LIte bilder

Datum: 2012-08-30 / Tid: 01:17:18
Nu har jag precis klivit upp och klockan ar halv 9. Vet inte vad jag ska hitta pa idag. Formodligen bara lasa. "Bitchen" pa jobbet har gjort en tvarvandning i humoret och blivit valdigt trevlig mot mej. Hon lanade mej the hunger games triologin haromdagen sa det ar bara att satta igang att lasa. Hon till och med gav mej hennes nummer. Jag hanger inte riktigt med i humorsvangningarna men det ar iaf battre att hon ar trevlig an otrevlig som hon varit sedan jag borjade. 
 
Forra veckan tog jag lite bilder pavag till shoppingcentret som jag tankte lagga upp. Inte mycket med det ar nagot. 
 

 

 
Affaren som vi brukar handla pa. Tar knappt 5 minuter att ga. Bara nerfor gatan sa ar man dar. 
 

 

 
Langst ner pa denna laaanga laaanga gata ligger homestead tavern. 
 

 
parken
 

 
Det ar manga som har hundarna bak pa flaket nar de kor. 
 

 
shopping centret
 

 
Den goa foccacian jag suktat efter sa lange :)
 
Nu ska jag snart ga ivag pa affaren och kopa na frulle. 
 
Ha de!

Jobb jobb jobb...

Datum: 2012-08-29 / Tid: 14:47:04
Pa sistone har det blivit mycket jobb. Yeey. I fredags madde jag dock inge bra, hade san himla huvudvark och inte ens migran tabletter hjalpte sa de skickade hem mej fran jobbet efter 4 timmar. Dagen efter pa lordagen jobbade jag igen de timmar da jag forst jobbade pa gaming 11.30-17 och sen 17-23.30 pa en brollops fest pa overvaningen. Vart dock lite besviken nar jag fick lonen idag for jag trodde jag skulle fa extra pengar pa overtiden men det var samma timlon. Lite dumt tycker jag. 
 
Idag skulle jag haft ledig dag men jag blev inringd sa jag jobbade 17-22. Det ar bra. Imorgon har jag iaf en ledig dag och det ser jag fram emot. 
 
Idag gick jag till shoppingcentret och klippte mej. Det var valbehovt for mitt har var sa himla slitet. Tog aven en lunch pa subway :)
 
Idag ar hemlangtat stor da det var ett ar sedan jag lamnade sverige. Tank att ett helt ar har gatt. Sa mycket har hant i mitt liv, jag har traffat sa otroligt mycket nya manniskor, sett nya platser, bott i 2 nya lander och traffat karleken. 
Min varsta upplevelse pa detta ar ar nog nar jag for till Malaysia. Gud vilken katastrof. Jag minns jag sa till bade charlie och joe att jag hade en konstig kansla i magen innan jag for till flygplatsen, detta kommer inte sluta bra. Oj vad ratt jag hade. Jag mar fortfarande daligt nar jag tanker pa de 3 dagarna i Kuala lumpur. Det gar inte att forklara lattnaden nar jag satt pa planet tillbaka till phuket, annu mer lattad nar jag kliver ur taxin utanfor baren och ser charlie och joe, lattnaden var complete nar jag la mej i min sang och sov. 
 
Nu ska jag se lite tv innan jag nattar. 
 
Bye bye

Torsdag

Datum: 2012-08-23 / Tid: 00:47:46
Da har ledig dag nr 2 borjat. Vaknade for ca en timma sedan och begav mej ut pa en powerwalk. Skon och bra start pa dagen. Jag har gatt ut varje morgon denna vecka. Det ar bra.

Det blev ingen lunch igar. Jag fastnade framfor true blood och passade pa att tvatta sa det far bli idag istallet. Har lite smagrejer jag maste kopa oxa som jag har skjutit upp, far passa pa nu nar jag fick bra lon denna vecka. Nu har jag snart sparat ihop tillrackligt med pengar till "bond" for lagenhet. An en gang: VILL FLYTTA FRAN DENNA SKIT NU!!!
Men snart sa.

