Rain rain rain...

Datum: 2011-09-27 / Tid: 08:16:31
Snälla sluta regna!!
Jag måste på 7eleven eller familymart och köpa tandkräm men jag går inte ut i detta väder. Gatorna är täckta med vatten och det är inte okej.
Igår fick jag och Joe varsin poncho av kocken Louies fru. hehe.
Jag vet inte hur hennes namn stavas men det uttalas iaf Ey.
Hon ser till att jag inte svälter iaf. Om hon frågar om jag vill ha bbq och jag säger nej tack inte än, jag är inge hungrig, så går det tio minuter sen har hon gjort mackor istället. Synd att hon inte förstår nån engelska. Några få ord bara.

Jag har en riktig mysdag idag. Sitter nere på bardisken i myskläder, har kopplat in högtalarsladden i min dator så jag kan spela min musik, dricker apelsinjuice och bara mår gott :)



en regnig kväll igår



Vattenpiporna



Tiew (min framtida roomie) och Reezas hund Sune



En rolig/konstig kille från tyskland som kommit hit typ 5 dagar nu.

Häromdagen var han ganska full. Han, Joe och jag satt och pratade. Tysken hade ett helt gäng med typ mintpastiller i munnen och skulle säga nånting som börjar på P, när han sa det flög dom där vita pastillerna ur munnen på honom. Jag skrattade så jag höll på att dö för det såg ut som det var hans tänder som ramlade ut. Haha.
Igår när han kom kunde jag inte ens titta på honom utan att skratta. Tänkte bara på hur alla hans tänder flög ur munnen. Det var faktiskt roligt.



Här sitter jag just nu :)

Kommentarer
Postat av: Mamsen

Någonting positivt med regnandet är att du hinner skriva i bloggen och lägga in bilder :) Kramis

2011-09-27 @ 10:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0