det är sjukt!

Datum: 2009-09-11 / Tid: 02:14:39
Nu får jag fan ta och skärpa mej snart med sena kvällar/nätter. Men är man nattuggla så är man.
Vad ska man annars göra när man är arbetslös? Har ju liksom inget att kliva upp till. Måste nog börja skaffa mej ett liv snart. Skönt att ha kommit igång med träningen nu iaf. Fattas väl bara att jag får svin influensan så det sabbar min träning...

Kvällen har iaf spenderats med favvo vicky. Det blev fika till idol. Sen glodde vi på tv och film fram till halv ett tiden innan vi gick över till linus och macke. Linus vovve är så dålig, så synd om honom :( Hoppas han blir bättre snart.
Innan vi gick hem tittade vi in en snabbis hos johan och den lilla vännen hade somnat med fotbolls kläderna i soffan och sov som en stock. Även att han hade benskydd och allt på sig. Då är man slut. Lill stackarn.

Nä ska jag göra ett tappert försök att sova?
Det blir lite tomt att sova själv i en 1.80 säng men jag har katten hemma så jag kan inte bara lämna henne för att slagga hos vicky heller.

Hoppas på att drömma lite roliga drömmar inatt. Hehe, vicky ringde imorse och berättade att hon hade drömt om en vesuvio inatt, haha, det är bara hon som kan lyckas.

En sista grej innan jag somnar bara, jag kommer vara stendöd imorn! Eller mina ben kommer vara det. Har redan fått träningsvärk. Men det är lite skönt samtidigt.

Natt natt
puss puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0