Nu blir det frulle och ett avsnitt av Dexter.

Bye bye

Den senaste veckan

Datum: 2012-08-22 / Tid: 01:19:50
Nu har jag varit lat nar det galler datorn. Eller inte lat heller, jag har varit sa himla trott efter jobbet sa jag har inte ens orkat uppnat datorn.
Forra veckan blev det 6 dagars jobb och jag tror jag fick ihop 37 timmar. Blev ett stort leende nar jag kollade lonen idag :)

I mandags jobbade jag delat skift i resturangen och igar jobbade jag 10-17 i sportbaren. Idag och imorgon ar jag ledig och det kanns saaa skont. Jag vaknade klockan 7 imorse och drog ivag pa en promenad. Vadret var harligt, kandes lite som tidiga hosten i sverige och precis nar jag skulle kliva in i huset borjade det regna. Hade tankt gatt till shopping centret senare och ata lunch. Trist att luncha ensam men jag kan inte sluta tanka pa deras toastade foccacia (stavning?) som jag och Derek at for nagra veckor sedan. Far se hur vadret ar senare.

Onsdagen forra veckan for vi ivag pa Ekka. Det var sa himla mysigt.
Vi for dit sa vi var dar vid 17. Vi kollade forst pa lite djur. Kossor, hastar, hons och nyfodda lamm. Dom hade till och med en laktare man kunde sitta pa och titta nar faren fodde. Nar vi gick forbi dar hade det precis kommit ut ett litet lamm. Sa sot.
Nar vi var nojda med djuren kopte vi varsin dagwood dog, eller pluto pupp som de oxa kallas, och det var valdigt gott. En varmkorv inuti nanting friterat. Det lat inte sa lockande men det var riktigt gott.
Efter det blev det karusell akning. Jag har inte akt karusell sen jag och Erca var pa liseberg 2010 sa det var pa tiden. Nar karusellen stannade hojde de upp golvet under oss, vi vantade pa att de skulle slappa loss oss men istallet sankte de ner rampen igen och vi fick ett extra ak. Det var en kamera man som formodligen jobbade dar som satt bakom mej och Derek och vi tror han sa till karusell skotaren att aka en gang till. Andra gangen var even roligare. Mer snurr.

For nagon vecka sedan pratade jag och Derek om spokhus och jag fragade om de hade nat spokhus around here. Han visste inte riktigt men pa Ekka hade dom det :D
Hollywood horror hette det och jag tror det var scener fran 12 olika skrackfilmer. Jag alskar spokhus!! Till och med Derek hoppade till nagra ganger. Jag trodde mannen fran motorsags massakern skulle kapa fotterna pa mej, fick hoppa over motorsagen i panik och Derek holl pa att skratta ihjal sig. haha.
Derek spelade lite gosedjurs spel for han ville vinna nanting till mej, jag fick en stor mjuk elefant. Naaaw.

Klockan 20.30 hade de fyrverkerier och medan vi vantade in dem kopte vi lite showbags med godis :)

Fyrverkerierna var jattefina och holl i sig i en kvart. Vi bada stupade i sang efter den kvallen med roligt hade vi.


Jag sa till Derek att inte ga nara tjuren men han ville inte lyssna :)



Far och bebisar



Litet lamm



Hons





Dagwood dog





Karusellen vi akte :)



Spokhuset!!!



min alskade min <3



hehe



fyrverkerier





Showbags. Koala caramello ar min favorit har i austarlien.



Gosebjornen Derek vann at mej

Det var nagra bilder fran onsdagen.

