontoret.

Ha de

Innan jag sover måste jag bara visa lite bilder på nånting jag aldrig trodde jag skulle göra.









Det satt sjukt långt inne, men jag gjorde de!!!

Wrap your troubles in dreams

Datum: 2010-04-08 / Tid: 18:52:05
Nu har jag packat upp allting. Bara lite småsaker kvar som ligger över golvet. Skönt. Men jag undrar vart solen har tagit vägen. Skulle ju vara perfekt att kunna sitta och sola nu när jag inte kan jobba. Får hoppas på sol till helgen då.
Imorgon ska jag tillbaka till doktorn igen kan det vara 6:e eller 7:e besöket nu kanske?
Jag börjar bli riktigt tjenis med doktor Geir Nilsberg. Måste höra om det finns nåt typ av högkostnads kort i sjukvården här. Jag lär ju snart vara uppe i det.

Nu håller jag på att se på En sång för Martin. Jag älskar den filmen. Tyvärr har den utgått från filmbolaget så den kan inte pryda min dvd hylla om dom inte gör en nyrelease på den.

























Lite bilder sen Marina premiären. Kolla skummisen bredvid Mikka på bilen ovan. Obehaglig  människa tyckte vi alla. Han hade dom största händerna ni kan tänka er. När jag skakade hand med honom drunknade mina stackars händer i hans. Hoppas han inte kommer hit nå mer.


Morning!

Datum: 2010-04-08 / Tid: 12:13:02
Igår blev det en riktigt tidig kväll. Jag la mej strax innan tio och somnade på en gång. Skönt var de. Men vaknade just för en liten stund sen och det hade jag inte planerat. Men jag hade härliga drömmar så jag kunde bara inte vakna.

Får se vad man ska hitta på idag då. Det är mulet ute så nån solning blir det inte. Funderar att sätta mej nere på bryggan och fundera på livet. Om det inte är kallt ute då. Vi får se.

Hörs sen

Fiske

Datum: 2010-04-07 / Tid: 20:40:43
Trots att Elias försov sig så blev det en liten fiske sväng med marie och emma innan de skulle jobba. Vi gick ner till Marinans brygga. Men det var inge vidare fiskeväder. Blåste så himla mycket. Vi kastade inte så länge. Men det är då första gången jag står och kastar efter fisk i havet i början på april. När jag skulle prova maries spö så fastnade  jag såklart i ett stort as till kedja som håller i bryggan. Efter mycket tappra försök från oss alla tre var det bara att bränna av linan för draget satt som berget.

Jag har inte gjort så mycket sedan tjejerna började jobba.Sett en film, käkat en tidig middag, sovit 3 timmar och dammsugat vardagsrummet. Imorgon måste jag verkligen packa upp mina grejjer.





















Härligt att det går mot sommaren. Fiska och grilla, fiska medans man grillar, grilla medans man fiskar. Greit!

Påsken i bilder nr 2

Datum: 2010-04-07 / Tid: 12:34:41


















































Lite svullen då...



Vi hittade en liten mus på Banér gatan

Det var en liten del av min påskhelg i sverige.

Idag var det planerat att fiska men mitt kära sällskap försov sig. Får ta det en annan dag. Jag må göra nånting åt röran i mitt rum. Har inte packat upp nånting och det är rätt mycket att packa upp. Får ta tag i detta när tjejerna går och jobbar.
Nya Joakim jobbar dagpass denna vecka så jag har lite planer att gå och hälsa på honom sen ikväll eftersom han är alldeles alone när dom andra jobbar. Jag har även min cykel kvar hemma hos killarna och den måste jag hämta så jag kan ut och cykla.

Hörs sen

Typiskt mej

Datum: 2010-04-07 / Tid: 01:59:31
Oturen är mej i hälarna hela tiden. Förmodligen för att foten svällde upp så valde den ena fisken att inte alls vara med på nån fin läkning. Det kommer sårvätska och hela fisken är en hård skorpa. Den andra däremot ser väldigt fin ut. Hoppas bara att den går till sig så den ser bra ut efter läkningen.

Jag hoppas att detta underbara väder håller i sig till imorgon för då blir den en fisketur på morgonen. Killarna hade varit nere vid kajen och fiskat i helgen men inte fått nånting. Våran granne hade varit nere vi kajen där färjan går ifrån och han hade fått en fin torsk. Ska höra om vi kan åka dit ner och prova. Skulle vara roligt att få nånting för en gångs skull. Men jag håller verkligen tummarna att det är lika bra väder som det var idag.

Resten av dagen ska jag spendera på mitt rum och packa upp alla grejjer jag släpat med mej från sverige. En hel del blev det. Mycket sommarkläder. Sweet.

Idag har jag laddat hem så mycket bra musik så jag ska bara lyssna klart på spelnings listan sen blir det sova om jag ska orka kliva upp imorgon.

Sovgott

Inna- Amazing

Påsken i bilder

Datum: 2010-04-07 / Tid: 00:42:50


Frulle hemma hos Vicky



Älskar våra frukostar vi har tillsammans



Vi <3



Efter frullen blev jag så trött att jag tvärsomna. V smygtog en bild på då






























Nu börjar internet koppla ifrån. Det gör det när jag lägger upp mycket bilder. Störande. Slänger upp resten imorgon.

Ha de

Tillbaka på Hitra

Datum: 2010-04-06 / Tid: 15:46:50
Nu är vi tillbaka på hitra igen. Tiden gick superfort när jag var hemma. Men vi kom till riktigt vårväder. Just nu är det 15 grader varmt i skuggan. Hur skönt som helst.

