Hur jävla svårt ska vara!!!

Datum: 2011-03-29 / Tid: 17:40:05
Southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort southern comfort!!!

Sicilian kiss ska innehålla 2cl SOUTHERN FUCKING COMFORT och
2 cl amaretto i ett rocks glas, med is, byggd.

Hur svårt ska det vara?
Jag kommer ihåg southern men sen glömmer jag comfort. Jag vet att det börjar på C men hittar inte ordet. Men efter detta måste jag ju komma ihåg det tycker jag. Jag får sitta och läsa in det mer på frukosten imorgon innan provet.
Men annars så kan jag alla drinkar.

Glömde skriva förut att imorse mådde jag inte så bra. Hade hosta och dö ont i halsen. Efter någon timma uppe i baren så skulle vi ner och hämta is för isbilen hade kommit. Jag hade druckit dåligt med vatten och mådde piss. Gick nerför alla 1000 trappor till gatan där bilen stog. Lärarna var mycket noga med att alla skulle ta 2 påsar var med sig upp igen. Men jag kan säga att påsarna var inte små, armarna höll på att frysa till is och jag höll på att dö innan jag kom upp på taket igen. Jag tror att det är tio eller 8 trappor upp (måste räkna imorn) och med två issäckar över armarna som väger 20 kilo var det ingen lätt match. När jag kommer upp på taket, blödröd i ansiktet, andnöd och svettig och vattnig av isen står såklart lärarna och tar kort, och filmar. Kul att stirra in i en kamera när man ser ut som en fisk på land ungefär. Hahahaha.

Nä det går fan inte att lägga upp bilder nu heller. Har ju tagit bilder på baren som jag vill visa. Får göra ett nytt försök imorgon då.

Nu ska jag försöka sova så man är pigg till imorn när vi ska prova bostonshakern för första gången.
Jag kan lova att jag kommer drömma om screwdrivers och rusty nails inatt :P

Nattinatt

Kommentarer
Postat av: Pappsen

Kom i håg att skriva ner på ett papper om du har svårt att komma ihåg ett ord eller en fras. Skriv med en penna, inte datorn, så kommer hjärnan ihåg ordet hundra gånger bättre. Southern Comfort betyder "söderns tröst" om det kan vara till tröst ;-). Kram från P

2011-03-29 @ 18:36:27
Postat av: Linda H

Hej Min Lilla Smultronblomma!!!!!



Hur har du det?! :) Låter som värsta bra iaf, avis! :)



Många kramar!!!!!



Linda H :)

2011-03-29 @ 18:45:13
URL: http://no blogg no facebook :)
Postat av: Linda H

Eller ett sköljmedel från söder ;)



//Linda H :)

2011-03-29 @ 18:45:59
Postat av: Faster

Superkul.... ;) att följa dej på bloggen. Jag kollar in den varje dag. Du verkar ju stormtrivas =) Ha de så bra!!/ Faster

2011-03-29 @ 19:12:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0