Helgen

Datum: 2009-09-07 / Tid: 19:51:17
Ja då vare måndag igen. Har blivit lite dåligt med uppdatering i helgen.

I fredags var jag ju som sagt hemma hos johanna och käkade tacos innan det blev en krogrunda.

I lördags hade jag och vicky planerat in att ha myskväll med film och pizza/skrov. Men det blev inte riktigt den tjejkväll vi hade planerat.
Vicky hade haft ont i bröstet hela dagen, men det blev värre vid typ 4 tiden. Det gjorde ont när hon andades och var som ett tryck i bröstkorgen hela tiden. Så hon ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom tyckte hon skulle komma in på primärvårdsjouren som är flyttad till vårdcentralen centrum, så vi for dit vid halv 6. Fick sitta där en stund och vänta innan doktorn kom, han var osäker på vad det kunde vara för nånting, eftersom han inte kunde utesluta en propp i lungan så han skrev en remiss till akuten. var bara att sätta sig i bilen och fara dit. Därinne fick vi komma in rätt snabbt, dom tog ekg och blodprover på vicky (som även hatar nålar). hehe.  Då var klockan runt halv åtta och provsvaren skulle komma om 2 timmar!
Det var ingen höjdare med tanke på att ingen av oss ätit någon middag. Så vi var rätt hungriga. Vicky ringde snälla Pär som köpte med sig bigboy till oss. Så vi satt alla tre och käkade hammisar i rum nr 2 på akuten.
Efter en väldigt lång väntan på över 2 timmar kom till slut en läkare och även han kunde inte veta om det var en proppis i lungan eller inte, så hon fick bli inlagd på i väntan på röntgen (som skulle ske någon gång under söndag dag) och jag kunde inte lämna min ängel alldeles ensam där på sjukhuset så jag sov över med henne även fast jag egentligen inte fick. Får bara sova på rummet om patienten är döende, men vicky kraxade lite lätt att hon kände sig döende så då bröt som snälla sköterskorna mot reglerna och rullade in en säng till mej.

Tack och lov så var det ingen propp i lungan och Viktoria mår mycket bättre nu.



Sjukling



Sjukling



Sällskap till Sjukling

Nu ska jag se lite på tv. Är så sugen att gå ut och gå men jag har ju fortfarande mitt gigantiska skavsår på hälen. Så det är inte aktuellt.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0