Flytt och trasig elektronik

Datum: 2011-10-02 / Tid: 00:52:37
Igår flyttade vi till det nya stället. Väldigt fint rum måste jag säga. Men jag kommer ändå sakna att bo på phuttasa.
Klockan ett igår kom Reeza med sin bil och hämtade våra väskor. Sen åkte jag på charlies moppe och Alex åkte med den hopplösa frukostkocken Nigel på hans moppe.
Jag hade endast fått en och en halv timmas sömn så man var lite som en zombie.
Tog en dusch och sen promenerade jag tillbaka till baren. Tog kanske en kvart eller så.
Klockan var väl halv 3 eller nåt när jag kom tillbaka till baren och då somnade jag i beanbagsen 2 timmar innan charlie väckte mej.
Våran kock Louie och hans fru har slutat. Dom ville ha 1000 bath mer i månaden nu när det bli högsäsong och det skulle dom såklart få. Vi fick lön igår och dom ville ha dom 1000 bathen extra redan då men charlie sa att det inte var förrän nästa löning den höjningen skulle komma. Då slutade dom. Tiew har oxå slutat. Så just nu är det bara jag, charlie och Alex som jobbar.
Vi hjälptes åt att förbereda maten och det gick smidigt. Väldigt lite folk igår, tack och lov för jag var så himla trött.

Min telefon har gått sönder. Den är stendöd. Likaså min kamera. Varför händer allt på samma gång för. Jag har inte råd att köpa nya grejjer och har ingen drulle försäkring. Alex min ängel ska säga att hans telefon och kamera blev stulen så det kommer gå på hans försäkring så jag kommer få en ny kamera och en ny telefon. Polisen som kommer hit titt som tätt kan skriva rapporten så det löser sig.

Eftersom vi inte har någon natt receptionist längre då Tiew försvunnit så fick Joe jobba natten. Men klockan 5 imorse var han tvungen att åka till burma på visa run så charlie frågade om jag kunde täcka från 5-8. Klart jag kunde. Vi ställer ju upp på varandra.
När jag kände mej nöjd på jobbet igår tänkte jag gå hem och sova några timmar men så kom jag på ett jag inte har någon telefon. Ingen telefon, inget alarm. Jag känner mej såå naken. Så jag fick gott stanna kvar här i baren hela natten. Har sovit till och från men det känns inte som jag fått någon vila. Klockan är snart 6 så jag har två timmar kvar. Sen ska jag se om jag hittar tillbaka hem, sova ett par timmar, ta en dusch och sen tillbaka till min älskade bar.

Just nu sitter och på bardisken med fötterna på barstolarna. Jag hör en råtta pipa och jag vet inte om den är ute eller härinne. Ni ska se dom asen till råttor alltså. Vi hade en som sprang runt härinne för ett par veckor sedan och det var den största råtta jag sett. Kroppen var väl i längden med en linjal och lång naken äcklig svans. Hjälp mej någon?! :(


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0