Red Label? No thank you babe!

Datum: 2011-09-08 / Tid: 20:13:42
Ikväll har det inte alls varit nå mycket folk. Jag gick ut på beachroaden för att promota, men utan framgång. Bara massa araber, japaner, chineser, koreaner osv. Araberna kollar på en som var vore ett stycke kött. Inge trevliga alls. Vi vill inte ha araber till våran bar så dom låter vi vara.
Reeza (svenska ägaren) ville att jag skulle ställa mej i bikini på gatan. NO WAY JOSÉ!! Jag skulle få rikitgt mycket pengar per person jag fick in men det är fan inte värt det. Om jag hade haft en eller två till med mej skulle jag gjort det, men jag tänker inte stå på beachroaden ensammen i bikini med en bucket med vatten. Nej tack! Då svälter jag hellre.

Vi hade några "locals" hos oss iaf. Hoppas på mer folk imorgon.

Lauren och Tienie kom ikväll och det var sååå roligt att träffa dem. Mina <3

Det är en liten thaibrutta och hennes två kompisar som bor på hotellet nu i några dagar. Hon köpte en flaska Red label och cola och bjöd alla. Jag kan absolut inte dricka whisky. Möjligtvis en stackars jack daniels men absolut inte red label. Så jag tackade vänligt men bestämt nej. Slutade iaf med att jag stog med ett glas i handen. Smuttade lite på den ett tag tills den superfulla aussie killen från igår kom. Han tog den mer än gärna :)

Ligger på rummet nu, musiken dunkar från våningen under men jag är trött. Imorgon ska jag ut och det kommer bli sååå roligt. Har tagit lite bilder ikväll men dom kommer upp imorgon när jag vaknar för nu må jag sova!

Nattinatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0