Mai Tai och Stranden!

Datum: 2011-04-06 / Tid: 15:59:10
Drinken Mai Tai innehåller 2 cl rom 2 cl orange curacao 3 cl färsk lime juice 3 cl ananasjuice 1cl sockerlag 1 cl grenadine och 1 cl orgeat. Med andra ord en en ganska söt och fruktig drink. Idag när vi skulle blanda den så säger Fredik, Då vill jag ha en mai tai, vinglas, salt kant och is! Hahaha, en saltkant på maitai? Han kom på sig själv lika fort som han sa det. Andra läraren Tim som stog på freepour stationen med danskarna hörde detta eftersom Fredrik har mickrofon då vi står i baren så alla ska höra honom. Tim skrattade så han låg ner på golvet. Så jäkla roligt. Det enda vinglaset vi brukar blanda i är när vi gör en margarita-rocks och den kanten ska vara saltad. Jag lovar att han kommer få höra detta varje dag ett bra tag framöver.
Som väntat imorse fick jag tillbaka drinkprovet från igår med ett streck över long island iced tea. Bara för den där lime squeezen som skulle vara lemon. Teori provet idag gick inte alls nå bra. Eller jag missade på två frågor. Dagen före provet så har vi alltid teori lektion då vi går igenom allting, sen säger Fredrik vad vi ska stryka under för det kommer på provet. Men idag vart det en liten luring då det står på en fråga: Var kommer passoa ifrån och vad smakar den. Hade inte alls kollat på någon passoa. Kunde inte alls komma på varken vad det kom från eller vad den smakade. Alla vet väl fan att passoa smakar passionsfrukt det hör man väl till och med på namnet. Jag tänkte på hur flaskan såg ut, med palmen så jag skrev att den kom från Barbados och smakade apelsin. Haha. Dumstrut på mej. den kommer från frankrike och smakar passion. Dumstrut på mej!

Efter lunchen så säger Fredrik, Gör ett breakdown i baren och plocka ner freepour stationen FÖR VI SKA TILL STRANDEN!
Så flairlektionen flyttades till stranden. 20 solstolar är bokade så det var bara att ta varsin flair flaska och thin, på med bikini och ta en tuk tuk till stranden. Vi hade lektion i kanske 20 minuter sen bjöd Fredrik alla på öl. Vi hade en superbra dag på stranden, kunde inte bli bättre dag.
Jag, Carro, Mikki och Catherine bestämde oss för att ta en banan båt tur. Otur som vi hade åkte Fredrik och Tim med i båten som drog oss, bara för att garva när vi ramlade av. 2 gånger ramlade vi alla av. Båten gjorde sån tvärsväng så hela bananen välte. Så jäkla roligt.
Sen blev det sola, bada, flairing, sola och... JETSKI!
Jag och Carro hyrde en jetski i 30 minuter och for runt på havet. Grymt roligt.
Dock vi fick ta konekversena efter denna roliga dag. Kräftröda. (Mamma jag hade solskyddsfaktor 30 på mej)
Hehehe, det var en liten thailändare som såg att vi var röda innan vi ens såg det så hon smorde in oss med färsk aloevera. Hon sa att det inte skulle svida imorgon. Hoppas på det.

Internet är supersegt nu så det går inte att ladda upp bilder. Ska försöka igen om en stund eller imorgon så ni får se lite strand och flair bilder :)

Glömde nästan säga att imorgon ska vi på ÄKTA Thai boxning. Ska bli supergrymt att se. Förra veckan skrev jag att jag satt lite barnvakt åt en pitbullvalp, hennes ägare Danne är thai boxare och ska tävla imorgon så han hade fixat 15 biljetter till oss elver. Egentligen kostar det 1300 bath att gå men med dom biljetterna kostar det 1000. Det kommer bli skit kul. Vi har sagt sen vi kom hit att vi ska gå och se en match och imorgon blir det äntligen av. Fredrik och Tim har varit på många matcher och dom säger att det är sånt drag där att man kan inte förstå förrän man sett det själv. Boxarna visar ingen nåd mot varandra. Brutalt tydligen. Spännande. Tyvärr så är det alltid boxning på torsdagar och vi har alltid teoriprov på fredagar. Men det är bara att plugga direkt efter skolan imorgon så ska nog det gå bra.

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ha, ha, du känner din mamma du :)) Hoppas att aloeveran hjälper!

Kramis

2011-04-06 @ 19:02:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0