I mandags fick jag lana forsta sesongen av true blood av Sherry pa jobbet sa jag ska ta och kolla ett par avsnitt nu. Forsoka komma ikapp Derek som haft maraton nar jag jobbat ;)

Ha de!


the city

Datum: 2012-08-14 / Tid: 13:28:57
Idag efter jobbet plockade Derek upp mej sen for vi mot staden. Var som att komma till en helt ny varld nar det enda jag sett ar i stort vagen till och fran jobbet plus en liten area runt omradet dar vi bor.
Vi hade mote med en advokat pa hunt migration och han hade lite alternativ hur man kunde ga tillvaga. Det vi tankte kora pa ar att ansoka om ett defacto visa. Visa ansokan kostar 3100 dollar och det kommer svida rejalt i planbaken men vad gor man. Kan ju inte lamna min alskade. Men det kommer bli pafrestande och en lang vag innan vi kommer dit. Vi maste fylla i ton med papper, bada maste skriva hur vi traffades och vad som hande efter det, vi maste skaffa gemensamt bankkonto, satta mitt namn tillsammans med Dereks namn pa hans rakningar, vanner och familj maste skriva "statements" och mycket mer. Suck. Advokaten sa aven att de flesta klarar inte av det utan hjalp och om vi get stuck och behover hjalp av honom tar han en avgift pa 4000 dollar :'(.

Jag blev lite nedslagen over det men Derek var upp som en sol, han tycker inte att det ar dyrt for att fa ha kvar mej har med honom, han skulle kunna betala hur mycket som helst om det var de som kravdes, naaw.

Efter motet kopte vi med oss curry fran den goda indiska resturangen. Vi korde pa stort och kopte 3 olika ratter att dela pa. Chicken madras, lamb saag, beef vindaloo, raita, saffrans ris och naan brod. Vi at till paltkoma men gud sa gott det var.

Imorgon har jag en ledig dag och det har Derek oxa sa da ska vi tillbaka till stan och ga pa Ekka. Vi korde forbi dar nar vi skulle till motet och jag sag massa karuseller och vart sa sugen att aka. Sa imorgon blir det karuseller for fulla muggar. Kostar sakert skjortan att aka men det skiter jag i, imorgon ska jag ha roligt och for en gangs skull inte tanka pa bekymmerna utan bara ha roligt.
Jag ska ta med kameran och ta bilder. Forhoppningsvis hinner jag ta bilder innan det blir morkt.

Nu ska jag kika pa Dexter och sen sova.

Ha de

tisdag

Datum: 2012-08-14 / Tid: 01:42:07
Det blir jobb for mej anda idag. Ashleigh som jobbade pa gaming igar fragade om jag kunde ta hennes delade skift i resturangen idag. Kan bara ta lunchen eftersom vi ska vara inne i stan pa mote klockan 4. Men det blir nagra timmar extra och jag tar allt jag kan fa.

Middagen gick valdigt fort igar. Ashleigh som var pa gaming gillar jag jatte mycket sa det ar formodligen darfor tiden gar fort.
En av killarna som jobbar i koket, Scotty ar jatte rolig och har alltid nat hyss for sig. Igar var det med buzzrarna. Nar folk bestaller mat klickar jag in deras bestallning pa en numrerad rund svart grej (buzzer) och ger den till gasten, nar maten ar klar knappar kocken in buzzer numret och buzzern borjar pipa och vibrera sa gasterna vet att de kan hamta maten.
Igar stog och jag gjorde ren menyer nar det borjade vibrera och pipa overallt omkring mej. Scotty hade gomt buzzrar och satte igang dom en efter en i fran koket. hehehe, hittade till och med en i kylen. Jackie kom fran sportbaren med ett par oxa, hehe.

Nu ska jag ta och ata frukost och se pa tv ett tag innan det bar av till jobbet.

Upp som en sol, ner som en pannkaka :(

Datum: 2012-08-13 / Tid: 09:04:54
Denna dag startade sa bra, men pa jobbet forsvann det goda humoret.
Trots att bitchen inte jobbar far hon en att kanna sig som skit.
Vi ska till "migration office" imorgon och fa svar pa fragor angaende hur jag kan ga tillvaga for att stanna i australien och nar jag vet hur det blir med allting tanker jag borja leta nytt arbete.
Jag tanker inte ga till jobbet med en klump i magen. Spelar ingen roll om jag skulle prata med managern hur jag kanner, det skulle bara gora saken varre.

