MAYDAY MAYDAY

Datum: 2010-03-03 / Tid: 22:41:41
Satt fast i maskin
Full utrykning til Lerøy Midnors slakteri på Dolmøya i kveld.
Både ambulanse, brannvesen og politi rykket ut da det i 18.30 tida onsdag kveld ble meldt om en arbeidsulykke hos Lerøy Midnor på Dolmøya. En kvinnelig ansatt hadde satt fast armen i en maskin.

Situasjonen ble rask avklart, og i følge folk på stedet er det ikke snakk om mer alvorlige skader enn en forklemt hand/ arm.

Etter at ambulansen hadde tatt med seg kvinnen, var politiet igjen for å gjøre avhør og undersøkelser. Det er vanlig at arbeidstilsynet kobles inn i denne typen hendelser.

Publisert 03.03.2010 - 20:03


Ja det är alltså våran brorsa, slakteriet på domöya som detta drabbat. Tur att det inte vart nå allvarligt. Människan kunde ju ha slitit av sig armen.
Det är allstå där fiskarna är innan dom kommer till oss, sprattlades, minuten efter döda, sekunden efter inget innehåll kvar i magen.
På våran första "station" på jobbet så står det två st och skär huvudet av fisken, kul om det skulle komma en arm upp bland fiskarna :P

Tur att det inte skedde på våran fabrik.

Elina kommer hem på en liten sjukskrivning, hennes arm kommer hem i en ispåse strax efteråt, det skedde en liten händelse vid vakuum maskin 2. Vi råder er att ta henne till sundsvalls sjukhus för att se vad de kan göra.
Mvh Personal ansvarig Leröy midnor AS

Nä usch va hemskt, sånt där ska man inte skojja om. Fy mej.

Nu ska jag läsa en sida sen ska jag sova.

Hörs imorn


Kommentarer
Postat av: Frida

Hej. Skodej behöver en sommarjobbare kanske :) Men det handlar kanske om ca 50 % så det kanske inte är intressant. Jag tippar på att det är omkring där Men inte säker

2010-03-04 @ 10:58:14
URL: http://allgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0