Igår kom vi till Hitra vid 8-tiden tror jag. Jag och Mikka cyklade till killarna och surrade med dom. Mikka åkte hem efter några timmar. Jag somnade på soffan vid 5 tiden imorse. Mikka den ängeln var så gó att hon skjutsade in mej till doktorn imorse. Hade tid där klockan åtta och jag blev vidare sjukskriven fram till den 18:e. Suger. Ska tillbaka till doktorn på fredag och få en långtids bedövande spruta. Efter doktorn la jag mej på killarnas altan och solade. Dom sov som små grisar så jag hade en tråkig stund för mej själv innan Joakim vaknade till liv och joinade mej. Det hela slutade med att vi låg i soffan och kika star wars medan dom andra for in till Fillan för att träna.
Just nu är alla på jobbet så jag är ensam hemma, vilket inte är sådär superkul precis.

Ska snart lägga in bilder på datorn från när vi var ut i lördags. Hade hur kul som helst.

Hörs sen

Ont och mätt

Datum: 2010-04-03 / Tid: 17:28:40
Imorse efter duschen hämtade jocke upp mej och vi åkte hem till hans päron. Där satt vi och pratade fram till klockan elva, då for jag och johanna in på Birsta. Det blev en hel del shoppning, vilket var en hel evighet sen. Väldigt roligt.
Nu har vi just ätit en god påskmiddag hemma hos pappa och jag är så mätt. Ligger på sängen nu och vilar.

Min tatuerade fot är lika stor som en ballong och jag har väldigt ont nu. Vi ska ju ut på memento ikväll och dansa, men jag vet inte hur det blir för jag är osäker om jag ens får ner foten i nån sko alls. Jäkla skit. Ser ut som Halta Lotta när jag går. Shit.

Nu är det bara söndag kvar sen bär det av mot andra hemmet igen. Från kust till kust.

Ha de

Hatten av för Markus Öhlén

Datum: 2010-04-03 / Tid: 07:47:03

Idag är jag vaken med (påsk)tuppen. Vicky somnade än en gång på soffan och jag fick henne inte till sängen. Hon har inget minne av att hon pratade med mej inatt så tills slut gav jag upp och la mej själv i sängen. Jag vaknade halv 6 när hon kom och la sig och kunde inte somna om sedan. Ganska bra faktiskt. Nu har hon stackarn gått iväg på jobbet, ska jobba 11 timmar idag och det är lite synd tycker jag. Ringde vid sju till Jocke och tänkte väcka honom men han var lika klarvaken som jag så jag ska bara duscha och göra mej klar sen bär det av till honom. Han är hundvakt hos sina föräldrar så jag får ta en lite längre promenad än vanligt när jag ska hälsa på honom.

Igår kväll bar det av till Markus Öhlén för ny tatuering. Eftersom jag är född i fiskens tecken så blev det två karpar runt fotknölen. Jag är så supernöjd som jag kan bli. Han är så grymt duktig att tatuera så jag lyfter hatten för honom. Andra taueringen han gör på mej så än en gång rekomenderar jag honom.
Jag har aldrig tyckt att det gjort ont att tatuera sig, tvärtom. Men inte igår. Det kändes ganska bra där på foten. Men det var lungt värt smärtan.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det jocke.

Ha de


Fredag

Datum: 2010-04-02 / Tid: 17:40:15

Jag har ingen koll alls på dagarna nu när jag är hemma. Trodde att det var onsdag igår.
Idag har jag varit och snusat på Marias dotter Amelia. Hon var så underbart söt. Som en docka. Blev bjuden på hemmagjorda köttbullar och pärer. Mummsigt.
Sen har jag varit hos Jenny. Där fick jag healing av pappa så jag hoppas det hjälper min axel.

Nu sitter jag hemma hos pappa och slöar ett tag. Ikväll bär det av till gångviken för tatuering. Jag älskar verkligen tatueringar. Saknar mina piercingar så grymt mycket. Får göra om dem när jag är färdig med fabriks arbete.

Nu ska jag slå en pling till Johanna och höra vad hon har för sig.

puss


Onsdagen

Datum: 2010-04-01 / Tid: 22:28:33

Denna dag har varit lika fullspäckad som gårdagen.
Jag sov hos V inatt och imorse bar det av till tandläkaren. Istället för att betala 645 för besöket så behövde jag bara betala 45 kr. Folk under 30 får tydligen bidrag och jag hade 600 kr innestående. Greit!
Men jag hade 2 hål och måste dra en visdoms tand. Det ska jag göra i första veckan i Juni.
Sen har jag varit till frissan och jag är så himla nöjd. Med pepp från vicky blev det en liten förnying i skallen och det ångrar jag inte för en sekund.
Efter frissan åkte jag till mamma för middag. Åt en sån supergod tacotårta. Åt som jag aldrig sett mat förut. Sen blev det äppelkaka till efterrät. Fick pengar i sen födelsedags present så imorn blir det lite shopping. Tack maami för en kanon bra kväll.

Nu sitter jag hemma hos Vicky och surrar. Imorgon blir det köttbullar och pärer till lunch hemma hos maria. Då får jag äntligen snusa på hennes dotter som kom i januari. Ska bli spännande. Sen ska pappa heala min axel innan det blir birsta.

Schemat är fullspäckat och jag kommer komma ut på Hitra som en blekfet zombie efter mycket gó mat, ingen sömn och inge sol.

Ha de


RSS 2.0