Hmm...

Datum: 2013-06-03 / Tid: 19:11:43
Kom just att tänka på en frukost jag åt. Till frukost äter jag helst yoghurt med frukt eller bär i. På restaurangerna här i Thailand har dom inte yoghurt så här äter jag omelette. Men förra veckan var vi på en restaurang som hade " swiss breakfast" som det stog skulle innehålla yoghurt(!), mjölk, toast, apelsinjuice, flingor och kaffe eller te. Lät ju perfekt tyckte jag. blev väl lite av en besvikelse när yoghurten var en liten stackare man kan köpa här på 7eleven för nästan inga pengar alls och flingorna kom i en skål med mjölk. poängen med detta frukost inlägg är att när jag tar första skeden med flingor och mjöl fick min mun en liten chock. Det var väldigt väldigt varmt den morgonen, svetten lackade i pannan och jag förväntade mej en sked med iskall mjölk och knapriga cornflakes men mjölken var varm!
inte rumstempererad utan het, uppvärmd på plattan eller i micron Och tack vare varm mjölk var flingorna mjuka och såg ledsna ut.
Några av er kanske äter era flingor med varm mjölk. men det är inget jag har ätit förut och jag har ingen längtan att göra igen. Haha, jag har hållt mej till omelette efter den frukosten. Kanske dom äter flingor ned het mjölk i Schweiz eftersom det hette swiss breakfast. Ingen aning.
 
onödigt inlägg kanske ni tycker men det var det enda jag hade att komma med denna regniga kväll i patong. Ja ni såg rätt, det regnar igen. Men det gör inget för jag är bränd. Bacon, knaprig, frasig och röd.
 
 
När bilden knäpptes var jag helt omedveten om att mjölken var het.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0