Nu ar det en halvtimma innan jag borjar igen for middagen sa det  ar bara att bita ihop och tanka att jag har 2 lediga dagar framfor mej.



Trallallaaa

Datum: 2012-08-13 / Tid: 02:07:04
Efter mycket tvekande i den varma sangen drog jag mej ut pa en morgonpromenad. Det var jatteskont. Det blev 30 minuter och solen varmde skont.

Nu sitter jag och hamar andan men  snart maste jag in i duschen och gora mej klar. Maste ga till jobbet om en timma.
Delat skift i resturangen idag. Jag gillar att jobba dar pa mandagar for det ar inte sa mycket gaster sa jag far jobba sjalv. Annars jobbar alltid bitchen och nar jag ser henne knyter magen ihop sig och jag vill bara ga till managern och saga upp mej. Men hon ar ledig idag. weehuu!!

Jag har aven blivit erbjuden att vara brudtarna pa min fina vans brollop i maj och jag vill sa garna komma!
Jag hoppas jag klarar att spara ihop tillrackligt med pengar. Men det ska nog losa sig.

Nu maste jag gora mej klar sa jag inte blir sen.

Ha de!

Tai ni po ni

Datum: 2012-08-12 / Tid: 09:47:03
Nu ar jag hemma efter jobbet och det gick bra. Valdigt langtrakigt bara. Var inte mycket att gora. Inte manga vinster pa maskinerna.

Nu har vi en sondagsstek i ugnen sa det blir rostbiff, pumpa, potatis, lok, broccoli och blomkals gratang och sas till middag. Namninam.

Sag en rolig grej pa facebook som jag tankte dela med mej av.



Skrattade nar jag laste det hogt.

Imorgon ska jag foroka peppa min motivation att ga ut pa en promenad innan jobbet. Fick ju sa fina och skona skor av Derek sa jag vill anvanda dom. Det ar bara detdar med att ta sig ut. Gar ju bra once man ar utanfor dorren.

Ibland rakar det komma nagra engelska ord i texten, det ar for jag inte kan hitta det svenska ordet. Jag glommer mitt moderssprak :'(

Hoppas alla haft en bra helg!


Chicken parmigiana

Datum: 2012-08-12 / Tid: 02:02:35
Gardagen pa gaming gick bra. Fick till och med lite dricks som aussies annars ar valdigt snala med. Det var menat att jag skulle jobba till 17 men den som skulle ta over efter mej dok inte upp forran 17.30 sa det blev en extra halvtimma som jag inte sa nej till :)
Jag hoppas hon kommer sent idag ocksa.

Igar gjorde Derek chicken parmigiana. Det ar en av mina favorit ratter har. Sa himla gott. Derek stog for kycklingen och jag gjorde potatismosen och salladen.

En lektion i hur man gor chicken parmigiana


Man tar kyckling schnitzlar och kor dom i ugnen eller i stekpannan tills dom fatt lite farg



nar dom har fatt fin farg smetar man pa tomatpur'e...



...och kryddar med oregano eller valfri krydda



Pa med skinka...



... och avsluta med riven ost och riven parmesan ost och sen in i ugnen tills osten smalt och fatt farg




Gott med potatismos och sallad till. Mosen ar hemgjord :)


Materkocken som aldrig vill visa sitt ansikte pa kort :(



Jag far val sta for ansiktsbilden da :P
Tycker absolut att ni ska testa gora kycklingen mycket gott och mycket enkelt.

Det blev ingen Ekka igar forresten. Far se om vi far dit till veckan.

Nu ska jag ata jordgubbar och mjolk och sen gora mej klar for jobbet och forsoka hitta motivationen.

Ha de

Ekka

Datum: 2012-08-10 / Tid: 22:58:05
Godmorgon!
Klockan ar strax fore sju har och jag ar vaken och pigg. Kunde inte somna om efter Derek akt pa jobbet sa jag klev upp.

