Jul

Datum: 2011-12-24 / Tid: 21:29:55
Ja då var det julafton då.
Mina älskade föräldrar ringde och önskade mej en god jul och jag önskar så mycket att jag kunde vara hemma. Pappa har skickat nånting till mej och jag fick en lapp igår att jag kunde hämta ut det på postkontoret i phuket town. Jag gav lappen och mitt pass till Reeza men när han skulle hämta ut det så var postkontoret stängt för det är helg. Så jag kommer få det på måndag. Spännande.
Sen har mammsen skickat nånting med hennes arbetskamrat som kommer nångång nu i mellandagarna. Spännande :)

Idag vaknade jag med världens förkylning. Jag fick stanna i sängen till klockan 19 sen var det bara att fräscha till sig och gå ut i baren. Nattkillen kom hit vid tolv men jag sitter fortfarande härute och håller på att bli uppäten av mygg.

Vi hade några svenska killar som bodde på hotellet en vecka, dom är fortfarande här men har bytt hotell. En av killarna kom hit för en timma sedan ungefär och sa: "Sitter du här alldeles ensam på julafton". Det kändes lite sorgligt. Men mina engelska vänner firar ju jul den 25:e så vi ska ha lite julafton imorgon.
Jag måste bara få min feta röv iväg och köpa nån liten julklapp till dom imorgon. Har ingen aning vad jag ska köpa till  grabbarna. Charlie säger att ingen ska köpa nåntnig till honom för han kommer inte köpa nåt till nån men jag vill ändå ge honom nånting för han är så snäll och tar så bra hand om mej. Han sa en liten sak förut som värmde i hjärtat. När jag kom ut till baren sa han: "How is my second favorite girl in the world?" Uncle Charlie <3

Nä nu är klockan halv 4 så nu måste jag gå och sova. Mår inge vidare.

GOD JUL till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0