Nya tag

Datum: 2011-10-21 / Tid: 02:14:08
Efter gårdagen så börjar jag samla ihop mej. En snäll taximan körde mej till hotellet och ambassaden igårmorse och vi bestämde att han skulle komma hit halv 8 morgonen efter (idag) och skjutsa mej tillbaka till ambassaden, vänta på mej där och sedan skjutsa mej till flyget. Perfekt plan.

Har så dåligt samvete över att han var tvungen att komma hit i onödan för jag har ju inget nummer till honom. Gick ner i lobbyn till halv 8 och såklart står han där och väntar stackarn. Men det verkade inte gå någon nöd på honom.
Han har farit iväg på en körning nu men ska hämta upp mej klockan 12 när jag måste checka ut. Han tror att jag kan hinna med mitt plan om jag är den första som får gå in på ambassaden, jag tror inte det. Dörrarna öppnas klockan 14.30 och flyget går ju 16.15. Incheckningen stänger en timma innan och det tar en timma att köra till flygplatsen så det kan vem som helst räkna ut att det inte kommer gå :(.

Men just nu känns det som att bara mitt ett års visa finns i passet så är jag nöjd för tillfället. Det är väl bara att åka ut på flygplatsen och hoppas det finns någon resa hem ikväll. Eller i värsta fall tidigt imorgonbitti. Tack och lov att jag inte behöver göra detta var 3:e månad. Skulle jag aldrig palla med.
Work permit och visa. Inte dumt!

Så störande oxå för internet funkar inte på mitt rum. Bara nere i lobbyn.
Klockan är lite över 8 här malaysisk tid så jag har 4 timmar innan jag måste checka ut. Blir väl upp på rummet och se lite film kanske.

Igår såg jag första avsnittet av Dexter season 6. Som jag längtat och det var lika bra som alltid. Älskar dexter.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0