Idag ar det lordag och mitt forsta skift pa gaming. Borjar 11.30 och slutar 17.00. (Jag skrev fel till dej mamma)
Skont att jobba en formiddag istallet for att sluta sent. Jag jobbar ju alltid till sent men bade idag och imorgon har jag kvallen fri med min man.
Vi ska eventuellt fara pa the Ekka ikvall. Tydligen nanting dom har varje ar. Country side moter staden.
Dom har djur pa dagarna, man kan mjolka kossor och grejer, karuseller, fyrverkerier pa kvallarna och annat smatt och gott. Derek vill se fyrverkerierna sa vi aker forhoppningsvis dit ikvall. Igar var det riktigt kallt i luften sa jag hoppas det ar varmare ikvall om vi far dit. Det blaste riktiga isvindar igar. Ser dock ut att vara mer vindstilla idag.

Igar spelade jag in en film som var en stor favorit nar jag var liten, Tom och Huck sa den ska jag kika pa nu :)

Ha de

Magsjuk

Datum: 2012-08-07 / Tid: 07:43:40
Idag ar ingen vanlig dag for det ar lillebror Mattias 19 ars dag. Hurra Hurra Hurra!

Denna dag har inte varit sa bra. Har nagon form av magsjuka och allt jag intar rinner bara ratt igenom. Managern pa jobbet har samma sjuka, han har varit dalig i 2 dagar nu. Stackarn var helt blek i ansiktet. Tyvarr jobbar jag delat skift idag sa jag ska tillbaka dit halv 6. Hoppas magen lugnar ner sig nagot.

Har inte sa mycket att komma med idag sa nu ska jag kolla pa lite os och vila.

Ha de


Ledig

Datum: 2012-08-06 / Tid: 09:21:13
Idag var det faktiskt skont med en ledig dag. Har inte gjort manga knop idag, varit pa affaren, tvattat lite och nu star en biffstroganoff och puttrar. Derek ringde forut och sa att han var 5 minuter hemifran men trafiken stog still. Han trodde det skulle ta en halvtimma innan han kom hem, sa jag borjade med maten, det tog lite over en timma innan han kom. Maste ha varit en olycka eller nagot med tanke pa att trafiken stog helt still.
Nu vantar jag bara pa att han ska kliva ut duschen sa ska vi ata. Sa hungrig!

I overmorgon ar det loningsdag igen och jag sparar sa mycket jag kan varje vecka. Jag koper aldrig nagot till mej sjalv utan allting sparas. Kan inte vanta tills vi flyttar!
Ju narmare det blir desto mer vill jag bort harifran och desto mer ogillar jag detta hus. Men inom ett par mander blir det flytt. Om inte, sa ser jag till att det blir sa!

Nu blir det mat.

Bye bye

Appelpaj och rabarber

Datum: 2012-08-05 / Tid: 06:21:39
Igar tog jag en sovmorgon och klev inte upp forran halv elva. Pappa ringde nar jag gjorde frukost och det var en fin overraskning. Kul att prata.
Jag borjade jobba klockan ett igar. Halv ett stog Derek i duschen. Nar klockan blev 20 i ett och han inte kommit ut gick jag in for att saga att vi maste aka. Stackarn star over tvattstallet och blodet bara rinner fran nasan. Det var blod i hela handfatet och jag trodde saklart att han blodde nasblod. Sen ser jag att bloder kommer fran ett sar mitt pa nasan, jag fragade om han slagit nasan men det hade han inte. Han hade haft som en finne eller nagot dar och nar han tvattade ansiktet med svampen maste det ha rivit upp whatever det var. Blodet ville inte sluta rinna, och det var bara en liten liten prick till sar.
Jag fick hjalpa honom pa med klader medan han holl tryck mot saret. Vi tog med en hel toa rulle till bilen men nar vi borjade aka slutade det helt tvart. Konstigt.
Senare berattade han att han rakade knapa pa den lilla skorpa som blivit och vatten fallet startade igen. Skumt.

