Shit pommes

Datum: 2011-04-05 / Tid: 03:18:15
Shit pommes vad jag är trött just nu. (Kan inte låta bli att tycka att fredriks små uttryck är härliga) Klockan har rint för en halvtimma sedan. Jag  sitter påklädd och insmord med solskyddsfaktor 30, reda att gå ner till frukosten. Har faktiskt lessnat lite på frullen här. Varje morgon äter jag ett stekt ägg gurka och ananas. Men men. Luncherna vi får här är så himla goa!! Mumms med thaimat!

Minns inte om jag skrev det men vi var på Bangla road och käkade på bangla steakhouse till middag igår. Shit vad mycket mat det var. Jag beställde en nachotallrik och det var den största jag sett. När jag var proppmätt syntes det inte att jag ätit från den. Haha.
På väg hem från bangla stannade jag och shoppade loss på apoteket. Har fått jättemyggbett för över en vecka sedan som inte gått bort. Fick nån kräm som skulle hjälpa mot klådan + en myggspray som luktar myggagångertusen!



I fredags hade jag 16 stycken på detta ben. Lite mindre nu tror jag. Bilden tog jag just nu så ni ser att det finns lite kvar.

Nu ska jag ner och käka, sen är det drinkprov, sen teori. Vi skulle göra en rolig grej på teorin idag. Undra vad det kan vara :)

Mamma, har du provat ringa på mitt thainummer? Jag skrev det i ett inlägg här på bloggen.

puss

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Ja, det är det jag ringt på. Vet att min kompis Cat hade samma problem när hon skulle ringa sin dotter som var där och luffade runt. Men jag gör fler försök, nån gång lär jag väl lyckas :)

Kramis

2011-04-05 @ 07:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0