En till omgång peppisar

Datum: 2009-12-15 / Tid: 23:47:22
Gud va skönt det var att jobba dagshift idag. Gick hyffsat faktiskt att kliva upp. Dagen gick även riktigt fort. Älskar när man jobbar dag och ser "blåmössorna" kommer ner i fabriken, alltså kvällsshiftarna, för då är det bara en timma innan vi slutar. När vi kom hem segade vi i sängen några timmar. Senare kom marie och louise över, så då blev det pepparkaksbak. Mysigt mysigt. Synd bara att alla åt så mye deg så magarna smärtade. Att man aldrig lär sig.
Men tack vare louise som var första gräddare så blev peppisarna supergoa.

Nu är det bara 6 dagar kvar inna vi far hem. Längtar.



den här lilla vännen blev till i fabriken i fredags kväll. Den är gjord av lite fiskkött med ben, ryggfett och lite fenor till hår. vet dock inte vem konstnären var.



Me and Marie



Jag, Marek, Marie och Sophie



Lite stretching efter jobbet



Gänget minus Mikka



Så därför måste hon få vara med på ett litet hörn :)

Nu ska jag göra ett tappert försök till att sova.

Wish me luck!

Hade fint

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej gumman.Klockan är 10.30. Isa sitter mellan ljustakarna och tittar ut genom fönstret och kollar om hon kan se några flygande stekar.Mattias kom precis ner och säger gomorron.Han har sovmorron idag.Det har snöat så vi har några centimeter som jag hoppas ligger kvar tills du kommer hem (det är nära nu).Jag är ledig idag och ska till Jenny och rensa avlopp,blää. Det blir jobba i helgen när Sissel har julkonsert i E.on Arena.Kramar till dej och Mikka. Paps

2009-12-16 @ 10:29:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0