Harrya och bangla road

Datum: 2011-04-22 / Tid: 13:51:53
Gårkvällen var väldigt rolig. Vi började härnere i loungen med lite drinkar och prat. Sen tog vi tuktuk till beachroaden och svenska resturangen harrys. Där käkade vi buffé. Massa gott var det. Kött, thai, tacos med mera. Sen drack vi drinkar och hade jätte trevligt. Jag trodde jag smakat den äckligaste spriten nånsin när jag smakade OP andersen en midsommar för några år sedan, men det var ingenting mot en shot vi fick igår. Jag tror dom sa att det var thailändsk whiskey och den var så vidrig. Den höll på att åka hiss direkt. Mår illa bara jag tänker på den.
Det var en thailändsk man som spelade gitarr och sjöng för oss. Tim sjöng och spelade oxå. Jätte duktig att sjunga var han.
När vi var nöjda på harrys och klockan slagit bangla så drog vi dit. Fredrik och Tim hade sina moppar så de sa åt oss att möta dem på Devils playground. Aldrig varit där förut. Utanför stället stog det 3 inkastare med röda dräkter och långa skumgummi grejjer som dom började piska oss med. haha, sprang in på stället. Vi bara stog och gapade åt synes som mötte oss därinne. Det är nog det sjukast stället jag varit på. Tänker inte gå in mer på det men vi hade roligt iaf. Stannade nån timma där innan vi drog till Nu och hans flairskills. Ovanför hans bar ligger ett stort ställe som heter Hollywood som vi hamnade på och dansade många timmar. Det var så roligt för alla var där och varje gång vi varit ut så har vi blivit splittrade men nu var det sista kvällen tillsammans och det var jätteroligt att alla var samlade.
Nu har niklas åkt hem till göteborg och Matilde till danmark. Så tråkigt att säga hejdå till alla som man varit med i 4 veckor nu. Men sånt är livet.

Jag har så mycket planer för min framtid nu och det ser så ljust ut. Tyvärr mina nära och kära där hemma så kommer jag inte stanna hemma längre. Denna gång flyttar jag neröver. Jag har så många fler möjligheter att komma nånvart där än i sundsvall och nu tänker jag verkligen ta för mej. Den bästa bartender ever säger att jag kan bli riktigt bra och jag har alltid svårt att ta åt mej när folk säger att jag är duktig på nånting men i detta fall så tar jag åt mej. Nu börjar mitt liv som blivande proffesionell bartender och jag älskar det!

Nu duschen, sen ska vi bangla på bangla

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0