Jag hann iaf i tid till jobbet och jobbade i sportbaren. En timma senare blev tjejen pa gaming sjuk och behovde ga hem sa jag tog over efter henne. Det gick bra :)
Jobbade pa gaming i 3,5 timma innan nasta kom och loste av mej och resten av kvallen var jag i sportbaren. Gick hem klockan 20 sa det blev 7 timmar igar. Money money!

Ikvall ar det jag som har hand om middagen i resturangen sa jag borjar 17.30 och slutar nar det blir tomt pa folk, vilket lar bli mellan halv 9-9.

Jag hade sa mycket energi forut sa jag bestamde mej for att baka en appelpaj. Har inte bakat appelpaj pa flera ar men den ser god och ut och den luktar gott sa vi far hoppas den smakar gott. Jag tankte provsmaka ikvall nar jag kommer hem fran jobbet.

Jag sag rabarber pa affaren for ett tag sedan och nasta gang tanker jag kopa nagra och gora paj pa dem. Derek vet inte ens vad rabarber ar och jag undrar om han kommer tycka det ar gott. En annan har ju vaxt upp med rabarber men om jag smakade det for forsta gangen nar jag ar 30 vet jag inte om jag skulle tycka det var en san hojdare. Surt och javligt.
Men jag tycker det ar gott iaf :)

Nu ar det bara att vanta tills klockan slar 5 sa blir det att fara till jobbet da.

Puss och kram

Saknad

Datum: 2012-08-03 / Tid: 13:15:27
Just nu har jag en san sjukt saknad efter alla mina nara och kara hemma.
Det ar jatte jobbigt att inte bara kunna ta upp telefonen och ringa vanner och familj nar man kanner for det. Visst kan jag gora det men da far jag leva pa vatten och brod en vecka efter. Eller bara att skutta in i bilen och titta in hos nagon pa en kopp kaffe.
Jag saknar speciellt att prata med Jenny. Gick inte en dag utan att vi pratade i telefonen. Alltid nar jag kande mej rastlos eller hade trakigt var det bara att ta upp telefonen och tom surra med Jennsan i en timma eller tva. Vi ringde sakert varandra 2-4 ganger varje dag och hade mestadels av gangerna ingen riktig anledning att ringa och ibland satt vi bara tysta och jenny pysslade pa med sitt pa sin ande av luren och jag med mitt pa min ande.
Jag hatar att kanna san stor saknad, humoret gar verkligen ner pa botten och hela dagen blir forstord. Forstor bade for mej och Derek for jag ar inte rolig att vara runt nar jag blir pa grin humor, da blir han oxa grinig och det ar ingen bra kombo.
Men ibland kan jag inte hjalpa det. Det ar inte latt alla ganger att bo i ett annat land och bara kanna en person. Forsta mej inte fel, jag alskar Derek och han ar det basta som hant mej och jag skulle inte klara en dag att vara utan honom, men ibland behover jag mer. En "flickvan" att prata tjej grejer med och gora saker med.
Jag har aldrig haft svart att hitta vanner men jag vet inte vart jag ska hitta dem har. Det finns ingen jag jobbar med som jag kanner nagon lust att traffa utanfor jobbet och jobbet ar val anda det basta stallet att traffa folk?
Jag vet inte...

Saknaden ar stor ikvall...

Fredag

Datum: 2012-08-03 / Tid: 03:06:23
Det blev inga 50 miljoner for oss :(
Det var bara en vinnare och den vinnaren kan leva ett gott liv. Avis.

Imorgon borjar jag jobba klockan ett. Pa lordagarna brukar det vara ratt mycket med folk sa forhoppningsvis far jag 7-8 timmar. Pa lordagarna har dom karaoke i sportbaren och det ar inte nice for oronen. Alla som sjunger later valdigt illa och ljudet pa mikrofonerna ar sa hogt sa det gor ont i oronen.
Jag tycker synd om folk som ater middag i resturangen for ljudet fran sportbaren ar sa hogt sa det hors val in till bistrot.

Igar fick jag bilder pa min fina gud dotter. Hon har blivit sa stor och ar ju sa fin. Langtar tills jag far komma hem och goa med henne. Stortjejen.



Fina Amelia.

Nu ska jag ta och ata lite frukost.

Ha en fin dag!

50 miljoner

Datum: 2012-08-02 / Tid: 14:07:41
Idag har det varit skont med en ledig dag. Jag har tvattat, handlat och gjort pizza.

Ikvall ar det 50 miljoner dollar i potten pa lotto. Hall tummarna att vi vinner!

Annars sa hander det inte mycket.
Derek syster och hennes partner (flickvan ;)) ar har fran england. Vi ska traffa dem for middag pa tisdag. Forhoppningsvis har jag en ledig dag da, annars far Derek fara utan mej.

Igar pratade jag med managern pa jobbet om fler timmar. Sa igar jobbade jag med pokermaskinerna. Jag tycker verkligen inte om att hantera pengar. Speciellt inte nar det handlar om stora summor. Det varsta ar att om jag skulle gora nagot fel sa ar det jag som far betala tillbaka pengarna. Managern berattade att en som jag jobbar med fick betala tillbaka 1000 dollar!!! Det ar 7500 svenska kronor. Galler att vara noga. Varje gang jag gjorde en utbetalning igarkvall raknade jag pengarna 2 ganger for mej sjalv och sen en tredje gang infor vinnaren. Scary.
Jag minns inte hur svenska sedlar ser ut :(
Australien har valdigt farg glada sedlar. 5 dollar ar lila, 10 dollar ar bla, 20 dollar ar rod, 50 dollar ar gul och hundra dollar ar gron :)
Innan jag borjade jobba hade jag valdigt svart for mynten. 5,10,20 och 50 cents mynt, 1 och 2 dollar mynt. Men det har blivit lattare nu nar jag hanterar pengar varje dag pa jobbet.
Tack och lov star det pa kassa skarmen hur mycket pengar man ska ge tillbaka nar nagon koper en ol. Annars skulle jag vara helt lost om jag var tvungen att rakna det i huvudet. hehe.

Nu ska jag snart ga och lagga mej. Horde att torktumlaren piper ute i garaget och jag hade glomt att sangkladerna ligger dar. Jobbisch.

Hors imorn!

1:a augusti

Datum: 2012-08-01 / Tid: 05:55:38
Tank att det redan ar augusti. Tiden gar verkligen fort.
Snart ett ar sedan jag lamnade sverige och det kanns. Saknar min familj och vanner sa otroligt mycket. Hade varit trevligt att bott en tag resa fran nara och kara. Men tyvarr sa ar det ju inte sa.

Ikvall borjar jag jobba 17.30. Har inte gjort mycket idag. Tvattat, atit sill och agg och sett pa tv. Fick en trevlig overraskning nar jag kollade kylen haromdagen och sag att jag hade en burk senapsill kvar :D. Far flirta med Derek nar jag blir sugen pa sill igen sa kanske han skjutsar mej till IKEA.

Jag satt och kollade pa lagenheter forut och hittade en som sag okej ut for 285 dollar i veckan. Vi har satt gransen pa 300 i veckan sa det var ju passande. Men innan vi har sparat ihop tillrackligt med pengar for att flytta kommer den vara borta :(

Nu vantar jag pa att D ska komma hem, da ska vi till doktorn och kolla vad provsvaren fran mitt kiss visade. Skulle ha gjort det for 2 manader sen men det har inte blivit av.
Sen ska vi boka dit hos migration office. Dom kan hjalpa sa jag far permanent recidence. Det kommer kosta pengar, for mycket pengar. Mellan 1000 dollar till 5000 dollar. $1000= 7400 kronor sa ni kan ju tanka er om det blir uppemot 5000 dollar :/.
Men vad gor man?
Jag vill ju vara med Derek och for att stanna maste jag ha svart pa vitt att jag kan vara i detta land och som allting annat ar ingenting gratis.
Vi far se hur det gar.
Det var nanting mer jag skulle skriva men jag kan inte komma pa vad. Jag far val skriva nar jag kommer pa det.

Ha de

RSS 2.0